Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat


Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

Alue: Honshu

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti
Ei uusia viestejä

Aomori

Honshun pohjoisin prefektuuri, joka kuuluu Akitan, Iwaten, Miyagin ja Fukushiman tavoin Mutsun alueeseen. Aomorista pääsee helposti uimaan Hokkaidolle, jos on tarvis. Alue kuuluu Kisaragille ja tämän veljille.
7162Uusi elämä (Kaks...
Pe Tammi 11, 2019 11:06 am
Daedra Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Fukushima

Yksi Honshun pohjoisimmista alueista joka kuuluu Akitan, Aomorin, Miyagin ja Iwaten tavoin Mutsun alueeseen. Alueella on paljon järviä, vuoria, ja talvella on kovia lumimyrskyjä. Tämä alue on tällä hetkellä vaarallinen, sillä Kuorkagen joukot vartioivat tätä aluetta tiukasti.
2102Arvaamaton liitt...
Pe Kesä 22, 2018 11:43 pm
Daedra Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Iwate

Yksi Japanin pohjoisimmista prefektuureista, joka kuuluu Akitan, Aomorin, Fukushiman ja Miyagin lailla Mutsun alueeseen. Tälläkin alueella on paljon vuoria, ja maasto on hyvin epätasaista. Alue toimi ennen Ohun soturien koulutuspaikkana, mutta nykyään Kurokagen lauma hiippailee täälläkin.
227Verenvärjäämät m...
Su Joulu 23, 2018 6:36 pm
Miss Okami Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Miyagi

Yksi Japanin pojoisimmista prefektuureista joka kuulu Akitan, Aomorin, Fukushiman ja Iwaten lailla Mutsun alueeseen. Alueella ei kannata liikkua yksikseen, varsinkaan päivällä, sillä alueella sijaitseva vanha linna houkuttelee paljon turisteja.
125Veljesten ensita...
La Kesä 23, 2018 10:14 am
Daedra Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Akita

Japanin pohjoisosassa sijaitseva prefektuuri joka kuuluu Aomorin, Fukushiman, Miyagin ja Iwaten lailla Mutsun alueeseen. Akita on Legendaarisen Rikin ja tämän pojan Ginin kotiprefektuuri. Prefektuurissa sijaitsee myös koirien (entinen) paratiisi, Ohu.
6131Aaamuauringon no...
Su Marras 19, 2017 1:40 am
Daedra Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Futago-Sola

Ohun vuorilla oleva alue, myös tunnettu nimellä Kaksoissola. Alue oli kerran koirien paratiisi, mutta nykyään Kurokagen joukot ovat vallanneet solan täysin.
7147Hätä ei lue laki...
Ke Elo 16, 2017 12:00 am
Shiomi Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Gajyou

Gajyou, tai Vuorilinna, oli Ohun Armeijan pyhä linnake, päämaja ja kokoontumispaikka. Nyt, siellä majailee Kurokage alaisineen, ja paikka on hyvin epäturvallinen. Alueella ei ole enään yhtään Ohun koiraa jäljellä.
6176Naaras on naaraa...
Su Joulu 23, 2018 5:58 pm
Miss Okami Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Yamagata

Yamagata on Akitan eteläpuolella sijaitseva prefektuuri. Alueella on paljon vuoria, sillä se on myös osa Ohun vuorista. Alueella on vaarallista liikkua, sillä Kurokagen valtava lauma on levinnyt tälle alueelle asti.
6151You're safe now ...
Ke Elo 01, 2018 1:02 pm
Untamed Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Niigata

Niigata on prefektuuri Honshun länsipuolella, ja prefektuuriin kuuluu myös Sabon saari sekä vuorinen Echigo-alue. Prefektuuri on hyvin tunnettu hiihtokeskuksistaan, kuumista lähteistään sekä kansallispuistoistaan, kuten myös maukkaasta meriruoasta.
127Uuden Maailman A...
Su Kesä 17, 2018 2:07 pm
Shiomi Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Nagano

Japanin prefektuuri, Honshun keskiosassa. Alueella on hyvin vuorista, ja ihmiset käyvät usein täällä talvisin hiihtämässä, ja kesällä ihailemassa alueen useita temppeleitä. Alue on tällä hetkellä Unsain klaanin hallussa.
268Kotimatkan Vaike...
Su Elo 26, 2018 1:14 pm
Shiomi Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Ibaraki

Prefektuuri joka sijaitsee Tokion lähellä. Alue on enemmänkin kaupunkia, kun metsää, joten kannattaa varoa ihmisiä. Alue sijaitsee rannikolla.
113Kotimatka Ja Uus...
Su Heinä 10, 2016 9:17 pm
Shiomi Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Tokio

Tokio on Japanin pääkaupunki ja maailman suurin kaupunki. Koko Tokion prefektuuri koostuu suurkaupungista, joten alue on villikoirille sopimatonta. Mutta jos sinne aikoo mennä, niin pitää varoa autoja, ihmisiä ja kaikkia muita kaupungin vaaroja.
226Avunhuuto (Yksin...
La Loka 28, 2017 11:03 pm
Illumination Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Japanin Alpit

Japanin Alpit koostuvat Etelä- Pohjois- ja Keski-Alpeista. Alueella on aina kylmää ja tuulista ja talvella lumimyrskyt ovat kovia. Alue kuului ennen Hougenille, mutta nykyään Ohun joukot majilevat Alppejen suojissa.
13354Taistelun jälkee...
Ke Loka 03, 2018 1:39 pm
Miki Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Hakubajärvet

Japanin alpeilla sijaitseva järviryhmä. Ryhmään kuuluu kolme järveä: Aoki, Kizaki ja Nakazuna. Alue on hyvin suosittu Ohun soturien keskuudessa, mutta alue houkuttelee myös turisteja, joten ei kannata liikkua täällä päiväsaikaan.
474Järven Rannassa ...
Pe Toukokuu 26, 2017 9:49 pm
Shiomi Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Ohun Armeijan Tukikohta

Ohun koirien nykyinen päämaja. Alue on täysin piilossa ihmisiltä, joten kaksijalkaisista ei ole vaaraa. Alue on keskellä metsää sekä kahden vuoren välisessä laaksossa. Aluella sijaitsee paljon koloja ja luolia missä soturit asuvat. Llaakson läpi kulkee pieni kirkas puro, ja metsässä on tarpeeksi syötävää Ohun joukoille. Vaikka alue onkin kylmä, se on mainio korvike Ohun paratiisille.
10132Tukikohdassa
Ma Maalis 18, 2019 10:52 am
Miki Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Yamanashi

Alue kuuluu kokonaan Kain veljeksille ja Mossille. Alue jakautuu kahteen osaan: Kasumidakeen (Sumuvuoren alueeseen, Mossin reviiri) ja Kain veljesten metsään. Ohun armeija käyttää aluetta nykyään.
477Koira Ja Susi (A...
Ti Heinä 31, 2018 1:20 pm
Shiomi Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Fujivuori

Japanin suurin tulivuori. Monarkian joukot elävät Fujivuoren metsissä tällä hetkellä, joten koirilla ei ole oikein asiaa sinne. Mutta vain pieni osa metsästä kuuluu susille, joten metsän ulkopuolisissa osissa voi oleskella.
377Aamuauringon Pal...
La Marras 19, 2016 3:08 pm
JoonaM Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Kofu

Benin kotikaupunki. Kaupunki on Yamanashin alueen suurin, mutta se ei ole jättikokoinen. Kofun ulkopuolella on paljon metsää, missä elelee villikoiria.
681Odottamaton koht...
Ke Helmi 20, 2019 12:40 pm
Daedra Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Kyoto

Yksi Japanin suurimmista alueista. Kuten Tokiokin, koko alue koostuu suurkaupungista, joten aluella on villikoirien hankala liikkua.
2110It's the past th...
Ti Helmi 28, 2017 1:52 pm
Lone Wolf Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Shiga

Shiga on prefektuuri Japanin eteläosassa joka koostuu suurimmaksi osaksi metsästä. Alue kuului ennen Kurojakille ja Kogan shinobeille, mutta nykyään Shion ja Igan shinobit ovat siellä, sillä he menettivät reviirinsä Arashin hyökkäyksen aikana.
5128New Acquaintance...
Su Joulu 23, 2018 7:47 pm
Miss Okami Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Biwajärvi

Japanin suurin järvi joka sijaitsee Shigan ja Mien lähellä. Järvessä kasvaa paljon lääkekasveja ja muita hyödyllisiä kasveja. Suurin osa järvestä on Kogien entisellä reviirillä.
243Samankaltaiset (...
Pe Kesä 22, 2018 2:22 am
Miss Okami Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Mie

Mie on prefektuuri joka sijaitsee lähellä Shigaa. Alue on hyvin samanlaista kun Shiga, mutta alue on monin puolin paremmassa kunnossa. Kogien uusi johtaja Arashi kiinnostui maasta, mutta Igojen johtaja Shion ei suostunut luopumaan alueesta, joten Arashi ajoi Igat pois ja valtasi alueen. Mien rajalla sijaitsee myös palaneen Itoh-Talon rauniot. Alue on nykyään Kogan shinobien reviiriä.
10346It feels like it...
Su Loka 14, 2018 9:44 am
Lone Wolf Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Osaka

Osaka on prefektuuri Honshun eteläosassa. Prefektuuri on hyvin vilkasta aluetta, sillä prefektuurin pääkaupunki Osaka on Japanin kolmanneksi suurin ja siellä on melkein yhtä paljon ihmisiä kun Tokiossa. Prefektuurin ympärillä on kuitenkin muutamia vuoria ja metsäistä aluetta.
490Matkakumppanit [...
Su Loka 07, 2018 2:28 am
Daedra Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Hyōgo

Hyōgon prefektuuri sijoittuu Honshun saaren eteläpuolelle. Hyōgon rannikolta pääsee Shikokulle joko uimalla, tai sitten ylittämällä Awajin saaren kahden sillan kautta. Alue kuuluu Tenkalle ja tuon seuraajille.
00
Ei uusia viestejä

Hiroshima

Prefektuuri joka sijaitsee Honshun eteläosassa. Prefektuuri on tunnettu katastrofisesta ydinhyökkäyksestä joka tapahtui vuonna 1945, jolloin Amerikan armeija pudotti ydinpommin prefektuurin pääkaupunkiin, Hiroshiman kaupunkiin. Kaupungista voi löytää katastrofin jäljiltä jääneitä raunioita, kun taas muu prefektuuri on suurimmaksi osaksi tasaista maata. Alue jakautui ennen kahteen provinsiin, Bingoon ja Akiin.
00
Alue: Honshu Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Uusia viestejäUusia viestejäEi uusia viestejäEi uusia viestejä  Foorumi on lukittuFoorumi on lukittu