Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Yu Gija - Entinen sotilas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Yu Gija - Entinen sotilas Empty
ViestiAihe: Yu Gija - Entinen sotilas   Yu Gija - Entinen sotilas EmptyTi Maalis 07, 2017 9:24 am

Yu Gija

Yu Gija - Entinen sotilas 2uyt4js

Noises that echo in the cave...:
 


Suomennos: sotilaskarkuri
Lempinimi: Yugi (Muuten: Yu Gija)
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 4v 6kk

Liittouma: Laumaton
Lauma: Laumaton
Asema laumassa:
Kotimaa: Korea (nykyisin Japani)
Perhe: Veljet: Yatsu(Jätkä) & Nageki(ulvonta)
Vanhemmat: Äiti > Tanuki (supikoira) & Isä > Gensui (marsalkka)
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Volya tulevaisuudessa ~
Ihastus: Ei ole

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Ulkonäkö

Yu Gija - Entinen sotilas 2dhigdw

Laji: Koira
Rotu: saksanpaimenkoira/Husky Mix

Genetiikat:
 
Säkäkorkeus: 58 cm
Paino: 29 kg
Rakenne: Naaraan runko on voimakas, lihaksikas ja luusto on vankka. Yugin pää on kiilamainen ja runkoon nähden sopusuhtainen. Otsapenger on vähäinen ja kuono vahva. Korvat ovat suuret, pystyt ja eteenpäin kääntyneet. Mantelinmuotoisissa silmissä on eloisa ja älykäs ilme. Tuuhea häntä ulottuu kintereisiin ja riippuu alhaalla naaraan ollessa paikallaan. Eturaajat ja lavat ovat lihaksikkaat ja reidet vankat ja voimakkaat. Pyöreissä käpälissä on hyvin kovat polkuanturat.
Turkinväri: Pää väri on valkoinen. Naaraalla on suuri harmaa läiskä joka peittää koko selkää, päälaelta, häntään saakka. Naaraalla on kuonon päässä ja kulmakarvoissaan hieman ruskeaa väritystä. Yugin tassu anturat on tumman harmaat, paitsi vasen etujalka, jonka sävy on pinkki. Naaraan ikenet on mustat. Naaraan karvapeite on paksu, peitinkarva tiheää, kovaa ja tiivisti ruumiinmyötäistä.  
Silmien väri: Vasen > Vihreä /  Oikea > Sininen
Tuntomerkkejä: kehon rakenne on sama kuin saksanpaimenkoiralla, mutta naaraan turkin värjäys muistuttaa enemmän huskya. Yugilla on kaksi väriset silmät, joissa ei ole mustaa, mutta tämä ei huononna naaraan näköä. Tietäen naaraan historian, on ihmeellistä, ettei tällä ole minkään laisia suuria arpia, mutta tällä saattaa olla muutama pieni arpi, turkkinsa alla.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Yu Gija - Entinen sotilas Yu_Gija_Sprite

Menneisyys

Ennen syntymää
Tanuki(Emo) ja Gensui(isä) tapasivat ensimmäistä kertaa taistelukentällä. Molempien ryhmät oli tuhottu ja pieni määrä koirista oli vielä taistelukunnossa. Kaksikko suojeli haavoittunutta kenraaliaan(Hän oli Tanukin isä) ja hyökkäsivät jopa aseistettujen ihmisten kimppuun. Tanuki raahasi kenraalin turvaan, sillä välin, kun Gensui suojeli näitä. Tanuki tarkisti pikaisesti kenraalin tilan ja päätteli että tämä selviäisi. Naaras juoksi auttamaan Gensuita kahden aseistetun miehen kanssa. Kaksikko teki yhteys hyökkäyksen ja onnistuivat kaatamaan sotilaat. Gensui oli kuitenkin haavoittunut suojellessaan Tanukia ja kenraalia. Gensuin kuono oli saanut osuman ja Uros ei enää haistanut mitään. Myös Uroon takareiteen oli ammuttu kahdesti ja uros oli kivusta huolimatta pakottanut itseään liikkumaan. Tanuki Haistoi vielä vihollisia, mutta tiesi ettei Gensui ollut enää taistelukunnossa. Naaras tuki Gensuin kävelyä ja johdatti tämän turvaan, kenraalin luokse. Kolmikko piileksi tuhoutuneen talon kellarissa. Sota rauhoittui ja Tanuki uskalsi ulos. Tanuki hoivasi molempia haavoittuneita ja ruokki näitä kuukauden. Naaras oli kokenut hoitamaan haavoittuneita ja oli onnistunut saamaan luodit pois Gensuin jalasta. Kenraalin jalkaa, ei naaras kuitenkaan voinut parantaa, koska tämä oli räjähtänyt miinasta. Tanuki oli kyllä huomannut isänsä oudon sekoilun ja ulinan, muttei pystynyt lopettamaan omaa isäänsä. Gensui kehotti, että Tanuki poistuisi hetkeksi, eikä palaisi. Naaras osasi jo odottaa, mitä oli tapahtumassa ja kuunteli Gensuita. Tanuki juoksi ulos ja peitti korvansa. Kuului kova ulahdus ja sitten hiljaisuus. Tanuki ei voinut pidätellä ja ulvoi isänsä kuolemalle, kun Gensui tuli ulos piilopaikasta. Gensui ja Tanuki palasivat sodan jälkeen heidän kotiinsa, mutta tajusivat, että heidän puoli oli hävinnyt. Kaksikko sulautuivat vihollisen joukkoon, jotta voisivat elää. Ajan kuluessa nuo vannoivat toisensa puolisoiksi ja pian Tanuki tulikin raskaaksi. Gensui ja Tanuki elivät vihollisten keskellä kuukauden, mutta lopulta päättivät, että pennut olisi parempi kasvattaa poissa ihmisten näkyvistä. Kuitenkin näiden hiippailu huomattiin ja ihmiset äkkäsivät, että Tanuki oli raskaana. Ihmiset laittoivat Gensuin ja Tanukin eri häkkeihin ja odottivat, että Tanuki saisi pentuja. He aikoivat kasvattaa pennuista sotilaita ja sitä ajatusta ei Gensui sietänyt. Tämä hyökkäsi ihmisen kimppuun, kun pystyi aikeissaan vapauttaa puolisonsa, mutta yksi vihollisen armeijan koirista äkkäsi tämän ja Tappoi Gensuin. Emo ei voinut kuin katsoa sivusta ja odottaa, että tämä synnyttäisi pentunsa.

Syntymä:
Yu Gija Syntyi kolmen veljensä kanssa häkissä. Emo alkoikin itkeä, kun Yu Gija muistutti hirveästi isäänsä ja päätti heti, että Yu Gijan tulisi lopulta karata. Siksi emo antoi tyttärelleen nimeksi Yu Gija ja japaniksi, koska tuo oli ainoa paikka johon pentu pystyisi karata. Yksi veljistä syntyi kuolleena ja Emo suri hieman sitä. Tanuki sai rauhassa kasvattaa pentuja, kunnes nämä olisivat tarpeeksi vanhoja syömään ruokaa. Emo opetti näille oikean vihollisen ja hänen historiansa. Yu Gija lupautui kostamaan isänsä ja lupasi myös täyttää emonsa toive. Yu Gija Kasvatettiin Armeijassa kunnon sotakoiraksi ja tätä koulutettiin kaikista muista sotakoirista rajuimmin. Armeijassa kun he olettivat, että nartut olisivat heikkoja ja siksi tätä "kidutettiin".

Ikä: 1-2v
Yu Gijan ollessa vuoden vanha, koulutus vain rankkeni entiseltään. Naaras ei kuitenkaan nähnyt tuossa mitään pahaa, koska pääsisi lopulta käyttämään sitä kostoonsa. Yu Gija oli painanut mieleen koiran, joka isän oli murhannut ja seurasi tuota monet päivät vain katseellaan. Yu Gija ei tykännyt tuosta ollenkaan, mutta tuo oli ottanut naaraan tuijotuksen enemmän ihailuna ja siksi tämä lähestyi Yu Gijaa kysyen "Miksi tuijotat minua joka päivä? Tykkäätkö vanhemmista uroksista? Voisin näyttää sinulle pari kivaa juttua..." Uros oli huomattavasti kiinnostunut Yu Gijasta, mutta Naaras Vihasi tuota. Olihan tämän vannonut tappaa tuon. "Kuvittelet vain." Yu Gija vastasi, koska jos nyt ottaisi mitään äkkinäisiä liikeitä taikka hyökkäisi, tämä tapettaisiin. Uros vain hymyili "Odota vain. Kohta juokset perässäni, Lutka." Ja käveli pois. Yu Gija oli inhon täyttämä, kun uros näytti myös unohtaneen naaraan isän murhan. Yu Gija esti itseään hyökkäämästä vielä, koska tiesi häviävänsä. Yu Gijan rankka koulutus oli hirveää ja kaiken kaikkinaan tuskallista. Emo olikin monesti kuullut Yu Gijan ja tämän veljien kivun huudot. Emo oli kuollut, kun tämä oli saanut noista äänistä tarpeeksi ja hyökännyt isän murhaajan kimppuun, Yu Gijan täyttäessä kaksi vuotta. Naaras tiesi kuitenkin mitä tämän täytyisi tehdä ja vannoi emolleen taas, että ei antaisi tuon kuoleman mennä hukkaan. Yu Gija joutui jopa elämänsä suurimpaan sotaan kaksivuotiaana ja joutui tappamaan aseistettuja ihmisiä. Yu Gija ei tykännyt siitä ollenkaan ja tuolle jäi hieman arpimainen muisto menneestään. Yu Gija välttääkin puhumasta siitä, koska se pilaa helposti naaraan päivän.

Ikä:2-3+v
Yu Gijan kohde oli alkanut vanhentua ja heikentyä huomattavasti. Naaras oli koulutettu tappamaan ja ei pelännyt tuon kimppuun käymistä. Yu Gija ei kuitenkaan saanut itsensä kuolla, koska emonsa oli käskenyt tätä myös karkaamaan. Yu Gija oli siis suunnitellut tappavansa tuon ja sitten karkaavansa. Kolme vuotiaana Yu Gija tiesi, että tällä oli mahdollisuuksia täyttää molemmat tehtävänsä ja surmasi isänsä murhaajan pienen tappelun jälkeen. Yu Gija juoksi suunnitelmansa mukaisesti karkuun ja pääsi Japaniin lähtevän laivan kyytiin. Yu Gija jätti jälkeensä veljensä ja elämänsä. Tämä oli vihdoinkin vapaa kaikesta siitä kärsimyksestä. Yu Gija nukkui laivassa parhaiten kuin koskaan. Laivan saapuessa Japaniin naaras juoksi kaupunkien läpi ja päätyi metsään. Yu Gija tajusi oitis, että täällä tämän elo olisi rauhallisempaa ja toivoi niin. Yu Gija hajotti myös armeija pantansa, koska ei halunnut jättää mitään näkyviä muistoja menneestään.

Pelissä tapahtunut:

Ohuun liittyminen:
Yu Gija tapasi Volyan paettuaan armeijasta ja oli todella arka toisen hajun takia. Volyan historia armeijan kanssa huollestutti Yu Gijaa, koska tämä ei voinut olla ajattelematta toisen tulleen tätä viemään takaisin armeijaan. Kuitenkin Yu Gija pian ymmärsi ettei ollut syytä stressata toista ja rauhoitettuaan he tulivat hyvinkin toimeen. Yu Gija kiinnostuikin Ohusta ja oli hieman aikomassa vilkaista tuota paikka jo muutenkin, ilman Volyan apua, mutta kuulemansa perusteella, tällä ei ollut mahdollisuuksia löytää sitä noin vain. Yu Gija siis hyväksyi, että Volyan tämän johtaisi tuonne ja jopa innostui ajatuksesta liittyä noiden joukkoon. Yu Gija sai itselleen nyt tarkoituksen ja aikoi tehdä kaiken mahdollisen, ennen kuolemaansa.

Yu Gijan ja Volyan matkatessa heille tuli hieman konfliktia, mutta kyseessä oli onneksi Tesshin joka vain vahti Yu Gijaa tuon aikeiden varalta. Yu Gija totteli Volyaa, koulutuksen takia ja käytös tuli aivan tavasta, mutta Volya ei ollut kovin useasti johtanut ketään ja siksi Yu Gija oli hieman huonoissa käsissä. Yu Gija oli hieman hämmillään tapahtuneesta ja hieman haavoittanut Tesshiniä tassuillaan ennen kuin pyörtyi hapen puutteesta. Tesshin kantoi hyvän matkaa Yu Gijaa Ohua kohti ja näin naaras ajatteli tämän olevan joku tapa estää Yu Gijaa tietämään tarkka olinpaikka Ohulle. Yu Gija ei vihannut Tesshiniä taikka Volyaa äskeisestä, koska olihan tämä vielä elossa. Yu Gijaa ei kuitenkaan pelottanut ajatus, että olisi voinut kuolla, mutta se olikin normaalia sotatantereella. Ohuun päästyä Volya ohjasi tämän jonkun ylempiarvoisen luokse ja Yu Gija pääsi Ohun laumaan. Volya hieman kertoi mitä Yu Gija voisi tehdä ja tutustua hieman muihin, sekä luoda paikasta turvallisempi kaikille.

Yu Gija sopeutui suht nopeaa lauman elämään ja rytmiin, mutta tällä oli hieman vaikeuksia kehnkään aivan heti luottaa. Ei tämä kuitenkaan asiaa stressannut, vaan odotti, että jotain oikeasti tapahtuisi joka muuttaisi tämän mielen laumasta. Yu Gija saattoi joskus auttaa suurempien saaliiden kanssa, mutta harvemmin tämä metsästi, mitään pientä.

Kakyoku:
Yu Gija tapasi ohussa Kakyokun, joka oli päättänyt tehdä naarasta puolisonsa, niin kuin tämän isä oli suunnitellut. Kakyoku ei kuitenkaan tiennyt, että Yu Gija oli tappanut tuon isän ja kertoessaan siitä urokselle, ei uros antanut anteeksi. Kakyokun ja tuon isän välit olivat "kultaiset", miksi Kakyoku oli nähnyt isänsä aina hyvänä mallina. Kakyoku kohdistikin silloin vihansa Yu Gijan ystävään, Volyaan ja yritti toiseen iskeä isänsä tekniikalla. Yu Gija kuitenkin astui väliin ja suojasi Volyaa, koska naaras ymmärsi liikkeen vahvuuden ja otti iskun, näyttääkseen Volyalle iskun voimakkuuden. Yu Gija sai kuitenkin niin ison haavan iskusta, että olisi voinut henkensä siihen menettää, jos sitä ei oltaisi hoidettu.

Ensi rakkaus:
Love:
 

Ikä:4v 6kk (Uusivuosi; 2005)
-

Luonne
Yugi ärtyy, jos tätä pompotellaan ympäriinsä ja naaras inhoaa jankuttamista. Nämä ovat tulleet elämästä sotilaiden keskellä, mutta naaras pystyy pitämään pintansa ja olla suuttumatta. Yugi pitää vihollisen aina vihollisena, jos he ovat tämän mielestä jotain sanoinkuvaamattoman typerää heikommille tai vanhuksille. Naaras ei osaa antaa anteeksi, mutta osaa antaa armoa, silloin kun näkee sen tarpeelliseksi. Yu Gija ymmärtää elämän arvon ja sen ettei niitä ole kuin yksi kullakin ja siksi antaa mahdollisuuden elämään niille jotka ovat Ns. Muuttuneet hirviöistä - ymmärtäväisemmiksi. Naaras uskaltaa näyttää hampaansa vaara tilanteissa, koska onhan tämä ollut armeijassa ja kokenut lukemattomia konflikteja.
Muuta: Yugi nappaa helpoiten kaloja ja lintuja.
Lyhyesti: Tyyni, (Joskus jopa leikkisä), Oppii nopeasti, valpas kun vieraita (Tai vihollisia) on paikalla. Naaras on tuttavallinen ja mukavaa seuraa niiden kanssa joihin luottaa.

Motto: Hidinging in a corner won't get you anywhere.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet
Taito: ****
Voima: ****
Karisma: ***
Nopeus: ****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ***
Puruvoima: ****
Kivunsietokyky: ****
Ketteryys: ***
Refleksit: ****
Tekniikat: ***
Ponnistus: ****
Metsästystaito: ***
Uimataito: ****

Aistit
Näkö: ***
Kuulo: ****
Haju: ****

Vaarallisuus: ***

Taistelutekniikat


Pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Yu Gija - Entinen sotilas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: