Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptySu Joulu 25, 2016 4:41 pm

Volya

Saksanpaimenkoira kulki huolettomana, mutta aina hitusen valppaana ympäristöstään. Hän oli nyt Kyotossa, Japanin läntisen rannikon läheisyydessä. Sitten saapumisestaan Japaniin, Volya olikin alkanut oppimaan Honshun geografiaa Ohun alueen ulkopuolisten, aktiivisten tehtävien avuin. Pääosin nuo olivat usein tuloksetonta raja-alueiden partiointia tai tiedustelua, mutta harmaaturkkiselle mahdollisuus liikkua vapaammin Japanin luonnossa oli korvaamatonta kokemusta tulevaa varten. Volya seisahtui taipaleellaan levähtämään hetkiseksi. Kokeneena sotakoirana ja vaeltajana hän harvemmin väsyi pitkilläkään matkoilla, mutta kaukaisuudessa erottuvat kaupungin korkeiden rakennusten huiput ja antennit saivat hänet päättämään, että nyt olisi hyvä aika pysähtyä.

Taidan olla lähellä rannikkoa... Hän mietiskeli, tarkkaillessaan noita sivilisaation merkkejä. Volya ei pitänyt ihmisistä, saati luottanut näihin tippaakaan. Siksi silkka ajatus siitä, että hän oli jälleen saapunut näin lähelle asutusta onnistui jollain tavoin hermostuttamaan häntä. Muutaman minuutin ajan Volya oli paikallaan kuin patsas, miettien vain ihmisiä ja aikaansa armeijassa. Tämä vähäinen näky ihmisten asutuksesta oli saanut muistot virtaamaan hänen mielessään. Juuri kun Volya oli tullut päätökseen kääntyä ympäri, ja että tämä olisi tarpeeksi vaellusta tältä päivältä, jokin muu tekijä saikin hänet irtaantumaan transsimaisesta tilastaan. Juuri nyt uros oli ylämäessä, mutta saattoi haistaa alempaa tuulen mukana kulkevan tuntemattoman hajun.

Tämä havainto ei vaikuttanut pelkältä koiralta tai sudelta, siinä oli pieni vihje ihmisestäkin. Tuo sai jo valmiiksi jännittyneen Volyan miltei jonkinlaiseen tappotilaan, kuin hän olisi keskellä taistelua. Uros tunsi niskakarvojensa nousevan silkkana reaktiona, kuten myös lihastensa jännittyvän. Adrenaliinin tunne hänen suonissaan sai sakemannin siirtymään pois aloiltaan, kun hän ilman mitään epäröintiä lähti kulkemaan hallitun ripeästi rinnettä alaspäin. Volyalla ei ollut ajatusta siitä kuka tämä tuntematon tekijä voisi olla, mutta hän oli saanut sellaisen käsityksen ettei Kurokagen joukkoja olisi nähty alueella. Siispä sotakoira tunsi suurta halua selvittää asia. Pian rinne muuttui tasaisempaan maastoon ja Volya saattoi tuntea olevansa lähellä. Silti hän ei erottanut ketään lumisesta maisemasta, johon jonkun vaaleampiturkkisen olisi varmasti helppo kätkeytyä.

Taivas alkoi aina niin hitaasti, mutta armottoman varmasti vaihtamaan väriään päivän loppumisen merkiksi, ja Volya tiesi että hänen olisi lähdettävä takaisin pian. Silti hän ei voinut antaa tämän erikoisen hajun olla. "Hei! Onko täällä joku?" Uros huusi jonain viimeisenä yrityksenä selvittää tapaus, jääden jännittyneenä odottamaan jonkinlaista vastausta.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptySu Joulu 25, 2016 5:02 pm

Yu Gija

Yu Gija oli pitkän karku matkansa jälkeen juossut Kyoton lävitse ja päätynyt metsään. Onneksi en törmännyt rankkuriin tai mihinkään hulluun hurttaan... En jaksaisi nyt taistella. Yu Gija mietti ja käveli metsässä. Yu Gija oli pakko todeta, että metsä ja sen tuoksut olivat todella vapauttavia. Yu Gija tajusi hiljalleen, kuinka vapaa hän nyt oli. Naaras istui hetken ja ihaili ympäristöään, kunnes tämä poimi vainun. Yu Gija tunnisti tuon olevan lintu ja naaras päättikin käydä koittamassa onneaan metsästyksessä, kun eihän tuo ollut syönyt koko matkansa aikana. Sen täytyy olla jossain täällä... Yu Gija ajatteli hieman haistellen ja vaanien.

Naaras onnistui lopulta nappaamaan pienen linnun ja asettui makuulle syömään sitä. Naaras söi pienen linnun nopeaa ja puhditi kuononsa lumessa nopeasti. Yu Gija ei osannut odottaa, että törmäisi kaupungin läheisessä metsässä keheenkään ja siksi tuntemattoman haju tulikin yllätyksenä. Naarasta häiritsi kuitenkin enemmän se, että hajussa oli paljonkin tuttua ja siksi tämä oli todella valppaassa tilassa.

Yu Gija ei ollut katsonut vielä suuntaan josta joku jo huudahti. Naaras oli epävarma vastaisiko tuolle vai hiipisikö pois paikalta. Yu Gija ei kuitenkaan ole hiippailevaa tyyppiä ja siksi tämä nousikin seisomaan ja tämä katsoi tuntematonta hieman tuimasti. "Jokuhan tässä. Suoraa edessäsi." Yu Gija sanoi pitäen ryhtinsä ja pysyen valppaana, Hyvän matkan päästä tuota. Naaras kun ei osannut luottaa toisen vielä ollenkaan. "Miksi huutelet tai edes etsit ketään?" Yu Gija kysyi ja toivoi, että tuo etsi jotakuta muuta.

Yu Gija seisoi hetken siinä ja seurasi toisen liikkeitä. Naaras tajusikin, että tuolla oli yllään ihmisten varusteita ja tämä nostatti naaraan niskakarvat pystyyn. Jos hän on etsimässä minua, niin luultavimmin hän kuuluu rankkurille tai johonkin koira poliisi juttuun... Pahimmassa tapauksessa, he lähettivät hänet armeijasta hakemaan minua... Luultavimmin jostain eri osastolta... Yu Gija pohti itsekseen ja toivoi löytävänsä selityksen tuntemattoman varustukseen. Naaras yhä jännitti sitä, että Armeijasta oltaisiin lähetetty joku tätä metsästämään tai tuntemattomalla oli huonot asiat mielessään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptySu Joulu 25, 2016 9:36 pm

Volya

Edestäpäin kantautuva ääni, jolla oli naisellinen laatu, saivat Volyan aiempaa valppaammaksi. Sakemanni siristi silmiään valkeaturkkisen Yu Gijan noustessa näkyviin. Välittömästi siniset silmät skannasivat muukalaisen niin totaalisesti kuin kykenivät tältä välimatkalta ja uros ei voinut kuin olla toteamatta, että muukalainen oli kuin olikin naaras, ja ainakin osittain samaa rotua hänen kanssaan. Vaikka Volya ei todellisuudessa tiennyt mitä odottaa, tämä tuli totaalisena yllätyksenä hänelle.

Hieman hämmentyneenä Volya alkoi lähestymään Yu Gijaa hitaasti, muttei mitenkään uhkaavasti. Paikalla ei näkynyt muita, joten tuo kevyt vainu ihmisestä täytyi olla peräisin tästä muukalaisesta. "Täällä on vaarallista olla, kuka olet ja mitä teet täällä?" Volya kysyi mahdollisimman neutraalisti, pysähtyen muutaman metrin päähän toisesta (?). Olet ollut tekemisissä ihmisten kanssa, tiedän sen... Muttet ole lemmikki? Missä kaulapantasi? Volya pohdiskeli päässään ja tarkkaili Yu Gijaa näin lähempääkin. Hän huomasi heti toisen eriväriset silmät ja erikoisen turkin värityksen, joka sai uroksen ajattelemaan että ehkä naaras olisi sekarotuinen.

Se mahdollisuus, että toinen olisi Kurokagen alainen ei jostain syystä vaikuttanut mitenkään realistiselta vaihtoehdolta, eikä Volya sitä pelännytkään, muttei siitä huolimatta ollut aikeissa paljastaa liikaa itsestään ennen kuin saisi paremman käsityksen tästä muukalaisesta. Jokin sekarotuisessa häiritsi häntä, muistutti ihmisistä ja menneestä.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptySu Joulu 25, 2016 9:55 pm

Yu Gija

Naaras piti paikkansa ja tämä oli sen verran varuillaan toisesta, että pääsisi puollustamaan itseään jos oli tarvetta. Toinen lähestyikin tätä, mikä sai Yu Gijan hieman enemmän varulleen, mutta tuntematon ei käyttäytynyt uhkaavasti ja siksi Naaras ei ottanut taistelun varalta parempaa asentoa. "Ainoa vaarani täällä, olet sinä." Naaras totesi ja pysyi tuosta varuillaan.

Volyan lähestyessä, Yu Gija pystyi vannoa, että hän oli peräisin jostain armeijasta tai poliisi voimista kun huomasi paremmin tuon viillot. Myös tuntemattoman haju oli hieman samallainen, mutta ihmisten haju oli "Kulunut". Yu Gija pysyi silti hyvän matkan päässä toisesta ja peruutti muutaman askeleen. Yu Gija totesi tuon olevan saksanpaimen ja tämä sai naaraan epäilemään toista vain enemmän. "Miksi lähestyt minua?" Yu Gija kysyi hieman uhkaavalla äänen sävyllä, koska ei halunnut toisen tulevan lähemmäs. Naaras kun ei luottanut toiseen ollenkaan, mutta vain siksi kun toinen muistutti paljon tämän Armeijasta.

Yu Gija oli hetken ollut siinä ja tutustunut toiseen kauempaa. Volya ei ollut ottanut uhkaavia liikkeitä tai eleitä ja Naaras oli myös hiukan rauhallisempi. Yu Gija istuutuikin ja kysyi tuntemattomalta "Oletko täällä etsimässä minua, vai satuitko vain paikalle?". Yu Gija kun ei ollut vielä varma toisesta ja siksi kysyi tuota.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyMa Joulu 26, 2016 7:24 pm

Volya

Minä? Pelkääkö hän minua? Volya tuumi Yu Gijan ensimmäisistä sanoista. Tuolta ainakin vaikutti, sillä naaras lisäksi perääntyi muutaman askeleen. Vaikkei ollut hankalaa kuvitella kenen tahansa olevan varuillaan muukalaisista täällä keskellä korpea, Volya ei voinut olla tuntematta että naaraan varovaisuus johtui jostain muustakin. Yu Gijan kysyessä Volyan lähestymisestä, uroksen kasvoille nousi hieman kysyvä ilme, mutta hän ei vastannut. Todellisuudessa Volya oli lähestynyt nähdäkseen toisen paremmin, jonain yrityksenä saada lisää selville toisesta. Hän ei kuitenkaan ollut tuota sanomassa. Selitys nimittäin kuulosti urokselle itsellekin oudolta.

"En suinkaan ollut etsimässä sinua..." Volya vastasi Yu Gijan jälkimäiseen kysymykseen. Uros otti vähän aiempaa rennomman asenteen, ja naaraan tavoin istui myös alas, ehkäpä jonkinlaisena rauhanmerkkinä. "Satuin vain paikalle, enkä voinut olla huomaamatta..." Tuo jatkoi, mutta hiljeni kesken puheenvuoronsa ja vaikutti aivan päältäpäin mietteliäältä. "Sinussa on jotain tuttua... Et ole täältäpäin, eikö vain?" Tuo kysyi lopulta, kohottaen kulmiaan kysyvän oloisena.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyMa Joulu 26, 2016 8:51 pm

Yu Gija

Naaras rauhottui hieman, kun tuo kertoi tulleensa paikalle sattumalta. Yu Gija pysyi tuon kysymyksen jälkeen hiljaa, koska ei ollut varma paljastaisiko tuntemattomalle historiaansa. Yu Gija huokaisi hieman "Karkasin armeijasta. Hajusi perusteella olet itsekkin ollut joskus..." Naaras totesi tuolle. Yu Gija päätti, että voisi yrittää luottaa toiseen ja vapautti niin sanotun muurinsa. Naaras ei tuntenut paikkoja ja siksi tälle olisi hyötyä tietää, missä oli. Niinpä Yu Gija kysyikin Volyalta "Missä päin japania olemme? Mikä on tuo kaupunki, jonka läpi juoksin?" Yu Gija kysi rauhallisena. Tuo kun ei enää jännittänyt toisen olemassa oloa.

Yu Gija mietti hetken ja pohti jos uskalsi kertoa nimensä. "Olen Yu Gija, nyt entinen Korealainen sota koira. Kuka sinä olet?" Yu Gija kertoi, koska halusi saada selville toisen identiteetin. Naaras yritti olla kertomatta liika, koska pelkäsi hieman, että tuota tietoa käytettäisiin tätä vastaan. Yu Gija ei ollut varma, mitä tämä nykyään tekisi kun ei ollut ihmisiä kertomassa tehtäviä tai muita töitä.

- JOS Volya puhuu Ohusta mitään...
Naaraalle tarttui päähän kysymys ja tämän oli pakko päästä kysymään tuolta mistä oli kyse. "Ohun lauma? Mikä on heidän tavoite?" Yu Gija halusi saada selville, oliko Volya osa paha- vai hyvä tahtoisen lauman puolella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTi Joulu 27, 2016 6:13 pm

// Volya ei heitä mainitse ihan vielä. x) //

Volya

Kaikki tuntui loksahtavan paikalleen Volyan mielessä tämän kuullessa Yu Gijan olevan karkuteillä armeijasta. Nyt hän tajusi aistineensa vainun ihmisistä, sekä sen miksi naaras oli niin varuillaan. Uros rentoutuikin ihan päältäpäin havaittavasti tämän ymmärryksen jälkeen. Toisen salaperäisyys, mutta samalla selittämätön samankaltaisuus ja tunnistettavuus olivat onnistuneet saamaan hänen pasmansa sekaisin, mutta nyt Volya olikin palaamassa tuosta valppaammasta tilasta takaisin normaalimpaan itseensä. Toisen sotakoiran tapaaminen tuntui todella erikoiselta hänelle, vähän kuin vanhan ystävän tapaaminen, vaikkei ollut tuota tavannutkaan aiemmin.

Yu Gijan kysyessä läheisestä kaupungista, Volya ei aluksi ollut täysin varma mitä sanoa. "Heh, tietäisinpä..." Uros lopulta vastasi rennosti ja aavistuksen huvittuneena, pikaisesti vilkaisten kaupungin suuntaan. "En ole itsekään ollut täällä kauan. Olemme kuitenkin Kyotossa, sen verran osaan sanoa." Hän jatkoi. Yllättäen naaras kertoi nimensä, joka tuntui hieman vetäisevän maton Volyan jalkojen alta. "Anteeksi, missä käytöstapani? Olen Volya. Mukava tavata, tovarishch. Kuten sanoin, en itsekään ole kotoisin täältä, vaan alunperin Venäjältä." Harmaaturkkinen vastasi, hymyillen kevyesti. "Pahoittelen, jos pelästytin sinut. Se ei suinkaan ollut tarkoitukseni. Olin partioimassa lähistöllä, ja vainun saatuani en voinut olla selvittämättä kuka alueella liikkuu." Harmaaturkkinen jatkoi, keskittäen sitten katseensa toisen erivärisiin silmiin (?). Hänen ilmeensä muuttui aikaisempaa totisemmaksi. "Olet siis nähnyt ihmisten sotia?" Volya kysyi, jääden odottamaan vastausta. Hänen katseestaan saattoi nähdä jotain mitä sotaa kokemattomalla koiralla ei ollut, nimittäin tavanomaisen sinisten silmien takana kummitteleva, sodan armottomuuden ja kylmyyden luoma syvä järkyttyneisyys.

Volya kyllä suunnitteli kertovansa Yu Gijalle Ohusta ja käynnissä olevasta sodasta, mutta halusi varmistua naaraan kokemuksesta ennen sitä.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTi Joulu 27, 2016 9:09 pm

Yu Gija

Yu Gija pystyi myös rentoutumaan, kun Volyakin näytti rauhoittuneen. Volya näytti ymmärtävän millaista sotakoirana oleminen oli ja siita Yu Gija hieman yllättyi. Naaras oli odottanut toisen olevan vähintään poliisi koira. Yu Gija käänsi päätään toisen huvittavalle vastaukselle ja hiukan jopa hymyili tuolle.

Naaraasta oli kiva kuulla että oli olemassa muitakin jonka kanssa tuon menneitä kokemuksia voisi jakaa. Yu Gija oli täysin rentoutunut ja tämä hiukan naurahtikin, kun toinen pyysi anteeksi käytöstavoistaan. "En ole mikään kuninkaalinen hienohelma, niin ei tuo minua haittaa." Yu Gija sanoi hiukan vitsinä. Yu Gija olisi halunnut kysyä millaista Venäjän armeijassa oleminen oli, mutta tiesi tuon olevan herkkä puheen aihen, myös oman historiansa takia. "Partioimassa?" Yu Gija kysyi hieman ihmeissään. Tästä naaras saikin ajatuksen, että toinen omistaa tämän reviirin tai kuuluu johonkin laumaan. Yu Gija ei voinut olla huomaamatta, toisen tuijottaessa tämän silmiä, mutta naaras ei kommentoinut.

Yu Gija Yllättyi kun toinen muuttui yhtäkkiä totisemmaksi ja heitti todella henkilökohtaisen kysymyksen näin armeijakoiralle. Yu Gija lummisti toisen korvansa ja katsoi toisesta pois päin. "Olen ollut osallisena pienissä sodissa, mutta yksi sota jossa olin. Aiheutti riveihimme eniten vahinkoa ja näin jouduin itse hyökkäämään aseistettujen ihmisten kimppuun... Ei mikään jokapäivän puheenaihe." Yu Gija sanoi hieman inhottuneena ajatellessaan tapahtuneesta. Naaras huokaisi ja käänsi katseensa takaisin Volyaan. Naaraasta ei nähnyt, mutta tuo oli hieman inhonnut muistutusta tämän menneestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyKe Joulu 28, 2016 8:22 pm

Volya

Se, miten Yu Gija reagoi Volyan kysymykseen kertoi urokselle siitä, että toinen muisteli oikeita tapahtumia, eikä varmaankaan pitänyt siitä. Harmaaturkki tunsi samaan aikaan jotain outoa iloa toisen kaltaisensa löytämisestä, ja harmia toisen varmasti rankkojen kokemusten vuoksi. Hetken hän oli hiljaa naaraan puhuessa ja käänsi sitten katseensa poispäin tuosta, kohti kaupunkia. Sakemanni saattoi nähdä sivusilmällä, miten Yu Gija kääntyi takaisin hänen puoleensa, muttei vastannut tuohon katseeseen.

"Pahoittelen, jos toin pahoja muistoja pintaan. Minun oli kuitenkin pakko kysyä. Täällä ei nimittäin ole kovin rauhallista." Sotakoira totesi totiseen ja tasaiseen äänensävyyn, mutta oli olemukseltaan rentoutunut vähän äskeisestä. "Jos pakenit sotaa, tämä ei ole kovin hyvä turvapaikka siltä... Ei ainakaan vielä." Hän jatkoi ja käänsi katseensa takaisin seuralaiseensa. "Mutta, sinä kuulit oikein, olin partioimassa. Kuulun Ohun sotureihin ja me olemme sodassa. Vaikkemme kuitenkaan ihmisten kanssa, tuo ei ole mitään lastenleikkiä." Volya valotti Japanin tilannetta hieman Yu Gijalle, ei täysin varmana siitä miten toinen reagoisi näihin uutisiin.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTo Joulu 29, 2016 10:57 pm

Yu Gija

Naaras huokaisi hieman toisen kertoessa, että japanissakaan ei ollut rauhallista. Mitenkä osasinkaan odottaa sitä... Yu Gija mietti ja katsoi epätoivoisena sivulleen. Yu Gija kuuli toisen sanovan, että kuuluu Ohun sotureihin ja naaraan toinen korva hiukan liikahti. Miksi Ohu kuullostaa tutulta? Ei heistä mitään hyvää ole jos he sodassa ovat... Mutta mikä sota nyt ei olisi ihmisten kanssa? Yu Gija ajatteli itsekseen ja käänsi katseen Volyaan. Naaras pysyikin vain hiljaa ja pohti itsenäiseti. Yu Gijaa hieman epäillytti kuinka ystävällisesti Volya käyttätyi, vaikka oli itse ollut armeijassa. Naaras ei kuitenkaan ottanut sitä huonona merkkinä, vaan että toisella oli lujahermoinen. Yu Gija katsahti kaupunkia kiinnostuneesti. "Kenenkä kanssa Ohu sitten sotii? En ole kuullut monista sodista joihin ei ihmisiä kuuluisi. Mikä on heidän motiivi taistella?" Yu Gija kysyi ja jatkoi kaupungin katselua. Miksi edes pysyn täällä? En halua olla yhteyksissä sotiin... Yu Gija mietti ja nousi seisomaan. Naaras aikoi palata kaupungin keskelle, mutta tajusi päässään jotain sillä hetkellä. Sota jossa ei ole ihmisiä... Eikö se tekisi minusta hyödyllisen avun? Vihollisella ei olisi aseita joita joutuisin pelkäämään... Yu Gija käänsi nopeasti katseensa Volyaan. "Olisiko minulla mahdollisuuksia liittyä Ohuun?" Yu Gija kysyi häntä pystyssä.

//Random Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyPe Joulu 30, 2016 5:44 pm

Volya

"Kurokage." Volya vastasi lyhyesti Yu Gijan kysymykseen siitä, ketä vastaan Ohu taisteli. "Brutaali tyranni, joka hyökkäsi Ohun kimppuun vielä täällä ollessa rauhallista. Täällä oli jopa paikka, jota kutsuttiin 'koirien paratiisiksi', mutta toisin on nyt." Hän jatkoi, katsellen myös kaupungin suuntaan. "Yllättyisit varmaan siitä, kuinka usein lajitoverimme taistelevat jostain... Olen nähnyt sitä riittämiin sitten vapautumiseni pari vuotta takaperin." Volya vielä kommentoi sitä, miten naaras oli ollut yllättynyt ihmisten ulkopuolisesta sodasta.

Hetkeen tuo ei sanonut mitään. Hänen seuralaisensa näytti miettivän kuulemaansa, ja Volya odotti tuon reaktiota. Sakemanni ei sitä varmaan ääneen toteaisi, mutta toivoi toisen jäävän. Ei vain omasta puolestaan, kun oli todella harvinaista ja jännittävää tavata toinen sotakoira, mutta myös Ohun puolesta, sillä näinä vaikeina aikoina ylimääräisestä soturista olisi varmasti paljon apua.

Volya ei voinut olla tuntematta suunnatonta helpotusta Yu Gijan udellessa Ohuun liittymisestä ja vielä tuollaisella innolla. Hän katsahti narttuun kevyt hymy kasvoillaan. "Eiköhän se ole mahdollista." Uros totesi rennosti. "Ajat eivät ole parhaat, hyötyisimme varmasti kokeneesta sotilaasta." Harmaaturkki vielä perusteli, ikään kuin itsekseen varmistaen asian.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyLa Joulu 31, 2016 1:30 am

Yu Gija

Kurokage? Yu Gija mietti hetken ihmeissään, miten yksi koira voisi aiheuttaa sodan monen koiran välillä. "Hänen on täytynyt olla karismaattinen jotta olisi voinut käännyttää ketään alaisuuteensa..." Yu Gija totesi, miettien ääneen. "Koirien paratiisi... Uskon kuulleeni siitä, mutta en ole täysin varma." Yu Gija totesi katsoen Volyan silmiin. Yu Gija mietti hetken toisen kommenttia Ohusta ja totesi, että he todellakin olisivat tarpeeksi tärkeitä ansaitakseen kokeneen sotakoiran puolelleen.

Yu Gija tunsi olonsa hieman innostuneeksi, kaikesta uudesta jota tämä oppi tästä Ohusta. Naaras kysyikin oitis "Pitäisikö minun mennä tapaamaan joku korkea arvoisempi?" Yu Gija mietti hetken ja sanoi sitten "Jos pystyisit ohjaamaan minut oikeaan suuntaan, voin nopeasti sinne juosta." Naaras sanoi hieman hymyillen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptySu Tammi 01, 2017 10:39 pm

Volya

Seefferi kohtasi Yu Gijan katseen, muttei ollut yllättynyt nartun kertoessa, että oli saattanut kuulla paratiisista. Olihan hän itsekin kuullut tuosta mantereella. "En ole ollut siellä itse, mutta olen kuullut pelkkää hyvää ajalta ennen Kurokagea." Hän totesi varmaan äänensävyyn.

Nartun kysyessä jonkun ylempiarvoisen tapaamisesta, Volyan hymy leveni entisestään. Toisen innokkuus oli aivan silmin nähtävää ja vaikutti suorastaan tarttuvalta. "Heti valmiina tehtävään, vai? Voit kyllä tulla mukaani, jos haluat. Tuo olisi ehkä turvallisempaa, jos saavuit vasta tänne." Volya tarjosi, vilkaisten sitten lyhyesti taivaalle, joka oli nyt tummentunut huomattavasti aiemmasta.

"Alkaa olla pimeää, emmekä pääse ylemmistön seuraan vielä tänään, mutta lähellä on turvapaikka jossa viettää yö. Mitäs sanot?." Harmaaturkki lisäsi vielä kysyvän, mutta ystävällisen oloisena.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptySu Tammi 01, 2017 10:53 pm

Yu Gija

Naaras kuunteli kiinnostuneena Volyan kertoessa Ohusta, muttei sitä naaraasta ulkoisesti nähnyt. Yu Gija oli kiinnostunut Paratiisista ja haluaisi auttaa Ohua sen saavuttamisessa. Olihan Naaras toivonutkin pääsevänsä rauhalliseen paikkaan ja uskoi Paratiisin olevan tuollainen.

Yu Gija olikin todella rauhallinen, mutta näki asian tärkeänä ja siksi tuosta saattoi ottaa, että tämä oli "innostunut". Yu Gija nyökkäsi Volyalle ja sanoi jykevästi sekä tosissaan "Kyllä. Voin mennä kanssasi, mutta en lupaa hidastavani tahtia jos juoksen ohitsesi." Yu Gija hiukan leikkisästi sanoi viimmeiset sanat.

Yu Gijaa ei haitannut yöllä liikkuminen, mutta ei lepäämisestä haittaakaan ollut toisin kuin se, ettei Yu Gijaa väsyttänyt. "Voisin kyllä juosta jo, vaikka tulisikin yö. Eihän meillä aikaakaan ole maleksia, kun hyökkäys voi tapahtua koska tahansa?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyKe Tammi 04, 2017 5:15 pm

Volya

Yu Gijan vastaus huvitti Volyaa. Hänestä tuntui, kuin tuo olisi ollut haaste, muttei kilpailuhenkinen suinkaan. Jos mitään, se lupaili vain hyvää Yu Gijan taidoista ja halukkuudesta auttaa Ohua. "Heh, en epäile tuota... Mutta kannattaa ensin tietää mihin ollaan menossa, eikös?" Volya vastasi miltei yhtä leikkisästi, virnistäen hieman 'kekseliään' vastauksensa nopeudesta.

Kuitenkin, toisen viimeiset sanat onnistuivat hämmästyttämään Volyaa hieman, sillä ei osannut odottaa sotakoiran haluavan liikkua tuntemattomassa ympäristössä yöaikaan. "Oletko varma?" Hän vastasi, hitusen kyseenalaistava ilme kasvoillaan. "No, on meitä ainakin kaksi jos törmäämme ongelmiin... Silti, muista olla valmiina mihin tahansa." Sakemanni jatkoi painottaen viimeisiä sanojaan, ennen kuin alkoi nousta ylös istuma-asennostaan. Hän katsoi seuralaistaan lyhyen hetken ajan ja kääntyi sitten tulosuuntaansa.

Tuo otti pari askelta jyrkentyvää ylämäkeä kohti, ennen kuin käänsi päänsä takaisin Yu Gijaan. Sotakoiran ilme oli kysyvä, odottava, ja tämän häntä heilahteli rennosti puolelta toiselle, hänen odottaessaan naaraan lopullista päätöstä.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTo Tammi 05, 2017 5:24 am

Yu Gija

Toisen vastaus yllättikin naaraan hieman "Ja sinäkö et sitten tiedä mihin ollaan menossa?" Yu Gija hiukan naurahti ja käveli tuon vierelle. Yu Gijaa ihmetytti toisen kyseen alainen ilme, tämän sanoessa lähtevänsä vapaasti yölläkin. Naaraalla oli lukemattomia yö vuoroja ja pieniä taisteluita takanaan, joten tämä luotti taitoihinsa suunnistaa täysin säkkipimeässäkin.

"Olen niin varma kuin vain ikinä voinkaan." tuo sanoi ja näytti aivan valmiilta lähtemään. Ongelmat eivät naarasta haittaisi, vaan tuosta se oli kuin opetus miten nykyään tulisi elää ja taistella selvitäkseen, ilman ihmisten ohjeita tai määräyksiä. Yu Gija ottikin totisen ilmeen toisen painostaessa sanojaan, kuin miten naaras olisi reagoinut ihmisten komentoihin ja vastasi Volyalle vain nyökkäämällä ymmärtäväisenä.

Yu Gija seisoi hetken Volyan lähtiessä liikkumaan ja tuo käänsikin kysyvän katseen tähän joka sain naaraan kävelemään tuon luokse. "Seuraan sinua, kunhan et törmää puuhun." Yu Gija sanoi ilkikurinen ilme kasvoillaan ja hieman naurahtaen. Naaraasta kun tuntui niin helpolta olla avonnainen ja vitsikäs, kun ei ollut ihmisiä painostamassa täydellisyyteen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyLa Tammi 07, 2017 4:40 pm

Volya

Sakemanni nyökkäsi hymyillen Yu Gijan vastaukselle. Hän tajusi pitävänsä uudesta tuttavuudesta nyt jo. Heidän menneisyytensä sotakoirina tuntuivat yhdistävän kaksikkoa, ja alun varovaisuuden jälkeen narttu vaikuttikin todella mukavalta Volyan mielestä. Siispä hän toivoi, että saisi mahdollisuuden tuntea toisen paremmin ja pitkäänkin.

"Eiköhän mennä sitten." Harmaaturkkinen totesi, lipaisten huuliaan lyhyesti ennen katseensa kääntämistä eteenpäin. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Hän vielä totesi mielessään, vilkaisten nopeasti yhä pimenevää taivasta, ennen ripeään mutta rentoon juoksuun ampaisemista. Yu Gijan vitsikkäästä haasteesta huolimatta Volya ei pitänyt mitään älytöntä kiirettä, ehkäpä testatakseen toisen kykyjä.

// Lopetetaanko peli tähän, vai haluatko jatkaa Kyotossa vielä? :D //

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyLa Tammi 07, 2017 9:17 pm

Yu Gija

Naaras hymyilikin tuttavasti toiselle tuon sanoista. Yu Gijasta Volya tuntui niin helpolta keskustelu kaverilta, kun ei tarvinuun jänistää menneisyyden asioita. Naaras vannoi, että pysyisi tuon ystävänä aina, kun tulevat niin hyvin toimeen. Yu Gija ei kuitenkaan loppuja itse voi sanoa tai kirjoittaa kiveen, kun muutoksia voi tapahtua. Yu Gija rennosti pysyikin Volyan kannoilla mutta sotilaan tavalla pysyi valppaana koko ajan eikä rentoutunut liikaa.


//Minun puolesta voidan jatkaa Kyotossa ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyMa Tammi 23, 2017 11:54 pm

// Anteeksi kesto x( //

Volya

Ilta alkoi hämärtymään yhä entisestään ja kaksikko oli jo kulkenut hyvän tovin (?). Volya katsahti rennosti sivulleen aina hetken välein tarkistaakseen uuden tuttavuutensa paikallaolon. Vaikka hän ei epäillyt toisen kykyjä, sillä olihan Yu Gija sotakoira kuten sakemanni itse, Volya ei voinut olla vilkaisematta tuota aina välillä. Toisen sotakoiran tapaaminen oli nimittäin tuonut urokselle jotain ennentuntematonta iloa, ja pelkkä vilkaisu muistutti häntä tuosta ilosta.

Rinteinen maasto oli nyt vaihtunut tasaisempaan, ja he olivat saapumassa alueelle, jossa virtasi joki läheiseen järveen. Volya oli aiemmin tuon joen ylittänyt, ja edestäpäin kantautuvan, kulkevan veden äänen kuullessaan hän hidasti tahtiaan hieman. Joen reunaa lähestyessään tämä vilkaisi hetkellisesti sivulleen, jossa oletti Yu Gijan vielä olevan (?). "Onko jano? Mainio paikka pienelle tauolle." Hän totesi pienellä virneellä, samalla kevyesti ja hallitusti läähättäen tähänastisesta juoksusta.

Harmaaturkkinen jatkoi kävelyään aivan rantaviivaan asti ja laski päänsä juodakseen pikaisesti virtaavasta joesta. Janonsa vaimennettuaan, uros nosti jälleen päänsä ylös, naksauttaen niskojaan hetken aikaa havahtuakseen pienestä tauostaan mahdollisimman paljon takaisin nykyhetkeen. Vähään aikaan tuo ei ollut katsonut enää seuralaiseensa, paitsi nyt kysymyksen esittääkseen. "Hei, ajattelin muuten... Miksi tulit Japaniin, oliko tuo tietoinen teko?" Seefferi heitti Yu Gijalle, utelias ilme kasvoillaan. Ajatus oli muodostunut Volyan mieleen matkalla joelle, ja hän koki nyt ajan olevan hyvä kysymyksen esittämiseksi.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTi Tammi 24, 2017 7:21 pm

Yu Gija

Yu Gija pysytteli volyan lähellä, mutta hieman haastoi tuota kiihdyttämällä vaikka kuulikin joen, jonka takia Volya hidasti. Vapaus oli noussut naaraan päähän ja tuo oli onnesta aivan sekaisin. Yu Gija vieräytti pari ilon kyyneltä juostessa ja hymyili ilosesti. Juokseminen oli muutenkin aina saanut tuon tuntemaan olon vapaaksi ja nyt se oli totta. Yu Gija keskittyi kyllä koko juoksun aikana, mutta silti tämä juoksi sen verran nopeaa, ettei ehtinyt hidastaa joen kohdalla. Yu Gija ei säikähtänyt jokea vaan enemmin "Uhmasi" sitä, koska ei osannut pelätä sitä.

Naaras loikkasi joen yli ja laskeutui toiselle puolelle hieman veden reunaan. Ylväästi ja tyytyväisenä naaras seisoi hieman läähättäen. Hymyillen Yu Gija nyökkäsi Volyan ehdotukselle ja joi vettä rauhassa. tämä olikin vaikempaa tuntemattomalla maastolla... En sentään kuin kastellut tassuni. Heh, tämä on kaikki niin uutta ja kiinnostavaa. Unohdin lähes maailmaan karuuden... Yu Gijan hymy ja näkyvä ilo katosivatkin tuosta ajatuksesta, koska armeijassa "Onni" ei ollut sallittua. Yu Gija kävelikin kuivalle maalle ja raapi korvaansa pikaisesti.

Yu Gija meni hetken rantaa pitkin ja loikki kiviä pitkin toiselle puolelle jokea. Naaras käveli Volyan luokse "Nuo kivet ovat kyllä todella liukkaita..." sanoi naaras naurahtaen. Yu Gija pysähtyi kuin seinään toisen kysymyksestä ja meni totiseksi. "Se... Se oli emoni toive... että karkaisisin juuri japaniin. Emo kehui myös mielestäni ohua, mutta ei käskenyt minua liittymään heihin. Emo sanoi, että minun sieluni toisi toivoa elämään muillekkin, mutta en ole vielä ymmärtänyt mitä emoni sillä tarkoitti... Ja japani oli ainoa mihin pääsin laivalla pakoon, kun oli tarkoitus päästä meren toiselle puolelle." Yu Gija hymyili kuin vitsinä olisi sanonut, muttei saanut naurettua sille. "Entä sinä itse? Toivoitko päätyväsi tänne ja oletko tyytyväinen että päädyit?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyKe Tammi 25, 2017 6:17 am

Volya

Vaikka sakemanni ei ollutkaan Yu Gijaan täysin keskittynyt tuon hyppiessä energisesti ja vapaana joen ympärillä, ei Volya voinut olla sivusilmällä huomaamatta toista. Nartun käyttäytymisessä ja kehonkielessä oli vain jotain minkä hän tunnisti, mutta seefferi ei täysin osannut sanoa mikä se oli. Kysymykseensä vastausta odotellessaan hän tajusi yllättäen mistä oli kyse: Yu Gija käyttäytyi kuin hän itse, vapauduttuaan ja nautittuaan tuosta vapaudesta vuosia takaperin. Realisaatio sai kevyen hymyn nousemaan hänen kasvoilleen, silkasta ilosta uuden ystävättärensä puolesta.

Kuitenkin, Yu Gijan kertomus emostaan, ja saapumisestaan Japaniin hyydytti Volyan hymyn, kun tämä pohti toisen sanoja sekä ajatteli omaa perhettään, joista ketään ei ollut vuosikausiin nähnyt. Hetken aikaa hänen kasvoillaan oli syvän mietiskelyn ilme. "En edes muista omaa emoani..." Tuo totesi kesken kaiken ontolla, tunteettomalla äänellä ja tuijotti tyhjästi johonkin kaukaisuuteen. Kesti hetki kunnes Volya tajusi Yu Gijan odottavan vastausta omaan kysymykseensä, ja hän kohdisti katseensa takaisin narttuun. "Anteeksi... Minä tulin tänne auttaakseni Ohua." Tuo selitti lyhyesti, palaten huomattavasti olemuksessaan takaisin aikaisempaan, rentoon ja hyväntuuliseen.

"Tapasin jonkun mantereella, hän kertoi minulle tästä kaikesta ja, no... Kai halusin vain auttaa? Ei minulla taida olla mitään muuta elämässä." Volya jatkoi naurahtaen pienesti lauseensa loppuun. Hänen sanomansa oli täyttä totta ja se kuulosti tarpeettoman surulliselta, joten uros yritti tietoisesti keventää sanomaansa huumorin eleellään.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyKe Tammi 25, 2017 8:06 pm

Yu Gija

Naaras vetäytyi hieman kauemmas toisesta, kuin vaistonaisesti katsoessaan toisen "sielutonta" katsetta. Yu Gija tiesi aiheen olevan hieman liian henkilökohtainen ja ei halunnut tuoda sitä sitten enempää esillekkään. Yu Gija lummistikin korvansa ja katsoi jokeen "Enkä minä tunne isääni... vaikka emo kehuikin, että näytän häneltä..." Yu Gija mutisi hiljaa itselleen, koska ei halunnut puhua siitä, mutta kuitenkin "vastasi" toiselle. Yu Gija olikin palannut jo normaaliin sotilasmaiseen tilaansa, kun Volya mainitsi syystään tulla japaniin.

"Oi, kuinka jalo teko..." Yu Gija sanoi, hieman yrittäen piritää kiristynyttä ilmapiiriä. Yu Gija huokaisi. "Joko jatkaisimme matkaa? Eihän meillä koko yötä ole aikaa seisoskella... Eikä tässä nyt kovin hengästynyt olo enää ole." Yu Gija sanoi normaalin sävyyn ja katseli tähtiä, mutta lauseen lopuksi katsahti hieman Volyaa.

Yu Gija pysytteli Volyan kintereillä. Tämä ei pystynyt olla katsomatta toisen suojaliiviä ja mietti, millaiselta se tuntui. Yu Gija meneetti kiinnostuksen, kuullessaan heidän yllä oksien napsahduksen. Naaras katsoikin ylleen, mutta jatkoi juoksuaan. Pian kaksikon takana maahan kuului suht kova tömähdys, minkä Yu Gija uskoi tulleen joko vanhan puun kaatumisesta, tai joku seurasi heitä. Yu Gijasta saattoi huomata, että tämä ei ollut huvittunut taikka iloinen, vaikka juoksikin. Naaras kun keskittyi ympäristöön äänen kuultuaan. Ikinä ei voi olla liian varuillaan, mutta pelkoa siihen ei saa laskea. Tällainen olikin Yu Gijan ajattelu tapa ja siksi tuo pysyi valppaana, mutta keskittyi menosuuntaan.

//Vastauksilla saattaa tästedes kestää, kun alan tällä tai seuraavalla viikolla remontoimaan siskoni huonetta. (Tapetit pois ja maalia seinille.) :3
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTo Tammi 26, 2017 7:08 am

Volya

Yu Gijan sanat isästään saivat Volyan taas vähän mietteliääksi, sillä hänkään ei muistanut mitään isästään, emonsa lisäksi. Tämä hetkittäinen etäisyys ei kuitenkaan näkynyt uroksesta yhtä paljon kuin aikaisempi, vaan Volya yritti parhaansa mukaan keskittyä vain tähän hetkeen, eikä omalta osaltaan jatkanut puheenaihetta enää. Toisen kutsuessa Volyan tehtävää jaloksi, harmaaturkkinen tunsi olonsa vain imarrelluksi ja virnisti hieman ujosti tuon sanoille, muttei sanonut mitään.

Ehdotus matkan jatkamiselle kuulosti hyvältä Volyalle, joka vastasi tuohon nyökkäämällä kevyesti. Sakemannin hymy säilyi hänen kasvoillaan, kun tuo katsahti ympäristöönsä määrittääkseen menosuunnan. "Noh, mennääs sitten." Hän totesi lyhyesti Yu Gijaa katsoessaan, ennen kevyeen hölkkään lähtemistä, joka nopeasti kiihtyi juoksuun.

Juoksun aikana Volya ei enää vilkuillut taakseen, vaan mietti itsekseen kaksikon äsken käymää keskustelua. Siltikään hän ei huolehtinut toisen kykevyydestä pysyä mukana. Yu Gijan kertoma vanhemmistaan oli häiritsevän samankaltainen Volyan omaan kokemukseen. Onko läheisten menetys vain meidänkaltaistemme taakka, kirous jota kantaa mukanaan? Hän ajatteli, keskittyen kuitenkin kulkuun maastossa, jossa alkoi esiintymään huomattavasti enemmän tiheikköä.

Yllättäen Volyan pohdinta loppui kuin seinään, kun hän havahtui täysin nykyhetkeen yllättävän, läheltä kuuluvan rasahduksen johdosta. Uroksen korvat pomppasivat pystyyn ja hän keskittyi kuuntelemaan tarkkaan muiden äänien varalta. Pian takaapäin kantautui huomattava tömähdys, joka sai Volyan hidastamaan vauhtiaan ja kääntymään Yu Gijan puoleen. "Kuulitko tuon? Mikä se oli?" Tuo kysyi nartulta äänellä, jonka oli tarkoitus olla normaalia hiljaisempi, mutta silti tarpeeksi kova että sekarotuinen hänet kuulisi. Volya vilkaisi taakseen, mutta ei nähnyt ainakaan heti alkuun mitään ympäröivän metsikön ja pimeyden takia.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha


Viimeinen muokkaaja, Lone Wolf pvm To Tammi 26, 2017 8:53 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTo Tammi 26, 2017 7:27 am

Yu Gija

Naaras joutui hidastamaan hieman vauhtiaan, jotta pysyisi Volyan kanssa tahdissa. "Emme voi olla varmoja mikä tai kuka tuon äänen aiheutti, mutta en halua jäädä sitä selvittämäänkään." Yu Gija sanoi katsoen viistosti edessä olevaa Volyaa, hiljaisemmalla äänellä. "Toivotaan, että se oli vain luonto itse." Naaras sanoi, mutta ei voinut olla pysymättä valppaana.

Matka jatkui samanlaisena vähän aikaa, kunnes Yu Gija pystyi hieman "rauhoittumaan" ja katsahti ylös. Puiden välistä saattoi nähdä hieman taivasta, mutta oksat peittivät suurimman osan siitä. Naaras näki tumman siluetin puissa, mutta se katosi lähes heti. "Joku loikki puissa?" Yu Gija sanoi hieman oudoksuen ajatusta, että koirat liikkuisivat puissa.

Naaras pysyi valppaana selustastaan ja hieman myös Volyan. Olihan toinen nyt niin sanottu "sotilas toveri" ja sotilailla oli tapana tuke toisia, siellä mistä Yu Gija oli kotoisin. Harvemmin naarasta autettiin, mutta Yu Gija ei voinut olla tukematta muita, kun tekisen usein tajuamattaan ja hieman kuin velvollisuutena. "Jos joku meitä nyt seuraa, niin onko huono asia, että johdatamme hänet nyt Ohun luokse?" Yu Gija sanoi hiljaa ja mietti armeijassa oppimaansa tukikohdan piillottamis menetelmää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // EmptyTo Tammi 26, 2017 12:03 pm

Volya

Hetken aikaa Volya vilkuili äänen tulosuuntaan, mutta ei nähnyt ketään ainakaan maantasolla, joten tämä siirsi katseensa takaisin Yu Gijaan, tuon spekuloidessa ääntä ja sen lähdettä. Volya ei vastannut sanoin vaan näytti päältäpäin jännittyneeltä ja skeptiseltä. Hän käänsi päänsä jälleen edespäin ja nopeutti juoksunsa tahtia takaisin aikaisempaan. Matka ei tuntunut enää ollenkaan samanlaiselta mystisen tömähdyksen jälkeen, ja Volya tunsi olonsa hermostuneeksi siitä mahdollisuudesta, että heitä seurattaisiin.

Johtaen kaksikon etenemistä, Volyan korkein prioriteetti oli oikeaa reittiä kulkeminen, joten tuo ei huomannutkaan ylhäällä tapahtuvaa liikehdintää ennen kuin Yu Gija oli sen ilmiantanut hänelle. Välittömästi nartun sanojen rekisteröidyttyä, Volya riuhtaisi leukansa korkeammalle myöskin pikaisesti nähdäkseen tumman hahmon liikehdinnän oksistossa. Hälytyskellot soivat sakemannin päässä heti hänen ajatellessaan aikaisemmin tapaamaansa Kogaa, Gaikotsua, ja hänen kauttaan mahdollisuutta ninjakoirista. Mit- ? Ninjoja? Volya aprikoi, hidastaessaan taas vauhtiaan.

"Olet oikeassa." Volya vastasi Yu Gijan seuraaviin sanoihin katsomatta toista, sillä hän keskittyi reitin lisäksi nyt tähyilemään ympäristöönsä. He olivat yhä kulkemassa samaan suuntaan, ja uros kävi kiivaasti päässään vaihtoehtoja. Mitä ikinä tapahtuisikaan, hän ei ollut missään nimessä johdattamassa ketään tuntematonta Ohun alueille, ja ajatellen ninjakoirien nopeutta sekä ketteryyttä, muukalaisen kiinnisaaminen olisi hankalaa. "Muutos suunnitelmiin, muistatko mainitsemani turvapaikan? Menemme sinne ainakin tilapäisesti, se ei ole kaukana täältä." Volya totesi kylmän rauhallisesti ja tuosta saattoi tunnistaa, etteivät nopea päätöksenteko ja suunnitelmien muuttelu olleet laisinkaan uusia asioita sotaa nähneelle seefferille.

Miltei heti tuon sanottuaan, Volya nopeutti jälleen tahtiaan, samalla suunnaten poispäin alkuperäisestä määränpäästä, kohteenaan nyt mainitsemansa turvapaikka. Kyseessä oli tilavahko luola noin puolen kilometrin päässä, joka oli sen verran hyvin piilossa, ettei siellä pitäisi ketään paikasta tietämätöntä olla. Volyan mielestä turvapaikka voisi toimia mittavana etuna potentiaalisen varjostajan savustamisessa pois oksistosta, ja viimeistään he voisivat pysytellä siellä aamuun asti, jolloin olisi turvallisempaa edetä.

_________________
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty
ViestiAihe: Vs: It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //   It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami // Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
It's the past that connects us // Kaksinpeli, Miss Okami //
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Kyoto-
Siirry: