Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu Empty
ViestiAihe: Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu   Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu EmptyKe Maalis 11, 2015 7:01 pm

Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu Z_Title_Kurayami_z


Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu Kuraya11
Pohja & Kuva ©️ Shiomi


Teemamusiikki
Semari Kuru Ketsumatsu - Death Parade

Nimi
Kurayami

Japaniksi
暗闇

Nimen merkitys
Pimeys (Japanista)

Nimen alkuperä
Tuntematon

Ääntäminen
Kurajami

Kutsumanimi
Kurayami

Muut Nimet
Yamato (Alkuperäinen nimi)
Kuolemanjumala Koiran Muodossa
Tummaturkkinen Paholainen

Synnyinpaikka
Mien Prefektuuri, Honshu, Japani

Motto
”Jokaisen kannattaisi huolehtia vain omista asioistaan.”

Ikä
5 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Aseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Akita x Kishu Inu

Liittouma
Kurokagen Lauma, Jupiter ja Kyūsoku, Shadow ja Chase

Lauma
Kurokagen Lauma

Asema
Ryhmänjohtaja

Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu Kuraya10
Kuva ©️ Untamed
Pohja ©️ FreeBases4all


Ulkonäkö
Kurayami on hyvin tumma väritykseltään. Uros on todella tummanruskea pääväriltään, ja sillä on vaaleanruskeita kohtia vatsassa, naamassa ja hännän alla. Kun Kurayami oli pentu, kotka hyökkäsi sen kimppuun ja raateli tämän vasemman silmän. Nykyään silmän tilalla on X:n muotoinen arpi, joka saa uroksen näyttävän epäystävälliseltä ja pelottavalta. Kurayamin terve silmä on tummanruskea väriltään. Sen turkki on kaksikerroksinen ja paksu. Uroksen häntä on kippuralle kiertynyt, ja sen korvat ovat pystyt. Kurayami on hyvin lihaksikas ja uros on perinyt Igan Shinobien notkean vartalon. Uroksen tasapaino on uskomaton ja terävät kynnet auttavat sitä loikkimaan puissa, sekä repimään toisia palasiksi. Kurayamin jalat ovat pitkät ja hoikat, ja niissä on paljon ponnistusvoimaa. Kurayami on kevyen vartalonsa takia hyvin nopea. Hampaat saattavat olla lyhyet, mutta sitäkin terävämmät. Uroksen säkäkorkeus on 65cm mutta se painaa vain 29kg.

Luonne
Hiljainen, sisäänpäinkääntynyt ja vaarallinen. Nuo kolme sanaa kuvailevat Kurayamia parhaiten. Kurayami ei puhu, paitsi silloin kun on pakko. Hän ei hyväksy apua muilta, eikä suostu yhteistyöhön. Suuttuessaan, Kurayamista tulee todella agressiivinen, ja se ei ole ihmeellistä jos Kurayami vaikka sattuukin repimään jonkun muun pään irti sillä hetkellä. Kurayamilla ei ole tunteita ketään kohtaan, ja hän ei myöskään välitä kenenkään muun tunteista. Ohun joukot ajavat Kurayamin hulluksi, ja aina nähdessään Ohulaisen, Kurayami yrittää tappaa tämän. Hän ei tunne katumusta, joten uros ei pelkää tappamista. Hän pikemminkin nauttii siitä, sillä hän rakastaa nähdä muiden olevan häntä heikompia. Ryhmänjohtajana, Kurayami saattaa olla kokematon, mutta koska suurin osa ryhmästä pelkää urosta kuollakseen, Kurayamin on helppo pomotella muita. Kurayami tykkää komennella muita, ja on huhujen mukaan mennyt ”vallasta sekaisin”. Pieni osa ryhmäläisistä ei kuitenkaan pelkää tätä, vaan pikemmin ihailee tämän julmuutta.

Menneisyys

Ennen syntymää
Kurayamin tarina alkoi kun hänen äitinsä Jupiter kohtasi hänen isän, Akamen pojanpojan (Shionin, Shirozarun, Muun ja Raran serkun) Kyūsokun. Kaksikko kohtasi Uwajiman koirataisteluareenalla. Kyūsoku ei ollut taistelukoira kuten Jupiter, vaan oli joutunut kehään sattumalta. Ylimielinen ja nuori Jupiter oli hävinnyt aikaisemman taistelunsa Legendaarista taistelukoiraa Yamatoa vastaan, ja oli erittäin pahalla tuulella. Se mielisteli Kyūsokulle, ja melkein tappoi tämän. Kyūsoku oli kuitenkin Igan ninjakoirien jälkeläinen, ja nopeudensa ansiosta voitti Jupiterin. Jupiter oli voittanut melkein jokaisen turnauksensa, ja oli hyvin häkeltynyt Kyūsokun voimasta. Kyūsoku paljasti tälle että oli vain villikoira, eikä halunnut taistella nartun kanssa. Uros kertoi Jupiterille hiukan Ohun koirista, Kurokagen laumasta sekä Igan Shinobeista. Sen jälkeen Kyūsoku katosi, eikä palannut Uwajimaan. Uroksen sanat olivat tehneet suuren vaikutuksen Jupiteriin, ja seuraavana päivänä narttu karkasi. Jupiter ui meren yli Honshulle ja tapasi Kyūsokun Igojen alueella, missä uros asui. Jupiter pyysi anteeksi, että oli ollut hyvin epäkohtelias ja ylimielinen, ja pyysi että Kyūsoku opettaisi tälle lisää oikeudenmukaisuudesta ja villikoirien elämästä. Kyūsoku koulutti Jupiterista ninjasoturin, ja pian kaksikko rakastui. Sen jälkeen Jupiter tuli raskaaksi ja synnytti yhden urospennun. Pentu nimettiin Yamatoksi, legendaarisen taistelukoiran mukaan, muistutukseksi siitä ettei jokaista elämän koirataistelua voisi voittaa. Kyūsoku ja Jupiter olivat ylpeitä pojastaan, ja rakastivat sitä hyvin paljon. Kukaan ei olisi arvannut että viattomasta pennusta kasvaisi vielä armoton paholainen.

Taistelu Kotkan kanssa
Yamatoksi nimetty pentu oli jo pienenä hyvin sisäänpäinkääntynyt. Se ei leikkinyt muiden pentujen kanssa, vaan vietti suurimman osan ajastaan yksin. Kyūsoku ja Jupiter olivat tästä hiukan huolissaan, mutta pentu vakuutti pärjäävänsä. Eräänä päivänä, kuuden kuukauden iässä, pentu oli metsässä leikkimässä. Yksin, kuten aina. Samaan aikaan, nälkäinen kotka lenteli yläpuolella. Kotka erehtyi luulemaan Yamatoa jänikseksi ja syöksyi sen kimppuun. Paniikkiin joutunut Yamato alkoi purra kotkan jalkoja, ja sai iskun kotkan kynsistä. Kynnet repivät Yamaton vasemman silmän pois ja pentu meni entistä suurempaan paniikkiin. Pentu juoksi sokeasti pois kotkan luota ja liukastui. Yamato putosi alas kielekkeeltä ja alas jokeen. Veden alla oli terävä kivi, johonka Yamato löi päänsä. Yamato menetti tajuntansa ja ajautui virran mukana kauemmas alueelta.

Toinen Elämä
Pentu heräsi joen rannassa, kivun vallassa. Uros ei nähnyt mitään vasemmasta silmästään eikä muistanut mitään kotkasta, putouksesta tai joesta. Pentu ei edes muistanut omaa nimeään, vanhempiaan tai ketään muuta. Pentu lähti hoipertelemaan takaisin metsään, missä hän törmäsi vanhempiinsa. Jupiter oli ollut hyvin huolissaan ja yritti halata pentuaan. Tämä ei kuitenkaan ymmärtänyt mitään, ja juoksi pois heidän luota. Pahaksi onnekseen, uros törmäsi pieneen koirajoukkoon. Joukon johtaja Teruaki ja tämän puoliso Garnet olivat Hougenin luottosotureita, ja he olivat olleet riidoissa Kyūsokun ja Jupiterin kanssa jo kauan. Kaksikko tunnisti pennun heti, ja he saivat idean miten kiduttaa Jupiteria ja Kyūsokua. He rupesivat heti pesemään pentua  ja hössöttämään sen ympärillä. Pentu ei tajunnut mitään tapahtumista ja vain istui maassa häkeltyneenä. Garnet kutsui pentua nimellä ”Kurayami” ja kohteli häntä kuin omaa poikaansa. Pentu alkoi pian uskoa että Garnet oli hänen äitinsä, ja Teruaki oli hänen isänsä. Hän alkoi myös uskoa että Kurayami oli hänen nimensä.  Joukko vei pennun takaisin piilopaikkaansa, missä he kertoivat sille valheita tämän vanhemmista, ja miten he halusivat vain tappaa pennun. Kurayami uskoi kaiken. Eihän hänellä ollut vaihtoehtoja, sillä oli menettänyt muistinsa kokonaan. Samalla, Teruaki opetti Kurayamille tappamista ja taistelemista. Koulutuksen jälkeen Kurayami alkoi pikkuhiljaa muuttua pahaksi, tunteettomaksi tappajaksi.

Nuori Murhaaja
Yksivuotiaana Kurayami oli ulkona Teruakin ja Garnetin kanssa, kun he kohtasivat Jupiterin ja Kyūsokun. Jupiter oli silloin kantavana uuden pentueensa kanssa, sillä oli ajautunut epätoivoon, ja luullut että hänen poikansa oli kuollut. Tietysti Kyūsoku ja Jupiter olivat iloisia nähdessään poikansa elossa, ja he halusivat puhua tämän kanssa. Silloin Kurayami perääntyi Garnetin taakse, ja huusi tälle: ”Äiti! Nuo koirat yrittivät tappaa minut!” Sillä hetkellä Jupiter meni shokkiin. Hänen poikansa ei ollut enään sama kuin ennen. Kyyneleet silmissä, Jupiter yritti saada pennun muistamaan hänet, kutsumalla tätä Yamatoksi. Kurayamin päähän sattui aina kun Jupiter sanoi ”Yamato”. Ihan kun Kurayamin pitäisi tietää mitä se tarkoitti. Uros ei kuitenkaan suostunut lähtemään Jupiterin ja Kyūsokun kanssa minnekkään. Jupiter yhtäkkiä tajusi että Garnet oli aivopessyt pennun kokonaan, ja tappoi paholaisnartun siihen. Kurayami tietysti järkyttyi, sillä uskoi vieläkin että Garnet oli tämän äiti. Kurayami sitten suuttui ja hyökkäsi Kyūsokun kimppuun, yrittäen tappaa tämän kostoksi. Kurayami kuitenkin sai annettua vain muutaman arven Kyūsokun otsaan. Jupiter ja Kyūsoku perääntyivät kyyneleet silmissä, epätoivoisina. Heidän poikansa oli muuttunut paholaiseksi, eivätkä he voineet tehdä mitään. Kurayami ei kuitenkaan tyytynyt pariin arpeen, ja alkoi suunnitella isänsä murhaa. Pari päivää myöhemmin Jupiter synnytti kaksi muuta pentua: Shadown ja Chasen. Samaan aikaan, Kurayami oli jo hyökkäämässä Kyūsokun kimppuun, mutta sai idean: mitä jos hän tappaisi Kyūsokun tämän pentujen edessä? Se oli mahtava idea. Kurayami odotti kuukauden, niin että pennut olivat varmasti tarpeeksi isoja että pystyivät jo näkemään, kuulemaan ja muistamaan. Sitten se tapahtui. Kurayami syöksyi Kyūsokun kaulaan ja alkoi hitaasti ja kivuliaasti repiä Kyūsokun kurkkua auki Jupiterin ja pentujen edessä. Jupiter ei voinut uskoa silmiään. Hänen pojastaan oli tullut umpihullu murhaaja. Tyytyväisenä tekoonsa, Kurayami lähti alueelta ja jätti oikean perheensä suremaan Kyūsokun kuolemaa. Kurayami ei tuntenut mitään muuta kun tyytyväisyyttä että oli saanut Garnetin kuoleman kostettua.

Sisarusten Kamppailu ja Ryhmänjohtajaksi Nousu
Kurayami jatkoi koulutustaan, ja pian sitä alettiin jo pelkäämään. Kurayami oli taitava tappamaan kivuliaasti, hitaasti ja sotkuisesti. Kaikki jotka kuolivat uroksen hampaissa, saivat tuntea tuskaa ja kipua. Kurayami eli yksin, palvellen Hougenin laumassa. Kolmevuotiaana, Kurayami kohtasi veljensä Shadown ja siskonsa Chasen ensimmäistä kertaa. Shadow yritti selittää Kurayamille kaiken tapahtuneen, mutta Kurayamilla ei ollut enään minkäänlaisia tunteita. Uros kävi veljensä kimppuun ja sai iskettyä tämän taistelukyvyttömäksi. Chase kävi epäröimättä veljensä kimppuun ja sisarusten taistelu alkoi. He olivat molemmat kuuluisan taistelukoiran lapsia, joten heidän liikkeensä olivat täysin samanlaisia. Kipua riitti, mutta kumpikaan ei päässyt toisen niskan päälle. Lopulta taistelu päättyi Chasen voittoon, kun narttu sai apua Shadowlta. Shadow päästi Kurayamin menemään, mutta vannoi tappavansa tämän seuraavassa taistelussa. Kurayami palasi Hougenin lauman luokse ja sekosi hetkeksi täysin. Kurayami oli jo ehtinyt tappaa 7 koiraa, ennen kun Teruaki sai Kurayamin rauhoittumaan. Se hulluuden hetki kuitenkin nosti Kurayamin ryhmänjohtajaksi: Uros kuului Akashiro-nimisen koiran ryhmään, mutta Kurayami ehti tappaa Akashiron ja 6 muuta kun sekosi.  Kaikki säikähtivät ja Kurayami käytti hetkeä hyväkseen. Uros nousi uudeksi ryhmänjohtajaksi, eikä kukaan vastustellut. Uros alkoi sen jälkeen harjoitella entistä kovemmin ja alkoi hyökkäillä kaikkien, jopa ihmisten kimppuun. Muutamaa kuukautta myöhemmin, Weed syöksi Hougenin vallasta ja Kurayami joutui pakenemaan Ohusta. Ei siitä kuitenkaan pitkään kulunutkaan kun uusi paholainen, Kurokage hyökkäsi Ohuun. Kurokage värväsi kaikki Hougenin entiset alaiset jotka löysi armeijaansa, ja tietysti Kurayami oli yksi näistä. Tappajakoira sai pitää asemansa ryhmänjohtajana, koska Kurokage nautti Kurayamin kierosta ja sotkuisesta tappotavasta.  


Taistelutekniikat

Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi tekniikan itse taistelussa.
Swing Circle - Käyttäjä tarttuu vastustajaa jalasta ja alkaa pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja. Jupiter käytti tätä liikettä kerran Kurayamin edessä, ja Kurayami opetteli sen itse.
Neji Ki - Käyttäjä puree vastustajaa ja alkaa pyöriä. Oppi liikkeen taistellessaan Ohun koiria vastaan.
Chimamire No Shi - (Suom. Verinen Kuolema) On Kurayamin oma liike. Uros tarttuu uhria kaulasta ja alkaa hitaasti, sotkuisesti ja kivuliaasti repiä uhrin kaulaa auki.


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven½
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isoisoisä: Akame
Isoisä: Nico †
Isoäiti: Seiran †
Isä: Kyūsoku †
Äiti: Jupiter
Veli: Shadow
Sisko: Chase
Muut sukulaiset: Muu, Rara, Shirozaru, Shion

Puoliso
Ei

Pennut
Ei

Suhteet
- Neutraali kaikkia Kurokagen laumalaisia kohtaan, vaikka saattaa spontaanisti käydä heidänkin kimppuun.
- Aika kiintynyt Teruakiin sekä Garnetiin, koskaa luulee heitä vanhemmikseen.
- Vihaa Ohun joukkoja, Jupiteria, Kyūsokua, Shadowta ja Chasea vääristä syistä.
- Kunnioittaa Kurokagea mutta vain ja ainostaan kun hänen on pakko. Mutta Kurayami nauttii johtajan huomiosta ja kunnioituksesta.

Muuta
Kurayami on luotu kahden ihmishahmon perusteella: luonne ja menneisyys tulevat Orion-nimiseltä omahahmoltani (ei siis Hopeanuolen Orionilta ^^) kun taas ulkonäkö ja alkuperäinen nimi tulee Salapoliisi Conan-sarjan Yamato Kansuke etsivältä.

Pelaaja
Shiomi

Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu Kurayami_Sprite

Kurayami ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Tekijänsä
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi & Untamed
Tiedot ©️ Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Kurayami - Pimeyden Ympäröimä Sielu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: