Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Orionin retki (Avoin)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaOrionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Maalis 12, 2016 3:17 am

Orion
Nuori pentu oli hiipinyt ilta hämärässä äitinsä viereltä. Orionin saavutuksena oli saada isänsä kiinni ja auttaa tätä sodassa. Orion hiipi parhaansa mukaan kaikkien nukkuvien ohitse. päästyään pois lauman lepo alueelta, tämä pystyi henkäistä helpotuksesta. Orion ilostui heti onnistuessaan pakenemaan ja lähti juoksemaan, mutta ei ollut aivan täysin varma mihin suuntaan tämän täytyi mennä. Pentu, kuitenkin pystyi löytämään tassun jäljet jotka weed ja muut olivat jättäneet jälkeensä. Pentu juoksi jälkiä seuraten, eikä katsonut eteensä ollenkaan. Tämä kerkesi juosta Alppien juurelle asti, kunnes törmäsi(?) vastaan tulevaan koiraan. "Varo vähän! Minulla on kiirre!" Pentu tiuskaisi ja juoksi ohitse. Orion ei aikonut jäädä kuuntelemaan, koska hieman epäili että tämä yrittäisi estää pennun menoa. Orion tunnisti että koira oli ohulainen tämän hajusta päätellen, mutta ei ollut varma. Siksi Pentu ei aikonut jäädä kuullusteltavaksi ja juoksi minkä kintuistaan pääsi. Pentu seurasi yhä jälkiä piittaamatta siitä että seurasiko vastaan tullut vai ei. Kohta tulikin vastaan joki ja jäljet loppuivat. Joki ei ollut syvä muuten, mutta pennulle se oli mahaan asti syvää. Orion muisti kuulleensa mihin Weed oli menossa ja sen myötä tiesi mihin suuntaan mennä jokea seuraten sen oikealla puolella. Orion tuli kuitenkin pian vastaan joen haarautumaa ja ei tiennyt mihin mennä siitä eteenpäin. pentu tutki ympäristöä toivoen löytävänsä jälkiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Maalis 12, 2016 8:26 pm

//Tuun mukaan Gennailla vaikka tää on jo kolmas peli sillä ja muutes nää tuntee jo

Gennai

Gennai oli vihdoin saapunut Japanin alpeille ja huomasi tutun hahmon.
Gennai huusi Orionille, ''Kiva nähdä taas tuttuja.''

Gennai käveli Orionin luokse ja alkoi puhua hänelle, ''En ole käynnyt täällä aikoihin.''

//Lyhyt
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaOrionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Maalis 12, 2016 9:33 pm

/Käy minulle
Orion
Pentu ei huomioinut Gennaita, koska keskittyi jälkien etsimiseen. Äh. he menivät varmaankin ylistse. Orion loikkasi veteen ja kahlasi sen ylitse. Tässä vaiheessa Orion vasta huomsai Gennain. Pentu katsoi toista hieman kuonoaan nyrpistäen ja huusi "Äläkä edes yritä estää minua!" Orion lähti juoksuun, vaikka olikin vielä vedessä. Pentu pääsi viimmein toiselle puolelle ja löysi lähes heti jälkiä. Löysinpäs! pentu ajatteli tyytyväisenä. Orion seurasi kävellen jälkiä hetken, kunnes tätä rupesi haukotuttamaan. Uni on heikoille! jaksan kyllä! Pentu ajatteli ja lähti juoksuun. kuitenkin, parin metrin kuluttua, Orion ei nähnyt enää kunnolla eteensä ja tätä väsytti niin ettei pystynyt kuin kävellä. Ei kai pikku torkut minua haittaa sittenkään... Pentu käpriytyi puskien sekaan ja nukahti. Orion näki painajaista siitä, että tämän emoa kuristaisi joku ja tämän isää hakattaisiin elävältä. Orion ei unessaan voinut liikkua koska näki että tätä puri maahan lihas kimppu. Orion heräsi aamu hämärää vasten hätääntyneenä. unessa Emo oli kuollut ja weedistä tullut tyranni joka ei antanut armoa. Orion pian heräsi kunnolla ja kuuli että tätä etsittiin. lähes koko lauma etsi tätä. jopa emo ja muut pentueesta(?). Orion ei jäänyt kuhnimaan vaan jatkoi juoksuaan, ohittaen Kiscon ja pari muuta koiraa. Pentu juoksi niin kovaa, koska tiesi että ainakin yksi heistä seurasi. "Syö pölyäni!" Pentu huusi ja loikkasi yli pienen rotkon. Orionin laskeuduttua tämä kääntyi katsomaan seuraajaansa joka oli pysähtynyt(?). Orion ei jäänyt kuuntelemaan vaan jatkoi juoksuaan. meni hetki ennenkuin pentu tajusi unohtaneensa seurata isänsä jälkiä ja oli nyt hieman eksyksissä. En voi mennä takaisin päinkään... on jatkettava ilman ohjastuksia tai etsiä jälkiä. Orion päätti jäädä etsimään jälkiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Maalis 12, 2016 10:00 pm

Gennai

Gennai yritti saada Orionin kiinni mutta ison kokonsa takia se oli hankalaa.
Gennai yritti huutaa viellä Orionille, ''Pysähdy pentu''.

Gennai alkoi läähättää ja väsähti.

//Lyhyttääää
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Maalis 12, 2016 11:07 pm

//Minäpä liitynkin tähän Tesshinillä

Tesshin

Vanha Uros oli auttamassa etsinnässä. Tesshin menikin kyselemään Gennailta, tiesikö toinen missä Orion olisi. olihan hän saapunut vasta iltaa vasten lauman alueelle. "Orion aikoo varmaankin lähteä sotaan. Muistan kuinka hän pyyteli Isältään lupaa mennä mukaan.(?)" Tesshin käveli Koyukin, Rigelin, Siriuksen ja Bellatrixin luokse. "Koyuki. Orion on varmaankin seurannut Weedin jälkiä. hän halusikin varmaan auttaa isäänsä ja koska ei saanut lupaa, niin hän varmaankin päätti liittyä salaa." Koyuki alkoi itkemään pelosta, mitä tämän pennulle voisi käydä(?). "Minä menen Orionin perään ja suojelen häntä hengelläni. Älä siis huolestu, koska takaan että poikasi pystyy muutenkin suojelemaan itseään." Tesshin lähti juoksuun siihen suuntaan, mihin Gennai oli kertonut Orionin menneen.(?)

//minultakin lyhyttä ja ahdistavia(?) kysymysmerkkejä Razz
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Maalis 12, 2016 11:12 pm

Gennai

Gennai huomasi Tesshinin ja kertoi minne Orion meni.
Gennai mietti hetken, ''Muut vain juoksevat ympäriinsä mutta itse vain makoilen.''
Gennai lähti seuraamaan Tesshiniä.(?)

//Aargh en keksi tekstiä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 10:13 am

//Kisco tulee myöhässä liittymään! x) //

Kisco
Sekarotuinen huokaisi ja katseli ympärilleen väsyneenä. Tämä oli ollut yövartiossa, vaikkei edes vartija ollutkaan. Kisco ei kuitenkaan pystynyt keskittymään kunnolla, sillä ei vieläkään tiennyt mitä hänen puolisolleen oli tapahtunut. Kultainenoutaja oli sanonut lähtevänsä Sapporoon, muttei koskaan ollut palannut. Chica... Missä olet? Kisco ajatteli murheellisena.

Uroksen ajatukset kuitenkin keskiintyivät kun hänen ohi välähti punaruskea pentu. Kisco hätkähti ja yritti nähdä kuka oli juuri vilistänyt hänen ohitse, muttei ehtinyt nähdä toisen kasvoja. Hetkinen... Oliko se Orion? Kisco mietti äkisti. Metelistä päätellen, kaikki etsivät pentua joten hän saattoikin olla oikeassa. Sekarotuinen katsoi muita vartijoita.
"Anteeksi, mutta lähden penikan perään." Kisco pahoitteli ja lähti juoksemaan. Hän tiesi vallan mainiosti että jos Orionille tapahtuisi jotain, niin siitä ei hyvää seuraisi.

Juostessaan, Kisco törmäsi Tesshiniin (?). Sekarotuinen vilkaisi Kogaa ja hymyili, tunnistaessaan toisen.
"Ah, Tesshin-san!" Uros tervehti toista. "Onko tuo punaturkkinen pikkuinen Orion?" Kisco kysyi. Tämä vilkaisi taakseensa ja huomasi myös Gennain seuraavan heitä (?). Sekarotuinen hidasti vauhtiaan että voisi kysyä myös Gennailta.

//Elikkä vuorojärjestys menisi varmaan näin:

Orion<3
JoonaM
Miss Okami
Shiomi

Sopiiko tämä kaikille? ^^ //

_________________
Orionin retki (Avoin) Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 11:51 am

//Juu sopii. Onks GB Gennain mukana?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaOrionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 1:00 pm

orion
pentu ei millään löytänyt jälkiä joita seuraisi. Pentu oli turhautunut ja kiipesi siksi kivelle. Orion huomasi tesshinin, gennain ja kiscon lähestyvän. Pentu kääntyi äkisti heistä pois päin ja loikkasi alas kiveltä. Pentu ei kuitenkaan tiennyt mihin suuntaan mennä niin tämä päätti odottaa jahtaajiaan. "mihin päin minun pitäisi mennä että saavutan isäni ajoissa?" pentu kysyi ja hieman hermostuneen oloisena. "jos ette kerro, koska olen pentu, niin syötän teille kiviä!" Orion uhkaili. Orion halusi päästä mitä pikimmiten isänsä luokse, koska pelkäsi että isä joutuisi unensa tyyliseen tilanteeseen. Gennain(?) puhe sävy ei ollut Orion mieleen, mutta pentu ei kommentoinut, koska oli aiemmin rähissyt. Orion kääntyi joukosta poispäin ja sanoi "saatte tulla mukanani, jos pysytte perässä." Orion lähti tesshinin kertomaan (?) suuntaan epäröimättä. Orion tiesi että gennai ei pystynyt juoksemaan yhtä kovaa ja siksei tämä kiihdyttänyt juoksuaan.

/oho! Kylläpä tämä peli sai suosiota näin yhtäkkiä Surprised
Takaisin alkuun Siirry alas
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 2:17 pm

Gennai

Gennai rähisi Orionille ja otti Orionin hännästä kiinni.(?)
Gennai sanoi, ''Nyt pysähdyt pentu''.
Gennai jatkoi, ''Minulla on asiaa sedällesi.''

Gennai lähti jatkamaan matkaa Yukimuran luokse.

//Aargh lyhyttä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 3:45 pm

Tesshin

"Huokaus. kyllä, hän on Weedin poika Orion." Tesshin vastsi kiscolle hieman masentuneen kuuloisena. "On hän mukava poika, vaikka saakin itsensä aina kommelluksiin." Tesshin sanoi välittämättä siitä että kisco enää kuulisi. Tesshin pysytteli Orionin kintereillä, koska vannoi Koyukille suojelevansa Orionia hengestään uhalla. Uros piti toista tarkaa silmällä ja seurasi tämän jokaista askelta. Tesshin pysähtyi odottamaan hetkeksi kuitenkin Gennaita, toivoen Orioninkin pysähtyvän. Tesshin Kuuli Kogan kutsu huutoja. Uros loikki puuhun ja lähetti merkki ääniä takaisin. pian paikalle tuli kolme Kogan liittolaista. Nämä tervehtivät toisiaan ja kertoivat toisille pikaisesti uutisia. "Vai on nuori Orion menossa sotaan? Me autamme sinua." Sanoi yksi kolmesta saapuneesta. Tesshin nyökkäsi kiitokseksi tälle ja pyysi ainakin yhden heistä pysyttelemään Gennain lähellä.

//aika outo teksti :L
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 3:51 pm


//Gennai ei pysty paljoo juoksemaan vaan sen takia ku se on lihava ja muutenki isokokoinen
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 3:55 pm

//Tämä voisi olla hieman noiden muiden pelien missä Weed on jälkeen.

Weed.

Yhtäkkiä paikalle ilmestyi noin 30 koiranvarjoa jotka liikkuivat hitaassa tahdissa kohti muita koiria(?), kolmesta suunnasta tuli kymmenen koiraa ja joukon johdossa oli akitakoira,''Orion, nyt heti tänne!'', johtokoira huusi, se oli Weed joka oli lähtenyt etsimään poikaansa, hän oli ottanut joitakin sotureita vihollisten hyökkäyksen varalle.

''Montako kertaa pitää sanoa että et saa lähteä yksin minnekkään, varsinkin tälläisinä aikoina.'', akita sanoi vihaisena, häntä kyllästytti pentunsa toilailut ja hänellä oli muutenkin paljon muuta tekemistä.

''Tesshin, pidä Orionia silmällä, hän ei saa karata enään, Koyuki huolestuu viellä pahemman kerran, samoin minä, ei minullakaan aina ole aikaa vahtia pentujani.'', Weed sanoi ärtyneenä ja meni takaisin sotilaiden luokse.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptySu Maalis 13, 2016 10:33 pm

// GB ei varmaan ole Gennain mukana, sillä Ohuun päästyään GB olisi todennäköisesti lähtenyt omille teilleen ^^ //

Kisco
Sekarotuinen nyökkäsi Tesshinille ja pysähtyi kun he saivat Orionin kiinni.
"Rauhoitu, nuori herra!" Kisco sanoi. Tällä oli tapana puhutella kaikkia Yukimuran, Weedin ja Joen pentuja tuolla kunnioittavalla tavalla. "Isäsi huolestuu-" Siinnä samassa itse Weed ilmaantui paikalle. Kisco vaikeni heti ja kumarsi päätään kunnioittavasti Yukimuran pikkuveljelle.// Eli ymmärtääkseni uusi järjestys on:

Orion<3
JoonaM
Miss Okami
Shiomi
Illumination //

_________________
Orionin retki (Avoin) Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Vierailija
VierailijaOrionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyMa Huhti 25, 2016 10:56 am

Orion

Orion suuttui isänsä sanoistaan ja ärähti tälle "En ole mikään kakara jota pitäisi jatkuvasti vahtia!!" pentu ei jäänyt odottamaan vasta lauseita vaan juoksi pää viidentenä jalkana tiheiköstä läpi, tietämättä mihin oli menossa. Pentu juoksi tietämättään kohti sotilaita ja törmäsi yhteen heistä, koska ei keskittynyt siihen mihin juoksi.

//peli oli hiukan pysähtynyt niin päätin jatkaa, vaikkei ollut vielä vuoroni.
Takaisin alkuun Siirry alas
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Toukokuu 14, 2016 3:13 pm

Gennai

Gennai ihmetteli muitten käytöstä ja käveli Weedia kohti.
Gennai sanoi ''Kas kas ylipäälikön pikkuveli''.
Gennai kumarsi Weedille.

Gennai jatkoi ''Olen uusi soturi Ohun laumassa''.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyTo Heinä 28, 2016 7:49 pm

Tesshin

Vanha uros seurasi Orionia, kahden vanhan Koga tutunsa kanssa. Nämä kaksi eivät olleet kiinnostuneita nykyisen Kogan touhuista ja siksi kolmikko vietti aikaa Tesshinin "Alaisina" vaikka Uros ei niitä näin nähnyt. Tesshinille kolmikko oli kuin, perhe tai tämän pikkuveljiä, koska tämä uskoi olevansa ainoa pentu joka polveutui emostaan ja isästään. Tesshin seurasi orionia. uros ei kuitenkaan tehnyt mitään kun toinen törmäsi sotilaaseen. Ärsyyntynyt sotilas näytti hiukan uhkaavalta, joten uros pudotti kävyn tämän päähän, saadakseen toisen keskittymään muualle.

(Eli tämä ei tiedä mitään pikku siskoistaan Tenrōseistä tai Yosōusta tai veljestään Hossorusta. Tenrōsei saattaa siis aluksi luulla Tesshiniä vihollisekseen, mutta uroosta lähtee tuttu perheellinen haju... Sanon nyt vain, että ajattelin lisätä Tenrōsein peliin, kun naaras kerran jo matkusti tänne päin.)

//Unohdin tämän pelin aivan täysin D: ANTEEKSI!!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) EmptyLa Kesä 24, 2017 4:00 am

Tämän pelinhän voisi unohtaa aivan, kun ei se etene? puolestani sen saa katkaista kun en Tesshinillä enää pelaa...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Sponsored content
Orionin retki (Avoin) Empty
ViestiAihe: Vs: Orionin retki (Avoin)   Orionin retki (Avoin) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Orionin retki (Avoin)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Japanin Alpit-
Siirry: