Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Laika - Tuhannen johtaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Laika - Tuhannen johtaja Empty
ViestiAihe: Laika - Tuhannen johtaja   Laika - Tuhannen johtaja EmptyMa Maalis 14, 2016 7:45 am

Laika - Tuhannen johtaja Vmpq1g
©️Untamed

Nimi: Laika
Nimen alkuperä: Laikan omistaja antoi nimen, inspiraatio epävarma
Sukupuoli: Uros
Ikä: 10 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Akita

Liittouma: Ohu, oma lauma, oma perhe, Diego
Lauma: Laikan lauma
Asema laumassa: Johtaja, perustaja

Motto: "Ongelmiin on aina ratkaisu, pimeyden lopussa on aina valo ja jos sitä ei näy, emme ole vielä siellä."

Sukupuu:

Isoisät: Shiro ja Hach.
Isoäidit: Yamabuki ja Rina.
Eno: Riki.
Siskot: Sasori ja Nami.
Veljet: Rei, Kaze ja Wild.
Serkut: Gin, Hiyan, Giyan.
Serkkujen pennut: Weed, Yukimura, Joe.
Muita sukulaisia: Bellatrix, Orion, Rigel, Sirius, Hikari, Shiro, Kousuke, Saiyuri, Kojiro, Kōshirō, Zion ja Jiromaru

Puoliso: Della
Jälkeläiset: Ellie, Tetsu, Kogetsu, Kisame ja Sibyl

Suhteet:

Laika osoittaa kunnioitusta sekä omia alaisiaan, että Ohun joukkoja kohtaan. Oma puoliso ja pennut tulevat kuitenkin ensin, eikä Laika pidä mitään tai ketään muuta maailmassa itselleen tärkeimpinä ja läheisimpinä, kuin heitä. Uros yrittää parhaansa mukaan suojella perhettään ja ryhtyy hyvin helposti puolustavaksikin asioissa, joissa on edes aavistus siitä, että he olisivat minkään uhan alaisina. Omasta laumastaan, Diego, akitan oikea tassu ja paras ystävä on syystäkin Laikan luottosoturi ja hän luottaisi sekarotuiseen hengellään. Kurokagen laumalaisille tämä ei ole kovin lämmin. Siitä huolimatta, uros on on valmis kuuntelemaan, jos heillä on jotain oikeaa asiaa tai mahdollisesti neuvoteltavaa, muttei ole yhtään sen luottavaisempi tai vähemmän varuillaan heidän seurassaan. Laumattomiin ja muihin Japanin konfliktin ulkopuolisiin hän suhtautuu neutraalisti, mutta ystävällisesti.

############################################################

OMINAISUUDET

Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

############################################################

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 68 cm
Paino: 32 kg
Turkinväri: Valkoinen
Silmien väri: Sininen
Tuntomerkkejä: Sininen kaulapanta, pallokuviot otsassa

Laika on ulkonäöltään melko yksinkertaisen näköinen ja hyvin tunnistettavissa. Häneltä ei puutu voimavaroja, sillä kehonrakenne on vahva ja kestävä, mutta samalla hyvin ketterä. Jalat ovat vahvat ja joustavat, kynnet terävät ja uros on näiden attribuuttien seurauksena erittäin hyvä kiipeämään ja kyvykäs esim. nopeaan ja hallittuun liikehdintään oksistossa. Turkki on lyhytkarvainen ja väriltään valkoinen. Laikalla ei ole mitään selviä ruhjeita tai arpia mistä hänet voisi tunnistaa, mutta tämän kaulassa on sininen nahkapanta jossa on metallinen solki, helposti tunnistettava tuntomerkki. Korvat ovat pystyt ja häntä kippuralla.

Laika - Tuhannen johtaja Npj59j
©️Untamed

############################################################

LUONNE

Laikan keskeisimmät luonteenpiirteet ovat karisma, oikeudenmukaisuus ja optimistisuus. Uroksella on synnynnäinen, ystävällinen ja helposti miellyttävä persoonallisuus, joka tuo useimmille yksinkertaisesti halun kuunnella tämän sanottavia, sekä vastata takaisin. Oikeudenmukaisuus ja optimistisuus ovat kaksi piirrettä, jotka toimivat usein yhdessä. Ei ole epätavallista, että Laika näkee paljonkin vaivaa muiden auttamisessa, kannustamisessa ja ongelmien ratkaisemisessa niin, että kaikki osalliset ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Optimistisuus erityisesti saattaa näkyä pitkäaikaisesti Laikan hallitsevana luonteenpiirteenä, sillä hän kykenee aina näkemään hyvät puolet asioissa ja henkilöissä, sekä tien eteenpäin vaikeimpinakin aikoina. Optimistisuuden kautta tulee myös luonnollinen periksiantamattomuus.

Perusolemukseltaan valkoturkki on tyyni ja rauhallinen. Tämä osaa pitää tyyntä olemustaan yllä jopa jännittyneissä ja vaarallisissa tilanteissa ja useimmiten pyrkiikin tekemään näin, sekä selvittämään asiat puhumalla, sillä mielellään välttää turhaa väkivaltaa, ellei ole sukset ristissä täyden järjenvastaisen psykopaatin ja maanvaivan kanssa. Hänen kasvoillaan on ilmeisesti pysyvä karismaattinen ja kevyt hymy, joka häviää aniharvoin taistelun, jännittyneen ilmapiirin tai totisemman keskustelun ulkopuolella. Ystävilleen, liittolaisilleen ja erityisesti perheelleen Laika on erittäin uskollinen ja lojaali, valmiina auttamaan parhaansa mukaan ja minä hetkenä tahansa.

Lauman vastuullisena johtajana, uros luottaa omiin päätöksiinsä, mutta on aina valmis kuulemaan muiden mielipiteitä ja ajatuksia, sekä kantamaan vastuun sekä omista, että alaistensa teoista. Laumansa komentamisessa taistelussa Laika ei välttämättä ole Japanin paras vaihtoehto, mutta uroksella on jo kokemusta sodankäynnistä ja strategisesta johtamisesta ja osaa lukea taistelua ja sen etenemistä, joten siinä osastossa hän pärjää kaikkia paitsi etevimpiä strategisteja vastaan. Itse taistelussa ollessaan akita pitää päänsä kylmänä ja koittaa olla liikkeidensä suhteen järkevä, jättämättä mitään sattuman varaan ja ottamatta turhia riskejä. Uros myös kykenee antamaan anteeksi ja usein tekeekin näin niille epäonnisille, jotka joutuvat taistelemaan Kurokagen riveissä.

Laika - Tuhannen johtaja Laika_10
©️Shiomi

############################################################

MENNEISYYS

Varhainen elämä

Laika syntyi lämpimänä kesäaamuna Higashinarusen kylässä, Akita Kenissä kuten Gin ja tämän sisarukset useampia vuosia aikaisemmin. Uroksen lapsuus oli kuukausien ajan rauhallinen ja huoleton, kun pentu leikki sisarustensa kanssa välittämättä mistään. Meno muuttui, kun vanha, mutta sinnikäs ja taidokas metsästykselle elämänsä omistanut mies nimeltään Takeaki osti nuoren Laikan metsästyskoirakseen ja alkoi kouluttamaan tätä pian. Mies oli veteraani, vanha tekijä joka onnistui saamaan kouluttamattomienkin koirien huomion välittömästi ja koulutettua näitä helpon tuntuisesti, sekä tehokkaasti. Laika ei ollut poikkeus ja vasta joiden kuukausien jälkeen akita olikin jo melkoinen taituri jäljittämään ja ylipäätään metsästämään, kuten myös vahva ja nopea. Uros sai nimensäkin Takeakilta, jolle ei ole selvää selitystä. Mies saattoi nimetä koiransa Neuvostoliiton ja historian ensimmäisen avaruuskoiran, Laikan mukaan.

Useamman vuoden ajan uroksen elämä oli yksinkertaista. Hänen isäntänsä intohimo vei Laikan ympäri Japania metsästämään ties mitä riistaa useaan otteeseen tämän aikana kesykoirana ja valkoturkilla on hyviä muistoja ajastaan omistajansa kanssa. Kaikki muuttui Takeakin saavuttua kotiinsa eräs päivä, alakuloisen oloisena. Laika ei ymmärtänyt, mikä hänen omistajallaan oli, eikä tulisi ikinä ymmärtämäänkään. Miehellä oli diagnosoitu parantumaton syöpä, eikä hänellä ollut enää paljon elinaikaa. Takeakilla oli ollut useampi metsästyskoira elämänsä aikana, mutta Laika tulisi olemaan viimeinen.

Alkuun hän oli epävarma siitä, mitä tehdä toiselle, sillä akita tulisi selvästi elämään omistajaansa pitempään, eikä Takeaki halunnut lopettaa toista, tai antaa pois. Lopulta hän tuli siihen päätökseen, että vapauttaisi Laikan, kun hänen kehonsa vielä siihen kykenisi. Niinpä parin päivän päästä vanhus ajoi autollaan viimeistä kertaa koiransa mukanaan, vain jättääkseen tämän lähelle akitan syntymäpaikkaa, Higashinarusen kylää. Ennen hyvästejä ja pois ajamista Takeaki irrotti Laikan kaulapannassa kiinni olleen tuntolevyn, ettei kukaan yrittäisi tavoittaa miestä, jos sattuisi akitan löytämään. Laika ei enää ikinä nähnyt omistajaansa. Valkoturkilla kesti hetki tajuta, että mitä hänen omistajansa oli tehnyt, oli pysyvää.

Ohun paratiisi

Laika kierteli määränpäättömänä jonkin aikaa, kunnes päätti kävellä takaisin kylään, josta oli poistunut niin kauan aikaa sitten. Kylään saapuessaan, hän tunnisti yhden rappeutuvan ulkovaraston kaltaisen rakennuksen, muistaen sen näyn heikosti menneestä. Ovi oli sepposen selällään, joten uros käveli kiinnostuneena sisään, nähden yhden ainoan, ihmeen tutulta tuntuvan hahmon makoilevan vanhalla, ajan ja käytön kuluttamalla peitolla yhdessä varaston nurkista. Toinen hahmo huomasi Laikan miltei välittömästi ja nousi ylös hiukan säikähtäneenä. Parin sekunnin tuijotuskilpailun jälkeen kaksikko tunnisti toisensa. Se oli Nami, toinen Laikan siskoista. Kaksikko oli iloinen nähdessään toisensa ja kävivät jopa tunnin verran jatkuvaa jutustelua, kysellen ja kertoen kaikesta maan ja taivaan välillä.

Nami kertoi harmilliset uutiset siitä, että heidän vanhempansa olivat molemmat kuolleet luonnollisiin syihin. Laika tunsi surua uutisesta, sillä ei ikinä voisi nähdä vanhempiaan enää, mutta vaihtoi puheenaihetta kaksikon muihin sisaruksiin, udellen missä he olivat. Kävi ilmi, että Nami tiesi paljonkin Japanin tilanteesta, erityisesti Ohusta ja kertoi innoissaan heidän serkustaan, Ginistä, tämän laumasta paratiisimaisessa Futago-solasta ja siitä, miten heidän sisaruksensa olivat lähteneet liittymään tähän laumaan. Nami puolestaan oli jäänyt kotiin huolehtimaan vanhemmistaan, kun nämä vielä olivat hengissä eikä hän vain ikinä lähtenyt jälkeenpäin. Laika kuunteli erittäin kiinnostuneena ja tunsi halua nähdä lauman ja tavata Ginin henkilökohtaisesti.

Pian hän olikin matkalla Namin kanssa tähän siskonsa kuvailemaan paratiisiin ja Futago-solaan saavuttuaan pääsi viimein tapaamaan serkkunsa Ginin ensimmäistä kertaa ja se oli täysin matkan arvoinen kokemus. Gin ja tämän luoma paratiisi olivat uskomattomia Laikan silmissä ja ei kestänyt kauaa, kunnes uros oli tehnyt päätöksen jäädä paratiisiin ainakin tilapäisesti, etenkin kun ei voinut enää palata vanhaan elämäänsä. Hänellä oli jo entuudestaan perusajatukset taistelemisesta, mutta Ohun seurassa ollessaan tämä oppi taistelutekniikoita ja miten keskittää kykynsä kaikkein tehokkaammalla tavalla taistelussa. Jonkun ajan päästä Laika tapasi ikäisensä Della- nimisen akita nartun, jonka kanssa ystävystyi ja alkoi kehittämään toista kohtaan tunteita hyvinkin nopeasti. Ajan kulkiessa Della sai kuulla siitä, miten hänen emonsa oli kuolinvuoteellaan ja halusi mennä Kyushuun viettämään viimeiset mahdolliset hetket äitinsä kanssa.

Ajatellen sitä, miten ei ikinä saanut samankaltaista mahdollisuutta omien vanhempiensa kanssa, Laika suostui lähtemään Dellan mukaan matkalle Kuyshuun ja kaksikko poistui Futago-solasta, matkaten Kyushuun ja viettivät siellä Dellan emon viimeiset puolitoista viikkoa hänen vierellään. Vanhuksen viimein kuollessa, Laika oli Dellan rinnalla, valmiina tarjoamaan tukea ja kaksikosta tulikin oikein läheisiä, kunnes nämä viimein alkoivat seurustelemaan aktiivisesti. Della halusi jäädä Kyushulle asumaan, sillä hänen koko sukunsa oli asunut saarella ja nyt narttu oli sukupuunsa viimeinen. Laika suostui ja jäi saarelle, mutta piti ensin huolen, että sana hänen jäämisestään pääsisi Ohun laumalle sen lupauksen kera, että valkoturkki olisi aina valmis auttamaan Ohun sotureita, apujoukkojen kanssa jos tilanne sitä vaatisi.

Lauman kokoaminen

Laikan aloittaessa elämänsä Kyushussa puolisonsa Dellan kanssa, hän samalla edusti Ohua sekä laumaa johtanutta akita-sukua saarella. Valkoturkki paransi ja ylläpiti paikallisten laumojen suhteita Ohuun, toimien välitassuna ja tulkkina laumojen välillä, sekä keräsi omaa pienempää laumaansa luodakseen jälkensä saaren historiaan, sekä perinnön minkä toivoi pystyvänsä jättää jälkeläisille tulevaisuudessa. Vetovoimallaan ja karismallaan, joista Laika oppi vasta nyt, hänen ei ollut hankalaa saada laumaa pystyyn ja jonkin ajan kuluttua tämä oli melko vaikutusvaltainen Kyushussa. Yhä useammin tämä tapasi muita saaren laumojen johtajia jutellakseen väleistä sekä metsästysmaista ja yhteistyö sujui erinomaisesti. Valkoturkin elämän onnellisin hetki saapui eräänä kauniina kevätaamuna, kun Dellan ja Laikan ensimmäinen pentue syntyi ja Laikan toiveet isyydestä ja perinnön jättämisestä jollekin näyttivät entistä todellisimmilta. Parin kuukauden ajan Laika eli perhe-elämää ja koko elinikänsä onnellisinta ajanjaksoa uuden perheensä kanssa. Elämä oli hyvää ja tulevaisuus näytti kirkkaalta.

Vain vähän aikaa Ellieksi, Tetsuksi, Kogetsuksi, Kisameksi ja Sibyliksi ristittyjen pentujen synnyttyä, Honshusta saapui miltei rasitukseen kuollut lähetti, joka kertoi vaivalloisesti Ohun olevan mysteerisen Kurokagen hyökkäyksen kohteena ja pyytävän apua. Laika ei pitänyt siitä ajatuksesta, että oli jättämässä perheensä tähän tärkeään aikaan, mutta vastasi avunpyyntöön myöntävästi, lähettäen oman lähettinsä viemään Ohulle tiedon siitä, että oli valmiina tarjoamaan kaiken avun, minkä kykeni. Kukaan ei sitä silloin osannut edes kuvitella, mutta Ohu oli jo lyöty Kurokagen toimesta. Pikaisesti valkoturkki keräsi nyt muutaman sadan hengen laumansa valmiiksi lähtöön, jonka jälkeen uros tapasi Kyushun muiden laumojen johtajat ja selitti tilanteen näille. Hyvien suhteiden ansiosta muut laumat suostuivat osallistumaan sotaretkeen Ohun tueksi ja Laika sai johdettavakseen tämän ison laumojen koalition, joka oli miltei 1000 päinen. Koko joukon mobilisointi kesti muutaman ylimääräisen päivän, mutta armeija lähti matkaan välittömästi kun pystyi. Ennen lähtöään, Laika hyvästeli perheensä ja lupasi heille vielä tulevansa takaisin.

Laika - Tuhannen johtaja 6eivdf
©️Untamed

Taistelu Kurokagen kanssa

Lauman saavuttua Honshuun ja kohti Futago-solaa, he saivat matkalla kuulla paljon huolestuttavia huhuja Ohun tilanteesta. Ne vaihtelivat hitusen, mutta kaikkia yhdisti yksi teema: Kurokage oli vallannut Gajyon. Laikan luottosoturit ja neuvonantajat olivat ristiriidassa siitä, mitä tehdä tilanteessa, sillä ei ollut edes varmaa tietoa siitä, missä Ohun joukot olivat sillä hetkellä. Joidenkin lähteiden mukaan Ohu oli totaalisesti hajonnut, toisten mukaan taistelu jatkui yhä ja lauman johto oli vaikean päätöksen edessä. Laika toimi päätöksentekijänä ja valitsi suoran hyökkäyksen, ajatellen että se oli nopein tapa auttaa Ohua. Akita oli siinä uskossa, ettei Kurokage vielä tiennyt hänen laumastaan ja että heillä olisi mahdollisuus yllätyshyökkäykseen. Jos Kurokagelle annettaisiin aikaa lujittaa asemaansa Honshussa, lauman olemassaolo tuskin pysyisi kauan salaisena, joten Laika päätti käyttää tilaisuutensa välittömästi.

Tämä oli iso virhe. Toisin kuin Laika luuli, Kurokage oli onnistuneen tiedostelun ja Kyushusta takaisin lähetetyn lähetin vangitsemisen ja kidutuksen seurauksena saanut tietää Laikan laumasta hyvin etuajassa ja odotti akitan johtavan joukkonsa Ohun avuksi hyvin pian. Vaikka Kurokagella ei ollut epäilystäkään siitä, etteivätkö hänen joukkonsa kykenisi päihittämään tätä uutta vastustajaa, halusi koirasusi silti uhrata mahdollisimman vähän omia joukkojaan taistelussa, joten valmisteli ansaa Laikalle ja tämän armeijalle, toivoen, että saisi murskattua tämän uuden uhan kertaheitolla.

Lauman lähestyessä Futago-solaa, ensimmäiset kontaktit Kurokagen joukkojen kanssa olivat olleet menestyksekkäitä ja vaikutti siltä, että paholaisen joukot olivat päihitettävissä. Laikan käskystä lauma jatkoi etenemistään, pääkohteenaan Gajyo. Todellisuudessa Kurokage antoi Laikan laumalle virheellisen voiton ja onnistumisen tunteen uhraamalla pieniä määriä joukkojaan heitä vastaan, sekä johdatti laumaa suoraan tarkasti valmisteltuun ansaan. Metsäisellä alueella Futago-solassa, Laika tajusi laumansa astelevan suoraan ansaan vasta viime hetkellä, kun tilaisuuttaan hiljaa kasvillisuuden suojissa odottaneet Kurokagen joukot hyökkäsivät armotta lauman haavoittuvaisiin sivustoihin. Laika komensi hyökkäyksen välittömän pysäytyksen ja siten vähensi mahdollisia tappioita, mutta akitan oivallus, sekä käskyt tulivat liian myöhään pelastamaan kaikkia.

Kurokagen lauman eliitti toimi hyökkäyksen keihäänkärkenä ja onnistui murtamaan Laikan armeijan rivit, eristäen neljännesosan laumasta isoon saarrokseen, joka tiukkeni hetki hetkeltä apujoukkojen alkaessa saapua paikalle. Miltei 300 Laikan alaista jäi saarroksiin ja hyökkäyksen kohteeksi joka suunnasta. Välittömästi muu lauma yritti vapauttaa saarroksissa olevat toverinsa, mutta Kurokage oli valinnut oikeat alaisensa yllätysmanööveriinsä, ja heidän mestarillisesti luomansa motti pysyi suljettuna. Yhä enemmän vihollisen apujoukkojen saavuttua, Laika järkytyksekseen ymmärsi sen, kuinka paljon isompi Kurokagen lauma todella oli, ja kuinka tehokkaasti se toimi siitä huolimatta, että oli juuri taistellut Ohua vastaan. Hetken ajan näytti siltä, että vielä vapaana oleva, suurempi osa Laikan laumasta joutuisi myös saarretuksi, mutta akita antoi joukoilleen käskyn vetäytyä kun siihen oli vielä mahdollisuus. Taisteleminen olisi ollut itsemurha koko laumalle, joka joutui taistelemaan isompaa joukkoa vastaan kolmeen suuntaan samanaikaisesti.

Tekemällä tämän erittäin hankalan päätöksen vetäytymisestä, Laika varmisti sen, että suurin osa hänen joukoistaan selviäisi seuraavaan päivään, mutta saarroksissa olevat soturit jäivät oman onnensa nojaan ja yli puolet näistä kaatuivat silkan ylivoiman edessä, loput otettiin vangeiksi tai orjiksi. Kurokagen joukot taistelivat perääntyvää Laikan laumaa vastaan pitkän matkaa ihan Futago-solan laitamille, mutta paholaisen käskystä lopettivat ja palasivat takaisin, tuoden lyhyen mutta verisen taistelun päätökseensä.

Taistelun jälkivaikutus ja lauman hajoaminen

Vaikka suurin osa laumasta oli onnistunut vetäytymään taistelusta hengissä, operaatio oli ollut katkera tappio ja silkka katastrofi. Useat olivat menettäneet henkensä tai jääneet vangiksi. Vielä useampi oli loukkaantunut ja lähes tulkoon koko lauman moraali oli pahasti vahingoittunut. Siitä huolimatta heidän valkoturkkinen johtajansa yritti optimistisena viedä laumaa vielä eteenpäin ja pitää joukkonsa motivoituneena parhaansa mukaan. Ansa ei myöskään ollut Kurokagen toivoma 'coup de grâce', mutta tyranni oli tyytyväinen siihen, että se oli pahasti raadellut Laikan laumaa ja huomattavasti vähentänyt sen aiheuttamaa uhkaa hänen vallalleen.

Miltei välittömästi akitan joukkojen poistuttua Futago-solasta, koirasusi alkoi lähettämään iskuryhmiä lauman perään, sekä tiedustelijoita. Näin Kurokage piti huolta siitä, että laumalla oli mahdollisimman vähän hengitystilaa ja että olisi itse kartalla lauman kaikista liikkeistä. Laikan lauma sai jatkuvasti olla varuillaan Kurokagen alaisten pienten hyökkäysten ja iskujen takia. Laikan päätehtävänä oli yrittää löytää turvallista paikkaa Honshusta, jonka ottaa tukikohdaksi, ennen mitään uusia siirtoja Kurokagea vastaan ja näin lauma oli jatkuvasti liikkeellä. Monet demoralisoituneet soturit alkoivat epäilemään sodan voiton mahdollisuutta ja jotkut jopa alkoivat kyseenalaistaa Laikan johtokykyjä. Ajan mittaan laumalaisia alkoi jäämään pois useista syistä, aluksi pahemmin loukkaantuneet, sitten lauman johtoa epäilevät ja lopulta henkisesti murretut ja epätoivoiset, jotka näkivät sodan olleen hävitty. Laika toivoi, ettei kukaan jättäisi laumaa, muttei aikonut estää tai syyttää ketään tekemästä niin, sillä se oli heidän päätöksensä ja uroksen mielestä hänen alaisillaan oli täysi oikeus siihen.

Pitkän aikaa tilanteen jatkuttua tuloksettomana, ongelmat vain kasaantuivat. Metsästäjät saivat yhä vähemmän ruokaa tuotua laumalle, kun olemassa oli jatkuva uhka Kurokagen joukoista, eikä selvää tietoa siitä, mikä Ohun tilanne oli. Moraali oli murtumaisillaan ja yhä useammat jättivät lauman, toiset kunniallisesti ja toiset sanaakaan sanomatta, kunnes alkuperäisestä tuhannesta soturista oli jäljellä vain noin 200 sinnikästä ja kaikkein lojaalinta soturia, jotka vielä löysivät motivaatiota johtajansa optimistisuudesta ja yrityksistä pitää lauma kasassa. Tässä välissä alpeille vetäytynyt Ohu oli saanut kuulla Laikan lauman saapumisesta ja lopulta yksi heidän tiedustelijoistaan tavoitti lauman, saaden viestin kuljetettua Ohun tilanteesta suoraan johtajalle. Uutinen oli katkeransuoloinen Laikalle, joka oli menettänyt suurimman osan laumastaan matkan varrella. Iloisena siitä tiedosta, että Ohu oli vielä sodassa mukana, eikä hän ollut yksin, Laika teki päätöksen johdattaa jäljellä olevat joukkonsa alpeille turvaan, sekä yhdistämään voimansa Ohun joukkojen kanssa.

Ohun vieraana ja viimeaikaiset tapahtumat

Välittömästi Ohun tukikohtaan saavuttuaan, Laika tiesi saavuttaneensa etsimänsä turvapaikan, jossa hänen rasittuneet 200 soturiaan voisivat levätä rauhassa, pelkäämättä Kurokagen yllätyshyökkäyksiä. Ohulaiset ottivat Laikan lauman mielellään vastaan, vaikkakin kauhistuneina siitä, kuinka paljon se oli kutistunut tuhannesta soturista, jotka Laika kertoi johtaneensa Kyushusta asti. Valkoturkki tapasi serkkunsa Ginin jälleen, sekä Ohun uudeksi ylipääliköksi kohonneen Yukimuran. Miltei välittömästi Laika oli kaavailemassa jatkosuunnitelmia ja tuli siihen tulokseen, että hänen olisi parasta jättää mukanaan olevat 200 soturia ainakin tilapäisesti Ohun alaisuuteen. Uros oli luvannut itselleen oppivansa aiemmasta virheestään ja välttääkseen huomiota, valkoturkki aikoisi poistua alpeilta vain muutaman yksilön seurassa. Tämän suunnitelmana oli kerätä matkan varrella pudonneet joukkonsa takaisin yhteen ja tuoda heidätkin alpeille suojaan parantaakseen Ohun mahdollisuuksia Kurokagea vastaan tulevaisuudessa.

Tehtävä ei tulisi olemaan helppo ja uroksen tulisi tehdä suostuttelua, sekä jopa todistaa itsensä joillekin joukoistaan, jos haluaisi saada näiden luottamuksen takaisin. Laikan vielä suunnitellessa lähtöään, täysin odottamaton henkilö saapui Ohun partion mukana tukikohtaan. Laikan tytär, Ellie oli saapunut pitkän ja mutkikkaan matkan Kyushusta ja tapasi isänsä ensimmäistä kertaa sitten tämän lähdettyä kuukausia aikaisemmin. Jälleennäkeminen oli onnellinen ja monella tasolla tervetullut, mutta Laika oli suunnattoman huolissaan Elliestä ja kyseli miltei heti, mitä hän teki Honshussa. Ellie oli lähtenyt etsimään isäänsä, mutta oli jäänyt Kurokagen joukkojen vangiksi ja onnistunut vain hädin tuskin pakenemaan hengissä. Tarinan kuultuaan, Laika oli harvinaisen raivoissaan Kurokagelle ja vakuutti tyttärelleen, että kaikki tulisi olemaan hyvin. Tämä oli pieni valkoinen valhe, sillä mielessään uros vain ajatteli sitä, miten pian tuleva lähtö tulisi vaikuttamaan Ellieen, kun hänen isänsä olisi lähdettävä nuorukaisen seurasta jo toistamiseen.

Laika - Tuhannen johtaja R8idc6
Laika & Ellie
©️Untamed

############################################################

TAISTELUTEKNIIKAT

Kūchū Sappō - Nopea hyökkäys, jossa käyttäjä hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tehden vahinkoa viiltohaavojen muodossa.

Swing Circle - Hyökkäyksessä tartutaan kohdetta jalasta ja aletaan pyörittämään ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja, mikäli uhri osuu johonkin tekniikan aikana.

Neck the Killing - Käyttäjä puree hyökkäyksen aikana kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

############################################################

MUUTA

- Laika on Kyushun epävirallinen hallitsija. Epävirallinen siinä mielessä, ettei hän sellaista itse väitä, saati ajattele saarta omanaan, mutta Laika laumansa tavoin asuu Kyushyssa ja laumakin on saaren isoin ja mahtavin, tehden akitasta monella tavalla Kyushun vaikutusvaltaisimman koiraeläimen.

- Laika ei ole nähnyt puolisoaan tai pentujaan, Ellietä lukuunottamatta moneen kuukauteen. Kurokagea vastaan tehty sotaretki epäonnistui pahasti ja valkoturkilla ei ole ollut mahdollisuutta käydä Kyushussa pitkään aikaan Honshun nykytilanteen ja ongelmien takia, mutta toivoo parasta perheelleen, sekä näkevänsä heidät vielä uudestaan pian.

- Uros sai kaulapantansa entiseltä omistajaltaan ja siinä oli aiemmin kiinni tuntolevy koiran omistajan tunnistamiseksi.

- Hahmon menneisyyttä on muokattu eniten alkuperäisestä muodosta, mutta sitä ja pieniä muutoksia luonteeseen lukuun ottamatta hahmo on suurin piirtein sama, tietoja on vain laajennettu suuresti.


Alkuperäishahmo ©️ Hopsufani
Alkuperäinen esittely:
 

Laajennetut tiedot/hahmon uusinta ja muokkaus ©️ Lone Wolf
Kuvat ©️ Untamed & Shiomi

Pelaaja:
Lone Wolf

_________________
Laika - Tuhannen johtaja 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Laika - Tuhannen johtaja Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Laika - Tuhannen johtaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAIKAN 1000 SOTURIA-
Siirry: