Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kenshin - Itse rauhallisuus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ElCamino

ElCamino

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 31.07.2016

Kenshin - Itse rauhallisuus Empty
ViestiAihe: Kenshin - Itse rauhallisuus   Kenshin - Itse rauhallisuus EmptyPe Huhti 28, 2017 6:08 pm

Kenshin
Kenshin - Itse rauhallisuus Dzffyg

Nimi - Kenshin

Nimen merkitys - Vaatimaton, vaatimattomuus

Ikä - Viisi vuotta

Sukupuoli - Uros

Rotu - Kishu inu


Liittouma - Igan shinobit, Shion, Akame

Jälkeläiset - Ehkä tulevaisuudessa

Puoliso / Kumppani - Ei tällä hetkellä

Motto: "Jäitä hattuun"

Ominaisuudet

Taito * * * *
Voima * * *
Karisma * * *
Nopeus * * * * *
Kestävyys * * *
Älykkyys * * * * *
Puruvoima * * *
Kivunsietokyky * *
Ketteryys * * * *
Refleksit * * *
Tekniikat * * * *
Vaarallisuus * * * *
Puissa hyppely * * * * *
Metsästystaito * * * *
Uimataito * * * *

Näkö  * * * *
Haju  * * * *
Kuulo * * *Ulkonäkö


Vanhemmat igat vertailevat usein Kenshiniä sen legendaariseen esi-isään Ōzaruun. Kenshin on suoraansanottuna lähes täydellinen kopio legendaarisesta päälliköstä.  Se on lihaksikas ja tiivisrakenteinen, mutta silti nopea. Sen jalat ovat lujat ja vahvat. Säkäkorkeutta uroolta löytyy 54cm ja painoa puolestaan 24kg. Turkki on ruskea, mutta joku saattaisi luokitella sen jopa punertavaksi. Silmät ovat siniset ja kirsu musta.

Häntä on kiertynyt selänpäälle, vatsaviiva on ylöspäin vetäytynyt, aivan kuten kishulla kuuluukin olla. Silloin tällöin Kenshin kantaa Ōzarun tavoin mukanaan katanaa.


LUONNE

Kishu on hyvin rauhallinen ja järkevä. Se ei hätkähdä juuri mistään ja se on hyvin kylmäpäinen. Urosta on hyvin vaikea saada suuttumaan, ja jos siinä onnistuu olisi jo juhlien paikka. Kenshin pyrkii toimimaan lähes aina harkitustu ja johdonmukaisesti. Se välttää turhaa tappamista, mutta se ei todellakaan pelkää tappaa tilanteen vaatiessa sen.

Kenshin on lojaali johtajalleen ja se on vannoutunut Igojen tehtävälle joka on suojella Itoh-taloa. Se tietää paljon ikivanhoista Shinobeista ja taisteluista, koska sen äiti on kertonut paljon.

Kenshin on hyvin kekseliäs ja sen vuoksi se pärjää yleensä taisteluissa hyvin. Taistellessaan Kenshin keskittyy usemmiten vain viholliseensa, ja se yrittää taistella niin kuin oikean Shinobin kuuluu. Uros on valmis vaikka hyppäämään surmaansa, jos se hyödyttää jotenkin Iga-koiria.

Kenshin ei kunnioita Koga-koiria tippaakaan. Se myöskin tuntee suurta inhoa Tesshiniä kohtaan johtuen Tesshinin sukulaisuudesta Kurojakiin ja näiden kahden esi-isään Ryogaan.

Punaturkkinen kunnioittaa Akamea ja sen ponnisteluja Igojen hyödyksi, mutta Kenshin ei voi ymmärtää miksi Akame poltti aikoinaan Itoh-talon ja pyhät kirjoitukset. Niiden suojeleminen oli Ōzarun ja muiden käsky.


MENNEISYYS

Kenshinin äiti oli Akamen sisko, mutta kun Akame lähti Ginin ja muiden mukaan ja poltti pyhät kirjoitukset tämä päätti lähteä pois veljensä luonta. Narttu ei muutenkaan voinut sillä hetkellä säntäillä ympäri Japania värväämässä koiria karhujen tappamista varten, koska se oli raskaana läheisessä kylässä asuvalle kishu-uroolle.

Syntyminen

Kenshin ja sen kaksi sisarta syntyivät kevätaamuna Iga-kylän lähellä ihmisten hoiviin. Koirat saivat liikkua maastossa vapaasti yömyöhään joka mahdollisti sen että Kenshinin äiti kykeni opettamaan pennuilleen Iga-suvussa kulkevia erikoisiskuja.

Kenshin oppi pennuista nopeimmin ja se omistautui harjoittelemiseen sataprosenttisesti. Se tahtoi tietää lisää suvustaan jatkuvasti, joten sen äiti kertoi yksityiskohtaisesti kaiken mitä se tiesi. Kertomusten myötä Kenshinin sisimpään kasvoi suuri viha Koga-koiria kohtaan.

Kenshin harjoitteli ankarasti tekniikoita kolmen vuoden ajan kunnes viikkoa ennen kuin Kogat valtasivat Itoh-talon kaksi Kogaa kävelivät Kenshiniä ja sen äitä vastaan metsässä. Kenshin ei ymmärtänyt että Kogan ja Igan välillä oli rauha, joten se kävi Koga-koirien kimppuun. Se ei ollut kuitenkaan aiemmin ollut oikeassa taistelutilanteessa joten se jäi alakynteen. Kenshinin äiti syöksyi poikansa avuksi, ja sai kuin saikin Kogat hengiltä. Samassa tilanteessa narttu sai itsekin surmansa. Kenshin ei voinut jäädä katselemaan kuolemaa tekevää äitiään, joten se suuntasi Itoh-talolle ja löysi Igat. Viikkoa myöhemmin Kogan ryökäleet tulivat ja valtasivat Itoh-talon pois Igoilta.


Taistelutekniikat

Neji ki (suomeksi kiertyvä leikkaus) - Hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä

Raikaken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka.
Tekniikan käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla. Kaikki Igan ninjakoirat osaavat tekniikan.


Kūchū Sappō - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta. Tarkoituksena siis liikkua nopeasti viillellen vastustajaa.

Rasensuisha (jap. 螺旋水車, suom. kierteisen vesipyörän tekniikka) on Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka.
Tekniikan käyttäjä hyödyntää veden liike-energiaa, myllyjen vesirattaan tapaan. Esim. Akame käytti tätä tekniikkaa taistelussa White Tigeriä vastaan ja pääsi sen avulla ylös vesipatsasta pitkin, vastustajansa luo.


Pelaaja : ElCamino
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kenshin - Itse rauhallisuus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT-
Siirry: