Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kitsui - Lujatahtoinen sotilas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Kitsui - Lujatahtoinen sotilas Empty
ViestiAihe: Kitsui - Lujatahtoinen sotilas   Kitsui - Lujatahtoinen sotilas EmptyTi Kesä 06, 2017 6:59 pm

Kitsui - Lujatahtoinen sotilas Nimety11


Kitsui - Lujatahtoinen sotilas Kitsui10

*Tunnari*
*Puhe*

Kanjit: きつい
Suomennos: Lujatahtoinen (tiukka)
Sotilasnimi: Kitsui
lempinimi: Kizuna ([きずな] Kahleet)
Muita nimiä: Kitsu ([きつ] Hyvä onni) / Kuchikukan ([駆逐艦] Hävittäjä)
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 6 v

Kotimaa: Saksa
Synnyinpaikka: Saksan armeija
Liittouma: KAISERIN BELGIANPAIMENKOIRAT
Lauma: KAISERIN BELGIANPAIMENKOIRAT
Asema laumassa: Tiedustelija
Perhe: Sisaret
Vanhemmat:
 
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole

-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-
Kitsui - Lujatahtoinen sotilas Ddwd12
Kuvailu:
Kitsuilla oli alun perin tarkoitus jäädä Saksaan Jalostus koiraksi, koska tuo on puhdas rotuinen Belgianpaimenkoira. Tämä oli naaroista ensimmäinen kunnolla koulutettava ja siksi tälle annettiin vitsinä kaulapanta jossa lukee Bitch. Silloin kun ei oltu varmoja millainen kaulapanta koulutetuille jalostus naaraille laitettaisiin. Naaras on kooltaan suurempi kuin useammat naaraat, mutta silti normaalin kokoisia uroksia pienempi. Kitsui on jopa jalostus koiraksi koulutettu hyvin ja tämä on täysin lojaali ihmisille, noilta saamistaan arvista huolimatta. Kitsuin asemasta huolimatta on tämä yhä neitsyt, koska ei naaraan koulutusta haluttu keskeyttää raskauden ajaksi.
Kizunan pannat:
 

Laji: Koira
Rotu: Belgianpaimenkoira (tervueren / malinois)
Säkäkorkeus: 63cm
Paino: 26kg
Turkinväri: Beige: Vaaleasta - tummaan
Silmien väri: Kullan keltainen - Sinertävän vihreä
Kitsuin silmät:
 

Tuntomerkkejä: Kuviointi ja kaulapanta

-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-
Kitsui - Lujatahtoinen sotilas Dwwwww12
Ennen syntymää…
Kitsui ja tämän kaksi siskoa oli ihmisten suunnittelema raskauden tuotos. Ihmiset valitsivat kaksi eri sukupuolista Belgianpaimenkoiraa, jotka sopeutuivat yhteen. He käyttivät vanhaa menetelmää, jossa kaksikko jätettäisiin yhteen huoneeseen viikoksi asumaan ja tutustumaan. Viikon sisällä noiden tulisi pariutua muutaman kerran ja jos sitä ei tapahtunut parit vaihtuivat. Jos taas kaksikko sopeutui yhteen, laitettiin nuo ”astutus huoneeseen jossa kaksikko joutuisi ns. pakosta pariutumaan ainakin kerran. Kitsuin emo oli yksi niistä, joka tykkäsi isästä, mutta ei tuntenut olevansa valmis niin intiimiin tai vastuulliseen suhteeseen. Emo kuitenkin pakotettiin raskaaksi, joten ei naaraalla ollut vaihtoehtoja kuin hyväksyä se. Isä ei olisi myöskään halunnut ilman toisen päätöstä sitä tehdä, mutta ihmisiä tuli totella. Isä oli kuitenkin kaksikosta enemmän innoissaan, koska nuori pari saisi pentuja. Eniten isä toivoi pääsevänsä opettamaan omia poikiaan ja näin jatkaen omaa ”taistelu sukuaan”. Emo tuli pian raskaaksi ja raskaudesta tulevan pienen stressin takia naaras ei ollut koko raskauden aikana iloinen, vaan todella ärtynyt. Tämä yritti kuitenkin pysyä asemansa mukaisessa käytöksessä ja siksi vältteli muita, ettei aloittaisi mitään. Isä kuitenkin suojeli ja piti huolta emosta kulissien takana, mutta teki samalla sääntöjen vastaisesti. Emot tulisi raskauden aikana jättää omaan rauhaansa, mutta isä halusi jatkuvasti varmistaa, oliko emo kunnossa.

Emo oli raskauden loppu osilla, kun tapahtui mitä emo oli eniten pelännyt. Isä oli tavastaan iltahämärässä hiipinyt emon luo, mutta oli jäänyt kiinni tästä. Isä joutui rangaistavaksi ja sai elää ketjun jatkeena vahtiessaan rajoja öillä. Tämä olisi tuon rangaistus, kunnes pennut syntyisivät ja lopulla isä muuttui katkeraksi kohtalostaan. Tämä tulisi siis purkamaan katkeruutensa kouluttaessaan pojistaan tottelevaisia ihmisille.

Syntymä
Kitsui ja kaksi siskoa syntyivät terveinä, mikä sai armeijan lääkärin huokaisemaan helpotuksesta. Sisarukset olivat energisiä ja Kitsui oli seikkailu haluisin. Isä päästettiin tapaamaan pentuja illalla ja tuon pettymykseksi yhtäkään urosta ei ollut. Isä syytti emoa ja ärähti tuolle hieman, kun ei ihmiset olleet huomaamassa. Isä valitsi Kitsuin koulututtavaksi, koska tuo oli paras vaihtoehto kolmesta naaraasta. Uros kuitenkin joutuisi tuota kouluttaa salaisesti, koska naaraita harvemmin päästettiin jalostuslinjalta pois. Isä piti Kitsuia kovaa silmällä ja kuritti tuota, jos naaras teki jotain tuon mielestä väärin.

1kk-10kk koulutus ja kuri
Imetys ikäisenä Kitsui ja tämän sisaret pääsivät viettämään ns. onnellista aikaa elämässään, ennen sotilas aikoja. Isä ei kuitenkaan antanut Kitsuille aikaa leikkiä tuon vanhentuessa, vaan käytti jokaisen minuutin kouluttamiseensa. Isä oli ollut nuori ja ns. kokematon kakara, kunnes katkeruutensa kautta avasi silmänsä totuudelle ja nyt hän halusi tehdä kaikkensa, ettei Kitsuista tulisi ikinä niin ”sokea”. Isän ja Emon välillä ei ikinä ollutkaan rakkautta, hän ymmärsi sen nyt. Emo ei vain ikinä sitä viitsinyt sanoa suoraan, mutta näki isän vain ystävänä ja siksi tunsi jälkeenpäin olonsa petetyltä, kun naaras siitettiin. Isä siis kirosi tekoaan ja ymmärsi, etteivät he enää olisi ystäviä vaan sotilaita. He siitä lähtien käyttäytyivät toisiaan kohtaan kuin sotilaat normaalisti, mutta kun oli kyse pennuista, he muuttuivat asiasta hieman ”aroiksi” ja välttivät puhumasta toisilleen pennuista. Emo tiesi miksi isä jatkuvasti haki Kitsuin itselleen ja toi tuon takaisin kärsineen oloisena. Emo ei piitannut pennulle tulevasta kärsimyksestä, muuten kuin hoivaamalla tuota omalla ajallaan.

Eräänä iltana, Kitsuin koulutuksen jälkeen pentu kysyi emoltaan ”Vihaatteko te minua? Miksi minä joudun kärsiä ja sisareni saavat leikkiä täällä?” Kitsui oli muuttunut hieman katkeraksi, kun ei päässyt elämään ns. normaali pennun elämää. Emo heilutti päätään kieltävästi ”Isäsi pelkää puolestasi. Olet naaras ja harvemmin naaraita kohdellaan saman arvoisina. Syy miksi muut sisaresi eivät saa isältäsi koulutusta on, etteivät he pääse pois astutus linjalta, ellei tule tilannetta jossa kaikkia tarvitaan. Isäsi aikoo viedä sinut ihmisille henkilökohtaisesti, näyttämään taitosi, jotta pääsisit riveihin, etkä joutuisi kärsimään niin kuin minä… Teidän jälkeen minut siirretään toisen uroksen kanssa ja teille tulee nuorempia sisarpuolia. Isääsi ei enää päästetä, hänen edellisten tekojen takia. Hän oli ennen niin ystävällinen ja avulias…” Emolla oli vaikeuksia saada sanoja suustaan, mutta Kitsui pystyi osittain saamaan selville mitä tuo tarkoitti. Pentu asettui emon vierelle lausahtaen hiljaa ”Kiitos…” ja pian nukahtaen siihen.

Seuraavana päivänä, Kitsui oli enemmän motivoitunut osallistumaan isänsä koulutukseen, mikä saattoi hieman yllättää tuon. Isä keskusteli asiasta emon kanssa ja tuo selitti saman. Isä saattoi taas tuntea saman kuin nuorempana ja ärähtäen poistui emon luota. Isä ei halunnut palata menneisyyteen ja siksi ei enää tapaillut emon kanssa, pentujen kasvaessa tarpeeksi vanhoiksi, etteivät tarvinneet enää emoaan. Kitsui kasvaessa tarpeeksi vanhaksi, ettei nähnyt tarvetta palata emon luo, tämä lausui isälleen ”olen valmis.” Aivan kuin olisi kuolemaansa valmistautunut. Isä ja Kitsui nukkuivat nyt yhdessä, söivät silloin kun heille annettiin ruokaa ja treenasivat. Ensimmäiset viikot olivat rankkoja ja nälkä piinasi. Sota kentällä ei kuitenkaan tulisi olemaan niitä luksuksia ja siksi Kitsuin täytyi oppia elämään, kuin olisi jatkuvasti sotakentällä. Ihmisillä ei ollut vielä tietoa, Kitsuin ”salaisesta” koulutuksesta tuon ollessa 6kk ja isän henkilökohtaisesti tuota saattaessa ihmisten luokse. ”Pidä ryhtisi ja äläkä tee minkään laista elettä.” Isä sanoi ja Kitsui vastasi ”kyllä isä.”  

Saavuttua muutaman armeija ihmisen luokse, Kitsui istuutui ryhdikkäästi ja hieman jännitti reaktiota. Ihmiset tarkistivat Kitsuin, jolla ei edes ollut pantaa tai nimeä ja he käskivät naaraan mukaan. Isä jäi jälkeen ja toivotti pennulleen onnea. Kitsui joutui huoneeseen, jossa usea ihminen keskusteli keskenään ja he päättelivät lopulta antaa Kitsuin japanilaiselle miehelle koulutettavaksi. He päättelivät, että koska tähän mennessä, Kitsui oli käyttäytynyt hyvin ja kuunnellut jokaista määräystä voisi tuosta kouluttaa jotain. Kitsui päätettiin kuitenkin palauttaa astutus linjalle, mutta nyt he kokeilisivat, jos naaraiden kouluttaminen olisi mahdollista, ilman että nuo muuttuvat aggressiivisiksi ja itsepuolustautuvaksi, siitoksen aikana. Kitsuin koulutus edistyi sujuvasti ja kokeiluun lisättiin muutama naaras lisää, jotka saisivat koulutusta. 8/10 (+ Kitsui) naaraasta saavutti saman aseman, kuin urokset ja saivat koulutusta, kun taas kaksi käyttäytyi liian kurittomasti, että pysyvät naaraille yleisemmässä asemassaan. Nämä 9 naarasta tulisivat olemaan myös jalostuksessa, mutta nyt he yrittävät kouluttaa naarasta vahvempia ja näin luoden pennuistakin kestävämpiä. Kitsui sai japanilaiselta tiheään tahtiin rankkaa koulutusta, eikä taukoja annettu helpolla.

Kitsui pentuna:
 

10kk-14kk Ihminen kouluttajana
Kitsui tunsi lihastensa palavan ja nipistävän kivun kurkussaan, juostessaan juoksu hihnalla neljättä tuntiaan. Ihmisten koulutus oli rankkaa ja japanilainen kouluttaja ei pelännyt ”kannustaa” väkivallalla. Siitä huolimatta Kitsui arvosti tuota ja uskoi tuon tulevan taitavammaksi tämän ansiosta. Koska Kitsui pääsi olemaan ”ensimmäinen” jalostus naaras joka sai kunnon koulutusta, arvostivat osa naaraista tätä. Osa uros ei taas hyväksynyt tätä muutosta ja osa näki tuon armeijaa parantavana muutoksena, vaikkakin se oli pieni muutos. Japanilaiselta kouluttajalta Kitsui saikin nimensä, koska naaras harvemmin luovutti koulutuksen aikana tai antoi periksi. Jokseenkin Kitsui ymmärsi, mitä nimi tarkoitti, muttei tajunnut miksi juuri ”lujatahtoinen” sopisi tähän, Naaras kun harvemmin teki omasta ”tahdostaan” mitään. Kitsui olisi halunnut nimensä mieluummin taitojensa ja saavutuksiensa perusteella, mutta hyväksyi tämä uuden nimensä numero sarjan sijaan.

Kitsuin Kouluttaja kuitenkin ammuttiin, koska ei tuota ajateltu pysyvänä osana armeijaa vaan koekaniinina. Kitsui hieman järkyttyi nähdessään tämän kuoleman, mutta sen seurauksena lujittui naaraan sielu ja tunteet. Kitsui uskoi syyn olevan hänen ja että naaras oli tehnyt jotain väärin. Japanilainen mies vain oli liian kiintynyt Kitsuihin armeijan mielestä, tuon antaessa naaraalle nimen.

Kitsuista tuli lopulta vahva ja nopea naaras. Heti kun saatiin selville Kitsuin vahvuudet, alettiin noita hiostaa kovilla treeneillä. Kitsui siirrettiin huoneeseen, jossa ruoka tuli löytää itse korkealta tai matalalta. Muutama muu koira oli myös koulutuksessa osana, mutta Kitsui kannusti heitä pysymään sovussa ja jakamaan ruokaa, niille jotka sitä enemmän tarvitsi. Ihmisille oli hieman hämmästys, kuinka nämä koirat kuuntelivat Kitsuita, joka puhui varmana ja tietäväisenä asiastaan. Kitsuia alettiin siis ihmisten keskuudessa ajattelemaan ns. nopean osaston tukevana henkilönä joka pitää heidät järjestyksessä. Kitsui ei siltikään ollut heidän silmissä Johtaja aseman arvoinen ja siksi eivät tuota edes harkinneet. Kitsui oli hyvä pitämään muut rauhallisina ja muita harkitsevina, siksi tuo lopulta olisi hyödyllinen osa armeijaa, jossa tilanne olisi hektinen.

1v 2kk-1v 9kk ”Nälkiintymien”
Kitsui pistettiin nälkiinnytettäväksi, jotta tuo oppisi elämään ilman ruokaa pitkän aikaa. Ajatuksena oli, että Kitsui olisi tuota tärkeämmille koirille ns. ruuan jakaja tai vara ruoka, koska voisi naaras elää kauemmin kuin nuo ilman ruokaa. Muutaman kerran Kitsui pyörtyi yli rasituksesta ja nälkiintymisestä, mutta oppi lopulta kontrolloimaan tuota.

Kitsui totutettiin kantamaan suuria painoja, kuten toisia koiria tai ihmisten varusteita. Naaras ei varsinaisesti tykännyt koulutuksestaan, mutta kesti ne ihmisten määräyksien vuoksi. Kitsui kun ei nähnyt mitään vikaa heidän menetelmissä, kun oli niiden kanssa koko elämänsä elänyt. Kitsui oli nyt lähes yhtä taitava kuin urokset ja siksi tämä laitettiin noiden kassa koulutukseen.

1v 9kk-2v 5kk Kaiserin lauma
Noin kaksi vuotiaana naaras laitettiin noin sadan koiran kanssa samaan tilaan, jossa pian koostui hierarkia koirien keskellä. Kitsuilla ei ollut ajatustakaan, korkeampaan arvoon pääsemistä sillä hetkellä, vaan oli hiukan hämillään. Kitsui kun oli tottunut saamaan komentoja ihmisiltä, eikä toisilta koirilta ja siksi tämä kuunteli urosta tarkkaan, joka osoittautui erittäin kiinnostavaksi. Kitsui tapasi tuolloin Kaiserin ensimmäistä kertaa ja tuo pääsi oitis johtaja kuvaksi tälle, vaikka Kitsui ei ennen ollutkaan ajatellut koiria kuin sotilas tovereina.

Kitsui aloitti Kaiserin yksikössä tavallisena rivisotilaana, mutta sai aseman Tiedustelijana tämän taidokkuuden ja ketteryyden takia. Kitsui oli siis sopiva pieniin ryhmiin tai yksin kulkemaan ja tiedustelemaan tuntemattomia. Syy miksi tiedustelijan oli hyvä liikkua yksin tai vähäisessä porukassa on, ettei tiedusteltavan tarvitse tuntea oloaan uhanalaiseksi. Kuitenkin Kitsuilla on tapana tappaa tietyt koirat, jos nuo osoittautuvat uhaksi Kaiserin yksikössä oleville. Heidän olinpaikka, kun ei vielä ole muiden selvillä.

2v 5kk-5v Japani
Kitsui oli hieman innoissaan saadessaan selville mihin Kaiserin yksikkö olisi matkalla ja että pääsisi mukaan. Japani on aina Kitsuita kiehtonut ja naaras on kuullut paljon siitä entiseltä kouluttajaltaan.

~Lisää Kaiserin lauman edetessä


6v (Uusivuosi; 2005)
-

Luonne
Syy miksi Kitsui ei tykkää tämän ”sotilas nimestään” on koska tuo muistuttaa tätä tämän kouluttajasta, joka lopulta kuoli. Siksi Kitsui antoi itselleen lempinimensä omatahtoisesti Kizunaksi, koska tunsi nimensä olevan kuin kahleet, jotka estävät tätä jatkamasta eteenpäin. Syy miksi tuon nimi on japaniksi, koska tuon kouluttaja oli japanista ja japani kiehtoo Kitsuita paljon. Kitsui muuttuukin helposti agressiiviseksi, jos mainitsee tämän kouluttajasta jotain, mutta se riippuu myös puhujan asemasta. Silti Kitsui pysyy lojaalina Saksalle ja aikoo seurata määräyksiä, vaikka henki menisi. Kitsui myös hieman syyttää itseään kouluttajansa kuolemasta, mutta sen seurauksena naarasta tuli kylmähermoinen ja päättäväinen, eikä siksi anna henkensä mennä hukkaan. Kitsui ei ole kiinnostunut Kurokagesta tai Ohusta, koska noiden väliset riidat, ei kuulu saksan armeijalle.

Motto: Määräyksiä on aina noudatettava, vaikka kuinka typeriä olisivatkaan.
-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-
Kitsui - Lujatahtoinen sotilas Dwwwww11

Taito: ֍֎֍֎
Voima: ֍֎֍֎
Karisma: ֍֎
Nopeus: ֍֎֍֎
Kestävyys: ֍֎֍֎֍
Älykkyys: ֍֎֍
Puruvoima: ֍֎
Kivunsietokyky: ֍֎֍
Ketteryys: ֍֎֍֎֍
Refleksit: ֍֎֍֎
Tekniikat: ֍֎֍
Ponnistus: ֍֎֍֎
Metsästystaito: ֍֎
Uimataito: ֍֎֍֎

Aistit
Näkö: ֍֎֍
Kuulo: ֍֎֍
Haju:֍֎֍֎

Vaarallisuus: ֍֎֍


Taistelutekniikat
- Kankan: Kitsui Käyttää nopeita liikkeitään ja sulavaa ketteryyttään, tehden nopeita kovia iskuja kohteeseensa.

Pelaaja:Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Kitsui - Lujatahtoinen sotilas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KAISERIN BELGIANPAIMENKOIRAT-
Siirry: