Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Douglas - Skotlannin Sielu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Douglas - Skotlannin Sielu Empty
ViestiAihe: Douglas - Skotlannin Sielu   Douglas - Skotlannin Sielu EmptyPe Toukokuu 29, 2015 2:26 am

Douglas - Skotlannin Sielu Douglas_Title


Douglas - Skotlannin Sielu Dougy10
Kuva & Pohja © Shiomi

Teemamusiikki
Danshi Koukousei To Tomodachi No Heya - Danshi Koukousei No Nichijou

Nimi
Douglas

Japaniksi
ダグラス (Douglas)
ドギー (Dougie)

Nimen merkitys
Pimeä Vesi/Pimeä Virta (Skotlannin Gaelista)

Nimen alkuperä
Tuntematon

Kutsumanimi
Dougie (Ei pidä alkuperäisestä nimestään)

Ääntäminen
Daglas tai Dagi

Muut Nimet
-

Synnyinpaikka
Tobermory, Isle Of Mull, Skotlanti

Motto
”Jokainen on oman tarinansa sankari.”

Ikä
3 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Laji
Koira

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Rotu
Saksanpaimenkoira

Liittouma
Tokion Kulkukoirat, Ohun joukot, Ishiwari

Lauma
Ohun Lauma

Asema
Rivisotilas

Douglas - Skotlannin Sielu Dowgie10
Kuva & Pohja © Shiomi

Ulkonäkö
Dougie on kaksivuotias, joten tämä on täysikasvuisen seefferin kokoinen. Dougie on väriltään vaaleanruskea. Tällä on samanlaiset kuviot silmien ympärillä kun Johnilla jotka ovat pääväriä sävyä tummemmat. Dougiella on myös tummemmat kohdat selässä, päässä, tassuissa, korvissa ja kuonossa. Dougien silmät ovat tummansiniset. Uroksella on terävät piirteet, kuten täysin pystyt korvat, pitkä kuono, pitkät hampaat ja pitkä, susimainen häntä. Dougie on ketterä ja hoikka, eikä päältäpäin näytä hyvin lihaksikkaalta, mutta uros on todellisuudessa kohtuullisen vahva. Dougien koko tulee tämän pitkistä ja voimakkaista jaloista, ja tukevasta rungosta. Dougien tassut ovat keskikokoiset, joissa on mustat kynnet. Dougie on taitava uimari, sekä sukeltaja, ja tästä syystä on itse asiassa paljon parempi kalastaja kun metsästäjä. Dougie on tavallista saksanpaimenkoiraa pienempi, sillä ei pienenä saanut yhtä paljon emonmaitoa kuin muut pennut. Sen säkäkorkeus on noin 55cm ja se painaa noin 26kg.

Luonne
Dougiella on hyvä huumorintaju ja tämä rakastaa vitsailua ja keppostelua yli kaiken. Uroksella on tapana vitsikkäästi kiusata muita ja härnätä heitä. Hänellä on usein viekas virne kasvoillaan ja tämän häntä heiluu usein: eli siis hyvin rento ja iloinen tyyppi. Uros ei pienestä hermostu, mutta kuitenkin, Dougiella on joskus pahoja päiviä, milloin tämä saattaa ärsyyntyä mistä vain. Nuori uros on harvoin hiljaa, ja puhuu melkein jatkuvasti. Mutta tämä ei tarkoita että uros ei olisi epäkohtelias. Dougie osaa kuunnella muita ja käyttäytyä hienosti jos on pakko. Nuorien koirien tapaan, Dougie on melko lapsellinen, utelias ja joskus tämä yliarvioi voimiaan, joutuen pulaan melkein aina. Dougie on yleensä kuulias ja yrittää aina parhaansa tehdä vaikutuksen opettajaansa Ishiwariin. Taistellessaan Dougie on urhea ja yrittää aina parhaansa, sillä ei hyväksy tappiota, joten ei ole epätavallista jos Dougie on taistellessaan kuin pieni hurrikaani. Vaikka urokseen on vähän vaikeampi tutustua, Dougie on kokonaan lojaali, luotettava ja ystävällinen.


Menneisyys

Syntymä ja Emon Kuolema
Dougie on kotoisin Skotlannista, Tobermoryn kalastajakaupungista, Mullin saarelta. Tämän vanhepien nimet olivat Arya ja Iain, ja koirat olivat yhden keski-ikäisen kalastajan lemmikkejä. Kaksikko oli ollut yhdessä jo kauan, mutta pentuja ei ollut. Arya ja Iain eivät halunneet rasittaa omistajaansa pennuilla, eivätkä sen takia olleet edes ajatelleet asiaa paljon. Pian kuitenkin Arya alkoi oksentaa paljon, ja mies huolestui lemmikistään. Arya vietiin eläinlääkäriin, ja siellä paljastui että Arya oli kantavana. Aluksi koirat pelkäsivät että omistaja suuttuisi, mutta sen sijaan, omistaja ilahtui että saisi pieniä pentuja seurakseen. Joten Aryan pentuja alettiin odottamaan innolla. Kun Arya läheni tiineytensä loppua, narttu sairastui ja heikkeni entisestään. Narttu vietiin eläinlääkärille, missä se synnytti viikkoa aikaisemmin. Tämän, ja sairauden tuloksena, pentuja syntyi vain yksi, ja Arya kuoli synnytyksen aikana. Surullisena, mies vei Iainin, ainoan, Douglasiksi ristityn pennun ja kuolleen Aryan takaisin kotimailleen, missä hän hautasi Aryan vuorten juurelle. Iain oli hyvin surullinen puolisonsa kuolemasta, ja päätti sinä päivänä kasvattaa pennustaan kunnon koiran.

Omistajan Kuolema
Iain oli hyvin kokematon isänä, mutta onnistui kasvattamaan Douglasista kohteliaan ja reilun uroksen. Jo nuorena, Douglas pääsi isänsä ja omistajansa kanssa satamaan, auttamaan kalastuksessa. Douglas söi pentuna purkkiruokaa, että sai terveelliseen kasvuun tarvittavat vitamiinit, mutta puolivuotiaana uros alkoi syödä suurimmaksi osaksi vain kalaa. Douglas kasvoi myös taitavaksi sukeltajaksi, uimariksi ja kalastajaksi. Puolivuotiaana, Douglas lähti ensimmäistä kertaa isänsä ja omistajansa kanssa merelle, miehen kalastusveneessä. Kuitenkin, yhtäkkiä alkoi myrsky, ja suuri aalto hajotti kalastusveneen palasiksi. Mies putosi mereen, ja Iain loikkasi veteen, auttaakseen isäntäänsä. Iain oli käskenyt poikaansa pysymään pienen kallion päällä, missä tämä olisi turvassa. Mutta Douglas halusi auttaa isäänsä ja loikkasi toisen perään. Meri kuitenkin oli hyvin voimakas, ja Douglas menetti tajuntansa. Kun pentu seuraavan kerran heräsi, se oli Tobermoryn satamassa, isänsä kanssa. Iain näytti surulliselta, ja tämä kertoi että heidän omistajansa oli hukkunut, ja että miehen ruumis oli kadonnut ikuisesti meren uumeniin. Douglas masentui tästä myös, sillä miehellä ei ollut sukulaisia ketkä ottaisivat koirat hoiviinsa. Joten Douglas ja Iain päättivät muuttua villikoiriksi ja karkasivat vuorille.

Uusi Perhe, Uusi Nimi, Uusi Elämä
Douglas ja Iain olivat eläneet puoli vuotta luonnossa, kun eräs mies löysi koirat metsästä. Koirat vietiin pois Mullin saarelta, ja Skotlannin pääkaupunkiin Edinburghiin. Edinburghiin päästyään, koirat joutuivat eläinkauppaan, missä heillä oli mahdollisuus löytää uudet omistajat. Iain tiesi eläinkaupoista ja oli varma siitä, että Douglas ostettaisiin ensin, sillä tämä oli vasta yksivuotias. Iain oli väärässä. Eräs lammaspaimen Skyen saarelta tuli etsimään uutta paimenkoiraa, ja valitsi Iainin, sillä uskoi tämän olevan tarpeeksi kuulias. Douglas järkyttyi kun tämän isä vietiin pois, ja uikutti monta päivää. Muutamaa viikkoa myöhemmin, Douglasin onni kääntyi. Eräs Japanilainen perhe, joka oli ollut Skotlannissa vierailulla, sattui näkemään valokuvan koirasta läheisellä ilmoitustaululla. Perhe oli päättänyt ostaa koiran lemmikiksi ja viedä sen takaisiin Tokioon. Douglas oli aluksi arka, mutta oppi rakastamaan uutta perhettään. Perheeseen kuului 30-vuotiaat Sumika ja Gosho sekä heidän 4-vuotias poikansa Yoohei. Perhe halusi pitää koiran nimen, mutta Yoohei ei osannut lausua ”Douglasia” ja lyhensi nimen ”Dougieksi”. Siitä tuli sitten tapa, ja Douglasin nimi vaihtui Dougieksi.

Perheen Menetys
Dougie vietiin Tokioon, missä se asui kerrostalossa perheensä kanssa. Hänestä kasvoi hyvin kuulias ja puolustavainen perhettään kohtaan. Yoohei rakasti koiraansa yli kaiken ja Dougie rakasti pikkupoikaa melkein yhtä paljon. Onnellinen elämä jatkui seuraavat kahdeksan kuukautta. Yhtenä päivänä, kun Dougie oli puistossa perheensä kanssa, se näki kulkukissan. Dougie ei ollut nähnyt monia kissoja ennen, ja juoksi sen perään. Dougie juoksi sen perässä pitkään, ja pian huomasi olevansa eksyksissä. Dougie yritti löytää perheensä, muttei löytänyt heitä mistään. Uros menetti toivonsa täysin ja jäi asumaan erään Sushiravintolan roskisten alle. Ainakin sieltä hän sai lihan- ja kalanjätteitä syötäväksi. Yhtenä iltana, Dougie lähti vaeltelemaan kaduille, ja näki jotain, mikä sai hänen sydämmensä hakkaamaan onnesta: hän näki perheensä! Dougie juoksi onnellisena perhettään kohti, mutta pysähtyi, kun näki että perhe ei katsonut hänen suuntaansa ollenkaan. He huutelivat vain: ”Yuki! Tänne Yuki!” Dougien elämä mureni alle sekunnissa, kun uros näki perheen hankkineen uuden koiran, valkoisen terrierin. Joten suruissaan, Dougie päätti unohtaa kaikki ihmiset kokonaan, ja tämä juoksi takaisin kujille. Hän juoksi kauas, kunnes pääsi Tokion laidalle, hylätyn tehtaan luokse. Uros päätti jäädä sinne lepäämään, kun kuuli murinaa. Varjoista ilmestyi noin 70-päinen kulkukoirajoukko, joka yritti ajaa Dougien pois. Vihaisena, Dougie pani isoille koirille hanttiin, ja joukon johtaja yllättyi tästä. Johtaja kutsui nuoren koiran luokseensa ja vei tämän omaan pahvilaatikkoonsa lepäämään.

Tokion Kulkukoirat
Kulkukoirien johtaja esittäytyi Ishiwariksi ja kertoi Dougielle laumastaan ja heidän tavoitteestaan. Ishiwarin mukaan, joukkoa nimitettiin ”Tokion Kulkukoiriksi” ja he olivat Ohun liittolaisia. Joukon jäsenet olivat kovia ja kestäviä taistelijoita, ketkä harjoittelivat selviytymistä ja taistelemista joka päivä. Joka kuukausi, Ishiwari valitsi joukon vahvimman soturin, ja lähetti tämän Alpeille, liittymään Ohun armeijaan. Dougie kiinnostui koirista entistä enemmän, ja pyysi lupaa saada liittyä laumaan. Ishiwari otti nuorukaisen avosylin vastaan, ja teki koirasta oppipoikansa. Ishiwari koulutti Dougieta, ja opetti tälle lisää kaupungista sekä elämästä. Dougie oli innokas oppimaan, ja toivoi että tulisi jonain päivänä niin vahvaksi että pääsisi Ohun armeijaan. Ishiwari myöhemmin ilmoitti että oli ottanut toisen oppipojan: sekarotuisen Jonesin. Jones ja Dougie ystävystyivät pian, ja heistä tuli kuten veljeksiä. Jones on hyvin kiinnostunut johtajan paikasta, mutta Dougieta enemmän kiinnosti päästä Ohun Armeijaan, sotimaan Yukimuran rinnalla. Tosin, nuorukaisten välillä oli selvästikkin kinaa johtajuudesta.

Ohun Laumaan Liittyminen
Eräänä sateisena iltana, Ishiwari tuli jututtamaan Dougieta. Hän oli viimein päättänyt laskea Dougien menemään ja aikoi lähettää toisen palvelemaan Ohun riveihin. Nuorukainen innostui täysin: sehän oli ollut sakemannin unelma jo pitkään! Dougie hyvästeli ystävänsä ja mestarinsa Ishiwarin, ennnen kuin lähti tarpomaan kohti Alppeja. Hänelle oli kerrottu miten löytää tukikohta, ja pian nuori Dougie saapui määränpäähänsä. Hänet toivotettiin tervetuulleeksi laumaan, kun Yukimura tunnisti hänet Ishiwarin alaiseksi. Nykyään Dougie palvelee Yukimuran riveissä, ja harvoin käy tervehtimässä vanhaa laumaansa.


Taistelutekniikat

Ryūyō – (Suom. Harhautus) Liike mitä Tokion kulkukoirat käyttävät. Liikkeessä käyttäjä härnää vastustajaa, väistäen kaikki tämän iskut. Vastustaja ärsyyntyy ja siitä tulee varomaton. Käyttäjä käyttää tätä hyväkseen, ja iskee yllättäen vastustajaa silloin kun tämä on varomaton ja heikko.


Douglas - Skotlannin Sielu Dougie10
Kuva & Pohja © Shiomi

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


Perhe
Isä: Iain
Äiti: Arya †
Siskopuoli: Brogan

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei vielä

Suhteet
- Ei tuntenut äitiään Aryaa.
- Oli läheinen isänsä Iainin kanssa, koska hän kasvatti pojan yksin.
- Kuuliainen ja rakastava ensimmäistä omistajaansa kohtaan, tuntee surua hänen kuolemansa takia.
- Oli läheinen entisen perheensä kanssa, mutta nykyään ei luota ihmisiin
- Kunnioittaa ja ihailee Ishiwaria, vanhempia sotureita ja Ohun koiria näiden voiman ja karisman takia.
- Kuin veli Jonesille, vaikka he kinastelivatkin usein oikeiden veljesten tapaan.
- Tuntee vihaa Kurokagen joukkoja kohtaan, vaikkei edes tunne heitä.

Muuta
Olen jo pitkään yrittänyt luoda Douglas-nimistä hahmoa, mutta lyhensin tämän hahmon nimen vain Dougieksi, lempi McFly/McBusted jäseneni Dougie Poynterin mukaan ^^ Dougien kotipaikka Tobermory on oikeasti olemassa, olen käynyt siellä jo kahdesti ja toivon pääseväni sinne uudestaan kesällä.

Pelaaja
Shiomi

Douglas - Skotlannin Sielu Dougie_Sprite

Dougie ©️ Shiomi
Kuvapohjat & Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi

_________________
Douglas - Skotlannin Sielu Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Douglas - Skotlannin Sielu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: