Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas Empty
ViestiAihe: Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas   Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas EmptyLa Toukokuu 27, 2017 1:57 am

Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas Doyle_Title


Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas Doyle
Kuva © Shiomi


Teemamusiikki
Light's Theme - Death Note

Nimi
Doyle

Japaniksi
ドイル

Nimen merkitys
Ei suorasanaista merkitystä

Nimen alkuperä
Doyle on nimetty Sherlock Holmes – kirjojen kirjoittajan, Sir Arthur Conan Doylen mukaan

Kutsumanimi
Doyle

Ääntäminen
Doil

Muut Nimet
-

Synnyinpaikka
Saksa

Motto
”Kaikkien olemassaoloon on syynsä. Minä synnyin vaan sen takia että voin palvella ylempiäni kuolemaan asti kaiken oikean puolesta.”

Ikä
5 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Belgianpaimenkoira (Tervuren)

Liittouma
Kaiserin Belgianpaimenkoirat, Saksan Armeija, Isoveljet Athur & Conan

Lauma
Kaiserin Belgianpaimenkoirat

Asema
Rivisotilas


Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas D_OLYY
Pohja ©️ Zjärie
Kuva ©️ ShiomiUlkonäkö
Doyle on perusteellinen Belgianpaimenkoira Tervuren: päävärinä on hiukan tavallista vaaleampi beige, ja Doylella on musta maski kasvojen päällä sekä mustat korvanpäät, kuten Tervureneilla usein onkin. Doyle omaa mustan hännänpään, joka on hiukan harvinaisempaa, sekä valkoista karvaa rinnassa ja tassuissa, mikä tosin usein sekoittuu beigen turkin alle eikä valkoiset kohdat näytä niin kirkkailta. Uroksen silmät ovat päättävät ja teräksenlujat, sekä tummanruskeat väritykseltään. Tervureneiden tapaan Doylella on paksu, mutta yllättävän kevyt karvapeite, joka näyttäytyy selvästikkin pitkänä, tuuheana ja pehmeänä koko kehon ympäri. Turkki takkuuntuu helposti, mutta Doyle on oppinut pitämään turkistaan huolta ja osaa itse (käyttämällä hampaitaan) n.s. ”harjata” suurimmat tappurat pois estääkseen epämukavuutta, sillä eihän tämä sotilaana hyvästä ulkonäöstä välitä, vaan pikemminkin omasta mukavuudestaan. Doylella ei ole mitään päälle näkyviä arpia, mutta pöyheän karvan alla on lukuisia, pieniä arpia jotka ovat jääneet jäljelle kaikista niistä sotatehtävistä ja tappeluista mihin Doyle on ottanut osaa. Rakenteeltaan Doyle on armeijakoulutuksen jäljiltä lihaksikas ja jykevä, eikä hän siitä syystä helposti häviä taistelussa. Doyle ei lihaksikkaan olemuksensa takia ole ninjakoirien tapaan kovinkaan ketterä tai nopea, mutta hänellä on hyvät refleksit jotka ovat hioutuneet taistelukentällä vihollisten iskuja vältellen. Uroksella on pitkät jalat jotka sopivat hyvin pitkien matkojen juoksemiseen, pystyt korvat, pitkä tuuhea häntä, vahvat leuat terävien hampaiden kera, suuret tassut sekä vakava, sotilaan ilme kasvoillaan. Kaikkien Saksalaisten sotakoirien tavalla, hänellä on myös musta, nahkainen kaulapanta, jossa on ketjusta roikkuva nimilaatta missä lukee ”D-49”: Doylen nimen ensimmäinen kirjain sekä Saksan suuntanumero - kaulapannan nahkaiseen pintaan on myös kiinnitetty samanlainen laatta. Doylen säkäkorkeus on tarkasti mitattuna 64cm ja painoltaan tämä on 27kg.

Luonne
Ensisilmäykseltä, Doylea voisi sanoa tunteettomaksi, ihmisten luomaksi tappokoneeksi. Doyle on saanut saman koulutuksen kun muut sotakoirat, jonka takia hän on peloton, hiljainen, usein ilmeetön ja hänellä on kova itsekuri hallussa. Hän on hyvin lojaali pomolleen Kaiserille, sekä ihmisille ketkä hänet kouluttivat; hän seuraa ohjeita täydellisesti, aina hoitaen tehtävänsä loppuun, jopa jos se vaatii jonkun muun brutaalin murhan. Doyle on kasvanut armeijan olosuhteissa, missä hänestä on tullut kova taistelija ja hän on oppinut hylkäämään tunteensa sotilaselämän edessä – tästä syystä hän ei tunne oloaan pahaksi jos joutuu tappamaan toisen. Hän on hyvin kylmäpäinen ja osaa tehdä hankalia strateegisia valintoja jopa kovan paineen alla – pitkän pinnansa takia Doyle ei oikein koskaan ole tuntenut kunnon vihaa. Taistelunkin aikana Doyle taistelee hiljaisesti, vihollisen eliminoimen ykkösprioriteettinaan. Mutta vaikka Doyle käyttäytyykin tällä tavalla suurimman osan ajasta, hän ei ole mennyt niin kauas että hylkäisi sen luonteen minkä kanssa oli syntynyt: hän on hyvin itsenäinen, ystävällinen kolleegoilleen ja kunnioittava korkeampiaan kohtaan. Vaikka osaakin käyttäytyä tunteettomasti, niin Doyle ei ole unohtanut miten rakastaa läheisiään: hyvänä esimerkkinä toimivat isoveljet Arthur ja Conan, keitä kohtaan Doyle käyttäytyy veljellisesti ja iloisesti – tosin ylempiarvoisten silmien välttäen, sillä tietää saavansa läksytystä siitä miten perhesuhteet on unohdettava armeijassa, ja että kaikki eivät ole mitään muuta kuin kolleegoita toisilleen. Doyle ei pelkää kuolemaa ja heittäisi elämänsä mielellään pois armeijansa puolesta. Doyle on myös oikeudenmukainen... Paitsi että hänellä on väärä ymmärrys siitä mitä oikeus on. Hänellä on se uskomus että ihmiset tietävät kaiken, ja Kaiser on hiedän ja koirien välinen viestittäjä: Doyle on oppinut seuraamaan heidän mielikuvaa oikeudesta, ja sokeasti seuraa Kaiserin ohjeita. Vaikka Kaiserin käskyt olisivatkin n.s. väärin, niin Doyle silti seuraisi johtajaansa maailman rajoille ja takaisin, uskoen että kaikki mitä Kaiser tekee on suuremman hyvän edestä. Esimerkki tästä on Xena ja seefferit: Doyle ei ole edes tavannut heitä, mutta Belgianpaimenkoirilla on käsky tappaa heidät, minkä takia Doyle vahvasti uskoo että se on kaikki vaan paremman puolesta.

Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas Doyle_San

Pohja ©️ Freewolf7
Kuva ©️ ShiomiMenneisyys

Syntymä
Doyle syntyi Saksassa, kahdelle tarkasti valitulle, geneettisesti lupaavalle sotakoiralle. Kaksikolla ei ollut mitään tunteita toisiaan vastaan, he vain pariutuivat armeijan hyväksi. Doyle syntyi tulevaa johtajaa, Kaiseria, vuotta myöhemmin, niihin aikoihin kun Saksan armeija alkoi korvata seeffereitä Belgianpaimenkoirilla näiden vahvempien geenien takia. Doylen vanhemmat olivat molemmat puhdasrotuisia Tervureneita, ja molemmat taustaltaan hyvin koulutettuja sotakoiria - rotunsa ja työnsä täydellisiä edustajia, joten pennuilta odotettiin suuria ennen kun ne olivat edes syntyneet. Doyle syntyi kahden isoveljensä kanssa monen muun tapaan salaisessa tukikohdassa, myrskyisenä syysyönä. Syntymää todistamassa oli kokenut koirankäsittelijä, Hendrik, kuka auttoi Doylen emon synnytyksen läpi. Sherlock Holmes – kirjojen rakastajana, Hendrik nimesi myös kaikki pennut mestarikirjailijan, Sir Arthur Conan Doylen mukaan. Vanhimmasta nuorimpaan, Arthur, Conan ja Doyle olivat syntyneet terveinä ja muut sotilaat olivat tyytyväisiä näkemäänsä.

Koulutus Alkaa
Heti kun vaan oli mahdollista, pennut vieroitettiin emostaan, ja heidät vietiin eri koulutustiloihin. Doyle sai kouluttajakseen Hendrikin, saman miehen kuka oli auttanut pentujen synnytyksessa. Hendrik koulutti koiraa kovalla kurilla, käyttäen armeijan luomaa koulutusohjelmaa; onneksi Doyle oli nopea ja innokas oppimaan, minkä tuloksena Doylesta tuli vahva ja taitava sotakoira. Doyle ei unohtanut veljiään, vaikka vanhempansa unohtikin, ja hän usein toimi samassa ryhmässä heidän kanssaan, mikä antoi kolmikolle mahdollisuuden olla yhdessä. Kuukaudet kuluivat, ja Doyle oli jo ehtinyt jo lyhyen elämänsä aikana matkustaa useimpiin uusiin maihin tehtäviensä parissa. Tämä oli nähnyt kuolemaa ja väkivaltaa ja kidutusta, mutta maailman kauheudet eivät horjauttaneetkaan Doylea: hänellä oli tarkoitus olla soturi ja seurata ohjeita. Kaikilla kuolemilla oli varmasti syynsä.

Kaiserin Valtaannousu
Doylen elämä sotakoirana oli tyydyttänyt armeijan ihmissotureita, ja uros oli yksi niistä 125stä ketkä valittiin ensimmäisen valioryhmän jäseneksi. Arthur ja Conan olivat myös valittu, mikä sai Doylen riemuitsemaan sisällään. Kaikki koirat laitettiin yhteen huoneeseen kun sotilaat tarkkailivat tilannetta ulkopuolelta. Aluksi, Doyle ei ymmärtänyt mitä oli tekeillä, mutta pian tajusi että tämä oli jonkinlainen johtajuus testi. Doyle alkoi itse ottaa jonkinlaista johtajan roolia, rauhoitellen muita sotakoiria mutta tämä ei kestänyt kauaa, kun pian Kaiser oli alkanut jo ottaa koko tilannetta omaan haltuunsa. Doyle ei sanonut mitään vastaan, sillä oli kuullut huhuja armeijan parhaasta sotilaasta: Kaiserista. Kaiserin sanat olivat hyvin samanlaisia kuin Doylen kouluttajan, keneen koira uskoi täysin. Kuullessaan Kaiserin sanat, Doyle hetkessä tajusi että Kaiser oli se ihmisten ’paras ase’ ja ymmärsi että jos halusi seurata ihmisten luomaa polkua, hänen pitäisi taipua Kaiserin alaisuuteen. Tämä ei koko aikana sanonut mitään, edes kun nuorempi Gale ja Kaiser ottivat yhteen, vaan vannoi hiljaa itselleen että seuraisi tätä oikeuden polkua, tai kuolisi matkallaan.

Japaniin Lähtö & Xenan Jäljitys
Kaiserin uudelle yksikölle tuli pian töitä, kun armeijan entinen sotakoirayksikkö, Xenan johtamat saksanpaimenkoirat pakenivat tukikohdasta. Doyle ei nähnyt tilanetta, mutta ei koskaan unohtanut sitä melua: koirien haukuntaa, hätäsireenien ulvontaa ja aseiden tulitusta, mitä seurasi koirien kivuliaita ulvahduksia. Edes kuullessaan omien lajitoverien hätääntyneet äänet, Doyle ei siltikään tuntenut mitään sisällään. Pelkkää... Tyhjää. Armeijan ihmiset piakkoin antoivat Kaiserille ja tämän yksikölle käskyn lähteä perään ja eliminoimaan Xenan joukot – tämä tehtävä antoi Doylen elämälle tarkoituksen ja tämä lähti varmana ja päättäväisenä etsimään pettureita. Uros seurasi muita koiria ja Kaiseria satamaan, missä he nousivat laivaan ja matkustivat meren yli Japaniin. Doyle haluaisi tutkia uutta maata tarkemmin... Mutta vaan sen jälkeen kun tehtävä on hoidettu loppuun.


Taistelutekniikat

Doyle on sotakoira, minkä takia hän ei osaa mitään erikoista tarkasti koordinoitujen sotamuodostelmien ohella. Ehkä hän saattaa oppia jotain Japanissa ollessaan.


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Bayard
Äiti: Eleanor
Veljet: Arthur, Conan

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Kunnioittaa Kaiseria ja Saksan Armeijan ihmisiä enemmän kuin omaa elämäänsä ja olisi valmiina syöksymään helvetin liekkeihin jos käskettäisiin.
- Kohtelee Arthuria ja Conania nykyään vaan kolleegoina, mutta sisällä hän vieläkin tuntee veljellistä rakkautta heitä kohtaan. Armeijassa hän on oppinut että kaikki perhesuhteet on unohdettava, ja että kaikki rivisotilaat ovat vain taistelutovereita.
- Muihin Belgianpaimenkoiriin Doyle suhtautuu hyvin rennosti ja kunnioittaa kaikkia ympärillään. Hän on hyvä toimimaan muiden kanssa ryhmässä koulutuksensa ansiosta.
- Ei muista vanhemmistaan paljon mitään. Doyle ei ole tavannut heitä pitkään aikaan.
- Xenan lauma on Doylelle melko tuntematon, mutta hän tietää että heillä on käsky eliminoida nuo, joten hän on siitä päätellyt että seefferit ovat hänen vihollisiaan.

Muuta
Jo pitkään suunniteltu sotakoira jonka olen halunnut Belggareihin jo siitä asti kun laumasta alettiin ensin puhua Very Happy Sherlock Holmes ja Salapoliisi Conan - fanina oli ihan pakko nimetä hahmo maailman parhaimman etsiväkirjailijan mukaan! x'D Arthur ja Conan ovat vapaana niille ketkä ne haluavat... Ulkonäöt, luonteet ja osittaiset menneisyydet ovat täysin uuden pelaajan päätettävissä, kunhan veljesten aika yhdessä sopii yhteen :3

Pelaaja
Shiomi

Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas Doyle_Sprite

Doyle ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Omistajansa
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi

" />

_________________
Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Doyle - Sokeasti Johtajaansa Seuraava Sotilas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KAISERIN BELGIANPAIMENKOIRAT-
Siirry: