Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) Empty
ViestiAihe: Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille)    Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) EmptyKe Kesä 13, 2018 12:21 pmArashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 2evrspk

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 25z400l

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 2u70j7a

Nimi: Arashi
Nimen merkitys: Myrsky


Ikä: 5 vuotta
Sukupuoli: Narttu

Laji: Koira
Rotu: Shikoku

Asema laumassa: Johtaja
Lauma: Koga koirat

Säkäkorkeus: 45 cm
Paino: 20 kg


Turkinväri:
Musta ja tummanpunertava

Silmät: Kullankeltaiset silmät

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 25psju0

Voima:Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Taito:Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma:Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys:Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky:Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  


Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 2eqgept


Näkö:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku:  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


Puissa hyppely: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito: Ei osaa uida

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 2r6k0fd

Arashi on ilmestys, joka herättää jo olemuksellaan pelon sekaisia tunteita. Ehkä se johtuu silmistä, joista kuvastuu raudanluja vakavuus,  Päättäväinen ja kylmä luonne. Aavistuksen voi havaita pelottomattomuuta, joka alistaa sitä heikommat. Silmät kuvastavatkin sen luonnetta ja harva katsoo suoraan tätä silmiin. Väritykseltään nämä ovat kullankeltaiset, joissa on musta pupilli. Sisäreuna osa on taas valkoinen. Silmät ovat poikkeava osa kogan olemuksessa turkin väriin verrattuna ja ja ne kiiluvat pimeässä aavemaisesti. Rakenteeltaan silmät ovat tyypillisen vinot ja ehkä pikkuisen pienemmät.Mieleen tämä narttu jää tilanteesta riippuen voimakkasti, mutta tämä koga ei ole houkutteleva tapaus kohdata.

koga on ruumiinrakenteeltaan tullut enemmän uroksen, kuin narttujen puoleen. Tämän seikan vuoksi jotkut voivat luulla Arashia uroksesi ensi vilkaisulla. Rakenne on shinobien tapaan jäntevä, muttei raskastekoinen. Lihaksia löytyy jonkinverran, mutta ne eivät erotu huomiota herättävästi. Ruumiinrakenne muuten  taipuu enemmän siromman ja  hiukan hoikkarakenteisemman puoleen. Nartulla on kapeneva lantio, joka on solakan puoleinen. Vahvat jalkalihakset huomaa hyvin nopeasta ja sulavasta liikkumisesta. Ne ovat kapeat ja vahvan näköiset. Lihasmassaa on juuri sopivasti, mutta ei estä nopeaa liikkumista puissa.

Purentavoima on nartulla vahva ja täysin valkoiset hampaat eivät houkuttele riidan haastamiseen. Korvat ovat suorat ja pystyt. Väritykseltään tummanpunertavat ja erottuvat mustan harjan joukosta. Harja kokonaan musta ja alkaa niskasta päättyen otsan kohdille. Kovin suuri se ei kuitenkaan ole. Kirstu on musta kuten kynnet ja polkuanturat. Häntä ei ole täysin sirppimäinen vaan melkein suora, mutta silti aavistuksen kevyesti sirppimäisesti kaartunut. Väritykseltään tämä on melkein täysin musta, mutta loppu ja alku päässä on kevyesti punertavat alueet.

Turkki on on ainaostaan kahden värisävyn yhdestelmä. Pääväri pn musta ja toinen hallitseva väri tummanpunertava. Punertavuus ei jakaudu tasaisesti vaan sitä on erialuilla kropassa. Joissakin paikoin se erottuu kunolla ja toisalta ei. Erityisesti rintakehän alue on melkein täysin punertava. Värtys alkaa korvien seudulta jatkuen rintakehää alas päättyen vasempaan tassun sivulle. Maha on alhaalta punertava ja hiukan kylkiluiden sivuilta molemmin puoleisesti. Tassujen loppupäässä eli varpaan alueet ovat kevyesti punertavat kaikista tassuista. Myös hiukan naaman sivuilta ja kuonon ympäriltä. Muuten musta hallitsee voimakkaasi ja sekoittuu paikoin hyvin kauniisti puneravan alueiden joukkoon.

Turkki itsestään on hyvin paikoin sileää, mutta enimmäkseen pörröistä. Erityisesti rintakehän on hyvin kauniisti pörröinen. Muuten tämä on hiukan pidempää mitä koga koirilla normaalisti olisi. Silti se ei ole paksua vaan ohkaista ja joillakin aluilla sitä on vain enemmän. Märkänä se latistuu ja pörröisyys katoaa märkyyden vuoksi. Turkki ei silloin kuitenkaan tule raskaaksi. Talvella turkki suojaa kohtalaisen hyvin kylmältä, mutta kosteana kylmyys pureutuu hyvin

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 20ql56u

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 2nlscvd

Hallitsevat piirteet: Kylmyys, vakavuus ja pelottomattomuus

+ Ajattelee laumansa parasta
+ Ei pelkää tarttua haasteisiin tai tehdä päätöksiä
+ Ajattelee kaikkia asioita vakavasti ja tarkkaan läpi

- Ei pelkää mikä voi johtaa huonoihin päätöksiin välillä
- Antaa itsestään tunteettoman kuvan
- Hoitaa asiat kylmästi ja mahdollisimman nopeasti
-Saatetaan ymmärtää väärin kylmän luonteen vuoksi

Arashin ensitapaamisesta huomaa jo, että se on hyvin vakava. Vakavuudella on hyvät ja huonot puolensa. Vakavuus on johtanut siihen, että narttu ajattelee asioita läpi monella tavalla ja päättää vasta sitten mitä tekee. Silti sen luonteessa on monia puolia ja ne eivät oikein tunnu olevan keskenään tasapainossa. Jostain syystä Arashi ei tunnut pelkäävän mitää tai jos niin se ei näytä sitä ulkoapäin. Sen olemuksesta saa vaikutelma, että se ei vain välitä. Mieliala vaihteluita tällä on paljon, mutta pääpuolin se on kylmä. Se hoitaa kyllä asiat, mutta nopeasti ja tehokkaasi. Se ei halua hukata aikaansa turhaan asiaan tai ylimääräiseen. Tämän seikan vuoksi moni pitää sitä täysin tunteetomattomana, mutta asia ei näin ole. Arashilla on tunteita ja tunne elämä joka on vain todella traumasoitunut. Se ei osaa ilmaista itseään lämpimällä tavalla tai iloisesti ollenkaan. Sen kohtelu on joko neutraalia tai täysin kylmää torjuntaa.

Laumaansa ja johtajuuteen Arashi suhtutuu hyvin vakavasti. Se haluaa ajatella laumansa parasta ja pistää itsensä sen edelle täysin. Siksi se ei käsittele omia asioitaan kenekään kanssa ja hoitaa vain lauman etuja. Laumansa parissa se viettää paljon aikaa olemalla läsnä ja katselemalla laumansa toimia. Rangaistukset eivät kuulu lauman tapoihin ellei laumalainen kavalla johtajaa tai suunnitelle vallankaappausta. Silloin rangaistus on karkoittaminen tai kuolema. Pienet rähinät se lopettaa heti alkuunsa ja erimielisyydet se haluaa hoita välittömästi. Kuitenkin nykyisen johtajan vakavuuden takia niitä ei ole tullut ja asiat hoidetaan tehokkaasti.  Shionin eli Iga lauman johtajaan se ei tiedä miten suhtautua. Edelleen se kaipaa ystäväänsä joskus, mutta muistaa sen tylyn kohtelun kun se haki apua. Sen vuoksi se haluaa pysyä Igojen mailla ja odottaa uroksen itse tekevän jokilaisen aloitteen tai avun pyynnön. Silti alueen valtauksen aikana se ajatteli vain laumansa etua.

Viholliisiin Arashi purkaa omia tunteitaan eli tappamalla tai haavoittamalla vakavasti. Jotenkin se ei vain osaa käsitellä omia tunteitaa oikein muulla tavalla. Tai jos osaa niin apua se ainakin tarvitsisi kovati. Arashi onkin yleensä vihollisen hoitamisen jälkeen harvinaisen rento ja hyvällä mielellä. Mitä ei tapahtu tosiaan joka päivä. Kaiken kylmän ja kovan alla on vain narttu, joka ei ole saanut koskaan rakkautta keneltäkään. Se on nähnyt vain maailmasta huonot puolet ja ei edes yritä ajatella kovinkaan positiivisesti. Arashin kasvoilla ei näe hymyjä tai mitään ilon merkkejä. Nartulla on taipumus aina sateella kadota vähäksi aikaa. Silloni se vain istuu sateessa ja miettii vanhoja aikoja ja menetyksiään joita se ei koskan ole käsitellyt tunne tasolla. Surua se ei halua kokea, koska tuntee sen vain musertavan sen aivan kokonaan.

Arashi on karismaattinen halutessaan ja puhelahjat ovat suuret. Sitä ei kyllä uskoisi sen sulkeutuneisuuden takia. Halutessaan se osaa valehdella päin naamaa eikä koe tuskia siitä. Silti se ei tee sitä omaksi hyödykseen tai huvikseen. Silti karismaattisuus ja synkän luonteen yhdistelmä saavat useilla kylmäämään. Narttua on todella vaikeaa lukea ja siksi sen suunnitelmista ei koskaan oikein ota selvää. Päätöksen ja sellaiset se kyllä laumansa kanssa jakaa, mutta tästä ei näe ulkopäin millä mielellä se yleensä edes on. Siksi on hyvin vaikeaa arvioida sen mielialaa tai ajatuksia

Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) Del99k


Arashi syntyi kesän ensi myrskyihin. Tämä oli ainoa pentu, mutta ei ollut rakkaudesta saanut alkuaan. Sen emo oli koga,  joka oli lisääntynyt vain velvollisuudesta laumaa kohtaan. Yksi ainoa pentu oli häpeä tälle ja pennun isälle. Sen isä päätti lähteä laumasta ja jätti kogat kokonaan. Emo alkoi vihata ja syyttää tapahtuneesta Arashia. Se ei edes halunnut olla enään sen emo ja syssäsi pentunsa toisen hoidettavaksi. Tesshin ei voinut tehdä tilanteelle paljon mitään ja yritti vain huolehtia tilanteesta parhaansa mukaan. Tesshin antoi pennun nimeksi Arashi, koska sen syntymä yönä oli ollut ensimmäinen myrsky.  Kuukauden iässä se alkoi olla aika paljon yksin. Hoito emo oli saanut jo uudet pennun eikä ehtinyt kantaa vastuuta Arashista ja sen emo vain syrji tätä heti hyvän tilaisuuden tullen. Kaksi kuukautta kului ja laumaan saapui Hanako ja sen kuusi pentua. Lisäksi orvoksi jäänyt koga pentu. Kaikista läheisin tästä tuli erään pennun Shionin kanssa. Tesshin myös tuntui pitävän tästä todella paljon. Shionista ja Arashista tulivat ajan kanssa parhaat ystävät ja Tesshin itse koulutti näitä yhdessä. Arashin emo ei hyväksynyt ystävyyttä Iga pennun kanssa ja eräänä yönä hyökkäsi salaa pentunsa kimppuun. Sen halusi tapaa sen ja purkaa kaiken vihansa tähän ainoaan pentuunsa. Arashi ei voinut ymmärtää emoaan, mutta taisteli hengissä pysymisen vuoksi. Lopulta pienempi pentu voitti emonsa, mutta joutui tappaaman tämän. Tekonsa vuoksi se alkoi vihata itseään. Eihän pennut tappaaneet omaa emoaan koskaan. Arashi oli järkyttynyt ja katosi kahdeksi viikoksi kogien mailta.

Se löysi tiensä erään ihmis perheen luokse ja nämä ihastuivat hyvin hurmaavan näköiseen pentuun. Narttu nukkui kuitenkin ladossa ja yhtenä iltana löysi sieltä sirppi aseen, jossa oli hyvin pitkä ketju. Varovasti se otti sen seinältä ja katseli sitä. Ase näytti tappavalta ja pentu ihastui sen ulkomuotoon. Sirpin kanssa narttu palasi kogien maille ja se sai pitää aseensa. Silti pentu oli muuttunut. Luonne oli mennyt kylmemmäksi ja hitaasi se sulkeutui enemmän itseenä. Kenellekkään se ei kertonut mitä oli tapahtunut kaksi viikkoa sitten sen emon kanssa. Pian tämän jälkeen näiden korviin kantautui huhu, että Hogen oli kukistettu. Arashi, Shion, sen viisi sisarusta ja Shirogetsu lähtivät Ohuun tapaaman  Weediä, Giniä sekä Akamea. Akame oli nimittäin Shionin isoisä.

Ohussa Shion aloitti isoisänsä kanssa koulutuksen ja Arashi itse yrtti harjoitella sirppi aseensa kanssa. Tesshin auttoi tätä ja nämä harjoittelivat yhdessä. Shion ja Arashi olivat Ohussa ainakin kaksi vuotta. Koko tämän ajan sen harjoitteli Tesshinin ja hyvin harvoin Akamen kanssa. Myös Shionin kanssa sillä oli miellyttäviä otteluita kahdestaan. Shionista oli tullut hyvin oikeudenmukainen ja hyvä johtaja. Arashi halusi oppia tältä ja kulki paljon uroksen mukana. Koulutus aikoina tämä oppi kaikki Kogien tekniikat ja opetteli itse omia tekniikoita sirppinsä kanssa. Narttu kulki paljon toki Shionin kanssa, mutta teki välillä yksin matkoja japanissa. Eräällä matkalla se tapasi miellyttävän susi uroksen. kokematon ja nuori narttu ihastui oitis suteen. Arashi kertoi sille kaiken ja jopa sen mitä ei ollut kertonut parhaalle ystävälleen Shionille. Nämä viettivät yhdessä muutaman päivän ja narttu alkoi suunnitella takaisin lähtöä Ohuun. Susi ei voinut hyväksyä tätä päätöstä ja pahoinpiteli rajusti kogan. Lopulta raiskasi tämän ja jätti yksin omilleen. Arashi ei voinut ymmärtää miksi näin oli tapahtunut ja syytti kaikesta itseään. Paraneminen oli hidasta ja siihen meni viikko. Tänä aikana se huomasi odottavansa pentuja. Narttu ei tiennyt mitä olla mieltä, mutta päätti pitää pennut. Kahden kuukauden kuluttua syntyikin kaksi pientä pentua. Arashi rakastui näihin emon lailla ja ei voinut ymmärtää oman emonsa käyttäytymistä aikoinaan. Pari viikkoa kului rauhallisesti ja pentujen nukkuessa tämä päätti käydä metsästämässä jotain ruokaa. Se meni vähän matkan päähän, mutta kuuli pentujensa tuskan huudon. Nopeasti se palasi luolalle, mutta näki vain ilveksen joka söi sen pentujen ruumiita. Raivon sokaisemana se tappoi ilveksen. Narttu suri syvästi pentujaan ja sulki kaiken itseensä. Syytöksen riivasivat sen mieltä ja lopulta se sulkeutui kokonaan. Arashi palasi takaisin Ohuun, mutta ei enään koskaan ollut oma itsenäsä. Eikä se puhunut kenellekkään sudesta tai pennuistaan jotka oli itse haudannut.

Korokage ja tämän seurauksena Ohu tuhoutui. Kogat eivät enään halunneet Tesshiniä johtajaksi ja Igat eivät Akamea. Tilanne oli todella hämmentävä ja Arashi palasi Kogien maille lauman mukana ja Igat omille mailleen. Kogat järkyttyvät maidensa nykyisestä kunnosta. Riista eläimiä ei ollut paljon alueella ja lauma olisi joutunt näktkaisin alueelle. Uros tunnisti heti oman pentunsa ja syytti tätä aivan kaikesta mahdolliseta. Arashin mielessä heräsivät muistot emosta ja kylmästi se tappoi oman isänsä. Yhtäkään kyyneltä se ei vuodattanut, mutta tunsi olevansa täysin yksin. Ystävyys Shionin kanssa oli kylmennyt paljon sen nuostessa johtajaksi ja Arashi valittiin hieman sen jälkeen. Narttui sai eräänä päivänä ajatuksen, että se voisi jakaa alueet Shionin kanssa ja lauma olisi ollut yhtä. Se meni ystävänsä luokse, mutta tämä ei suostunut vaikka tiesi että lauma näki edelleen nälkää. Arashi raivostui tästä piitaamattomuudesta ja hyökkäsi Igojen alueelle. Kogat valtasivat alueen ja Igat saivat mennä Shionin kanssa kogien huonoille maille. Sota syttyi uudestaan kahden klaanin välille monien kymmenien vuosien jälkeen. Arashi luonne meni entistä kylmemmäksi ja se ei halunnut säilyttää enään mitään vanhoja tunteitaan Shionia kohtaan


Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) Idxilg

-Nartun mukana kulkee ase nimeltä kusarigama eli ketjusirppi. Tämän ketjun sirppi on kolme metriä pitkä. Narttu kantaa tätä mukanaan yleensä pyöräytettynä kaulan ympärillä. Eli osa ketjusta on kaulan ympärillä ja sirpin puisesta osasta pitää sitä suussaan vahinkojen välttämiseksi. Kulkee kokoajan mukana osittain kaulan ympärillä ja muuten roikkuu rennosti mukana


Ihastus, puoliso: Tulevaisuudessa
Jälkeläiset: Tulevaisuudessa
Sisarukset: Ei ole


Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille) 20shmdx

Peleissä mukana:


Pelaaja:?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Arashi- Kogien johtaja (varattu Lone Wolfille)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: