Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Yön pimeydessä (Avoin)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyLa Helmi 18, 2017 10:41 pm

Butcher

Yö oli laskeutunut. Pieni tuulen vire kävi, ja jonka vuoksi ilman lämpötila oli viilentynyt. Mustaturkkinen Butcher asteli Gajyou vuoren ympärillä olevalle aukiolle läheisestä metsästä. Uroksen kuono oli verinen, koska hän oli käynyt juuri tappamassa muutamia ei-niin-tärkeitä koiria, jotka olivat olleet alueen rajoilla. Uroksella oli ollut niin tylsää, että hän oli käynyt tarkistamassa rajat, vaikka siellä olikin useita vahvoja vartijoita.

Butcher laski kuononsa lumen läheisyyteen ja alkoi kauhomaan tassullaan lunta kuonolleen. Hän puhdisti kuonoaan puhtaaksi verestä lumen avulla. Pesun jälkeen uros osoitti pienen kiinnostuksen Gajyoun huippua päin. Hän tarkisti oliko huipulla ketään, mutta ketään ei näkynyt. Uros tuhahti. Hän oli tylsistynyt. Hetkeen ei ollut tapahtunut mitään kovinkaan erityistä - ainakaan sellaista, joka olisi koskenut Butcheria itseään.

Butcher tuhahti jälleen tylsistyneenä ja vilkaisi lunta. Uros ei kovinkaan pitänyt lumesta vain sen värin vuoksi. Vaikka oli pimeää, niin silti lumi valaisi. Butcherilla oli tapana hyödyntää turkkinsa väriä pimeydessä, mutta talvisin se oli vaikeampaa. Lumesta, jopa yöllä, uroksen pystyi huomaamaan.

Butcher päättikin istua maahan ja vilkuilla ympärilleen. Hän näki muita lauman jäseniä, mutta häntä ei kiinnostanut lähestyä heistä ketään. Uros rakasti omaa rauhaansa. Hänellä ei ollut tapana lähestyä ketään tahallaan kun vain olis oli pakko.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptySu Helmi 19, 2017 1:45 am

Sagasu

Sagasu ei ollut saanut unta tänä yönä ja löysi nyt itsensä Gajyon aukion reunamilta. Hän oli käpertynyt laiskanomaisesti tarkkailemaan tähän aikaan pääosin hiljaista aukiota. Tapansa mukaisesti Sagasu oli alkanut tylsistymään häntä ympäröivään hiljaisuuteen ja tapahtumattomuuteen, hän kaipasi vaihtelua.

Tuo vaihtelu saapui tummaturkkisen belgianpaimenkoiran muodossa, parin kymmenen metrin päässä sekarotuisesta. Hahmon nähdessään, Sagasun silmät aukenivat aiempaa enemmän ja keskittyivät tuohon. Yön pimeydessäkin saattoi erottaa toisen silmien erikoisuuden. Kukas meillä tässä? Arpinaama pohdiskeli pienellä mielenkiinnolla, kääntäen päätään hieman kysyvästi. Toisen silmät muistuttivat häntä hieman toisesta laumalaisesta, Dustista, mutta ei ikinä ollut nähnyt mitään juuri tämän kaltaista.

Muukalainen oli onnistunut nostamaan Sagasun mielenkiintoa kaikista muista aukiolla olleista laumalaisista ja oli siten ansainnut tämän sosiopaattisen ryhmänjohtajan huomion, halusi muukalainen sitä tai ei. Hetken aikaa Sagasu harkitsi lähestymistä, mutta sitten tajusi ettei toinen ollut ilmeisesti nähnyt häntä vielä. Tuo ajatus nostatti häijyn virneen hänen kasvoilleen, Sagasun jatkaessa muukalaisen liikkeiden seuraamista edältä.

_________________
Yön pimeydessä (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Yön pimeydessä (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptySu Helmi 19, 2017 2:02 am

Butcher

Butcher silmäili yhä muita lauman jäseniä ja yksi niistä oli toinen mustaturkkinen koira Sagasu. Uros tietenkin tunnisti lauman ryhmänjohtajan, joten hän tiesi tuon ulkonäöltä ja nimeltä. Butcher jäikin hetkeksi tuijottamaan ryhmänjohtaa, koska toinen tuijotti urokseen takaisin. Miksi hän minua tuijottaa? Uros mietti, mutta tuhahti sitten. Hän käänsi katseen pois Sagasusta.

Butcher otti muutamat askeleet sivummalle. Hän alkoi kaivamaan lunta laiskasti, kunnes kaivuu muuttui raivokkaaksi. Uroksen pään ongelmat aiheuttivat yllättävän raivokkuuden. Uros murahteli vaimeasti samalla kaivaen. Kaivamisen tarkoitus oli tehdä jonkinlainen lepopaikka.

Hetken uroksella meni tehdä lepopaikkaa, kunnes lumeen oli tullut sopiva kuoppa. Uros vilkaisi jälleen ympärilleen, mutta silmätikuiksi joutuivat lähimmät lauman jäsenet. Uroksen mielestä ne olivat tulleet liian lähelle, joten uros niille hieman ärähti. Todellisuudessa jäsenet eivät olleet liikkuneet minnekkään. Lauman jäsenet vain vilkaisivat kummaksuen Butcheria. Butcher ymmärsi ettei lauman jäsenet aikoneet mennä kauemmas, joten uros tuhahti. Ennen hän olisi käynyt tottelemattomien kimppuun, mutta ei enää. Nyt hän oli osa laumaa, eikä voinut hyökätä kenen tahansa kimppuun.

Butcher asettui kuoppaansa makuulle. Hän oli rauhoittunut ja tuhahti sen merkiksi. Urosta tällä hetkellä muuten vain ärsytti, jonka vuoksi hän kuonoaan hieman nyrpisteli itsekseen. Urosta ärsytti toimeettomuus. Hän halusi tehdä jotain tärkeää, mutta hän ei keksinyt mitä.

Butcher ei kauan maannutkaan vaan nousi jo ylös. Hän ravisti turkistaan vähäiset lumet, jotka maatessa oli tarttunut. Uros rupesikin etutassuillaan kaivamaan pieniä kuoppia lähelleen. Hän koki olevansa todella levoton. Oli muutenkin yö, jolloin Butcherilla oli tapana olla energisin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptySu Helmi 19, 2017 7:33 pm

Sagasu

Erikoisten silmien katseen kohdatessaan, Sagasun ilme ei värähtänytkään. Hänen kevyt virneensä näytti olevan stationaarinen, kuin patsaalla, eikä se muuttunut edes muukalaisen kääntyessä poispäin. Tummansiniset silmät seurasivat belggarin liikkeitä yhä kasvavalla mielenkiinnolla tuon murahdellessa ympärillään oleville. Hermostuttaako? Kuka, ei... Mikä, sinä olet? Hän pohdiskeli itsekseen. Sagasun kaltainen, muita hiljaa tutkiva ja seuraava sosiopaatti osasi sanoa, että toisessa oli jotain vikaa... Erilaisuutta muista, jopa Kurokagen 'kirjavan' lauman seassa.  

Uros oli nähnyt tarpeeksi toisen alkaessa kaivamaan kuoppia nukkumapaikansa lähistölle, ja nousi ylös omasta lepopaikastaan. Arpinaama venytteli rauhallisesti kankeuden raajoistaan ja aloitti hitaan kävelyn tuota punasilmäistä koiraa kohti, koko aikana ollenkaan irrottamatta katsettaan hänestä. Tummaturkkinen asteli tasaista vauhtia aivan parin metrin päähän Butcherista ennen pysähtymistään.

"Mitä sinä oikein teet?" Sagasu kysyi, selvä huvittuneisuus äänessään. Hän virnisti toiselle huolettomana, eikä suinkaan pelännyt tuon lähestymistä vaikka belgianpaimenkoira ei selvästikään pitänyt seuralaisista.

_________________
Yön pimeydessä (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Yön pimeydessä (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptySu Helmi 19, 2017 7:51 pm

//Heitän Shitsumein ja Suchīrun mukaan koska sain aiemman pelin päätettyä.

Shitsumei ja Suchīru .

Pimeydessä liikkui musta hahmo joka todennäköisesti oli melkein täysin huomaamaton lukuunottamatta sitä että hänen rautaiset jalkansa kopisivat maata vasten, Shitsumei rakasti lunta sen takia että pystyi liikkumaan melkein huomaamatta koska pehmeä lumi vaimensi kopinaa mukavasti, uroksen silmiäkään ei pystynyt huomaamaan koska niitä ei ollut, mustaturkkinen saksanpaimenkoira huomasikin pian muita koiria ja jäi hieman kauemmaksi kuunteleman tilannetta jos vaikka saisi tietoon jotain kiinnostavaa ottaen sitten mukavan asennon lumen peittämän kiven päällä.

Shitsumei haukotteli hieman ja painoi päänsä jalkojensa päälle, hän kuiteinkin kyllästyi kylmän kiven päällä makaamiseen ja siirtyi itse kaivamaansa luolaan joka oli metsän uumenissa ja meni sinne makaamaan heinäkasan päälle ja pisti taas päänsä etujalkojensa päälle ja nukahti melko tyytyväisenä.

Suchīru taas liikkui melko turhautuneena ympäriinsä välillä tutkaillen Gajyota ja sitten taas maastoa, hänellä oli nälkä mutta jätti ei ollut löytänyt muuta syötävää kuin pari hiirtä ja ne eivät riittäneet, ''Aargh, pakko keksiä jotain muuta ajateltavaa kuin ruoka, hmm, voisin harjoittaa leukalihaksiani.'', jätti ajatteli ja iski hampaansa läheisen puun runkoon ja veti mukanaan suuren palan puuta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptySu Helmi 19, 2017 10:30 pm

Butcher

Butcher lopetti kaivamisen astittuaan jonkun tulevan lähelle. Uros kääntyi tarkistamaan tulijan ja huomasi sen olevan Sagasu. Samaan aikaan uros kuuli toisen mustaturkin kysymyksen.
"Olen tylsistynyt", Butcher totesi lyhyesti. Uros tuhahti lauseensa jälkeen ja istahti kuoppaan, jonka uros oli kaivanut makuupaikakseen. Uroksen katseesta pystyi helposti näkemään turhautumisen merkkejä.

Butcher vilkaisi nopeasti ympärilleen, kunnes katsoi jälleen Sagasuun. Uroksen katse muuttui miettiväksi. Hän ehkä voisi keksi minulle tekemistä.. Onhan hän ryhmänjohtaja.... Uros mietti itsekseen.
"Olisiko sinulla minulle jotain tekemistä?", Butcher kysyi ja kuullosti hieman tylyltä. Hän puhumisen aikana nousi seisomaan jälleen.

// Lyhyttä :l //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyTi Helmi 21, 2017 2:53 pm

Sagasu

Kappas, sinäkin? Onpa pieni maailma... Sagasu ajatteli sarkastisesti Butcherin selityksestä. Hänen olemuksensa ei muuttunut laisinkaan hetkeen, kunnes toinen esittikin oman kysymyksensä. Tämän seurauksena Sagasun silmät aukenivat entisestään, ja suunpielet poikkesivat toisistaan entistäkin enemmän itsehyväiseen virneeseen, näyttäen samalla uhattomalla tavalla uroksen vaalean ja terävän hammasrivistön.

Butcher ei ollut tähän asti näyttänyt tunnistuksen merkkejä, mutta nyt oli selvää että punasilmä tiesi Sagasun korkeamman aseman. Tuo seikka onnistui yhä miellyttämään häntä, vaikka se oli jo miltei arkista laumassa. "Ehkäpä..." Sekarotuinen vastasi, irrottaen katseensa toisesta hetkeksi. Sagasu vilkaisi kevyesti ympärilleen, mutta lähellä ei näyttänyt olevan ketään joka mahdollisesti kuuntelisi.

"Ihan ensiksi, kuka- ja kenen ryhmässä olet?" Tummaturkki kysyi jälleen, palauttaen katseensa Butcheriin. Huvittuneisuus hänen äänessään oli kadonnut, ja nyt tuosta saattoi erottaa pienen käskyvaltaisuuden. Sagasu ei pelännyt käyttää asemaansa, ja tiesi ettei tämä belggari voinut olla rivisotilasta kummempi, sillä Sagasu ei unohtaisi tuon ulkonäköä. Sosiopaatilla totisesti oli mielessä pari juttua, mutta hän halusi tietää toisesta enemmän ennen niiden mainitsemista.

// Koitetaan pitää tämä järjestys? (; //

_________________
Yön pimeydessä (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Yön pimeydessä (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyTi Helmi 21, 2017 5:13 pm

Shitsumei ja Suchīru.

Shitsumei ei saanut kuitenkaan unta vaan heräsi luolan ulkopuolelta tuleviin kummallisiin ääniin, ''Mitä hemmettiä siellä nyt tapahtuu?'', Shitsumei nousi ja astui luolan ulkopuolelle, ensin vaikutti siltä kuin siellä ei olisi muita mutta yhtäkkiä hän kuuli askelia ja pian sen kuinka joku juoksi häntä kohti ja viilsi hampaillaan sokeaa urosta poskeen, ''Kuka olet?'', Shitsumei kysyi ja kuuli vain naurua kunnes taas hänen kimppuunsa hyökättiin, nyt isommalla joukolla.

Shitsumei pääsi lopulta verisenä pakoon ja lähti juoksemaan siihen suuntaan missä tiesi Gajyon olevan, ''Tunkeilijoita, aah, vahvoja tunkeilijoita, ne hyökkäsivät joukolla.'', pian yksi tunkeilijoista heitti Shitsumein maahan ja hyppäsi läheisimpään puuhun, ''Parasta häipyä, komentaja ei saa tietää että kävimme täällä.'', yksi kysyi mutta muut halusivat tapella.

Valkoinen jättiläinen oli rientänyt paikalle kuultuaan että siellä oli tunkeilijoita ja huomasi koirat puussa, ''Tunkeilijoita, shinobeja!'', Suchīru huusi ja katsoi noin 5 shinobi koiraa puissa, ''Teillä ei ole mitään asiaa näille seuduille.'', jätti huusi ja koirat virnistivät, ''Tämä alue ei kuulu teille vaan Ohun laumalle ja aikoinaan opitte ymmärtämään asian paremmin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyTi Helmi 21, 2017 6:29 pm

Butcher

Butcher näytti tyytyväiseltä kuullessaan, että hänen nimeään ja ryhmäänsä kysyttiin.
"Nimeni on Butcher ja olen...", uros oli sanomassa, mutta hän keskeytti lauseensa kuultuaan epämääräistä huutoa lähistöltä. Uros käänsi katseen metsikön suunnalle. Uros oli kuullut selvästi kaikuvan sanan "tunkeilijoita". Mustaturkkinen heti nyrpisti kuonoaan ja murahti. Hän katsoi jälleen Sagasua, joka oli myös kuullut huudot (?).
"...teidän ryhmässänne, Sagasu", Butcher jatkoi entistä lausettaan. Hän ei käyttänyt ryhmänjohtajasta "herra" nimitystä, koska koki sen kuuluvan Kurokagelle yksin omaan.

Butcher kiinnitti huomion uudelleen metsän suunnalle. Uros ei odottanutkaan erikseen käskyä vaan lähti lauseensa jälkeen kävelemään metsään päin. Hänen energisyytensä käyttäminen oli viimein saanut vastauksen, joten uros ei halunnut jättää tilaisuutta käyttämättä. Luonnevikaisuus sai uroksen naurahtamaan itsekseen julmasti samalla, kun hän lähestyi metsää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyTi Helmi 21, 2017 10:16 pm

Sagasu

Sagasu oli innokas kuulemaan erityisimmin ryhmänjohtajan nimen. Hän olisi mielellään hoidattanut parit 'likapyykit' turhia kysymyksiä esittämättömällä rivisotilaalla, mutta halusi varmistaa ettei tuo kuuluisi hänen epämieluisempien kilpailijoidensa ryhmiin, kuten Kurayamin. Ennen kuin vastaus tuli ulos, lähistöltä kaikuikin huutoja, ja Sagasun ilme vakavoitui välittömästi. Sagasu ei tunnistanut ääntä, mutta hänen erinomainen kuulonsa poimi sanoman tunkeilijoista ja hän suorastaan tuhahti halveksuvalla tavalla. Kuka ihme hyökkäisi tänne? Hän pohti epäuskoisena uutisesta.

Arpinaama palautti katseensa takaisin Butcheriin juuri tuon viimeistellessä sanottavansa ja ryhmänjohtaja oli positiivisesti yllättynyt kuulemastaan. Fiksu päätös. Uros ajatteli Butcherin lähtiessä liikkeelle monen muun ympärillä olevan tavoin. "No sitten, aika toiminnalle." Sagasu totesi itselleen, samalla naksautellen loppukin kankeisuus niskanikamistaan. Sagasu ampaisi paikaltaan ja vaikka olikin ensimmäisistä jäljessä, nousi hän piakkoin juoksussaan huippunopeuteensa ja lähestyi vakaasti apujoukkojen 'kärjistöä.'

Sekarotuinen havaitsi edellään Butcherin, jonka luuli alkuun yskivän, mutta tajusi sitten pieneksi hämmästyksekseen toisen todellisuudessa nauravan. Tuo seikka lisäsi vain hänen mielenkiintoonsa toisesta, ja suunnitelmiin kipata hommia belggarille. Palanemme asiaan. Sagasu tuumi, pienen virnistyksen hiipiessä takaisin arven jakamille kasvoille. Pian joukot kerääntyivät tapahtumapaikalle ja uros sai näkökenttäänsä tunkeilijat, sekä ison valkoisen jätin jota ei aiemmin ollutkaan nähnyt. Kukas tämä järkäle on? Tummaturkki aprikoi. Hän ei nähnyt muita ryhmänjohtajia ainakaan ensimmäisellä vilkaisulla, muttei vielä sanonut mitään kiinnostuksesta tähän isoon koiraan, joka puhutteli tunkeilijoita. Sagasu halusi nähdä mitä tuo tekisi, ennen kuin astuisi itse edespäin.

_________________
Yön pimeydessä (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Yön pimeydessä (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyKe Helmi 22, 2017 6:45 pm

Shitsumei ja Suchīru.

Shitsumei raahautui hieman kauemmas metsän laidalta, uros käänsi päänsä kohti metsänlaitaa ja yritti änkyttää jotain, ''Keitä te olette?'', puista kuului räkätystä, ''Se ei kuulu teille mutta tämä on vasta varoitus, jos ette häivy täältä, tapamme teidät kaikki, meillä on armeija jolla tuhota teidät, lähtekää nyt!'', yksi koirista huusi, ''Muhhahhahaahaa, että häipyisimme, johtaja murskaa teidät helposti, teidän ''armeijallanne'' ei ole mitään mahdollisuutta.'', Shitsumei sanoi nauraen.

Suchīru tarkkaili puita katseellaan ja huomasi välähdyksen, ''Yhdellä on miekka!'', miekanomistaja hyppäsi kohti jättiläistä ja viilsi miekallaan tämän kasvoja, ''Se on maassa, napataan se!'', Suchīru päätti itse ottaa tunkeilijan kiinni ja yritti tarrautua tämän jalkaan.
Koira kuitenkin hyppäsi pois tieltä ja yritti iskeä miekkansa jätin jalkaan, ''Perkeleen rakki!'', koira kuitenkin hyppäsi takaisin puuhun, ''Tämä on vasta alkua, jatkamme niin kauan kunnes ymmärrätte että tämä alue ei kuulu teille.

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyTo Helmi 23, 2017 12:00 am

Butcher

Butcher oli saapunut muiden mukana tapahtuma paikalle. Mustaturkkinen seuraili silmillään tapahtumia ja oli soluttautunut yksivärisyyteensä avulla muiden rivisotilaisen joukkoon. Uros oli havainnut tunkeilijoiden olevan nopeita, ja he näyttivät oleskelevan puissa. Nelijalkaisia oravia.. Niin tietenkin. Butcher mietti itsekseen.

Butcher päättikin perääntyä joukkion keskeltä. Hän käytti muita lauman jäseniä hyödyksi ja varmisti heidän avullaan, että uroksen perääntymistä olisi vaikea havaita. Mustaturkki kun päääsi pois alaisten joukosta hän siirtyi varjoihin. Hän käveli rauhallisesti ja varovasti lähemmäs puita, joista koiria oli hyökännyt. Kokoajan uros vilkuili puun oksille ja etsi katseellaan muita mahdollisia koiria. Butcher päätti olla varjoissa ja odottaa omaa vuoroaan puuttua mahdolliseen taisteluun.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyTo Helmi 23, 2017 5:36 pm

//Tuun mukaan Waruidesulla

Waruidesu

Waruidesu oli herännyt meluun ja meni katsomaan mitä oli tekeillä.
Susi kysyi muilta, ''Mitä täällä tapahtuu?''.
Susi huomasi joukon koiria puussa.

Waruidesu alkoi murista koiria kohti.
Susi sanoi, ''Tulkaa alas puista rakit.''.
Susi oli valmiina hyökkäämään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyPe Helmi 24, 2017 9:27 pm

Sagasu

Valkoinen jätti ilmaisi havaitseneensa miekan tunkeilijoilla ja Sagasukin havaitsi kyseisen teräaseen. Miekan hiuksenhienon terän havaitessaan Sagasu tunsi adrenaliinin alkavan virrata kohoavalla määrällä suonissaan. Tästä saattaa tulla todella mielenkiintoista. Tuo pohti itsehyväsesti virnuillen, ajatellessaan jännittyneenä mahdollisesta tulevasta.

Pikainen vilkaisu ympärilleen toi sellaisen havainnon Sagasulle, että Butcher oli kadonnut. Hän olisi ollut kiinnostunut näkemään mitä belgianpaimenkoira omalta osaltaan tekisi, mutta oli ilmeisesti missannut mahdollisuutensa. No jaa... Jatkui Sagasun ajatusputki, hänen lähtiessään liikkumaan rivisotilaiden seassa. Arpikasvoa huvitti hieman se, miten suurin osa noista tuijottivat vain aloillaan vihollista. Toki tunkeilijat näyttivät olevan heidän ulottumattomissaan, mutta Sagasu itse aikoi valmistua tulevaan.

Tarkkaavaisesti ja sulavasti uros puikkelehti joukon toiselle puolelle, aivan ensimmäisten riveihin ja Suchirun lähelle. Tästä hänen olisi helppo toimia seuraavan kerran, kun yksi koirista tulisi uudelleen hyökkäämään dogo argentinon kimppuun. Tuolla oli nimittäin kokoa ja varmasti voimaa, mutta tuskin tarpeeksi nopeutta. Siinä Sagasu tulisikin kuvioihin, ninjat eivät odottaisi häntä erityisesti kun ryhmänjohtaja ei ollut tehnyt paikallaoloaan mitenkään erityisen selväksikään. Jännittynein takajaloin hän odotti päältäpäin varsin tyynin oloisena mahdollisuuttaan.

Sagasu valitsi tämän taktiikan, sillä oli heti tarkemman vilkaisun saatuaan päättänyt, ettei lähtisi tunkeilijoiden perään oksistoon. Tuollainen teko ei ollut vain tarpeetonta, vaan myöskin erittäin epäkäytännöllistä hänen mielestään. Todellisuudessa Sagasu myöskin tiesi, ettei kykenisi jahtaamaan shinobien kaltaisia koiria oksistossa, vaikkei sitä myöntäisi.

_________________
Yön pimeydessä (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Yön pimeydessä (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha


Viimeinen muokkaaja, Lone Wolf pvm Pe Helmi 24, 2017 11:10 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyPe Helmi 24, 2017 9:39 pm

//Itseasiassa, ne eivät ole Kogia vaan Weedin alaisia, eikä niitä itseasiassa kutsuta oikeasti shinobeiksi koska tunkeilijat ovat Kiinasta tulleita ninjoja. ;D

Shitsumei ja Suchīru.

Koirat nauraa räkättivät hetken taas ja yksi nyökkäsi miekkaa pitävälle urokselle, ''Emme tiedä että minkälaisia tapoja teillä japanilaisilla on mutta meillä Kiinassa on röykeyttä vallata muiden alueita, anteeksi, unohdin esittäytyä, olen Jiyung ja he ovat veljiäni, me niin rakastamme sotimista, Hiyan, mene, jos emme palaa aamuun mennessä, olemme kuolleita, ilmoita komentajalle.'', miekkaa kantava koira lähti salaman nopeasti hyppimään puista puihin, kauemmas Gajyolta.

Shitsumei pääsi viimein ylös hieman vaivalloisesti, veri valui maahan hänen kehostaan mutta Shitsumei vain venytteli hieman ja kävi hyökkäysasentoon, ''Kertokaa missä ne ovat niin tapan ne, saavat maksaa että edes koskivat minuun.''

Suchīru tuijotti hetken vaitonaisena vain puuta ja huokaisi sitten, yksi ninjoista seisoi huteramman puun oksalla jonka jätti saisi helposti maahan, ''Minä hoidan tämän.'', valkoinen uros rynnisti voimalla puuta päin ja kaatoi sen saaden vain kolhun päähänsä, ninja putosi jaloilleen maahan mutta oli nyt hieman pinteessä, jätti iski ninjan helposti maahan ja piti tämän kurkusta kiinni.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyPe Helmi 24, 2017 11:11 pm

// Hupsista, oli kai tarkoituksena viitata heihin Shinobeina, mutta väsymys iski. Syytän perjantaita ja työpäivää. Tuo viittaus on korjattu nyt. :P Jatketaan normaalisti, ette nähneetkään tätä viestiä! //

_________________
Yön pimeydessä (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Yön pimeydessä (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyPe Helmi 24, 2017 11:15 pm

Butcher

Butcher oli seuraillut varjoista tapahtumia ja havaitsi yhden puussa olevista koirista lähtevän perääntymään. Uros pyyhkäisi tassullaan lunta ja nappasi sieltä löytyneen kiven ja heitti sen perääntyvää koiraa päin(?). Hän yritti osua koiraan, koska tiesi, että ei tulisi koskaan maasta käsin saamaan koiraa kiinni muulla keinoilla.

Tapahtui mitä hyvänsä, niin Butcher kääntäisi katseen takaisin muihin ja tarkastaisi tilanteen. Mustaturkin mielestä hänen aikansa ei olisi vielä vaan koiria pitäisi olla enemmän. Urosta rupesi jälleen päässä oleva vika häiritsemään, joten uros murahti. Hän ei jaksanut odottaa vaan hän alkoi kaivamaan lunta lisää ja löysi oksia ja lisää kivä. Hän rupesi niitä heittelemään puussa olevia koiria päin, että saisi niiden huomion toisaalle, taikka tasapainon horjumaan(?).
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyPe Helmi 24, 2017 11:29 pm

Waruidesu

Waruidesu oli muiden vierellä ja katseli shinobejen touhuja.
Susi sanoi, ''Tulitteko te tänne kuolemaan vai?''.
Susi aikoi hyökätä yhtä shinobia kohti mutta oli varuillaan.

Susi kysyi muilta, ''Mitä teemme näitten kanssa?''.
Susi odotti vastausta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) EmptyTi Helmi 28, 2017 1:22 pm

// Anteeksi kesto. :S //

Sagasu

Sagasu ei juurinkaan reagoinut ninjojen sanoihin. Hän ei oikein jaksanut välittää ja enimmäkseen yhä vain kummasteli sitä, että nämä tunkeilijat tulivat uhomaan Kurokagen armeijalle. Noiden täytyi tummaturkin mielestä olla hulluja, tai itsetuhoisia. Uros seurasi tarkkana sivusta tilanteen etenemistä.

Suchirun sanat tosin yllättivät häntä hitusen. Yksinkö aiot heidät napata? No yritäs sitten... Tuo kyseenalaisti ajatuksissaan, mutta jätin onnistuessa saamaan otteen yhdestä tunkeilijasta, Sagasu reagoi vain hymähtämällä itsekseen hiljaa.

Vastustajan sivustasta lensi kiviä ja Sagasu vilkaisi ympärilleen, tajuten että puheen aika oli ohi kun useat rivisotilaat olivat jo valmistautumassa kimppuun käymisestä. Arpinaama yskäisi kerran kurkkunsa puhdistamiseksi ja julisti: "Tarpeeksi puhetta, hyökkäykseen!" Hän oli missannut ensimmäisen onnistuneen siirron mahdollisuuden ja halusi jonkin tärkeämmän roolin tässä taistelussa, joten käytti ryhmänjohtajan arvoaan 'komentaakseen' rivisotilaat liikkeelle.

_________________
Yön pimeydessä (Avoin) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Yön pimeydessä (Avoin) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Yön pimeydessä (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Yön pimeydessä (Avoin)   Yön pimeydessä (Avoin) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Yön pimeydessä (Avoin)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Gajyou-
Siirry: