Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Ruri - Shinharan johtaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Ruri - Shinharan johtaja Empty
ViestiAihe: Ruri - Shinharan johtaja   Ruri - Shinharan johtaja EmptyKe Joulu 14, 2016 6:14 pm

Ruri - Shinharan johtaja Vh9iza
LINEART (c) Roneri

NIMI
Ruri
NIMEN MERKITYS
Kanjeilla 瑠璃 kirjoitettuna nimi viittaa lapislatsuliin, koruissa käytettyyn puolijalokiveen.
KUTSUTAAN
Yleisesti tunnetaan nimellä Ruri, laumansa keskuudessa kutsutaan myös johtajaksi tai Isosiskoksi.

SUKUPUOLI
Narttu
IKÄ
7-vuotias

LAJI
Koira
ROTU
Isosveitsinpaimenkoira; rotu tunnetaan myös nimityksellä grosse, mikä tulee esiintymään niin esittelyssä kuin todennäköisesti peleissäkin.

LIITTOUMA
Shinhara-jengi
ASEMA
Johtaja

OMINAISUUDET
Taito ***
Voima ****
Karisma ****
Nopeus **
Kestävyys *****
Älykkyys ****
Puruvoima ****
Kivunsietokyky ****
Ketteryys ***
Refleksit **
Tekniikat **
Vaarallisuus ****
Puissa hyppiminen
Metsästystaito ***
Uimataito **

AISTIT
Näkö ***
Kuulo ***
Haju ***

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 67 cm
Paino: 52 kg

Ruri on vankkarakenteinen isosveitsinpaimenkoira, jonka olemus huokuu voimakkuutta. Sen runko on selkeästi pidempi kuin sen säkäkorkeus ja sen tapa seistä on tasapainoinen sekä vakaa. Kokonsa takia se ei ole erityisen nopea lyhyillä matkoilla, mutta sen sijaan sen kestävyys vetää vertoja parhaimmillekin. Rodulleen tyypillisesti nartun purenta on voimakas, mikä voi aiheuttaa pahoja vammoja taisteluissa.

Ruri on väriltään kolmivärinen: musta, punaruskea ja kermanvalkoinen. Sen turkki on keskipitkää ja tiheää; se pitää siis hyvin loitolla niin veden kuin kylmyydenkin. Sen turkki voi kuitenkin olla usein varsin rähjäisen näköinen, sillä narttu ei aina saa kaupungissa ollessaan mahdollisuutta peseytyä. Likaisen turkkinsa takia sitä voidaan helposti kauempaa luulla ihan tavalliseksi kulkukoiraksi, mutta yleensä sen itsevarma ja arvokas olemus saavat tuntemattomatkin tajuamaan, ettei se ole mikään tavallinen kulkuri. Rurin silmät ovat väriltään vaalean kellertävät.

Nartun erottaa helposti muista koirista sen asusteet, jotka sen entinen omistaja laittoi sille. Kaulassaan sen kantaa punaista, ruudullista solmiota, ja etujaloissaan sillä on valkoiset säärystimet, joissa on harmaita raitoja. Vasemmassa etukäpälässään sillä on lisäksi tummanruskea, puinen koru. Sen omistaja myös lävisti sen vasemman korvan, jossa on pieni kultainen rengas.
Rurilta löytyy pieniä arpia ympäri kehoa; huomattavimmat ovat sen kasvoissa, kun taas sen kropassa olevat arvet voivat jäädä osittain turkin alle piiloon.

LUONNE

Ruri on ollut koko elämänsä varsinainen rämäpää ja usein liiankin uhkarohkea. Sillä on ollut taipumusta tunkea nokkaansa muiden asioihin ja joutua erilaisiin ongelmiin, ja jos se on saanut jonkin idean, on sitä ollut hankala pysäyttää toteuttamasta visiotaan. Rämäpäisyytensä takia se on myös onnistunut polttamaan monien läheistensä hermot elämänsä aikana, sillä se on voinut helposti jättää muiden tunteet huomiotta.

Vuosien myötä grosse on oppinut kantapään kautta huomioimaan muita paremmin, erityisesti ryhdyttyään johtamaan omaa jengiään. Pieni uhkarohkeus sen teoissa ja päätöksissä on silti usein näkyvissä. Se ei pelkää johtaa laumaansa taisteluun, jonka voiton mahdollisuuksista se ei ole täysin varma. Toisaalta Rurin tärkein periaate johtajana on, ettei se lähetä alaisiaan vaaraan, johon se ei itse menisi. Se tekee kaikkensa, jotta turhilta kuolemilta vältyttäisiin ja pyrkii usein suojelemaan alaisiaan omalla kustannuksellaan, jos se vain on mahdollista.

Ruri kohtelee Shinharaa pitkälti niin kuin sen jäsenet olisivat sen omaa perhettä. Se pyrkii tulemaan kaikkien kanssa toimeen, ja vaikka jengissä onkin oma hierarkiansa, se pyrkii painottamaan, että vähintään taistelussa ne kaikki ovat tasavertaisia. Narttu tuntee jokaisen laumalaisensa vähintään nimeltä, mutta useimman kanssa se tulee toimeen myös hyvinä ystävinä. Sen hyvät puhujan lahjat ja tapa osoittaa kiinnostusta alaisiaan kohtaan ovat piirteitä, joiden takia sitä seurataan ja sen käskyjä kuunnellaan.

Siinä missä Ruri on lämmin ja rento omia laumalaisiaan kohtaan, se pystyy toisaalta olemaan jäinen ja ankara niille, jotka ovat saaneet sen vihat niskoihinsa. Se ei unohda tehtyjä rikkomuksia helposti ja sen taipumus kostonhimoon on usein liiankin suuri. Jos sen suututtaa, on parempi myös pysyä poissa sen silmistä koko loppu elämänsä tai saattaa joutua kärsimään pahasti. Tämä koskee myös Shinharan alaisia, jotka tekevät toistuvia tai suuren rikkomuksen; ne karkotetaan pysyvästi ja niitä vastassa on lähes poikkeuksetta vain kuolemantuomio, jos ne pyrkivät palata takaisin jengiin.

Ruri esiintyy tuntemattomille ensisijaisesti laumansa johtajana: viileän neutraalina ja voimakkaan suojelevana. Se pyrkii ylläpitämään itsestään jopa joissain määrin uhkaavaa ja pelottavaa vaikutelmaa laumansa ulkopuolella, jotta mahdollisimman harva uskaltaisi alkaa haastaa riitaa niiden kanssa. Grosse tiedostaa jenginsä pienuuden ja sen, että se altistaa Shinharan vaaralle, jos joku suurempi lauma ottaisi sen silmätikukseen. Tämän takia se ei kaihda epärehellisiäkään keinoja taatakseen laumalaisilleen turvalliset elinolosuhteet. Myöskään tappamista se ei kaihda, joskin oikein suuttuneena se mieluummin haavoittaa kohdettaan pysyvästi ja jättää tämän kärsimään vammoistaan koko loppu elämäkseen ja levittämään viestiä, ettei Shinharaa kannata ärsyttää.

Selkeästi taistelukyvyttömiä tuntemattomia Ruri on kuitenkin usein valmis auttamaan ja ottaa nämä mieluusti osaksi laumaansakin, jos nämä ovat narttuja tai nuoria pentuja. Sen tarkoitus on luoda Shinharasta jengi, joka tarjoaisi turvapaikan nartuille, jotka sitä tarvitsevat. Henkilökohtaisella tasolla Rurilla ei sinänsä ole mitään uroksia vastaan; ajatus jengin rakenteessa syntyi puhtaasti ihmisten jengistä, jossa sen entinen omistaja oli ja jossa oli vain naisia.

MENNEISYYS

Ruri syntyi Fukushiman alueella kuuden sisaruksensa kanssa. Niiden vanhemmat olivat rotunsa keskuudessa kuuluisia näyttelykoiria ja pentujen emon omistaja odotti pentujenkin menestyvän hyvin, kunhan vain kasvaisivat. Pennut eivät kuitenkaan menneet helposti kaupaksi ja lopulta vain neljä niistä saivat uuden omistajan heti luovutusikään tultuaan. Ruri ja kaksi muuta pentua jäivät vielä niiden emon omistajalle.

Kolmen pennun kasvaessa suuremmiksi kävi niiden elättäminen kuitenkin liian kalliiksi niiden omistajalle, olihan hänellä näiden lisäksi muitakin koiria. Sen takia hän joutui myymään kolmikon selvästi liian alhaiseen hintaan ja ostajille, jotka eivät vaikuttaneet kaikkeista parhaimmilta. Ruri uusi koti löytyi Tokion lähettyviltä erään vanhan pariskunnan luota sen ollessa puolivuotias. Se oli innoissaan päästessään täysin uusiin maisemiin, mutta jätti ensimmäisen kotinsa haikein mielin.

Grosse ei ollut uusien omistajiensa ainoa koira, vaan näillä oli jo entuudestaan kaksi muutakin koiraa, shiba inuja. Se ei tullut aluksi näiden kanssa toimeen, sillä ikävä sen vanhaa perhettä kohtaan sai sen äksyilemään, mutta ajan myötä se pääsi ikävästään yli ja alkoi sietää kahta muuta lemmikkiä. Niiden omistajat pitivät niistä hyvää huolta, joskin pariskunta alkoi olla niin vanha, etteivät he pystyneet ulkoiluttamaan Ruria niin paljon, että sen nuoruuden tuoma energian tarve olisi täyttynyt täysin. Tämän takia se alkoi rikkoa asioita uudessa kodissaan ja karkailikin välillä.

Shinharan kohtaaminen

Eräällä karkureissullaan ollessaan noin vuoden ikäinen se päätyi lähemmäs Tokion ydintä ja sattui huomaamaan joukon nuoria naisia. Nämä kiinnittivät sen huomion, mutta samalla se kiinnitti myös naisten mukana olleiden koirien huomion. Ruri ei mielestään tehnyt mitään väärää pysähtyessään ja jäädessään tuijottamaan joukkiota, mutta ilmeisesti koirat eivät pitäneet siitä ja hyökkäsivät yllättäen nuorukaisen kimppuun. Koirien omistajat tuijottivat tilannetta hetken aikaa sivusta, ennen kuin tulivat viimein ottamaan koiransa pois nartun kimpusta. He eivät tehneet elettäkään auttaakseen haavoja saanutta Ruria, vaan se joutui yksin raahautumaan takaisin kotiinsa, missä sen omistajat järkyttyneinä hoitivat sen haavat.

Hyökkäyksen seurauksena Rurille jäi muutamia arpia kehoonsa, eikä se enää uskaltanut noin vain karata kotoaan. Kaikesta huolimatta sen kiinnostus joukkiota kohtaan oli herännyt ja se jopa ihaili näitä, halusi pystyä aiheuttamaan pelkoa muissa ja haastamaan muita taistelemaan. Grossen leikit kahden shiba inun kanssa muuttuivat rajummiksi ja lopulta kaksikko alkoi vältellä sitä. Se oli kasvanut reilusti isommaksi kuin shibat, eivätkä sen omistajat pystyneet enää kunnolla pidättelemään sitä. He olivat aliarvioineet isonsveitsinpaimenkoiran koon ja yliarvioineet omat voimavaransa. Hieman ennen Rurin toista syntymäpäivää he joutuivat tekemään päätöksen, että he eivät voisi enää pitää sitä. Villiluonteiselle nartulle oli kuitenkin hankala löytää kotia. Näyttelykoiraksikaan se ei lopulta kelvannut; siitä oli kasvanut ruumiinrakenteeltaan liian raskas sopiakseen rotunsa rotumääritelmään. Sen omistajat eivät halunneet lopettaakaan niin nuorta koiraa, mutta koska uutta omistajaa ei löytynyt, ei heillä ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää Ruri vapaaksi.

Vapaus

Joutuessaan ensimmäisen kerran muuttamaan kotiaan pentuna Ruri oli tuntenut suurta ikävää. Tällä kertaa niin ei kuitenkaan ollut. Ymmärrettyään mitä vanha pariskunta halusi, se lähti näiden talon luota. Se halusi löytää joukkion, johon oli aikaisemmin törmännyt. Se ei ollut kuitenkaan päässyt vielä täysin pelostaan yli, joten kului muutama viikko ennen kuin se sai kerättyä rohkeutta suunnatakseen kohti Tokion ydintä jälleen kerran. Joukkion löytäminen suurkaupungista osoittautui kuitenkin mahdottomaksi, eikä ruuankaan hankinta ollut helppoa. Narttu laihtui huomattavasti ja heikentyi.

Kuukauden päästä se oli niin heikko, että se pystyi vain vaivoin kävelemään ympäriinsä. Se alkoi menettää toivoaan. Vaikka se kohtaisikin etsimänsä joukon, se ei heikon olonsa takia pystyisi tekemään näihin tarpeeksi hyvää vaikutusta, että voisi edes toivoa näiden seuraan liittymistä. Eräänä iltana eräs nuori nainen sattui kuitenkin löytämään sen makaamasta syrjäisellä kujalla. Hän houkutteli Rurin mukaansa pieneen kerrostaloasuntoon ja antoi sille ruokaa ja lepopaikan. Grosse oli muuten ehkä suhtautunut häneen epäluuloisesti, mutta sillä hetkellä se halusi vain ruokaa.

Nainen antoi Rurin olla luonaan vielä senkin jälkeen, kun se oli vahvistunut tarpeeksi kävelläkseen pidempiäkin lenkkejä. Se oli uudelle omistajalleen kiitollinen sydämensä pohjasta ja unohti hetkeksi jopa etsimänsä joukkion. Pian kävi kuitenkin ilmi, että nartulla oli ollut vielä parempi tuuri kuin se oli luullut; sen omistaja oli osana tuota joukkoa ja hänen mukanaan myös Ruri pääsi tapaamaan ryhmän, jonka sai kuulla todellisuudessa olevan Shinhara-niminen jengi. Rurin uudella omistajalla oli jengissä korkea asema, minkä takia myös jengin jäsenten koirat kohtelivat Ruria viileän kohteliaasti, vaikka grosse olikin pitkään täysin pihalla joukon käyttäytymistavoista ja tavoitteista. Ajan kuluessa muut koirat alkoivat pitää sitä pikkusiskonaan ja sitä opetettiin selviämään kaduilla. Kukaan ei muistanut sitä pientä naarasta, jonka kimppuun ne olivat hyökänneet vain vuosi sitten.

Ruri löysi oikean kotinsa Shinharan luota. Se välitti omistajastaan yli kaiken ja nautti viettämästään ajasta muiden koirien seurassa. Se kasvoi ja vahvistui huomattavasti seuraavien muutamien vuosien kuluessa, kunnes kukaan muu jengin koira ei pystynyt voittamaan sitä taisteluissa, joita ne silloin tällöin kävivät keskenään puoliksi tosissaan. Johtoasemaan se ei kuitenkaan onnistunut nousemaan; Shinharan koiria johti aina koira, joka oli Ihmisten jengin johtaja. Rurin omistaja ei ikinä saanut tätä roolia, vaikka olikin jengissä korkeassa asemassa.

Rurin Shinhara

Hieman ennen Rurin viidennettä syntymäpäivää Shinhara joutui ongelmiin toisen paikallisen jengin kanssa. Jengien välit huononivat niin paljon, että ne ajautuivat avoimeen sotaan keskenään. Myös poliisit saivat ennen pitkää tietää jengien välisistä tappeluista ja he tulivat keskeyttämään erään suuren yhteenoton, jossa oli osallisena suuri osa molempien jengien johtohenkilöistä. Rurin omistaja pidätettiin, samoin iso osa Shinharan muusta johdosta. Myös muutama jengin jäsenten omistamista koirista otettiin kiinni ja osa loukkaantui vakavasti yrittäessään puolustaa omistajaansa niin poliiseilta kuin vihollisjengin jäseniltä. Ruri joutui katsomaan sivusta, kun sen omistaja talutettiin poliisien autoon ja viimein myös perääntymään muiden jengin koirien kanssa.

Kului aikaa, ennen kuin jengin jäljelle jääneet koirat onnistuivat kerääntymään yhteen. Niiden omistajat olivat kadonneet ja koirien johtaja oli kuollut taistelussa. Jäljelle oli jäänyt hajanainen joukko kulkukoiria, jotka eivät tienneet mitä niiden tulisi tehdä. Osa lähti epätoivoisesti etsimään omistajiaan, eikä niitä enää sen jälkeen nähty. Ruri ei halunnut enää seurata vierestä, kuinka sen toverit katosivat yksi kerrallaan ja julistautui jengin uudeksi johtajaksi. Se sai ylipuhuttua muut mukaansa; ne eivät tarvitsisi omistajiaan selviytyäkseen kaupungissa, vaan ne voisivat yhteistyöllä pitää puolensa.

Seuraava vuosi Rurin elämästä kului Shinharan uudelleen muodostamiseen. Ihmiset olivat poistuneet täysin jengin kuvasta, joten se joutui rakentamaan koirien joukolle täysin uuden arvojärjestelmän. Ne valtasivat päämajakseen vanhan varastorakennuksen Tokion eteläpuolelta, minkä jälkeen Ruri jakoi pienen jenginsä ryhmiin, jotka levittäytyivät Tokion ja muutaman muun suurkaupungin alueelle. Niiden tavoitteena oli löytää liittolaisia ja tietolähteitä. Kierreltyään vuoden ympäri suurkaupunkeja, Ruri palasi Tokioon ja kasasi jenginsä kokoon.

TAISTELUISSA

Ruri on oppinut taistelutyylinsä Tokion syrjäisten katujen kulkukoirilta ja jengeiltä. Se luottaa taistelussa pitkälti voimaansa ja erityisesti kestävyyteensä. Näistä jälkimmäinen yhdistettynä sen kivunsietokykyyn antavat mahdollisuuden sille, että grosse pystyy vastaanottamaan tarkoituksella iskuja, mikä on sen taistelutottumuksille ominaista. Se ei pelkää vammoja pystyäkseen itse viemään oman hyökkäyksensä perille.  Kaduilla eläminen on myös opettanut sen tarkkailemaan ympäristöään ja hyödyntämään sitä taisteluissaan. Se ei kanna mukanaan erityisiä aseita, mutta jos se sattuu löytämään jotain kättä pidempää esimerkiksi maassa lojuvan metalliputken, se hyödyntää tätä ilomielin yrittäessään päihittää vihollisensa.

Taistelutekniikat:
- Jaw Crash: vihollisen leuka murretaan juoksemalla siihen pää edellä.
- Fushanage: vihollista purraan kaulasta ja riepotellaan ympäriinsä samalla, kun itse seistään tukevasti paikallaan.

PELAAJA
Emirrea
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
 
Ruri - Shinharan johtaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: