Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Volya - Vapaa sielu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Volya - Vapaa sielu Empty
ViestiAihe: Volya - Vapaa sielu   Volya - Vapaa sielu EmptyTo Huhti 16, 2015 2:04 pm

Volya - Vapaa sielu 2w52g6r
©️Lone Wolf

Nimi: Volya
Nimen alkuperä: Venäläinen nimi, tarkoittaa vapautta ja vapaata tahtoa
Sukupuoli: Uros
Ikä: 5 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Saksanpaimenkoira
Tunnari *Klik*

Jälkeläiset: Ei vielä
Puoliso/ihastus: Yu Gija tulevaisuudessa

Liittouma: Ohu
Lauma Ohu
Asema laumassa: Rivisotilas, pyrkii ryhmänjohtajaksi

Motto: "Vääryyden hyväksyminen on sen tekemistä"

Volya - Vapaa sielu Volya_10

Perhe

Volya ei ole nähnyt yhtään perheensä jäsentä vuosikausiin. Hänellä ei ikinä ollut mahdollisuutta tavata isäänsä ja erotettiin muusta perheestään pian syntymänsä jälkeen.

Suhteet

Juuri kuka tahansa, jolla on hyvä moraalintaju ja on ainakin suhteellisen ystävällinen tulee hyvin toimeen Volyan kanssa. Kurokage ja hänen kaltaisensa muita sortavat yksilöt ovat luonnostaan sakemannin vihollisia. Volya ihailee Ohua ja tuntee sympatiaa kaikenlaisia orjia ja muiden puolesta tai käskystä taistelevia kohtaan. Ihmisiin hän on täysin kykenemätön luottamaan.

############################################################

OMINAISUUDET

Volyan suojaliivi tuo erinomaista suojaa tämän yläkehoon, uros on tottunut tämän tuomaan lisäpainoon ja pystyy liikkumaan tarpeeksi hyvin, että pärjää taisteluissa. Tästä huolimatta uroksen ketteryys ei ikinä tule täyteen käyttöön, niin pitkään kun tämä kantaa suojaliiviänsä. Suojus on kevyt, pitkäikäinen ja se sisältää ruostumatonta kevlaria, joka suojaa suurimman osan tärkeistä elimistä. Kevlar torjuu jopa pienikaliiperisia ammuksia. Liivi suojaa vain torson, joten jalat, kaula ja pää ovat täysin suojaamattomia. Liivin suurin heikkous on ehkä selässä sijaitseva "pidike" joka on sotakoiran hallintakeino sotilaille, jos se on irti hihnasta.

Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys (luonnollinen)  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit

Näkö  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

############################################################

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 62 cm
Paino: 36 kg (sisältää parin kilogramman suojaliivin)
Turkinväri: Vaaleanharmaa pääväri, mustaa selästä hännänpäähän
Silmien väri: Tummahko sininen
Tuntomerkit: Tummanharmaa suojaliivi, lukuisia pieniä arpia ja naarmuja kehossa, sekä suojaliivissä

Volya on aika normaalin näköinen saksanpaimenkoira, joskin väritykseltään hieman erikoinen. Turkin karva on keskipitkää, melko lyhyttä mutta samalla huomattavan pitempää, kuin lyhytkarvainen yleisesti. Turkin pääväri on vaaleanharmaa, uroksen selkäpuolella on mustaa, joka jatkuu hännänpäähän asti, koko väritys ei näy, sillä sakemanni käyttää tummanharmaata sotakoiran suojaliiviä, jonka kanssa se on elänyt jo pari vuotta. Koiran korvat ovat mustat. Kuono on tummanharmaa ja tämä väritys jatkuu alas rintakehään asti. Tassut ovat myös tummanharmaat ja kynnet mustat.

Koiran alaruumiissa voi erottaa lukuisia naarmuja sekä lieviä arpia menneistä taisteluista. Harmaaturkin käyttämä suojaliivi on tummanharmaa ja siinä on irtaantuneen sota/poliisikoiran hallintaan tarkoitettu pidike. Suojaliivin pitää tiiviisti paikallaan kolme mustaa keskeltä menevää hihnaa, jotka ovat hyvin näkyvissä. Sakemannin tavoin, liivissä on taistelun jälkiä. Sen pinnasta voi hyvin erottaa naarmuja vihollisten hampaista ja kynsistä. Sakemanni on yleisesti vahvarakenteinen ja fyysisesti erinomaisessa kunnossa.

Volya - Vapaa sielu 2mzjfyq
©️Untamed

############################################################

LUONNE

Volya on rauhallinen ja mukava uros. Hänellä on hyvä moraalintaju ja menneisyytensä takia vihaa yli kaiken alistusta ja sortoa. Sakemanni vaikuttaa yleensä olevan hyvällä tuulella ja tämä tekee useissa tilanteissa uroksesta normaalia karismaattisemman. Syy hyvälle tuulelle on se, että tämän koko nuoruus oli pelkkää vankeutta ja sortoa ja siihen verrattuna vapaudella ei ole muuta kuin positiivinen vaikutus häneen.

Uros ei tykkää puhua menneisyydestään, erityisesti perheestään. Jos se tuodaan puheenaiheeksi, harmaaturkin olemus muuttuu kaukaiseksi ja hiljaiseksi. Volya ei myöskään luota ihmisiin, eikä varmaan ikinä pystykään menneisyytensä takia, mutta on useimmiten avomielinen muista koiraeläimistä. Taistelussa harmaaturkki on peloton ja itsevarma, mutta samalla viisas liikkeidensä suhteen. Sotakoiran koulutus tekee sakemannista etevän ryhmänjohtajan ja strategistin. Se harvoin tuntee sympatiaa vihollisiansa kohtaan, elleivät nämä ole erityisen nuoria tai vanhoja. Tämä johtuu Volyan ajattelutavasta, se uskoo aikuisten koirien tehneen päätöksensä sortaa muita. Sotakoirat ja orjat ovat eri juttu, mutta uros ei ole taistellut montaa vastaan vapautumisensa jälkeen.

Volyan aika sotakoirana on kolhinut tämän mieltä, muttei suinkaan murtanut sitä. Uros ei todellakaan muistele positiivisuudella menneitä ennen vapautumistaan, ja harvoin saattaa jopa ajelehtia pieniin takaumiin, mutta tämä tuskin koskaan on mikään oikea ongelma.

Volya - Vapaa sielu 34q1dl0
Lineart: Zjärie
Muokkaus: Untamed

############################################################

MENNEISYYS


Syntymä

Volya syntyi pohjois-Venäjällä, tuntemattoman organisaation jalostaessa vahvoja eri rotuisia koiria tarkoituksenaan myydä luupavimmat pennut mustassa pörssissä eniten tarjoavalle ostajalle. Hän oli yksi katraansa kolmesta uroksesta, jotka myytiin isolle Venäläiselle sotilasalan turvayhtiölle, heti kun nämä eivät enää tarvinneet emoaan selviytyäkseen.  

Nuoruus

Volya veljiensä kanssa kuljetettiin uusien omistajiensa suureen koulutuskeskukseen etelä-Venäjän erämaihin, jossa koira tulisi viettämään seuraavat 2 vuotta elämästään harjoitellen. Heti tiluksille saavuttuaan, sakemanni eristettiin veljistään ja sille esiteltiin tiukka sähkölukolla varusteltu shokkipanta, ikävä asia, jonka oli tarkoitus olla koiran elinikäinen taakka ja muistutus omistajistaan. Shokkipantaa käytettäisiin aina kun laitoksessa ollut koira kieltäytyi tottelemasta tai suoritti harjoituksen liian heikosti. Nuori koira sai tuntea sähköistä, tottumatonta kipua useaan otteeseen ensimmäisen vuoden aikana ja se veisti koirasta itsekurillisen ja järjestäytyneen uroksen.

Laitoksessa käydyissä harjoituksissa siellä olleista koirista koulutettiin sotakoiria turvayrityksen palkka-armeijalle. Ensimmäisen vuoden aikana Volya oppi taistelemaan aseistettuja ihmisiä sekä villieläimiä, kuten susia vastaan. Se opetettiin työskentelemään ryhmänä muiden sotakoirien sekä ihmisten kanssa. Uros oppi koordinoimaan taistelukentällä ja arvioimaan vihollisensa kyvyt ja vaarallisuuden.

Toisena vuotena sakemannille esiteltiin kehosuojus, koiraeläimille suunniteltu suojaliivi. Sähköpannan lailla, tästä tuli osa koiran elämää. Suojaliivi on kevyt ja tarjoaa suojaa jopa vähemmän tehokkailta käsiaseilta, joten se tulisi olemaan erittäin hyödyllinen taistelussa. Aluksi liivin kanssa liikkuminen oli hankalaa, mutta ajan myötä uros tottui sen tuomaan ylimääräiseen painoon ja vähennettyyn ketteryyteen.

Uros yritti nuoruudensa aikana paeta laitoksesta, mutta sai pian tietää ettei voinut poistua kaulapannan kanssa singaalin kantaman ulkopuolelle, tai se alkaisi antamaan ajoittaisia shokkeja. Metallivahvisteisen pannan irrottaminen yksin oli mahdotonta urokselle, joten tämä oli vankina ensimmäiset vuotensa.

Kentälle siirtyminen

Kahden vuoden harjoitusten ja valmistelun jälkeen, Volya muiden ikäistensä koirien kanssa lähetettiin lähi-itään, erääseen sodan repimään maakuntaan. Saksanpaimenkoiran omistanut turvayhtiö oli tehnyt sopimuksen paikallisen hallituksen kanssa seudun suojelemisesta. Uroksen elämässä alkoi pimeä ja vaarallinen jakso. Miltei päivittäin, sakemanni otettiin mukaan partiolle, jolloin vihollisen hyökkäys oli mahdollista minä hetkenä hyvänsä, joskus harmaaturkki oli mukana iskuoperaatioissa, jolloin tämän täytyi juosta pakenevia ihmisiä kiinni ja tutkia rakennuksia räjähteiden pelossa.

Palveluaikanaan Volya ei vain nähnyt palkkasotilaiden tekevän kauheita asioita niin vihollisilleen, että paikallisille siviileille, vaan joutui myös itse tekemään asioita joista hän ei ole ylpeä. Hän ei halunnut taistella omistajiensa tavoitteiden puolesta, muttei myöskään voinut kieltäytyä, sähköpanta piti huolen siitä. Yli vuoden ajan sakemanni oli omistajiensa pakotetussa palveluksessa, taistelemassa muiden tavoitteiden puolesta ja tehden asioita joita uros ei halunnut tehdä.

Vapaus

Kolme vuotta kestänyt vankeus tuli päätökseen vuosi lähi-itään saapumisesta. Eräänä kesäaamuna Volya poistui turvayrityksen maakunnan pääleiristä päivittäisen partion mukana. Lähi-idän vuoristoisessa erämaassa, vihollisen sissijoukot väijyttivät partion ja syntyi sekava, verinen tulitaistelu joka kesti vain muutaman minuutin ajan. Kuin ihmeenkaupalla, kaaoksen päätyttyä Volya näytti olevan ainoa eloonjäänyt. Sakemanni lähti etsimään sotakoirista huolehtivaa sotilasta, mutta löysi tämän kuolleena. Uros kuuli partion komentajan radiosta, että apuvoimat olivat tulossa, joten tämä päätti odottaa niiden saapumista. Se tiesi aikaisemmasta pakoyrityksestään, että olisi turhaa lähteä kauas shokkipannan kanssa.

Uroksen kirotessa kohtaloaan, se tuijotti entisen hoitajansa ruumista tylysti. Miehen kädessä oli esine, jota koira ei ensin tunnistanut. Muutaman sekunnin jälkeen uros oivalsi esineen alkuperän, mikä hetkellisesti lamautti sakemannin ja toi uutta toivoa tämän elämään. Sotakoirista huolehtineen sotilaan kädessä oli sähköpannan kaukosäädin. Volya oli hypnotisoituneena usean sekunnin ajan, ennenkuin tajusi tilaisuutensa tulleen.

Harmaaturkki nappasi kaukosäätimen kuolleen sotilaan kädestä ja laski sen hiekkaiselle maanpinnalle. Uros tutki sitä suurella mielenkiinnolla ja varovasti painoi tärkeimmän näköisiä nappuloita. Hetkeen ei tuntunut tapahtuvan mitään, mutta sitten pannasta kuului pieni piipahdus ja siinä ollut lukko avautui yhdellä napsahduksella. Volya ei voinut uskoa nyt jo miltei luonnolliselta tuntuvan painon pudotessa tämän kaulalta.

Volyallä kesti hetki uskoa, mitä oli tapahtunut. Se oli vapautettu inhottavasta elinikäisestä taakastaan. Uros oli vapaa. Sakemanni löi maahan pudonneen sähköpannan kauemmas toisella etutassullaan ja haisteli tyytyväisenä raikasta ilmaa. Se oli täynnä uutta, ennen tuntematonta energiaa ja iloa. Harmaaturkki tähyili vielä kerran ympärilleen, ennen kuin ampaisi juoksuun ympäröivään erämaahan. Se oli vapaa, eikä aikonut enää odottaa apuvoimien saapumista paikalle, sen pakollinen palvelus julmille omistajilleen oli loppunut.

Vapauden jälkeen

Vapauden saavutuksen jälkeen, sakemanni huolehti itsestään erinomaisesti. Se oli täynnä virtaa ja motivaatiota vapautensa takia. Uros oli myös päättänyt pitää suojaliivinsä, sillä se oli auttanut häntä erinomaisesti viimeisen vuoden ajan. Tämä ilmeni olevan hyvä idea, sillä laumaton susi oli hyökännyt harmaaturkin kimppuun tämän vaeltaessa erämaassa, ja suojus oli tullut hyvin hyötyyn taistelussa.

Koiralla ei ollut oikeaa nimeä koskaan aikaisemmin. Vain numerosarjoja, sekä koodinimiä. Vapautuksensa inspiroimana tämä antoi itselleen nykyisen nimensä, Volya. Se tarkoittaa vapaata tahtoa, koko nuoruutensa Venäjää kuulleenna uros tiesi sen tarkoituksen. Sakemanni tajusi pian tuntevansa syyllisyyttä ajatellessaan muita pakollisessa koulutuksessa olleita koiria. Tämä halusi auttaa, mutta tiesi ettei yksin pystyisi.

Volya lähti vaeltamaan, tarkoituksenaan nähdä maailmaa, mutta kuukausien matkaamisen päästä tämä saapui erääseen vuoristokylään pohjois-Intiassa, jossa pieni lauma terrorisoi ja kiristi paikallisia koiria. Harmaaturkki tunsi halun auttaa paikallisia, joten tämä jäljitti lauman kylää ympäröivään vuoristoon ja haastoi lauman johtajan kaksintaisteluun. Koulutuksensa ja kokemuksensa ansiosta Volya päihitti ja surmasi johtajan melko helposti. Uros sitten käski tämän laumalaisten poistua kylää ympäröiviltä mailta lopullisesti. Paikalliset koirat kiittivät sakemannia uroteostaan ja tämä jatkoi matkaansa uusi idea mielessään.

Matka Aasian läpi

Volya tajusi miten pistää taitonsa parhaiten käyttöön. Hän halusi auttaa alistettuja koiria, missä ikinä niitä oli. Loppujen lopuksi taisteleminen olikin yksi vähäisistä asioista jonka hän osasi. Pian uros oli matkustamassa manner-Aasian läpi, auttaen sorrettuja ja piinattuja koiria eri maissa. Sakemanni osallistui lukuisiin kahakoihin ja pieniin sotiin matkansa varrella. Lopulta tämä saapui itä-Kiinaan. Harmaaturkki tapasi Japanista kotoisin olleen vanhan husky uroksen, joka kertoi tälle ylipäällikkö Ginistä, Ohun paratiisista ja sen tuhosta pahamaineisen Kurokagen toimesta. Husky oli haavoittunut sodassa ja paennut Japanista Tokion laivaliikenteen avulla, pelätessään Kurokagen joukkojen rankaisua, Ohun riveissä taistelemisesta. Vanhus kertoi tuntevansa syyllisyyttä pakenemisesta, sillä hän jätti jälkeensä ystäviään, jotka halusivat vielä taistella Kurokagen joukkoja vastaan.

Sakemanni tunsi myötätuntoa vanhaa sotaveteraania kohtaan, mutta sitä enemmän tätä kiehtoi Japanissa käyneen sodan suuruus. Uros ei ikinä ollut kuullut niin isosta konfliktista koiraeläinten välillä ja halusi nähdä sen omin silmin. Hän halusi auttaa Ohua ja siten kaltaisiaan, joten uros lupasi ottaa huskyn paikan sodassa. Vanhus oli aluksi epävarma, mutta lopulta hyväksyi päätöksen ja kiitti harmaaturkkia lupauksestaan.

Volya - Vapaa sielu Volya_10
©️Shiomi

Matka Japaniin

Volya matkusti tapaamansa huskyn kanssa Shanghaihin, jonka satamassa vanhus paikansi oikean rahtilaivan ja auttoi saksanpaimenkoiran livahtamaan sen kyytiin huomioitta. Harmaaturkin onnistui pysyä piilossa koko matkan ajan. Laivan lähestyessä Tokiota, sakemanni pudottautui huomaamattomasti kyydistä rannikon edustalla ja ui rantaan. Japaniin saapumisen jälkeen tämän tehtävä oli löytää Ohun lauma ja liittyä taisteluun Kurogakea vastaan.

Pelissä tapahtunutta

Sitten saavuttuaan Japaniin, Volya törmäsi ja tutustui Gaikotsuun, Kogan klaanin jäseneen. Yhdessä ninjan kanssa he päihittivät Kurokagen värväyspartion Yamanashissa, jonka jälkeen Gaikotsu osoitti sotakoiralle paremman suunnan Ohuun liittymiselle. Alpeille saavuttuaan kaksikko tapasi jälleen kerran, mutta Ohun Akamen seurassa. Akame hyväksyi Volyan laumaan ja testasi tuota hieman jälkeenpäin.

Siitä asti seefferi on aktiivisesti osallistunut muunmuassa partiointiin ja tiedusteluun, aikomuksinaan nousta ryhmänjohtajaksi lähitulevaisuudessa. Useampi viikko kului, kunnes Volya löysi uuden tuttavuuden Kyotossa, nimittäin Korealaisen sotakoiran taustaisen naaraan nimeltään Yu Gija. Kaksikko tutustuivat toisiinsa paremmin ja Volya lupasi auttaa ystävättärensä Ohun laumaan. Ohun Tesshin tosin sattui heidän matkalleen ja sekaannuksessa hyökkäsi Yu Gijan kimppuun. Pahemmilta loukkaantumisilta säästyttiin, mutta tapaus järkytti Volyaa, joka teki itselleen lupauksen suojella uutta ystäväänsä parhaansa mukaan.

Sneak peak tulevaan:
 

############################################################

TAISTELUTEKNIIKAT

Nose Twist: Hyökkäyksessä heitetään vastustaja maahan, isketään hampaat vastustajan kuonoon kiinni ja väänneetään sitä tarkoituksena murskata vastustajan kuono.

Jaw Crash: Tekniikka, jossa koira murtaa vastustajan leuan iskien siihen päällään suurella voimalla.

Intimidation: Volyan itsekehittämä tekniikka, jota tämä käyttää tasavertaista tai vaarallisempaa vastustajaa vastaan. Uros ottaa taisteluvalmiin asennon, katsekontaktin ja kääntyy hieman sivuttain vastustajaansa nähden, näyttääkseen mahdollisimman isolta. Tämä haastaa vastustajansa hyökkäämään. Sakemanni pitää etäisyytensä, liikkuu nopeissa ja lyhyissä liikkeissä ja ajoittain syöksyy hieman vastustajaansa kohti, luoden epävarmuutta ja vainoharhaisuutta vastustajassaan. Tekniikka on erinomainen tapa pitää vastustaja aloillaan tai pelata aikaa. Jos vastustaja aikoo hyökätä, Volyalla on puolustajan etu, erinomaiset refleksit ja suojaliivin tarjoama suoja, muussa tapauksessa harmaaturkki voi piinata vastustajaansa niin pitkään, kunnes löytää sopivan mahdollisuuden hyökätä.

Volya saattaa oppia uusia tekniikoita tulevaisuudessa.

Volya - Vapaa sielu 290y8p3
©️Shiomi

############################################################

MUUTA

- Volya ei ole nähnyt emoaan tai veljiään vuosiin, eikä ikinä ole tavannut isäänsä. Joskus hän ajattelee perhettään.

- Sotakoiran taktiikat taistelussa tulevat enimmäkseen sen koulutuksesta nuorena. Uros käyttää sodan ja koulutuksen kehittämiä refleksejä, voimaa ja puruvoimaa erityisesti hyödykseen. Alivoimatilanteessa, tämä pyrkii lamauttamaan heikoimmat ja pienimmät viholliset nopeasti, ennen isompien ja vahvempien vastaan taistelemista. Tappaminen ei ole meneillään olevassa taistelussa sen tavoite, vaan vastustuksen minimoiminen, vihollisten viimeistelyn voi tehdä taistelun päätyttyä.

- Sotakoiran koulutus tekee Volyasta luonnollisesti kyvykkään taktikon ja strategistin, sekä ryhmänjohtajan. Hän on enemmän kuin kykenevä hyökkäämään tai johtamaan hyökkäystä, mutta on parhaimmillaan ehkä puolustuksessa sekä yksilönä että komentajana, sillä on sitä enimmäkseen tehnyt vapautumisensa jälkeen.

- Osittain hahmon inspiraationa on toiminut robottinen hahmo pelistä "Metal Gear Rising: Revengeance", nimeltään Blade Wolf, ja Volya perii teemamusiikkinsakin hahmolta.


Hahmo ja tiedot ©️ Lone Wolf

Pelaaja: Lone Wolf
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Volya - Vapaa sielu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: