Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
KirjoittajaViesti
DaedraViestien lukumäärä : 205
Join date : 23.09.2016
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   To Joulu 22, 2016 8:20 pm

Miguel

Aamu alkoi sarastamaan. Agres oli aamuyöllä mennyt vasta pesään nukkumaan. Miguel heräsi ensimmäisenä (?). Hän nousi ylös ja haukotteli hiljaa. Hän vilkaisi muita nukkuvia. Hän hiippaili pois pesästä ja varoi herättämästä muita. Uros pääsi ulos ja nuuhkaisi ilmaa. Tänään oli paljon kylmempi päivä kun eilen. Pennut eivät voi harjoitella tänään... Parempi, että kaikki pysyvät pesässä. Miguel mietti enen kun hyppäsi puun oksalle. Uros lähti loikkimaan Kogien aluetta päin.

Schädel heräsi ja katsoi muita. Hän huomasi heti isän puuttuvan, mutta ei vingahtanut niin kuin yleensä. Eilinen koulutus oli vaikuttanut Schädeliin. Hän koki ettei tarvinnut isää niin paljon enää kun osasi jo itse jotain. Schädel laski päänsä takaisin maahan ja tuhahti.

Miguel oli useita tunteja Kogien alueella. Hän oli lähdössä alueelta ja asteli tällä hetkellä pesää päin Koga naaraan kanssa, joka oli eilen Angelan tuonut kotia.
"En olisi uskonut, että sinulla olisi pentuja", Koga vitsaili.
"Enhän minä tiedä onko minulla niitä lisääkin", Miguel sanoi rentona.
"Harmi, että meille ei koskaan pentuja syntynyt", Koga sanoi ja asettui lähemmäs Miguelia. Naaras nojasikin urokseen. Uros ei tönäissyt naarasta läheltään. Miguel muisti, että haluaisi lähteä seikkailemaan. Hän oli jo unohtanut miltä muiden kuin Ryūsein läheisyys tuntui.
"Niin. Niistä olisi tullut täysiä Kogia", Miguel mietti. Naaras vetäytyi uroksen luota ja pysähtyi. Miguel pysähtyi myös.
"Niin olisi. Noh, lauma tarvitsee ruokaa", Koga naaras sanoi ja lähti kävelemään pois päin uroksesta. Miguel tuijotti sanomatta mitään naaraan perään. Hän sitten hyppäsi puun oksalle ja lähti niitä pitkin loikkimaan kohti pesää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss OkamiViestien lukumäärä : 386
Join date : 15.04.2015
Ikä : 17

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   To Joulu 22, 2016 9:26 pm

Ryūsei

Emo oli nukahtanut pesän suuaukolle kun oli vahtinut Agressia, mutta Ryūsei luotti Agressiin niin paljon, että antoi itsensa nukahtaa.

Fenix heräsi isänsä poistumiseen, mutta ei tehnyt elettäkään koska oli uuvuksissa. Lopulta tämä nousi ja meni katsomaan miten Murasaki voi. Fenix nukahti uudelleen Murasakin viereen. Seiken oli myös uuvuksissa eikä herännyt. Kiri oli pennuista(?) ainoa joka heräsi ja vielä hymyillen. Kirille se oli epätavallisen iloinen päivä ja tuo hiipikin emonsa ohi pihalle. Kiri meni pesän taakse taas ja mietti paljoan asioita. Pentu myös kaivoi ja hieman harjoitteli itsenäisesti.

//Lyhyttä Sad
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
DaedraViestien lukumäärä : 205
Join date : 23.09.2016
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Pe Joulu 23, 2016 1:05 am

Miguel

Miguel saapui pesän luokse. Hän näytti todella miettivältä. Uros vilkuili kaukaisuuteen. Hän vilkaisi Ryūseita, joka yhä nukkui pesän suuaukolla (?). Miguel tuhahti, koska hänellä oli naaraalle asiaa. Uros päättikin odottaa naaraan heräämistä ja hyppäsi siksi ajaksi puun oksalle. Hän tähysteli sieltä kaikaisuuteen hyvällä ryhdillä.

Schädel heräsi pesässä. Hän haukotteli ja nousi ylös. Uros huomasikin kaikkien muiden nukkuvan (?). Uros huomasi heti Kirin puuttuvan. Uros asteli ruokien luokse ja nappasi sieltä linnun itselleen. Sitä hän alkoi syömään aamiaisekseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss OkamiViestien lukumäärä : 386
Join date : 15.04.2015
Ikä : 17

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Pe Joulu 23, 2016 1:16 am

Ryūsei

Ryūsei oli valvonut yöllä ja siksi tämä ei ollut herännyt. Seiken heräsi, kun Schädel käveli tuon ohitse. Naaras venytteli ja söi aamupalansa. Seiken ei aikonut tänään tehdä mitään muuta kuin harjoitella. Kiri vetäytyikin enemmän piiloon, kun lisää sisaruksia ilmestyi paikalle koska ei halunnut kenenkään tietävän tuon harjoittelevan. Kiri harjoitteli vain ajankulukseen ja siksi, että tämä voittaisi Fenixin ja muut sisaruksensa taistelussa. Tästä kun tuntui siltä, että tämä nähtiin heikkona kun olihan tuo nuorin kaikista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
DaedraViestien lukumäärä : 205
Join date : 23.09.2016
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Pe Joulu 23, 2016 12:30 pm

Miguel

Miguel Kirin ja Seikenin olevan ulkona. Pian Schädel oli tuloss myös ulos. Miguel hyppäsi puusta Seikenin ja Schädelin luo, koska nuo olivat melkein samassa paikassa.
"Tänään ei kannata harjoitella. On tulossa kovat pakkaset tänään", Miguel kertoi. Ulkona oli jo viileä, mutta se ei tuntunut vielä kovin suurelta pakkaselta. Uroksella nyt oli kokemusta ulkoilmasta ja tiesi milloin pakkanen kiristyisi.
"Mutta ei tällä ole vielä kylmä", Schäde sanoi.
"Usko minua. Pakkaset eivät tee hyvää meille aikuisillekkaan, joten miten se teihin sitten vaikuttaisi? Voisitte varmaan kuolla siihen", Miguel sanoi suoraan asiat miten ne olivat. Schädel nyökkäsi ymmärtäväisenä ja käveli takaisin pesään.

Miguel vilkaisi suuntaan minne oli nähnyt Kirin vetäytyvän. Uros astli sille suuntamille ja löysi Kirin (?).
"Sama koskee sinua. Menepäs muiden mukana pesään", Miguel puhui ystävälliseen äänensävyyn. Uros odottaisi niin kauan, että tuo menisi. Uros kävelisi Kirin perästä vasta pesään myös.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss OkamiViestien lukumäärä : 386
Join date : 15.04.2015
Ikä : 17

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   La Joulu 24, 2016 11:41 pm

Ryūsei

Kiri kiersi pesän vastakkaisesta suunnasta josta Miguel oli tullut, välttääkseen tuon. Seiken oli hieman surullinen, kun tajusi ettei pääse harjoittelemaan tänään. Fenix ja Murasakin syötyä, nämä painivat hieman pesän reunassa muista kauempana. Kiri ärsyyntyi, kun tuosta nämä pöllyttivät multaa ja veivät paljon tilaa vaikkei Kiri ollut lähelläkään. Ryūsei heräsi hieman ihmeissään kun huomasi, että tämän puoliso palasi jostain.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
DaedraViestien lukumäärä : 205
Join date : 23.09.2016
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Su Joulu 25, 2016 12:12 am

Miguel

Miguel huomasi Ryūsein heränneen. Uros kävelikin heti naaraan luo.
"Huomenta. Olenki odottanut, että koska heräät. Minulla on sinulle tärkeää asiaa", Miguel sanoi jotenki vakava katse kasvoillaan. Hän vilkaisi olan yli pentuja, jotka tekivät omia asioitaan. Uros katsoi naarasta jälleen.
"Aion lähteä pitkälle matkalle kun sää sen sallii. Tänään en voi, koska on tulossa kylmä päivä", Miguel kertoi. Uros katsoi naarasta silmiin asiansa jälkeen. Hän odotti vastausta tai reaktiota.

Schädel oli asettunut hieman syrjempään makaamaan. Hän salakuunteli isänsä puheita emolle. Uros vain kiinnostui isänsä seikkailuista. Minunkin täytyy sitten lähteä... Pentu mietti omassa päässään. Uros asettui maaten ja tuijotti sisaruksiaan. Hän peitti sisarustensa katsomisella salakuuntelunsa.

Kaksoet leikkivät keskenään. Naranja tuijotti Fenixia ja Murasakia. Naaras vain kallisteli päätään hämemntyneenä. Hän ei ymmärtänyt miksi Fenix ja Murasaki painivat lattialla. Toivottavasti heille ei tule mahalaukun kiertymää kun he noin riehuvat ruokailun jälkeen.... Naaras ajatteli huolestunut ilme kasvoillaan.
"Älkää leikkikö terveydellennä", Naranja neuvoikin veljiään huolissaan ja hieman ujolla äänensävyllä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss OkamiViestien lukumäärä : 386
Join date : 15.04.2015
Ikä : 17

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Su Joulu 25, 2016 4:10 pm

Ryūsei

Ryūsei kuunteli puolisoaan hieman unisena. Tuolla oli jotain tärkeää asiaa ja naaras nousi istumaan kuunnellakseen tuota. Ryūsei katsoi Miguelia ensin hieman huolissaan ja sitten hymyili. "Jos sinun on pakko lähteä retkellesi, niin mene. En voi sinua estää, mutta huolehdithan itsestäsi. Yritän kasvattaa pennuista vahvoja, mutta uskon että he osaavat sen jo itse." Ryūsei sanoi hiljaa viimmeiset sanansa, koska tämä ei osaa luottaa omiin taitoihinsa. On mahdollista, että Ryūsei pyytää Kogalta, pentujen koulutukseen. Murasaki oli kuullut isänsä ja emonsa keskustelusta osan, mutta keskittyi silti painimaan Fenixin kanssa. Naranja tulikin varoittamaan niin molemmat lopettivat hetkellisesti. "Älä huoli Naranja. Tämä auttaa meistä vahvempia ja silloin voimme suojella sinua ja kaikkia muita." Fenix sanoi luoden lempeän hymyn siskoonsa. Murasaki hymyili "Ja samalla kasvamme valppaiksi, koska vihollinen voi hyökätä koska vain." Murasaki sanoi ja hyökkäsi Fenixin kimppuun taas. Kaksikko paini, mutta Murasakista saattoi huomata pienen huolestumisen, kun tuo oli kuullut vanhempien keskustelun.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
DaedraViestien lukumäärä : 205
Join date : 23.09.2016
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Ma Joulu 26, 2016 12:13 pm

Miguel

Miguel kääntyi katsomaan pentuja. Hän tuijotti miettivänä niitä.
"Pennut, minulla on tärkeää asiaa", Miguel aloitti. Urokselle kertominen oli vaikeaa. Hän oli itsekkin kiintynyt pentuihin ensimmäistä kertaa, mutta se ei ollut muuttanut urosta tarpeeksi. Schädel tuijotti isäänsä toiveekkaana. Hän toivoi, että isä ilmoittaisikin jäävänsä kotia. Kaksoset lopettivat leikkimisen ja tuijottivat isäänsä. Naranja katsoi myös isäänsä.
"Lähden ehkä jo huomenna pidemmälle matkalla. Olen täällä vielä tämän päivän kylmän ilman vuoksi", Miguel kertoi kun oli saanut kaikkien pentujen huomion(?). Uroksesta tuntui heti, että hän häpesi sanojaan. Hän ei halunnut lähteä, mutta luonne päätti toista.

Schädelin ilme ei ulkoisesti vaihtunut. Hän vain tuijotti isäänsä. Sisimmissään pentu koki pettymystä isäänsä kohtaan. Pentu tuhahti ja käveli syrjemmälle. Kaksoset osoittivat myötätuntoa ja ymmärrystä katseillaan. Naranja näytti säikähtäneeltä ja vilkaisi heti Kirin suunnalle. Naranja pelkäsi, että Kiri kävisi kaikkien kimppuun heti kun isä lähtisi. Naranja vingahtikin katsoessaan Kiriä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss OkamiViestien lukumäärä : 386
Join date : 15.04.2015
Ikä : 17

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Ma Joulu 26, 2016 3:24 pm

Ryūsei

Pentujen antaessaan huomionsa isälleen, saivat nuo kuulla huonoja uutisia. Kiri sai isänsä lähdöstä älyn väläyksen ja päätti toteuttaa sen. Kiri tulisi käyttämään isän lähtöä syynä... Tänään kiero pentu, ei kuitenkaan voi tehdä tuota sään takia. Fenix loi lempeän hymyn isälleen, kuin ymmärtäisi tuota. Murasakin kasvoilta ei voinut nähdä kuin tuon totisen ilmeen. Murasaki tunsi hieman pettyneeltä, mutta myös hieman onnellisemmalta. Murasakille isänsä lähteminen oli tuolle vain merkki, että he ovat tarpeeksi vanhoja lähtemään omilleen. Murasaki loikin kiinnostuneen katseen Schädeliin ja meni tuon luokse, kuin aistien jotain. Seiken ei ollut reagoinut isänsä uutiseen, koska tämä luotti jo omaan koulutus taitoihinsa. Ryūsei oli hiukan surullinen tuon ilmoittaessa pennuillekkin lähdöstään ja seurasi sivusta. Ryūsei kävi hellästi puskemaan Miguelin kylkeä ja lummisti korvansa. Emo ei sanonut mitään, koska tämä tiesi, että hänen suusta tulisi vain paljon tarpeetonta potaskaa joka ei Miguelia olisi auttanut.


//Oon kans vähä kirjoittanut Kiriä, mutta se nyt vähän riippuu miten peli tästä vielä etenee.
(Katso valmishahmoista jos kiinnostaa)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
DaedraViestien lukumäärä : 205
Join date : 23.09.2016
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   Ke Joulu 28, 2016 9:44 pm

Miguel

Miguel seuraili jokaisen pennun reaktiota vaikka niillä ei ollut vaikutusta uroksen päätökseen. Reaktioissa uros huomasi selvästi eroja pentujen luonteissa. Uros havahtui ajatuksistaan kun Ryūsei puski hänen kylkeään. Uros vilkaisi naarasta ja loi rauhallisen hymyn suupielilleen.
"Minun on käytävä...", Miguel sanoi ja mietti hetken mitä sanoa: "Ulkona". Uros asteli pesästä ulos. Hän loikkasi lähimmän puun oksalle ja istui sinne. Uros huokaisi ja lysähti makaamaan oksalle. Uros oli harvoin surumielinen, mutta nyt hän oli. Uroksen silmistä valui muutamat kyyneleet, mutta ne jäivät niihin muutamaan.

Schädel ei välittänyt Murasakin lähesyumisestä. Pentu oli vain asettunut makuulle. Kaksoset olivat jatkaneet leikkimistä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Agres ei tiennyt mitä hänen ympärillään oli tapahtunut. Oli pentu sen verran sikeässä unessa. Naranja katsoi pois Kiristä ja vilkaisi emoaan. Emonsa luokse Naranja menikin. Naaras heilutteli häntäänsä ja tökkäisi etutassullaan äitinsä etutassua. Hän yritti kuin viihdyttää emoaan.

// Anteeksi vastauksen viipyminen. Oon ollu hieman kiireinen Very Happy //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss OkamiViestien lukumäärä : 386
Join date : 15.04.2015
Ikä : 17

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   To Joulu 29, 2016 11:11 pm

Ryūsei

Murasaki tuhahti hieman, kun isä asteli ulos pesästä. Hän ei sitä sanonut, mutta tiesi elämän vaikenevan ilman isän tukea. Emon tulisi oppia metsästämään ja Murasaki luultavimmin auttaisi tuota. Onhan pennut jo 7kk vanhoja.(?) Murasakin irokeesin värikin oli alkanut muuttua, mutta se ei ollut vielä niin huomattava. Fenix oli kyllä myös hieman surullinen, mutta ei sitä onnellisesta pennusta niin huomannut. Fenix oli mennyt leikkimään kaksosten kanssa(?). Ryūsei hymyili Miguelille ja tuon poistuttua vieräytti muutaman kyyneleen. Naranjan leikkiminen lohdutti emoa hieman, muttei tarpeeksi. Ryūsei asettui makaamaan ja halasi pentua hieman. Ryūsei ei saanut kyyneliä loppumaan, mutta ei niitä paljoa tullut. Kiri oli nurkassa hieman kiero ilme kasvoillaan ja tuijotti iloisesti leikkivää Fenixiä, kuin tuo olisi tämän saalis. Seiken oli mennyt Naranjan ja emon luokse, mutta vahti Kiriä hiukan sivusilmällä. Tämä kun tunsi, että jotain oli tekeillä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
DaedraViestien lukumäärä : 205
Join date : 23.09.2016
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)   La Joulu 31, 2016 1:35 pm

Miguel

Miguel tunsi tuulen voimistuvan. Uros nosti päätään ja arveli myrskyn pian puhkeavan. Uros loikkasi puusta ja nosti kuonoaan. Hän tarkisti mistä suunnasta tuuli tällä hetkellä puhalsi. Se oli peräisin idästä, joten myrskyn ei pitäisi olla kovin paha. Uros päätti silti astella pesään takaisin.
"Nyt ei ainakaan kenenkään kannata mennä ulos. On myrsky puhkeamassa", Miguel ilmoitti ja asettui istumaan pesän suuaukolle. Hän aikoi vahtia ettei kukaan pennuista karkaisi.

Schädel nousi ylös huomattuaan isänsä paluun. Pentu pyrkikin mennä mahdollisimman kauas isästään kuin osoittaakseen mieltä. Kaksoset yrittivätkin leikin aikana kaataa Fenixin yhdessä maahan (?). Olivathan kaksoset aina yhdessä jotain vastaan, vaikka nyt olikin kyseessä leikki. Naranja tunsi olonsa onnelliseksi kun oli hieman onnistunut emoaan lohduttamaan. Agres vain vaihtoi asentoa ja nukkui yhä. Illan tullessa hän vasta heräisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Alueen rajoillle saapuminen (Avoin)
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 5 / 5Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3, 4, 5

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Mie-
Siirry: