Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Dae - Viha itse

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Dae - Viha itse Empty
ViestiAihe: Dae - Viha itse   Dae - Viha itse EmptyTo Toukokuu 04, 2017 11:17 am

Dae - Viha itse Dae10

*Tunnari ja puheääni*
Nimi: Dae
Sukupuoli: Uros
Ikä: 8 vuotias
Liittouma: Luce, Levia, Belphe, Barba, Beelze, Lilith & Araigneé
Lauma: Kurokagen lauma
Asema: Rivisotilas

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Japani
Perhe: -
Jälkeläiset: Luciférien (puolison poika) & - (jälkeläinen)
Puoliso: Araigneé

✬✪✬✪✬✪♛✪✬✪✬✪✬

ULKONÄKÖ

Rotu:
Amerikanpitbullterrieri
Säkäkorkeus: 55cm
Paino: 35kg
Turkinväri: Vaaleanharmaa pohja tumman harmain merkein.
Silmienväri: Vaalean turkoosit
Asusteet: Punainen kaulapanta, jossa keltaiset ”geeni”kuvioinnit. Pannassa on laatta, jossa on vihan symboli. Pannasta roikkuu muutaman helmen varassa oleva kultainen koriste.

Dae - Viha itse Panta110
Kaulapanta tarkemmin

✬✪✬✪✬✪♛✪✬✪✬✪✬

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ****
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys ***
Älykkyys **
Puruvoima *****
Kivunsietokyky *****
Ketteryys ***
Refleksit *
Tekniikat *
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito ***
Uimataito ***

Aistit
Näkö **
Kuulo ***
Haju ****

✬✪✬✪✬✪♛✪✬✪✬✪✬

MENNEISYYS
Dae syntyi Japanissa eläinlöytökodissa. Daella oli useita sisaruksia, ja isäänsä hän ei koskaan tuntenutkaan. Dae eli normaalia pennun elämää luovutusikään asti. Dae ja hänen sisarukset lähtivät eri koteihin. Heidän emonsa jäi vielä eläinlöytökotiin, koska kukaan ei ollut häntä vieläkään hakenut. Daen adoptoi nuori mies, joka oli rikollinen. Mies usein teki erilaisia rikoksia; varkauksia ja tuhopolttoja. Mies rauhoittui hetkeksi rikoksistaan hankittuaan Daen. Dae-nimen mies antoi, koska se oli lyhenne ja pieni muutos sanasta ”demon”. Mies päätti keskittyä Daen koulutukseen. Hän halusi kouluttaa koirasta vahtikoiran ja tarvittavan aseen itselleen.

Dae oli kaksi vuotias, kun hänestä tuli miehen mielestä täydellinen koira. Mies antoi koiralle kaulapannan, jossa oli vihan symboli. Mies oli saatananpalvoja, jonka vuoksi hän oli todella kiinnostunut seitsemästä kuolemansynnistä. Tuosta päivästä asti Dae kulki aina miehen mukana. Dae puolusti isäntäänsä ja joskus hänet usutettiin muiden ihmisten kimppuun. Dae oppi noina aikoina kestämään kipua. Hän vain koki elämänsä tehtäväksi suojella isäntäänsä raivokkaasti.

Eräänä päivänä Dae oli nukkumassa, kunnes ovella koputeltiin. Mies oli muuttunut heti raivokkaaksi, joka herätti Daen. Hän aisti, että joku ei ollut nyt hyvin. Ovelta kuului koputusta ja pian sisään tultiinkin väkisin. Ovelta tuli monta miestä aseiden ja koiriensa kanssa. Dae ja hänen isäntä kävikin miesten ja koirien kimppuun. Dae päätti huolehtia koirien hakkaamisesta. Tappelu oli äänekästä, joten se herätti naapureiden huomion. Paikalle saapui poliisit, mutta liian myöhään. Tuntemattomat miehet olivat jo lähteneet, mutta heidän koirat olivat kuolleet Daen kautta. Daen isäntä oli saanut myös surmansa. Dae oli piiloutunut koulutuksensa vuoksi poliisilta, joten häntä ei löydetty.

Kului useita päiviä ja Dae oli yhä piilossaan. Hän oli tottunut kuulemaan isäntänsä käskyn, jolloin hän sai vain tulla pois piilostaan. Daella alkoi olemaan nälkä, joten hän päätti rikkoa sääntöä. Hän meni vaistomaisesti keittiöön syömään ruokakipostaan. Syötyään Dae lähti tutkimaan asuntoa, missä ei ollut ketään. Dae oli hämmentynyt tilanteesta. Hän pian epäili, että isäntä on käymässä vain jossain. Dae päätti elää talossa normaalisti.

Dae eli useita päiviä talossa odottaen isäntäänsä, jota ei koskaan tullut. Ruoka alkoi olemaan lopussa, joten Dae päätti karata kotoa. Hän juoksi lähimpään metsään ja siitä alkoi hänen villikoiran elämä. Hän ei ole tuon päivän jälkeen ajatellut isäntäänsä.

Useat vuodet kului ja Dae tapasi kuusi koiraa, joilla oli sattumalta kuolemansyntien piirteitä. Koirista viisi oli uroksia ja yksi naaras. Uroksien nimet olivat Luce (ylpeys), Levia (kateus), Belphe (laiskuus), Barba (ahneus) ja Beelze (ylensyönti). Naaraan nimi oli Lilith (himo). Heistä tuli pian pieni joukko, jonka johtajaksi valittiin Luce.

Eräänä päivänä koirat kohtasivat epämääräisen koirajoukon. He olivat selvästi metsästämässä yhdessä. Dae epäili koiria heti raivokkuutensa vuoksi, mutta Luce sai hillittyä Daea. Luce johdatti joukkonsa metsästysjoukon luo. Siitä syttyikin heti sanasotaa, jossa Lucen joukkoa syytettiin reviirille tunkeutumisesta. Reviirin omisti Kurokage laumoineen. Pian alkoikin tappelu. Dae nautti tappelusta.

Tappelu kesti hetken, kunnes Lucen joukko hävisi. Joukolle tuli kaksi vaihtoehtoa: he joko kuolisivat tai liittyisivät Kurokagen laumaan. Luce päätti kaikkien puolesta, että he liittyisivät Kurokagen joukkoon. Metsästysjoukko veikin Lucen joukon tapaamaan Kurokagea. Heidät hyväksyttiin joukkoon ja arvoksi heille kaikille annettiin rivisotilas. Laumaan liittyminen erotti Lucen joukon omilleen. Joukossa olleet tapasivat nykyään harvoin toisiaan omien tehtäviensä vuoksi. Dae on tähän asti tyytynyt rivisotilaaksi, mutta hän haluaisi päästä vieläkin parempaan arvoon. Hänestä rivisotilaana hänen ominaisuudet eivät pääse kunnolla esille.

Peleissä tapahtuneet:

Araigneén kirvelevä rakkaus

Uros tapasi naaraan johon tämä tajuamattaan kiintäytyi yllättävän nopeaa. Araigneésta lähti kiihkeä voima jota uros saattoi hieman karehtia ja halusi siitä saada selville. Araigneé kuitenkin lopulta selitti tälle salaisuutensa, mikä sai Daen vannomaan lojaalisuutensa tuolle olemalla liitossa Araigneén kanssa. Uros ei kuitenkaan tajunnut tuntevansa jotain naarasta kohtaan, kunnes vietti aikaa naaraan kanssa ja lopulta hyväksyi ne. Mikä puski Daen hyväksymään tunteensa, oli, kun öykkärimäiset kolme urosta tulivat näsäviisastelemaan heidän läheisyydestään, mistä Dae tajusi olevansa aivan lumottuna Araigneéhen. Dae kielsi itseltään sen ja halusi oitis kauemmas Araigneésta, vaikka se oli kivuliasta. Kaksi - kolmesta uroksesta kävi Daen kimpuun ja pidättelivät tuon kaukana Araigneésta sen aikaa, kun viimmeinen uros kävi raiskaamassa Araigneén. Dae hakkasi kaksikon henkihieveriin ja lopulta katsoessaan noita maassa jokin loksahti Daen päässä. Uros halusi varmistaa ja juoksi Araigneén luokse, vain löytääkseen tuon sielun murskattuna. Dae kirosi itselleen tätä, vannoen suojelevansa Araigneéta ja tuon jälkikasvua, vaikkei olisikkaan noiden isä millään lailla. Uros koki myös ensimmäistä kertaa kyyneleet, joista yksi vierähti tämän poskelle ja kuin virvotti uroon sielun tuskasta. Uros ei siltikään antanut anteeksi tapahtuneesta itselleen.

Araigneén pennut (Uusivuosi; 2005)

Dae iloitsi pentujen syntymistä vain hetken, sillä uros tajusi noiden syntyneen varsinaiseen helvettiin. Kurokagen lauma ei ollut paras paikka vastasyntyneille taikka nuorille, mutta Dae ei itse asialle voinut mitään. Uros kuitenkin aikoi parhaansa pitää nuo turvassa, kuten myös niiden emon Araigneén. Pennuista vain toinen oli Daen oma, mutta uros silti hyväksyi molemmat pennut ja huolehti molemmista yhtä paljon. Dae usein kuitenkin joutui huolehtimaan Luciferistä, sillä tuon emo Araigneé ei sietänyt katsoa pentua. Dae siksi saattoikin hieman hävetä Araigneén käytöstä, mutta valinta oli naaraan oma ja Dae ei aikonut antaa kummankaan pennun kuolla vielä. puollustaessaan Araigneéta ja tuon pentua karhulta sai dae rintaansa arpia tuon kynnistä. Lucifer tapasi biologisen isänsä ja katkaisi yhteydet Araigneéseen ja Daen, sekä tuon nuorempaan sisarpuoleen.

✬✪✬✪✬✪♛✪✬✪✬✪✬

LUONNE
Dae on todella lyhyt hermoinen, joten hän suuttuu helposti. Hänellä ei tunnu olevan koskaan hyvä päivä, jonka vuoksi hän voi itsekseenki ärhennellä. Daesta parhainta on purkaa kiukkua muita kohtaan. Uros ei myöskään vihansa vuoksi pidä melkein mistään. Hän vihaa kaikkea mahdollista ja tuo asian ilmi todella usein. Tästä tullaankin yhteen Daen luonteenpiirteeseen: suorapuheisuuteen. Hän kertoo heti mielipiteensä ja haluaa kaikkien varmasti kuulevan sen. Vihaansa Dae osaa vain hillitä Kurokagea kohtaan.

Dae on todella aktiivinen, joten hän täytyy saada koko ajan jotain tekemistä. Hän vain rauhoittuu nukkuessaan. Nukkuessaan hän nukkuukin sikeästi, koska on muuten ollut menemässä joka paikkaan. Pitbullin pitäisi olla todella hyvä luonteinen rotu, mutta Dae on ihan päinvastainen vanhan omistajansa vuoksi, joka koulutti koiraansa väärin.

✬✪✬✪✬✪♛✪✬✪✬✪✬

Pelaaja: Miss Okami
Hahmon tekijä:Daedra
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Dae - Viha itse
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: