Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 18.07.2016
Ikä : 18

ViestiAihe: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   La Heinä 30, 2016 12:27 pm

{{ Shiomi Chikon kanssa tähän ^^ }}

HANAE

Oli keskipäivä, kun Hanae kuljeskeli Futago-solan reunamilla. Sillä oli ollut kiireinen aamupäivä: metsästysryhmät olivat lähteneet aikaisin hakemaan saalista muulle laumalle, eikä sen löytäminen tuhansille suille ollut helppoa. Hanae oli juossut pää viidentenä jalkana Futago-solan lähistöllä, kunnes sen ryhmä oli viimein saavuttanut oman tavoitteensa. Asiaa ei ollut helpottanut, että yön aikana oli satanut vettä, mikä oli riistan haju oli heikentynyt ja maasto oli liukas. Uros oli kuin olikin liukastunut metsästyksen loppuvaiheessa, minkä seurauksena se ontui vasenta etujalkaansa.

Vamma ei ollut vaikuttanut huomattavasti paluumatkalla Gajyolle, mutta nyt jalkaa alkoi särkeä.
"Kai se on venähtänyt", Hanae mumisi ääneen nilkuttaessaan löytämälleen purolle. Sen suupielet olivat vielä veressä metsästysretken jäljiltä, ja se halusi pestä ne pois, joskin tiesi, että joutuisi toistamaan toimenpiteen myöhemmin. Täytyihän uroksen syödä jotain itsekin. Se ei viitsinyt toisaalta kiirehtiä, sillä mitä todennäköisemmin se saisi viettää loppupäivän rauhassa. Aamulla saadun saaliin tulisi riittää vähintään iltaan asti, ellei pidempään.

Siksipä Hanae kellahti puroon makaamaan, antaen veden kuljettaa veren turkistaan pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 774
Join date : 23.02.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   Su Heinä 31, 2016 12:06 pm

// Hiukan myöhässä, mutta täältä tullaan! :3 //

Chiko
Punaturkkinen akitanarttu tunsi kylmät väreet niskassaan, kun käveli metsän halki. Kurokagen armeijan haju leijaili ilmassa, mikä sai nartun lähes vapisemaan pelosta. Viime kerralla kun hän oli eksynyt Kurokagen valtaamaan Futago-solaan, niin hän oli melkein menettänyt henkensä. Chiko tiesi että oli hyvin vaarallista kulkea näillä mailla, mutta hän oli hyvin huolissaan Shirosta ja Saiyurista, ketkä olivat kadonneet yön aikana. Yukimura oli käskenyt puolisoaan, Kousukea, Hikaria ja Kojiroa menemään alas kylään missä he olisivat turvassa, ja lähettänyt kaksi alaistaan etsimään kadonneita pentuja. Mutta hätäisenä äitinä Chiko oli jättänyt kolme muuta pentuaan isäntänsä hoiviin, ja lähtenyt myös itse pentuja etsimään, vaikka pelkäsikin aivan kauheasti. Solassa oli näköjään satanut yön yli, sillä maa oli märkä, ilma sumuinen ja kostea, eikä Chiko saanut mitään hajujälkiä.

Narttu oli hermostuneena hölkännyt jo kauan, kun tämä yhtäkkiä sai vainun, nyt oli muutakin kun vaan Kuorkagen alaisten haju: Verta. Chiko alkoi yhtäkkiä vapista, ja meni paniikkiin. Ei kai... Ei kai Kurokage ole saanut pentujani kiinni? Tämä mietti kauhistuneena ja alkoi haistella ympäriinsä.
"Saiyuri? Shiro?" Chiko huudahti, vaikka tiesi että Kurokagen alaiset saattaisivat kuulla. Hopeanharmaana tora-genä Saiyuri herättäisi hyvin paljon huomiota alaisten keskuudessa; he tajuaisivat heti että pentu oli Akita-suvun nuoremmasta päästä, eivätkä epäröisi murhata narttua ja tämän pikkuveljeä. Narttu kiihdytti vauhtia ja vilkuili ympärilleen, varautuneena yllätyshyökkäykseen. Kurokage tunsi hänet, ja hänen pelinsä olisi pelattu jos hänet huomattaisiin. Eikä Chiko ollut mikään varsinainen soturi.

Chiko saapui pian pienen puron luo, ja pysähtyi heti paikoilleen, pelästyneenä. Purossa makasi sutta muistuttava koira, jonka turkki oli veren tahrima. Veren näky, ja aiemmat, kauhistuttavat mielikuvat Kurokagesta repimässä hänen pentujaan palasiksi saivat Chikon jäätymään pelosta. Narttu vaan tuijotti purossa makaavaa koiraa, eikä uskaltanut sanoa mitään.

_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiza - Kousuke - Kurayami - Megitsune - Saiyuri - Shion - Tabitha - Yukimura -

Tulossa: Denis, Holly, James, Alexandria, Tux, Doyle, Seiken, Suzuka, Toboe, Awsten, Luck, Hayato


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Emirrea

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 18.07.2016
Ikä : 18

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   Ma Elo 01, 2016 3:30 pm

HANAE

Uros makasi rentoutuneena purossa, kun oli kuulevinaan etäältä huudahduksen. Hanae kohotti päätään hieman katsellakseen ympärilleen, mutta laski sen pian taas kun ei nähnyt ketään lähistöllä. Suurlauman alueella oli tavallisesti välttämättäkin pientä meteliä, johon ei ollut aina tarvetta reagoida sen suuremmin. Puro, jossa ruskeaturkki makasi, oli kylläkin hieman syrjemmässä ja varsin hiljainen paikka tavallisesti, mutta Hanaesta ei juuri sillä hetkellä ollut välittämään asiasta.

Hanae hieroi kuonoaan käpälällään veden alla saadakseen loput veret irtoamaan sen turkista, eikä sen takia kyennyt haistamaan akitaa, joka oli saapunut puron läheisyyteen. Uros oli niin uppoutunut toimintaansa, ettei huomannut toisen saapuneen purolle ennen kuin näki liikettä silmäkulmassaan. Näköhavainnon rekisteröityessä Hanaen aivoihin se säikähti ja refleksinomaisesti kierähti yllättäen jaloilleen peläten mahdollista hyökkäystä. Ripeän nousun yhteydessä metsästäjä laski liikaa painoa vasemmalle etujalalla ja joutui nopeasti korjaamaan asentoaan ikävän vihlauksen takia.
"Aah, a-auts", se äännähti paniikissaan menetettyään viimeisetkin tyyneytensä rippeet huolimattomuudensa seurauksena.

Vasta tämän jälkeen Hanae pystyi kunnolla näkemään purolle tulijaa, joskin sen hakkaava sydän oli yhä haitata sen ajatuksenjuoksua. Se arveli ettei toinen ollut ainakaan Kurokagen laumalainen, muttei tunnistanut tätä; uros oli yllättävänkin pimennossa siitä, kuka tai ketkä kuuluivat Ohun tärkeisiin jäseniin. Se tiesi kuitenkin, että Ohun johtajalla - Yukikawalla? Yukiyamalla? - oli punaruskea turkki ja että tämä oli akita. Kuvaus viittasi pelottavan osuvasti Hanaen edessä seisovaan koiraan. Ajatus sai ruskeaturkin hätääntymään entisestään, mutta se nielaisi ja pakotti itsensä olemaan juoksematta karkuun. Eihän se voinut olla niin huono onninen, että törmäisi Ohun johtajaan näin, eihän?
"K-kuka olet? M-mitä teet t-täällä?" se huusi akitalle, yrittäen pitää äänensä tasaisena ja uhkaavan kuuloisena, joskin epäonnistuen lähes täysin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 774
Join date : 23.02.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   To Loka 27, 2016 10:57 pm

//Anteeksi kauheasti myöhästelystä!!! xS //

Chiko
Narttu otti pari hätäistä askelta taakseen, kun vieras uros yhtäkkiä hyppäsikin ylös vedestä, ja katsoi tämän suuntaan. Chiko luimisti korvansa, valmiina pakoon, sillä luuli uroksen rupeavan haastamaan riitaa. Mutta akitan vartalo rentoutui lähes heti kun tämä näki toisen olevan loukkaantunut - Chiko ei ollut yksi vahvimmista sotureista, joten hän oli koulinut jaloistaan niin nopeat, että pystyisi juoksemaan karkuun lähes jokaiselta vastustajaltaan. Chiko helpottui vieläkin enemmän kun näki että uros vaikutti enemmänkin pelokkaalta kun vaaralliselta. Onko hän Kurokagen laumalainen...? Narttu mietti hiljaa kun katsoi urosta vähän matkan päästä. En olisi yllättynyt... Olenhan Ohussa.

"Tuota... Olen läpikulkumatkalla vaan..." Chiko selitti panikoivalle koiralle purossa. "Etsin lapsiani, nimeni on Chi-" Akita puri kieltään ettei paljastaisi oikeaa nimeään. Hänhän oli Kurokagen reviirillä, joten hänen oikean nimen huuteleminen ei varmaan ollut viisainta. "Chiyako. Niin, Chiyako." Narttu keksi itselleen peitenimen ja hymyili toiselle."Entäs sinä, herra? Mikä sinut tänne on puhaltanut, ja vielä haavoittuneena?" Akitanarttu päätti aloittaa puhumalla, välttääkseen turhaa verenvuodatusta ja tappelua. Tosin, ruskeaturkkinen uros vaikutti niin pelkurimaiselta että tuskin tämä kävisi kimppuun.

_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiza - Kousuke - Kurayami - Megitsune - Saiyuri - Shion - Tabitha - Yukimura -

Tulossa: Denis, Holly, James, Alexandria, Tux, Doyle, Seiken, Suzuka, Toboe, Awsten, Luck, Hayato


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Emirrea

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 18.07.2016
Ikä : 18

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   Ti Marras 01, 2016 6:52 pm

{{ Ei se mitään : ) }}

Hanae

Hanae piti akitaa tarkasti silmällä kuunnellessaan tämän puhetta, eikä osoittanut merkkejä rentoutumisesta. Se huomasi, ettei toinen vaikuttanut haluavan hyökätä, mutta viimeistään Kurokagen laumassa oleminen oli opettanut urokselle, että aina ei ollut hyvä idea luottaa vaistoihinsa vastaavanlaisessa tilanteessa. Kuka tahansa saattoi hyökätä spontaanisti sen kaltaisen ala-arvoisen laumalaisen kimppuun jos vain halusi. Akita ei kuitenkaan ollut Kurokagen laumasta, vaan vain etsimässä pentujaan. Hanae tiesi, että sen tulisi ajaa lauman ulkopuolinen armotta pois Futago-solasta, mutta omatunnon ääni sen mielen perukoilla vastusti ajatusta. Olisi myös todennäköisempää, että akita hyökkäisi sen kimppuun, jos se yrittäisi estää tämän etenemistä.

Uros ei kiinnittänyt huomiota siihen, että "Chiyako" vaikutti epäröivän hetken, ennen kuin sanoi nimensä. Kun tämä toi esille sen loukkaantuneen jalan, Hanae loi nolona lyhyen vilkaisun kyseistä jalkaa kohti ja irvisti.
"M-minä asun täällä. Tai siis, en täällä, mutta... lähistöllä. S-siksi olen... täällä. Loukkaantuneenakin, kai", se selitti hermostuneena ja luimisti korviaan. Se soimi itseään siitä, ettei kyennyt hallitsemaan puhettaan ja veti muutaman kerran syvään henkeä saadakseen aikaa miettiä ennen kuin aukaisi suunsa uudelleen.
"E-en usko, että sinun pitäisi olla täällä. Kurokage-herra ei hyväksy u-ulkopuolisia lauman alueella. Jos lapsesi ovat pidemmällä Futago-solassa, he... heidät on varmaan jo löydetty", Hanae sanoi varovaisesti peläten, että akita voisi järkyttyä tai suuttua sen sanoista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 774
Join date : 23.02.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   To Marras 03, 2016 11:46 pm

Chiko
Chiko hymyili pienesti.
"Ai, ahaa... No, pieniä vahinkoja sattuu, uskon että jalkasi on kuin uusi pienen levon jälkeen." Akita sanoi, samalla helpottuen kun tuntematon uros ei yrittänytkään paniikissa hyökätä tämän kimppuun. Mutta Chikon keho värähti huomaamattomasti kun tämä mainitsi Kurokagen. Ja vielä puhutteli tätä nimellä 'Kurokage-herra'. Hän on siis Kurokagen laumasta, pitää näköjään varoa häntä, vaikkei hän nyt kovin vaaralliselta vaikutakkaan... Chiko ajatteli, tarkkaillen urosta katseellaan. Hän oli itse nähnyt miten arvaamatonta sakkia Kurokagen joukon koirat olivat.

Akitan sydän myös tuntui pysähtyvän kun uros mainitsi tämän pennut ja että ne olivat varmaan jo löydetty. Karmivat kuvat nousivat nartun mieleen, mutta tämä ei suostunut uskomaan urosta.
"Niin, tiedän... Se on yksi mahdollisuus, mutta en silti aio luovuttaa ennen kun löydän heidät." Chiko sanoi päättäväisesti, piilotellen todellista pelkoaan siitä että Kurokage oli löytänyt pennut. "Eli, jos et pane pahaksi, minun täytyy jatkaa matkaani. Löydän pentuni, vaikka se vaatisi meidän kaikkien hengen!" Punaturkki tokaisi ja otti pari askelta eteenpäin, tarkkaillen ruskeaturkkia sivusilmällä.

_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiza - Kousuke - Kurayami - Megitsune - Saiyuri - Shion - Tabitha - Yukimura -

Tulossa: Denis, Holly, James, Alexandria, Tux, Doyle, Seiken, Suzuka, Toboe, Awsten, Luck, Hayato


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Emirrea

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 18.07.2016
Ikä : 18

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   La Marras 05, 2016 10:34 pm

Hanae

Hanae nyökkäsi hitaasti "Chiyakon" kertoessa tämän uskovan sen jalan parantuvan pian. Se meni hämilleen yllättävän ystävälliseltä kuulostavista sanoista, joihin se ei ollut tottunut. Ennemmin se oli odottanut, että toinen olisi käskenyt sitä puhumaan selvemmin tai vain painumaan pois tämän silmistä.

Uros joutui kuitenkin unohtamaan nopeasti häkeltyneisyytensä, kun toinen ilmoittikin, ettei aikonut noin vain lähteä takaisin ennen kuin olisi löytänyt pentunsa. Uros alkoi taas panikoida tietäessään, ettei sen pitäisi päästää akitaa ohitseen, mutta tämän päättäväisyys pelotti sitä. Se oli kuullut, että karhuemot olivat vaarallisimmillaan puolustaessaan pentujaan. Pätisikö sama koiraeläimiinkin? Hyökkäisikö naaras sen kimppuun, jos se yrittäisi estää tätä?

"Chiyako" otti muutaman askeleen eteenpäin, jolloin Hanae liikkui ennen kuin ehti ajatella sen enempää. Se ryntäsi nopeasti toisen tielle, tuijotti tätä tuimasti silmiin (?) ja huusi kovalla äänellä: "EI!"
Uros häkeltyi itse äänensä lujuudesta ja käänsi nopeasti katseensa sivuun.
"Tai siis, t-tarkoitan, että", se aloitti ja veti korvansa luimuun, "e-en voi päästä sinua menemään ainakaan yksin. Saattaisin joutua ongelmiin. Ehkä, jos s-saattaisin s-sinua, se ei olisi niin vaarallista."
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 774
Join date : 23.02.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   Pe Joulu 23, 2016 10:58 pm

Chiko

Narttu oli jo ampaisemassa juoksuun kun tuntematon uros loikkasi tämän eteen. Chiko järkyttyi tästä suunnattomasti ja vaistomaisesti jopa väläytti kulmahampaitaan toiselle, vaikkei nartulla siinnä vaiheessa ollut mitään aikomusta hyökätä. Kukaan ei voisi asettua Chikon ja tämän pentujen väliin, minkä takia Chiko ärsyyntyi hiukan kun luuli uroksen estelevän tätä.

"Mitä hel-?" Akita aloitti, mutta sitten tuntematon koira alkoi selittää ettei voisi antaa Chikon mennä yksin. Chiko piilotti kulmahampaansa takaisin ylähuultensa alle ja katsoi ymmällään änkyttävää koiraa. Saattaa? Mutta hän on Kurokagen laumasta... Tämähän voi olla osa suunnitelmaa vangita minut! Akitanarttu mietti ja piti silmänsä uroksessa. Tosin... Hän on aikamoinen vellihousu... Luulisin että hänet on pakotettu liittymään eikä hän osaa ajatella pahauuden tavalla.

Chiko pysyi hiljaa hetken ja mietti vaihtoehtojaan. Lopulta narttu huokaisi ja antoi toiselle koiralle pienen hymyn.
"Noh, Hyvä on. Sitä paitsi, sinä varmaan tunnet alueen paremmin kuin minä." Chiko sanoi. Hän päätti ottaa toisen mukaansa, sillä ei totta puhuen tiennyt minne oli menossa. Lisäksi, tämä toinen koira vaikutti hyvin epäonnelliselta Kurokagen riveissä. Jos tämä uros oli se keltä vaikutti, niin Chiko voisi kiitokseksi tarjota hänelle pakotietä Kurokagen armeijasta liittymällä Ohun laumaan.

// Sekavaa, pahoittelen xD //

_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiza - Kousuke - Kurayami - Megitsune - Saiyuri - Shion - Tabitha - Yukimura -

Tulossa: Denis, Holly, James, Alexandria, Tux, Doyle, Seiken, Suzuka, Toboe, Awsten, Luck, Hayato


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Emirrea

avatar

Viestien lukumäärä : 108
Join date : 18.07.2016
Ikä : 18

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   Ma Tammi 23, 2017 5:56 pm

{{ Ihan hyvältä tuo minust näyttää : ) }}

b]Hanae[/b]

Hanae alkoi huomaamattaan täristä seistessään toisen edessä tämän paljastaessa kulmahampaansa sille. Se ei tajunnut "Chiyakonkin" vain järkyttyneen sen äkillisestä liikkeestä, vaan arveli tämän suuttuneen sille ja sen automaattinen reaktio oli luhistaa ryhtiään niin, että sen olemus vaikutti alistuvalta. Akita kuitenkin näytti rauhoittuvan Hanaen mielestä sen saatua selitettyä miksi se oli estänyt tätä, jolloin uros itsekin rentoutti olemustaan.

"H-hienoa", se henkäisi "Chiyakon" vastattua myönteisesti ja vastasi tämän hymyyn väkinäisellä hymyilyllä. Se ei aivan luottanut siihen, että se todella tuntisi Futago-solan ja sen lähialueet niin hyvin, että se osaisi löytää pentuja sieltä, mutta sitä se ei sanonut akitalle. Uros arveli, ettei toinen seuraisi kovin mielellään saattajaa, joka saattaisi saada ne eksyksiin. Ehkä se yrittäisikin johdattaa toisen eksyksiin, sille juolahti mieleen. Se voisi kuljettaa akitaa jonkin aikaa ympyrää jossain hankalakulkuisessa maastossa, jolloin ehkä tuo menettäisi toivonsa löytää pentunsa ja lähtisi Kurokagen alueelta ilman, että Hanaelle koituisi siitä sen suurempia ongelmia. 'Toisaalta olen varmasti pulassa jos Chiyako tajuaa, etten ole tosissani', se ajatteli ja tajuamattaan luimisti korviaan ajatukselleen.

Hanae päätti lopulta odottaa ja tarkkailla tilannetta ennen kuin yrittäisi mitään, millä voisi saada akitan lähtemään nopeammin pois.
"Tännepäinkö?" se kysyi toiselta ottaessaan muutaman epävarman askeleen siihen suuntaan, johon tuo oli vaikuttanut olevan menossa ennen kuin Hanae oli loikannut tämän eteen.
"K-karkailevatko pentusi useinkin?" se yritti luoda keskustelua ja toisaalta saada vinkkiä, minkälaiset paikat ovat ehkä aikaisemmin vetäneet pentuja puoleensa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 774
Join date : 23.02.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)   La Maalis 25, 2017 12:29 am

Chiko

Akita hymyili pienesti urokselle ja nyökkäsi tiheämmän metsikön suuntaan.
"Aloitetaan täältä suunnalta. Näytä tietä." Chiko sanoi ja alkoi kävellä rauhallista tahtia toisen koiran rinnalla (?). Chiko vaistosi piakkoin että toista hermostutti ihan hirveästi, ja aikoi hieman epäillä uroksen taitoja näyttää tietä. Uros vaikutti todella epävarmalta, änkyttävästä puheestaan ja pelokkaasta kehonkielestä päätellen. Mutta hän on ainoa mahdollisuuteni, jos pennut ovat täällä. Chiko mietti. Voinhan aina paeta, jos asiat menevät väärin.

"Kyllä... Et usko miten hankalaa on pitää niitä silmällä." Chiko vastasi uroksen kysymykseen. "He ovat olleet hyvin uhkarohkeita ja seikkailunhalusia jo pienestä pitäen... Syytän siitä luonnepiirteestä heidän isäänsä." Narttu naurahti, yrittäen luoda rauhallista tunnelmaa kaksikon välille; ehkä pelkurimaisen luonteen alta paljastuisi joku toinen, yllättävämpi puoli. Tietysti Chiko oli silti varuillaan siitä mitä paljasteli itsestään ja suhteestaan Ohun nykyiseen Ylipäällikköön, siltä varalta jos pelkurimaisen ulkokuoren alta paljastuisi hullu tappaja tai sitten uros menisi pelkuruuttaan kielimään Kurokagelle.

_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiza - Kousuke - Kurayami - Megitsune - Saiyuri - Shion - Tabitha - Yukimura -

Tulossa: Denis, Holly, James, Alexandria, Tux, Doyle, Seiken, Suzuka, Toboe, Awsten, Luck, Hayato


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Hätä ei lue lakia (kaksinpeli)
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Futago-Sola-
Siirry: