Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Koira Ja Susi (AVOIN)

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 908
Join date : 23.02.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Koira Ja Susi (AVOIN)   Pe Marras 24, 2017 1:16 am

// Kuma ja Hypno tänne päin, jätän pelin auki muille halukkaille pelaajille kanssa Smile //

Kiza

Kultaturkkinen susinarttu ei saanut rauhaa piinaavalta tunteelta, joka oli vaivannut häntä jo useita viikkoja. Ihan kuin jotain oli tapahtumassa, mutta Kiza ei ymmärtänyt mitä. Monarkian tukikohdassa asiat olivat hyvin, Imperiumin sudet olivat olleet ainakin toistaiseksi hiljaisia, ja Kiza uskoi vahvasti siihen että he saisivat tietää ajoissa jos heidän arkkivihollisensa päättivät hyökätä. Heidän tarkkailijat Monarkiassa eivät nimittäin olleet amatöörejä. Jäi siis vain yksi mahdollinen tapaus: Ohussa oli viimein tapahtumassa jotain. Kiza, Siriuksen soturina ja Ohun koirien ystävänä, oli huolestunut siitä että Kurokage oli suunnittelemassa hyökkäystä Ohuun, joten Kiza oli itse päättänyt tarkistaa tilanteen lähtemällä Alpeille itse. Nyt tuon jalat vetivät tuota vahvasti Ohun tukikohtaa kohti, ja vilpoisen aamupäivän valossa kultaturkkinen naaras tarpoi voimakkaasti Yamanashin maaston halki.

Kiza oli lähtenyt matkaan toissapäivänä Fujivuorelta, ja ei ollut levännyt ollenkaan. Tuo oli ollut niin levoton ja halukas pääsemään Ohun tueksi ettei edes miettinyt syömistä, juomista tai nukkumista. Asia ei ollut haitannut Ran-soturia aluksi, mutta ravinnon ja levon puute alkoi tuntua tämän kropassa kun tämä saavutti pienen vuoristopuron. Kiza hiljensi vauhtiaan ja läähätti voimakkaasti, tuijottaen iloisesti pulputtavaa, viileää pikkupuroa. Pieni juomatauko vaan! Mutta sitten jatkan matkaa! Kiza mietti ja väsyneenä kaatui puron viereen, lipoen kylmää vettä ahneesti. Hän alitajunnassaan tiesi että hänen pitäisi myös syödä, mutta päätti odottaa kunnes pääsisi Ohun tukikohtaan. Hän ei voinut haaskata aikaa... Mitä jos jotain oli jo tapahtunut Ohun sotureille, Monarkian susien tärkeimmille tovereille?


_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Rinnosuke, Basil, Akatsuki, Kyōran, Toboe, Angela, Luck, Hayato, Hanabi, Atsushi, Yukine


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Hypno

avatar

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 18.11.2017

ViestiAihe: Vs: Koira Ja Susi (AVOIN)   Su Marras 26, 2017 1:31 am

// Täältä myö tullaan ^^ //

Kuma

Suuri koira liikkui rennon oloisella ravilla Yamanashin alueella samalla haravoiden ympäristöään. Koiran ilme oli hyvin päättäväinen, mutta samalla siitä näki että se oli hiukan hukassa ja huolissaan. Kumaksi itseään kutsuva sekarotuinen ei ollut ihan varma mihin suuntaan hänen piti mennä. Uros oli kysynyt matkan varrella suuntaa Ohun joukkojen luokse, mutta joko oli tullut hyvin niukasti apua tai olivat epäilivät uroksen olevan uhka Yukimuran piilossa olevalle laumalle. Eipä se ollut ihmekkään kun Japani oli aikalailla Kurokagen hallinnassa suurenevan laumansa takia ja olihan Kuma melko uhkaavan oloinen jo kokonsa puolesta vaikka pahaa hän ei kenellekkään halunnut. Kuman päässä pyöri mielikuva hirviö johtajan laumasta jonka keskellä hän näki tyttärensä surullisenä. Tämä mielikuva sai uroksen irvistämään, mutta nopeasti ravisti päätään palaten todellisuuten ja jatkoi matkaansa samalla ottaen vainua muista kulkijoista.

Pian se saikin nenäänsä hajun toisesta koiraeläimestä ja lähti hajua kohti. Uroksen rento ravi oli muuttunut nyt kevyeen laukkaan kun hän kiirehti hajun suuntaan. Eteen tulikin nopeasti puro ja vähän matkan päässä hän näkikin kultaturkkisen suden. Kuma pysähtyi kokonaan ja lähestyi hyvin varovaisin askelin toista. Kuma koitti ottaa hyvin alistuvan, mutta ystävällisen kehonkielen että ei säikäyttäisi narttua taikka vaikuttaisi uhkaavalle. Uros pysähtyi vähän matkan päähän nartusta ja avasi suunsa. " Anteeksi jos häiritsen, mutta olen vähän eksynyt suunnasta enkä ole edes ihan varma missä olen...Minun pitäisi löytää Yukimuran lauma enkä ole matkallani saanut kunnolla tietoa heidän olin paikastaan."  Uros selitteli hiukan nolona, mutta kuuluvalla äänellä. Uroksen jäänsiniset silmät tutkaili vierasta pistäen merkille että hän jutteli häntä vanhemmalle susinartulle. Uros istui alas odottaen vastausta nartulta, mutta ilme oli nyt vienosti hymyilevä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 908
Join date : 23.02.2015
Ikä : 17
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: Koira Ja Susi (AVOIN)   To Joulu 07, 2017 8:42 pm

Kiza

Susinaaras kellahti vatsalleen, huohottaen vieläkin matkansa jäljiltä. Ei hemmetti! Haaskaan aikaa! Tuo mietti, mutta yllättyi itsekkin omasta stressistään. Ylireagoiko hän? Vai oliko jotain tosissaan tapahtumassa? Miksi tämä levottomuus?

Kizan hermostunut tila kuitenkin muuttui puolustavaiseksi kun hän tajusi ettei ollut yksin. Hän haistoi toisen tulevan jo ennen kun tuo tuli näkyviin ja pongahti jaloilleen, valmiina taistelemaan jos tuo paljastui viholliseksi. Esiin tuli sekarotuinen uros, kuka lähestyi Kizaa varovasti ja nöyrän oloisena. Kizan korvat menivät heti luimuun, koska luuli tuon näyttelevän, mutta tarkastellen urosta vähän aikaa, tuo päätti antaa urokselle mahdollisuuden kertoa huolensa. Kiza rentoutui ja istahti myös maahan, nähdessään toisen tekevän saman. Vaikka kultaturkki oli vieläkin varuillaan, tämä hymyili heikosti takaisin.
"Vai etsit Ohun sotureita?" Kiza kysyi toiselta, kuin varmistaakseen toisen aikeet. "Et ole ainoa kuka ei tiedä heidän olinpaikastaan, Yukimura on piilottanut joukkonsa hyvin." Naaras naurahti hiukan, keventääkseen tunnelmaa. Vaikkei hän vielä ollut varma oliko uusi tulokas todella vihollinen vai ystävä, tuo ei halunnut vaikuttaa uhkaavalta tai töykeältä. "Millä asioilla etsit heitä? Soturiksiko haluat?" Kiza kysyi, oikeasti kiinnostuneena toisen aikeista.

_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Rinnosuke, Basil, Akatsuki, Kyōran, Toboe, Angela, Luck, Hayato, Hanabi, Atsushi, Yukine


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Hypno

avatar

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 18.11.2017

ViestiAihe: Vs: Koira Ja Susi (AVOIN)   Ke Joulu 13, 2017 3:42 am

Kuma

Uros tarkkaili narttua ja huomasi tämän olevan varuillaan, mutta ei yhtään ihmetellyt reaktiota kun raakalaisia oli joka paikassa. " Minun entinen puolisoni ja pieni pentuni on Kurokagen lauman kynsissä ja kuulin että Ohun soturit olisivat nousemassa sen demonin laumaa vastaan joten...Haluan liittyä Yukimuran joukkoihin että voin pelastaa siinä samalla heidät. En pystyisi siihen yksin..." Kuma sanoi vakavana samalla kun uroon kynnet upposivat maahan. Se tunsi inhoa, surua, vihaa sekä oli suuresti pettynyt itseensä isänä. Uros oli epätoivoa täynnä eikä oikein tiennyt miten päin olla nartun edessä jotta ei liikaa häiritsisi tätä murheillaan.

Pian se nosti katseensa narttuun ja koittaen väkisin vääntää pientä hymyä suulleen. " Mutta kukas sinä olet ja mikä sinut tänne tuo? Näytät sille että olisit pidemmänkin matkan kulkenut." Uros kysyi päätään kääntäen. Hän ei halunnut nyt ajatella liian painavia asioita vaan koitti harhauttaa itseään kysymällä nartulta kysymyksiä.

//anteeksi pieni kesto ja tämä tynkä kirjottelu ^^' //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1053
Join date : 23.02.2015

ViestiAihe: Vs: Koira Ja Susi (AVOIN)   Ke Joulu 13, 2017 12:02 pm

// Heiiii! Minä tungen tähän peliin jos käy! Gabriel tahtoo päästä ulkoilemaan välillä! xD //

Gabriel

Gabrielia oli alkanut kyllästyttää ainainen kykkiminen piilossa Kurokagen alaisilta, joten vartiointivuoro Yamanashin alueella oli sille kuin jonkinlainen pelastus. Mastiffi ei pelännyt Kurokagen alaisia, sillä luotti voimiinsa ja suureen kokoonsa, ja selviäisi kyllä muutamasta säälittävästä rakista helposti, jos näihin törmäisi. Gabrielin itsevarmuus oli ehkä turhankin varomatonta, mutta nuori ja spontaani kun oli, ei tämä välittänyt muiden varoitteluista ja huolesta.

Lumi oli jo satanut maahan, mikä miellytti pörröturkkia. Viileä ilma ei haitannut Gabrielia, sillä paksu karva suojasi hyvin kylmältä. Lumikaan ei haitannut etenemistä, sillä mastiffin valtavat käpälät aurasivat reitin sen lävitse vaivatta. Gabriel haukotteli hieman tylsistyneenä. Tapahtuisi nyt edes jotain.. Uros ajatteli mielessään turhautuneena. Missään ei kuitenkaan vaikuttanut olevan ketään, ja Gabriel oli jo kääntymäisillään takaisin, kun kuuli etäistä, vaimeaa puhetta edestäpäin. Mastiffi valpastui oitis, ja otti hiukan suojaavamman asennon, lähtiessään etenemään ääntä kohti. Ketähän siellä on? Uros ajatteli, yrittäessään poimia ilmasta tuttuja tuoksuja niitä löytämättä. Gabriel varautui kohtaamaan vihollisia, joten se liikkui ääntä kohti niin hiljaa kuin kykeni.

_________________

My girls♡

Akame - Akira - Cheri - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gaikotsu - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter, Tundra


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Koira Ja Susi (AVOIN)   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Koira Ja Susi (AVOIN)
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Yamanashi-
Siirry: