Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Ace - Iso paha susi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ElCamino

ElCamino

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 31.07.2016

Ace - Iso paha susi Empty
ViestiAihe: Ace - Iso paha susi   Ace - Iso paha susi EmptyMa Maalis 27, 2017 8:23 pm

Ace
Ace - Iso paha susi Acer_510
Kuvan on tehnyt Shiomi

Nimi
Ace

Ikä
4v

Sukupuoli
Uros

Laji
Susi

Genetiikat
Äiti=100% Susi
Isä=100% Susi


Liittouma
Kurokagen Lauma

Puoliso
Ei ole

Jälkeläiset
Ei ole

Motto
"Muille on turha itkeä omia huoliaan"

Statiikat

Taito - * * * *
Voima - * *
Karisma - * *
Nopeus - * * * *
Kestävyys - * * * * *
Älykkyys - * * * *
Puruvoima - * * * *
Kivunsietokyky - * * *
Ketteryys - * * *
Refleksit - * * *
Tekniikat - * * *
Vaarallisuus - * * * *
Puissa hyppely - Ei osaa hyppiä puissa
Metsästystaidot - * * * * *
Uimataito - * * *

Aistit

Näkö - * * *
Haju - * * * *
Kuulo - * * *

Ulkonäkö
Säkäkorkeus
67cm

Ulkonäön perusteella nuorukainen on useimpien, pääasiassa narttujen mielestä hyvinkin näyttävä ilmestys. Monet nartut ovat kehuneet erityisesti Acen silmiä, jotka kieltämättä ovat hyvinkin lumoavat. Toki uros ei miellytä läheskään kaikkien silmää, joka on toki täysin ymmärrettävää koska onhan kyseessä makuasia.

Uroksen väritys on skaalaa ruskea-vaaleanruskea. Turkki on tuuheaa ja paikoin hyvinkin paksua. Sudeksi Ace ei ole todellakaan kauhean iso, ja esimerkiksi sen rakenne onkin syy miksi se ei perusta taistelutilanteissa juurikaan voimankäyttöön. Sen rakenne ei näet suosi lähitaistelutilanteita joissa sen pitäisi ottaa paljon kovia iskuja vastaan.

Paino
37kg

Silmät
Vihreät


Luonne

Ace, kuten lähes kaikki sille sukua olevat, on hyvin arvaamaton persoona. Joskus se voi olla hyvinkin rauhallinen kun taas joskus se voi olla oikea kuumakalle. Sillä ei ole kovin montaa ystävää, vaikka eipä tuo sellaisia kait haluaisikaan. Se on pienestä asti ollut hyvin itsenäinen, onhan se pennusta saakka pitänyt itse puolensa. Uroksella on silloin tällöin vaikeuksia olla pomoteltavana, koska se on aikoinaan toiminut itse laumanjohtaja. Tämä yhdistettynä kovaan sisuun on monta kertaa meinannut koitua Acen kohtaloksi Kurokagen laumassa. Se on kuitenkin pikkuhiljaa oppinut tajuamaan että se on vain rivisotilas ilman minkäänlaista käskyvaltaa.

Uros ei vihaa juurikaan ketään muuta kuin Kurokagea. Susihukka ei todellakaan pidä Kurokagesta tai sen toimintamenetelmistä, ja tämä kuuluukin diktaattorin laumaan lähinnä sen vuoksi että se pakkovärvättiin sinne. Pakeneminen ei ole edes harkinnassa, koska se olisi Acen mielestä suorastaan itsemurha.

Acella on vahva oikeudentaju ja se ei koskaan satuta tarkoituksella kuin vain täysikasvuisia uroksia. Sillä on vahva suojeluvaisto narttuja ja pentuja kohtaan, mutta vihollisiaan kohtaan se ei tunne sääliä. Se ei kaihda keinoja voittaakseen taistelun.


Menneisyys

Kaiken alku

Ace sai alkunsa Hokkaidossa kun sen isä Misugi tapasi Acen äidin Anegon. Misugi oli Sapporon alueella vaikuttavan 150-päisen susilauman johtaja, kun taas Anego oli vain sievä narttu joka sattui törmäämään Misugiin sattumalta.

Parin viikon kuluttua Anego huomasi odottavansa pentuja Misugille, josta oli tullut Anegon puoliso. Anegon oli määrä synnyttää Misugille perillisiä, mutta tapahtui jotakin odottamatonta...

Kaksikko joutui kaapatuksi eläintarhaan, joten pennut syntyivät siellä. Anego synnytti kolme tervettä urospentua. Vanhin nimettiin Tetsuoksi, keskimmäinen Shinnosukeksi ja nuorin nimettiin ulkomaalaisella nimellä, koska sen oli määrä matkustaa parin kuukauden kuluttua Yhdysvaltoihin luonnonsuojelupuisto Yellowstoneen. Pennun nimi oli Ace. Se ei vielä osannut aavistaa että pian se erotettaisiin sen vanhemmista ja veljistä.

Amerikkaan, Amerikkaan.
Ace oli puolivuotias kun se laitettiin lentokoneeseen pieneen häkkiin. Lentokoneen kurssi oli kohti Yhdysvaltoja.

Kun lentokone saapui perille Ace kuljetettiin oitis Yellowstoneen. Yellowstonen henkilökunta toivoi että Ace muodostaisi uuden lauman ja syrjäyttäisi Yellowstonen brutaalin ja kiistattoman johtajan Black Wolfin.

Alku Yellowstonessa oli Acelle vaikeaa, se ei ollut koskaan ennen elänyt luonnossa joten se ei osannut edes metsästää. Päiväkausia se oli ilman ravintoa. Susi juoksenteli toivottamana saaliseläinten perässä, saaden ainuttakaan noista kiinni. Ace kuitenkin kehittyi päivä päivältä, ja kahdeksantena päivänä se sai kuin saikin ison peuran tapettua. Se oli hyvin ylpeä saaliistaan ja se kävi oitis syömään sitä. Ace teki kuitenkin yhden virheen: se oli epähuomiossa ajautunut peuran perässä Black Wolfin lauman alueelle. Black Wolfin alaiset olivat häijyjä eivätkä ne sallineet tunkeilijoita alueillaan.

Acen ruokailu keskeytyi pistävään kipuun niskassa. Hetkessä uros lensi ilmassa kohti lähellä olevaa puunrunkoa. Nuorukainen iskeytyi puunrunkoa vasten kylki edellä. Se läähätti maassa avuttomana tuntien suunnatonta kipua kyljessään. Se nosti hitaasti katsettaan ylemmäs ja huomasi järkälemäisen, häijyn näköisen ja mustan suden edessään. Susi kertoi olevansa Black Wolf ja se sanoi myös että Ace oli tunkeutunut toisen reviirille, ja siitä tulisi maksaa rangaistus.

Mustaturkkinen susi yritti tarttua Acea kurkusta hampaillaan, mutta Acella oli voimakas itsesuojeluvietti, joten se raapaisi toista sutta naamasta ja pyörähti itse sivummalle jonka jälkeen se nousi takaisin pystyyn. Black Wolfin toinen silmä oli mennyttä koska Acen kynsi oli puhkaissut sen. Black Wolf raicostui ja se hyökkäsi kohti Acea. Puolivuotias Ace onnistui väistelemään pahimmat iskut, mutta Black Wolf sai perille paljon pieniä viiltoja. Acen haavat vuotivat verta ja sitä sattui kovasti, olihan se vasta puolen vuoden ikäinen. Taistelun äänet olivat kantautuneet kauas ja paikalle oli tullut yleisöä noin 70 suden verran. Noin puolet olivat Black Wolfin laumasta ja loput pienemmistä laumoista.

Black Wolf katseli ympärilleen kun se tajusi että kaikki paikalle tulleet nauroivat sille. Kaikki olivat nähneet kuinka pieni pentu oli puhkaissut pelätyn johtajan silmän.Ace näki tilaisuutensa koittaneen; se tarttui maassa olevaan terävähköön kiveen ja köykäisi sen Black Wolfin rintaan. Mustaturkkinen susi katsoi rintaansa ja sitten pentua. Se yritti raapaista Acea mutta pienikin liikahdus sai aikaan vihlovaa kipua rinnassa.

Black Wolfin alamaiset alkoivat lähestyä uhkaavasti Acea, ja jokin sen sisällä käski paeta. Pentu lähti juoksemaan kauemmas alueelta tiheään metsään niin lujaa kuin vain jalat antoivat periksi. Jotkut Black Wolfin alamaiset lähtivät sen perään. Ace yritti kaikkensa mutta se oli vasta pieni pentu ja kaiken lisäksi loukkaantunut. Takaa-ajajat lähestyivät koko ajan ja Acen vauhti hidastui hiljalleen.

Ace pysähtyi suuren kallion eteen. Se luovutti. Takaa-ajajat kiihdyttivät vauhtia ja pennun ja heidän välillä oli enää vaivaiset 20metriä. Takaa-ajajat kuitenkin pysähtyivät yllättäen vain pienen matkan päähän Acesta.

Ace kuuli yläpuolelta karismaattisen ja rauhoittavan äänen joka käski Black Wolfin alamaiset pois. Ja nämähän Acen ihmetykseksi tottelivat. Ace käveli vähän matkaa eteenpäin ja katsoi sitten kallion päälle. Siellä seisoi valkoturkkinen susi lempeä ilme kasvoillaan. Susi kertoi olevansa Bobby, Zackin laumasta. Bobby kertoi että Zackin lauma koostui oikeamielisistä susista joiden päätavoite oli tuhota Black Wolf joukkoineen ja ylläpitää rauhaa Yellowstonessa.

Isä, äiti, minä tulen!

Bobby vaikutti ystävälliseltä joten Ace päätti lähteä sen mukaan. Bobby johdatti Acen oitis johtajan puheille, sillä moni oli nähnyt mitä pentu oli tehnyt Black Wolfille. Bobby selitti tilanteen Zackille ja Zack hyväksyi Acen laumaansa. Hän myös nimitti Bobbyn pennun suojelijaksi ja kouluttajaksi.

Acella kävi hyvä tuuri. Bobby oli nimittäin vanha ja kokenut taistelukenttien konkari. Se koulutti Acesta etevän ja taitavan taistelijan. Pennusta kasvoi nopeasti lauman suosikki. Kaikki laumassa pitivät hänestä syystä tai toisesta ja moni uskoi että Ace palauttaisi viimeinkin rauhan Yellowstoneen.

Vuosi sen jälkeen kun Ace oli saapunut amerikkaan, eräänä aamuna hätääntynyt narttu tuli Zackin reviirille ilmoittamaan että Black Wolf marssitti 300-päistä susiarmeijaansa kohti Zackin lauman olinpaikkaa. Zack ryhtyi oitis toimiin. Se jakoi 200 alamaistaan neljään 50-suden ryhmään. He aikoivat saartaa Black Wolfin lauman siten, että yksi ryhmistä hyökkäisi kohti itse Black Wolfia joka kulki itse joukon kärjessä. Ace oli yhden ryhmän johtaja ja heidän tehtävä oli pitää huoli ettei kukaan Black Wolfin alainen pääse lähellekkään Zackia ja Black Wolfia kun he taistelivat.

Operaatio alkoi ja kaikki sujui mainiosti kunnes Black Wolf huomasi Acen Zackin joukoissa. Mustaturkki ryntäsi pelottavaa vauhtia kohti Acea aikomuksenaan kostaa menetetty silmä. Zack yritti estää Black Wolfia, mutta sen seurauksena se menetti toisen korvansa ja molemmat silmänsä.

Black Wolf oli juuri hyökkäämässä kohti Acea kun Bobby hyppäsi väliin. Black Wolf upotti hampaansa suoraan Bobbyn kalloon. Hampaat lävistivät kallon ja ne porautuivat aivoihin saakka. Acen vanha kouluttaja kuoli siihen paikkaan. Ace raivostui tästä. Se ärjyi ja karjui ja kävi raivon vallassa Black Wolfin kimppuun. Se sai itsekin osumaa, mutta sitä ei enäö kiinnostanut. Se vain repi ja raastoi Black Wolfia kuin mielipuoli. Kaikki lopettivat taistelunsa ja jäivät tuijottamaan Acea. Black Wolf makasi maassa alta aikayksikön ja maa oli aivan veressä. Ace ulvoi voiton merkiksi ja kaikki ulvoivat myöntäen että Ace oli Yellowstonen uusi johtaja.

Heti alkutöikseen Ace tapatutti kaikki niskuroijat ja palauttu Yellowstoneen kurin ja järjestyksen. Acella oli kaikkea mitä se ikinä halusikaan, mutta se ri voinut unohtaa perhettään Japanissa. Ace otti mukaansa 50 hyvää taistelijaa ja yhdessä he pakenivat Yellowstonesta vaikeuksien kautta.

Yellowstonen ulkopuolella ne törmäsivät muutamaan sirkuksesta karanneeseen koiraan jotka opastivat Acen ystävineen rahtualukseen joka oli matkalla Japaniin. Matka sujui ongelmitta ja kun laiva oli rantautunut Japaniin Ace ystävineen suuntasi kohti eläintarhaa jossa se oli syntynyt. Eläintarhassa Acen perheenjäsenistä olikin enää vain sen isoveli Tetsuo. Tetsuo kertoi että muut olivat paenneet takaisin heidän omalle reviirilleen. Tetsuo itse halusi jäädä eläintarhaan koska sillä oli puoliso joka odotti pentuja. Ace kiitti informaatiosta ja suuntasi sitten kohti sukunsa reviiriä.

Kun Ace saapui perille kaikki olivat innoissaan paitsi hänen paluustaan, myös siitä että poika toi mukanaan 50 vahvaa soturia. Acen isä Misugi luovutti johtajuuden Acelle, ja uros otti aseman ilomielin vastaan. Nyt Acen komennossa oli 200 sotilasta. Aluksi kaikki sujui hyvin. Niin kauan kunnes Kurokage saapui liittämään Acen lauman omaan laumaansa. Ace ei suostunut ja sen vuoksi Kurokagen joukot surmasivag Acen perheen ja tuhosivat Acen joukot. Acella oli enää 10 sotilasta. Ainut mitä sillä oli enää jäljellä oli sen oma kallisarvoinen henki. Ja siitä se ei halunnut luopua joten se liittyi Kurokagen laumaan


Tekniikat

Neji ki

Kuchu sappo

Kuvia
Ace - Iso paha susi Beufm0
Kuvan on tehnyt Untamed
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ace - Iso paha susi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: