Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Uhkan lähestyminen (Avoin)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyTo Joulu 01, 2016 11:04 pm

Senshin

Senshin asteli kohti Kogan reviirejä ja tällä ei ollut aikomustakaan lähestyä varoen. Metallin kolina ja puiden raksahdukset kaikuivat metsässä. Senshin tiesi ja oli kuullu Kogista. Naaras tiesikin, että Johtajansa heikkous oli nopeus ja siksi tämä meni "Ehdottamaan" liittoa vain viisi muuta koiraa mukanaan. Nämä olivat Yakyōshō, Gake, Gomi ja kaksokset Ringu sekä Ringo. Senshin oli valinnut nämä viisi koiraa huolella, koska tiesi, jos olisi syytä taistella, niin virheille ei olisi varaa, kun oli kyse koko klaanista. Senshin etsi nyt rajoilla mahdollisia koiria, jotka se näkisi.

Naaras huomasi heti puissa liikkuvan kogan, näkönsä takia. "Ringu, Ringo hakekaa meille hiukan seuraa. haluaisin maantasalla jutustella." Kaksoset nyökkäsivät ja juoksivat ylös pitkin puita. Koga hiukan hätääntyi, kun kaksi vikkelää koiraa saavuttivat sitä ja menetti tasapainonsa. Koga ei ollut keskittynyt mihin meni ja putosi puusta. "Gomi ja Yakyōshō, menkää nappaamaan pudonnut lintumme." Yakyōshō nyökkäsi ja juoksi kogan alle. Senshin oli, kuitenkin ymmärtänyt, että koga varmaan tajuaisi jotenkin väistää tämän. Koga valmistautuikin loikkaamaan pakoon, osuttuaan maahan ja siksi ei huomannut Gomia joka loikkasi sivusta tämän kimppuun. Gomi tarttui Kogaa hännästä ja kirjaimellisesti heitti tämän Gakelle.

Koga ei ehtinyt reagoida kun Gake jo tarttui tätä niskasta. Kogalla ei ollut nyt mahdollisuuksia paeta. Senshin asteli kogan luokse joka yritti rimpuilla ja haukkoi happea. "Gake, hellitä. eiköhän ystävämme ymmärrä pian tilanteen." Senshin asteli makaavan Kogan viereen ja sanoi "Kuules saastainen rakki, minulta ei noi karata ilman tutustumista." kaikki 5 sotilasta kokoontui ympärille. Gomin mielipuolinen nauru, kuului hiljaa kun tämä tuijotti maassa makavaa Kogaa. "Tuoretta lihaa, TUORETTA LIHAA!!" Gomi toisti ja läähätti, koska halusi syödä Koga koiran. Senshin ärähti Gomille "Saat syödä vasta sitten, jos hän ei suostu yhteis työhön." Koga nielaisi kuolaansa ja keskittyi Senshiniin koko ajan, koska ei ollut koskaan nähnyt "Robottimaista" koiraa. Senshin katsoi Kogaa ja kysyi "Liitytkö Kurokagen laumaan?" Koga oli hiljaa. Senshin "Hiljaisuuden voisi ottaa myöntymisen merkiksi... MUTTA VIHAAN MYKKÄ KOULUJA!" Senshin tarttui Kogaa kurkusta ja repäisi sen auki. Koga kuoli sekunneissa Gomi alkoi nauramaan "Ruokaa ruokaa ruokaa!!" Gomi toisti ja pomppi onnesta. Senshin katsoi Gomia "Hyvää ruokahalua saastainen hurtta." Gomi ampaisi Kogan raadon kimppuun ja söi sitä, kuin jotain harvinaista viiden tähden ateriaa. Senshin käänteli päätään ja tutki latvustoa jos näksisi vielä toisen kogan paikalla.

//Teinkin pelistä avonnaisen Razz

5 sotilaan tietoja:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyPe Joulu 02, 2016 11:26 am

// Here I comeeee! Ainakin ensin Gaikotsu ja myöhemmin mahdollisesti Akirakin //

Gaikotsu

Ei ollut kauaa siitä, kun Gaikotsun ja Akiran tiet olivat erkaantuneet kaksikon saavuttua lauman luo. Gaikotsua ei kuitenkaan huvittanut jäädä makoilemaan, ja niinpä se oli miltei heti lähtenyt jatkamaan matkaa. Se päätti kierrellä huvikseen ympäriinsä tutkiskelemassa, jos mahdollisesti löytäisi vielä viitteitä Kurokagen laumalaisista. Aikaisempi kohtaaminen oli ollut tipalla, ja oli vain ajan kysymys, koska Kurokage päättäisi tuhota pienet ninjaklaanit tieltään.

Kauempaa alkoi kuulua vieraita ääniä, mitkä kiinnittivät rennosti etenevän Gaikotsun huomion. Mustan kogan sydän alkoi hakata lujempaa, ja huoli hiipi Gaikotsun sisimpään. Jokin ei ollut oikein. Ilmassa leijui tuoreen veren katku, ja Gaikotsu tunnisti pian myös vihollisen tuoksun. Koga päätti ottaa asiasta selvää.

Korkealta latvustosta uros sai vastauksen kysymykseensä, ja kauhistui nähdessään vihollisen syövän hänen klaantoveriaan. Se oli Gaikotsulle aika kova paikka, ja hetken aikaa uroksen oli selviteltävä ajatuksiaan. Hän on mennyttä... Arpikasvo vakuutti itselleen, ja alkoi sitten tutkia muita paikalla olijoita. Ainoastaan kummallinen robottimaisen näköinen koira säväytti kogaa, sillä se ei ollut koskaan nähnyt mitään vastaava. Osittain se herätti myös suoranaista puistatusta, sillä tuo olento oli aivan luonnottoman näköinen, eikä näyttänyt muutenkaan millään lailla elävältä olennolta. Minun on saatava apua, en selviä tästä yksin. Gaikotsu ajatteli, ja päätti sitten lähettää muutaman avunpyyntösignaalin eteenpäin. Uros syöksyi ääneti puiden latvustoon, ja pölläytti lunta yläilmoihin latvuston yläpuolelle pariin otteeseen. Jos joku liikkui korkeammalla, hän mahdollisesti huomaisi merkin.

Uros laskeutui takaisin alemmas miettimään jatkoa. Se tuumi, ettei voisi katsella sivusta kuolleen ystävänsä päätymistä Kurokagen alaisen vatsalaukkuun, ja niinpä se päätti tehdä jotain. Uros katosi paikoiltaan, ja syöksyi kovaa vauhtia kohti Gomia, ja juuri lainkaan ilmaantumatta näkyviin, oli uros jo kadonnut takaisin oksistoon. Gaikotsu kuuli selän takaansa tuskanhuutoa, ja kääntyi katsomaan, nähden Gomin, jonka kasvoista valui verta. Koga oli onnistunut puhkaisemaan tältä toisen silmän. "Häipykää täältä! Meitä on paljon enemmän kuin teitä, kuolette muuten joka ikinen!" Gaikotsu huusi oksien suojista, ja päätti tehostaa illuusiotaan hyökkäämällä uudelleen, viiltäen tällä kertaa Gakia kevyesti kylkeen. Samalla uros käytti varjokloonaustekniikkaansa, jonka vuoksi näytti, että kogia olisi hyökännyt useampi kerrallaan. Gaikotsu palasi jälleen oksistoon, ja odotti vihollisten reaktiota. Toivottavasti apu tulee pian... Koga toivoi palavasti.
_________________
Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyPe Joulu 02, 2016 12:20 pm

Senshin

Naaras oli nähnyt Gaikotsun puissa liikkuessaan sanoikin hiljaa "Ringu ja Ringo, meillä on seuraa. hakekaa itsellenne paikat ja napatkaa tuo saasta." Kaksoset vikkelästi katosivat metsään, kiitos Tummien turkkiensa. Senshin huomasikin, että Koga teki katoamis tempun tyylisen loikan puusta ja hetkellisesti ilmestyi taas maassa. Senshin oli joukossa ainoa joka pystyi seuraamaan Gaikotsun liikkeitä. Naaras ei sanonutkaan mitään Gomille, koska tätä ei kiinnostanut jos toinen olisi kuollutkin. Koga oli vain puhkaissut Gomin silmän mikä täytti Senshinin pettymyksellä. "olet heti niin täynnä itseäsi, kun vain naarmutit ystävääni." Senshin sanoi Gaikotsulle, joka kehotti näitä poistumaan.

Gomi alkoikin taas nauramaan kuin hullu "NäeN VerTA!! nIiN paljON HerKulLIsta VeRTa!!" tämä toisti ja alkoi taas syömään Kogaa maassa. Tämä oli menettänyt vain toisen silmistään ja se ei haitannut vaikka sattuikin. Itse asiassa, se vain kiihdytti Gomia. "Gake, tuo hurtta satutti ystävääsi. mitä teet?" Gake toljotti Senshiniä hetken "Mitäh?? minunko ystävääni?? Typerä hurtta!! saat maksaa!!" Ja näin isokokoinen koira pillaantui ja halusikin murskaa Gaikotsun. Senshin oli tehnyt tämän vain saadakseen Gaikotsun yrittämään hidasta toveriaan. Se oli siksi, koska Senshin oli huomannut, että Kaksoset Ringu ja Ringo, olivat sopivilla paikoilla napata Gaikotsu, jos tämä hyökkäisi Gakea tai Gomia kohti, muttei Senshiniä. Kaksoset sulautuivat puihin, kuin olisivat kuin osa sitä. Jos Gaikotsu hyökkäisi Senshiniä kohti, olisi tämän kohteena tappo kone, joka ei antaisi toiselle mahdollisuutta iskeä. Senshin tuijotti, mekaanisilla, kiiltävillä silmillään Gaikotsua eivan rauhassa.

//Wt* did i just write??? XD
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyMa Joulu 05, 2016 4:47 pm

// muahhah xD Ringu ja Ringo on muuten ihania nimiä :'D tuttavallani oli kerran collie nimeltä Ringo  //

Gaikotsu & Akira

Koga oli tilanteeseen nähden melko rauhallinen, vaikka Senshinin sanat saivat sen hieman hermostuneeksi. Gaikotsu myös huomasi, ettei hänen ystäväänsä syönyt koira välittänyt puhjenneesta silmästä, vaan jatkoi ateriointiaan innoissaan. Metallinen, ilmeisesti naaraskoira, yllytti nyt yhtä seuraajistaan Gaikotsun kimppuun. Arpikasvo vain tuhahti mielessään, kun Gaki syöksyi puun juurelle, ja alkoi vihaisesti muristen hakkaamaan valtavilla käpälillään runkoa niin, että Gaikotsu tunsi koko puun tärähtävän. "Tule alas sieltä, niin tapan sinut!" Gaki huusi, mutta Gaikotsu ei ollut mikään typerys, vaan ajatteli pysyä hiljaa, ja odottaa apujoukkoja.

Yhtäkkiä Gaikotsu tajusi jotain. Äsken koiria oli ollut viisi, nyt niitä oli vain kolme. Jokin oli vialla. Ennen kuin koga ehti tajutakaan, kaksi ninjakoiraa iskivät uroksen kimppuun takaapäin. Gaikotsu sai lujan iskun selkäänsä ja takaraivoonsa, ja paiskautui oksalta lujasti vasten maata. Uros menetti tajuntansa melkein heti osuttuaan maahan.

Samaan aikaan kuitenkin lähistöllä ollut Akira oli nähnyt Gaikotsun avunpyynnön, ja lähtenyt oitis tarkistamaan tilanteen. Se huomasi Ringun ja Ringon lähestyvän Gaikotsua takaapäin, ja ennen kuin ehti varoittaa ystäväänsä, nuo saivat iskettyä tumma kogan maahan. Akiran sisällä välähti silkka raivo, ja nopein loikin se oli saavuttanut toisen ninjakoirista. Akira käytti kogienkin yleisesti käyttämää temppua, ja loikkasi Ringun yläpuolelle, potkaisten takajaloillaan voimakkaasti toista selkään. Ringu rääkäisi pahan kuuloisesti, ja paiskautui sitten maahan, jääden liikkumatta makaamaan. Akira ei uskonut toisen kuolleen, mutta ei päättänyt ottaa siitä selvää, vaan syöksyi Gaikotsun avuksi. Ruskeaturkkinen laskeutui arpikasvoisen kogan vierelle, ja nosti sitten katseensa Senshiniin, järkyttyen toisen ulkomuodosta. Mikä sinä oikein olet? Akira ajatteli, muttei sanonut mitään, tuijottaessaan naaraan luonnottomiin silmiin.

_________________
Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyMa Joulu 05, 2016 5:25 pm

Senshin

Naaras hymähti hiljaa kun Gaikotsu putosi maahan. Senshin kuitenkin hieman yllättyi kun Ringu putosi maahan ja Ringo tuli tarkistamaan siskonsa tilanteen hetkellisesti. Senshin huomsi silloin Akiran joka loikkasikin suojelemaan kaveriaan. Gake oli yhä pillastunut, mutta seisoi Gaikotsun ja Akiran takana, kuola valuen sen suusta. Senshin tuijotti Akiraa ja alkoi hitaasti kävellä näitä kohti. Ehkä saisin aikaan jotain jos saisin... Naaras ajatteli kujeitaan. Senshin oli tullut aivan Akiran vierelle, ja kysyi "Miksi et liittyisi joukkoomme?"

Senshin oli hiukan utelias Akirasta ja tämän käytöksestä, mutta ei se tarkoittanut, ettei naaras hyökkäisi jos niin olisi tarvetta. Gomi oli syönyt jo ja mennyt Gaken luokse. Gomi hymyili Gakelle ja sanoi "Kiitos ruuasta." Gake nyökkäsi naurahti "Olet sentään kunnossa vielä." Senshinin katse oli pysynyt kiinni Akirassa koko ajan ja tämä istuutui maahan, kahden askeleen päästä toisesta. Naaras oli täysin rauhassa, koska tällä ei ollut aikomusta tappaa Akiraa tai Gaikotsua. Ennemminkin ottaa heidät mukaansa, Edes orjiksi. Naaras ei ollut saanut palata ilman ketään, kuin maksuksi siitä että oli saanut jättää vartiointi paikkansa. Jos Akira ei tulisi omin voiminsa, niin Senshin kantaisi tämän lauman alueelle itse ja jättäisi Gaikotsun Gaken kannettavaksi.

Tosin ei Senshin täysin kylmä sydämminenkään ollut vaikka tappoikin helposti. se oli koska naaras oli näin opetettu.

//Heh Very Happy
Ringu ja ringo on molemmat itseasiassa japanilaisia sanoja. Tosi hienoja nimiä minunkin mielestä ovat.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyTi Joulu 06, 2016 5:04 pm

// Jep x) //

Gaikotsu & Akira

Akira varmisti, että Gaikotsu hengitti, mutta toinen oli menettänyt tajuntansa. Kogan oli huolehdittava toveristaan niin kauan, että tuo palaisi takaisin tajuihinsa. Hitto...miksi tulin yksin..olisi pitänyt tajuta hakea apua.. Akira ajatteli levottomasti. Uros vilkuili ympärilleen, valmistautuneena mahdollisiin äkkinäisiin liikkeisiin. Se seisoi Gaikotsun yläpuolella suojelevasti, ja toivoi, että toinen virkoaisi mahdollisimman pian.

Senshin siirtyi lähemmäs, ja Akira murahti toiselle hieman varoittavasti. "Älä tule lähemmäs." Uros sanoi vakavana. Yhtäkkiä metallikoira ehdotti hänelle, että hän liittyisi Kurokagen riveihin. Akira kohotti hiukan kysyvästi toista kulmaansa, ennen kuin vastasi napakasti: "En koskaan. Palvelen vain johtajaani Arashia." Koga sanoi, ja vilkaisi sitten vielä nopeasti Gaikotsua, joka oli liikahtanut hieman. Perhanan Gaikotsu, herää jo.. Akira ajatteli tuskastuneena.

_________________
Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyTi Joulu 06, 2016 6:35 pm

Senshin

Ringu oli herännyt, mutta ei ollut enää taistelu kunnossa. Senshinin oli siis luotettava, että Ringo onnistuu hoitamaan asiat yksinkin.
Senshin oli pettynyt, kun Akira kieltäytyi. Tämä oli toivonut pääsevänsä paikalta, vahingoittamatta toista liikaa. "Omapahan on elämäsi." Senshin sanoi ja syöksähti kohti Akiraa, niin että metalli leuat kalahti yhteen. Senshin ei yrittänyt osua, vaan antoi Gaken hyökätä. Gake yritti tarttua maassa makaavaa Gaikotsua(?) ja samalla Senshin hyökkäsi edestä(?). Naaras ei aikonut tappaa Akiraa, kaataa toinen vain kanveesiin. Ringo oli kauempana vahtimassa ja seurasi taistelua, myös ympärystöä. Senshin tähtäsi mieluusti akiran jalkaa, koska ei halunnut vahingoittaa toista liikaa, ettei tämä menettäisi elämäänsä.

"Miksi vastustat? tiedät hyvinkin, että Kurokage tuhoaa kaikki muut laumat ja valtaa japanin. Vastustaminen on kuin sinetöity kuolema tai kuin kranaattia pitäisi suussa ja siinä ei olisi varmistinsokkaa enää kiinni." Senshin antoi uroolle vielä mahdollisuuden vaihtaa puolta, koska näki toisessa paljon mahdollista voimaa. Senshin ei sanonut sitä, mutta hiukan toivoi, että tämä veisi Kurokagen paikan, vaikka mahdotonta olikin. Naaras oli vain kyllästynyt jatkuvaan toistoon. Senshin tarttui/piti kiinni uroon etutassusta(?), metallisin hampaineen ja toivoi, että kipu oli tarpeeksi muuttamaan toisen mieli.

//Tosi sekava teksti minulta. X_x
Jeii, kohta alkaa lomat ja sitten saa täälläkin olla koko ajan. (Niin kuin en jo olisi XD)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyKe Maalis 01, 2017 12:44 pm

// anteeksi ikuisuuden kestäneestä vastauksesta! o_-//

Akira & Gaikotsu

Kogauros murahti Senshinin sanoille, ja otti sitten tukevamman asennon paikallaan, kun toinen hyökkäsi häntä kohti. Akira oli kahden tulen välissä: sen täytyi väistää, mutta se ei voinut liikkua kauas paikoiltaan tiedottoman Gaikotsun vuoksi. Senshinin ensimmäinen isku oli kuitenkin vain pelottelua, pelkkä hämäys, ja se sai Akiran entistä enemmän varuilleen.

Sen sijaan yksi metallikoiran alaisista hyökkäsi nyt kohti Gaikotsua, yrittäen tarttua toiseen. "Ei!" Akira karjahti, ja viime hetkellä riuhtaisi tajuttoman toverinsa nopeasti pois toisen leukojen tieltä. Koga käytti paljon voimaansa, saadakseen Gaikotsun heilautettua toiselle puolelleen, pois Gaken ulottuvilta. Samaan aikaan kuitenkin Senshin hyökkäsi häntä kohti, ja toisen kovaakin kovemman kehon isku heitti Akiran voimalla kyljelleen maahan. Ennen kuin Akira ehti tehdä mitään, oli Senshin onnistunut saamaan otteen hänen etukäpälästään, ja puristi sitä metallisten leukojensa välissä. Akira päästi suustaan älähdyksen, jonka toisen purennasta johtuva kipu aiheutti.

Samaan aikaan Gaikotsu avasi silmänsä, ja hieman pökerryksissä makasi yhä liikkumatta aloillaan. Muut eivät vielä tienneet hänen heränneen, ja onneksi kogauros tajusi pysyä aloillaan niin kauan, kunnes olisi saanut ajantajunsa takaisin.


_________________
Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyKe Maalis 01, 2017 6:18 pm

Senshin

Senshin oli onnistunut tarttumaan akiraan ja tietoisesti tämä asetti tassunsa tuon kurkulle(?) painaen sitä. Senshin yritti saada toiselta tajunnan pois ja viedä Kurokagelle, jotta tuo saisi päättää mitä noille tekisi. Naaras oli tosin hieman turhautunut ja halusi tappaa Akiran, mutta vältti tekemästä näin. Onko hän aivan idiootti? Hän olisi voinut kutsua apua ja tehdä tästä kaikesta paljon kiinnostavampaa. Senshin tuhahti hieman järsien toisen jalkaa, että sitä ei voisi hetkeen käyttää yhtä joustavasti. Senshin piti painonsa tuon päällä, pitääkseen toisen maassa, mutta päästi leuoistaan toisen jalan. Senshin oletti toisella menneen viimmein taju(?) hapen puutteesta ja tämä katsahti Gaikotsua. Ringo oli puissa vahtimassa tilannetta ja samalla vahtien jos vastuksia tulisi lisää. Gake oli kävellyt makaavan Gaikotsun luokse pienesti hymyillen. Gake yritti tarttua tuota kaulasta(?) ja raahata tuon Kurokagelle.

Senshin vilkaisi vielä tassunsa alla olevaa Akiraa hieman toisen kohtaloa kiroten. Senshin voisi päästää kaksikon vapaaksi ja antaa Kogille varoituksen, mutta antaisi noille mahdollisuuden hyökätä, mitä Senshin ei voinut sallia. "Viemme teidät kurokagelle, mutta lupaan että poistutte elossa." Senshin kuiskasi tajuttoman(?) Akiran korvaan ja nosti tuon hieman varomattomasti ilmaan niskasta pitäen. Äskeinen oli saanut Senshinin veren hieman kiihtymään ja tuollaista jännitystä tämä kaipasikin. Kurokage saattaisi mahdollisesti tappaa nuo, mitä Senshin yrittäisi parhaansa mukaan vastustaa.


//Eli jos Gaikotsu siis herää, niin Senshin ei sitä vielä ollut huomannut vaan oletti toisen roikkuvan Gaken suusta.
~ ja vastaukset saa vaikka kestää vuoden, minua kun ei niin haittaa :3

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyTi Huhti 25, 2017 10:44 am

// Ihan unohtunut tämäkin peli xD Pitäisikö jäädyttää tämä siksi aikaa, kun tulee tuo Igojen ja Kogien välien selvittely, ja pelataan sen jälkeen loppuun? Jos tämä olisi sitten tapahtunut sen jälkeisenä aikana? //

_________________
Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Uhkan lähestyminen (Avoin) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) EmptyTi Huhti 25, 2017 10:49 am

Jatkuu Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) pelin jälkeen...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Sponsored content
Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Uhkan lähestyminen (Avoin)   Uhkan lähestyminen (Avoin) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Uhkan lähestyminen (Avoin)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Mie-
Siirry: