Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar Empty
ViestiAihe: Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar   Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar EmptyTo Marras 02, 2017 10:34 pm

Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar Kuuran10
PERUSTIEDOT

Nimi: Kuurankukka
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on suomea ja meinaa ”kuurankukkaa”
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 11-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Kielo
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole
Entinen asema: Prinsessa (omassa laumassaan), Kuningatar (omassa laumassaan)

SUKU

Isä: Pyry (kuollut)
Äiti: Lumi (kuollut)
Sisarukset: Lumikuuro (kuollut)
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Susikeli (kuollut), Hankiainen (kuollut)
Jälkeläiset: Myräkkä, Tiera, Hiutale (kuollut), Huurre (kuollut), Kielo (adoptio poika)
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Siperian husky
Säkäkorkeus: 59cm
Paino: 23kg
Turkinväri: Valkoinen, harmahtavat kuvioinnit kasvoissa, tassuissa ja vatsassa.
Silmienväri: Valkoinen(sokea) (ennen vaalean turkoosi)
Rakenne: Normaalipainoinen, jolla ei kovin lihakset erotu paksun turkin alta. Turkki on pitkä ja paksu, koska hänen on täytynyt sopeutua Suomen tuntureilla koviin pakkasiin. Ryhti on yllättävän hyvä, vaikka naaras onkin jo iäkäs. Hieman silti ryhti on kumartunut, mutta ei kovin huomattavasti.

Ominaisuudet:
Taito ***
Voima ***
Karisma ***
Nopeus  **
Kestävyys ***
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys **
Refleksit **
Tekniikat *
Vaarallisuus **
Puissa hyppely *
Metsästystaito *****
Uimataito *****

Aistit
Näkö *
Kuulo ***
Haju **

LUONNE

Kuurankukka on todella ystävällinen ja äidillinen. Hän ei vanhan ikänsä vuoksi halua kuluttaa viimeisiä elinvuosiaan tappeluihin tai turhiin riitoihin. Hän on valmis auttamaan jokaista, varsinkin nuoria. Orvoille pennuille hän olisi valmis alkamaan emoksi. Hänestä jokaisella pennulla on oikeus emon rakkauteen. Kuurankukka on äidillisen luonteensa vuoksi todella herkkä ja kuunteleva. Hän on kuin unelma äiti jokaiselle. Kuurankukka mielellään jakaa myös elämän ohjeita muille – iästä riippumatta.

Kuurankukka on arvokas ja osaa kunnioittaa jokaista, joka sen ansaitsee. Kurokagesta ja hänen laumastaan Kuurankukka ei ole koskaan välittänyt heidän pahuuden vuoksi. Kuurankukka haluaisi käännyttää heidät myös ajattelemaan toisin, mutta tietää lauman jääräpäisyydestä, joten hän ei edes yritä. Kuurankukka aikoo tämän vuoksi kiertää Kurokagen lauman alueet kaukaa.

Kuurankukka pitää Ohun armeijan motiiveista, mutta ei pidä sotimisideasta. Hän silti ymmärtää, että sota on ainoa mahdollisuus kukistaa Kurokage ja hänen armeijansa. Kuurankukka kulkee yleensä lähellä Ohun alueita, mutta ei halua silti astua heidän alueelleen. Kuurankukka osaa arvostaa muiden laumojen alueita. Hän oppi sen oman lauman johtajana. Hänen laumansa motiivi oli ollut antaa kaikille mahdollisuus olla puolueettomia, kunnes lauman kaikki jäsenet tapettiin. Menneisyys on jättänyt Kuurankukkaan arvet, jonka vuoksi naaras on todella varovainen vierailla mailla. Hän ei edes suostu metsästämään toisen lauman alueella, koska hän kokee lauman alueen eläinten kuuluvan sen alueen hallitsevalle laumalle.

Kuurankukka välttelee tappeluita, mutta jos hän sellaiseen joutuu, niin hän taistelee. Kuurankukka ei ole enää yhtä hyvä taistelija kuin nuorena. Hänen sokeus ja ikä ovat heikentäneet hänen taistelutaitoja. Hän siis voi jäädä helposti alakynteen, mutta voi voittaa ainoastaan kokemattomat taistelijat. Jos Kuurankukka huomaa olevansa voitolla, niin hän haluaa jättää taistelukumppanille mahdollisimman vähän haavoja. Hän ei koskaan voisi satuttaa toista liian paljon.

SUHTEET

Ei ole vielä ollut tekemisissä kenenkään kanssa peleissä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Kuurankukka syntyi Suomessa Lapin tuntureilla. Tuntureita hallitsi suuri koiralauma, jonka jäsenet olivat tottuneet koviin pakkasiin. Kuurankukalle syntyi myös veli samassa pentueessa. He olivat hallitsevan lauman johtajaparin pentuja, joten he olisivat tulevaisuudessa perillisiä. Lauman johtajaparia kutsuttiin Kuninkaaksi ja Kuningattareksi, joten Kuurankukkaa ja hänen veljeään tultaisiin kutsumaan Prinsessaksi ja Prinssiksi. Kuurankukan isän nimi siis oli Kuningas Pyry ja äidin Kuningatar Lumi. Veljen nimeksi annettiin Lumikuuro.

Kuurankukka vietti usein aikaa veljensä ja vanhempiensa kanssa. Hän eli täydellistä pennun elämää. Pyry opetti pennuilleen metsästystä. Kerran hän vei pennut ihmisten alueiden lähelle opettaakseen heille, että ihmisten eläimiin ei saanut koskea. Ei edes poroihin, jotka välillä karkasivat porokasvattajilta. Pyry opetti pennuilleen, että porot olivat tärkeitä ja erityisiä eläimiä ja niitä piti kunnioittaa. Kuurankukka ja hänen veljensä oppivat, että karannut poro piti ajaa takaisin omistajansa luo.

Kerran Kuurankukka ja Lumikuuro saivat mahdollisuuden harjoittaa koulutustaan. He auttoivat porokasvattajaa saamaan karanneen poronsa takaisin aitaukseen. Pennut saivat palkkioksi porokasvattajalta ruokaa, jonka pennut päättivät viedä laumalle.

Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar Kuuran11

1-2 -vuotiaana
Vuoden ikäisenä Kuurankukka ja Lumikuuro nimettiin lauman Prinsessaksi ja Prinssiksi. He saivat erityiskohtelua laumassa. Kumpikaan sisaruksista ei silti halunnut vain nauttia laumanjäsenten hemmottelusta. He halusivat tehdä jotain lauman eteen. Kuurankukka alkoi keskittymään lauman sairaista ja nuorien huolehtimisesta metsästämällä heille ruokaa ja hankkimalla lääkkeitä. Lumikuuro alkoi vahtimaan lauman alueiden rajoista lauman turvallisuuden vuoksi.

2-3 -vuotiaana
Kuurankukka täytti kaksi vuotta, kun hän sai kuulla ensimmäisen kerran lauman ainoasta tiedettävästä uhkasta. Se oli naaraskoira nimeltä Korppi. Hänen turkkiaan kuvailtiin mustaksi kuin tuhka. Silmät olivat jään siniset, joka loi Korpin katseesta todella jäätävän. Hänen katseensa oli niin jäätävä, että se kirjaimellisesti olisi pystynyt jäädyttämään jokaisen lauman jäsenen, vaikka he kestivät kylmyyttä todella hyvin. Korpin pahuudelle ei tiedetty syytä, tai varsinkaan sille miksi se halusi olla uhka tuntureita hallitsevalle laumalle.

Kuurankukka halusi selvittää asiaa ja yritti kysyä jokaiselta lauman jäseneltä asiasta. Eräänä päivänä hän jututti lauman vanhinta jäsentä, joka pystyi kuolemaan millä hetkellä hyvänsä luonnolliselta. Kuurankukka ystävällisesti kysyi häneltä Korpista. Lauman vanhin oli dementoitunut, mutta hän osasi kertoa Korpin olleen hänen poikansa puoliso aikoinaan. Vanhimman poika oli kuollut tuntemattomasta syystä, jonka jälkeen Korppia ei oltu sen jälkeen nähty. Kului muutama vuosi, kun kerrottiin näköhavaintoja Korpista. Yhtenä päivänä hän oli jättänyt uhkauksen yhdelle vartijoista. Korppi oli kertonut palaavansa lauman alueelle joku päivä, mutta ei todellakaan hyvillä mielillä.

Kuurankukka kuunteli tarkoin vanhimman puheita. Hän välitti vanhimman puheet vanhemmilleen, jotka eivät olleetkaan koskaan tienneet Korpin olleen lauman jäsenen puoliso. Korpista kuultu uusi tieto levitettiin lauman kaikkien jäsenten tietoisuuteen.

Tiedon levittyä vanhin kuoli. Hänelle pidettiin kunnialliset hautajaiset. Kuurankukka oli saanut vanhimmalta, tärkeää tietoa, jonka ansiosta hänet palkittiin ruoalla. Kuurankukka ei suostunut ottamaan ruokaa itselleen vaan hän antoi sen muille sairaille ja nuorille.

3-4 -vuotiaana
Kuurankukka oli kolme vuotias, kun hän tutustui erääseen lapinporokoira rotuiseen uroskoiraan. Uroksen nimi oli Susikeli. Heitä yhdisti sairaista ja nuorista huolehtiminen. Kuurankukka kunnioitti Susikelin roolia, joten heistä tuli niin sanottu työpari. He alkoivat työskentelemään yhdessä. Heistä tuli todella hyvät ystävät lyhyessä ajassa. Kuurankukka usein kertoi sisäpiiri juttuja lauman kuninkaallisista Susikelille. Susikeli alkoi sen myötä kiinnostumaan kuninkaallisten elämästä paljon. Kuurankukka suostui kertomaan hänelle heistä.

4-5 -vuotiaana
Kuurankukka neljävuotiaana alkoi kokemaan romanttisia tunteita Susikeliä kohtaan. Hän kertoi urokselle tunteistaan, johon uros vastasi. Kuurankukka päätti esitellä Susikelin vanhemmilleen ja veljelleen. Pyry ja Lumi hyväksyivät Susikelin Kuurankukan puolisoksi. Heidän laumassaan, kun ei ollut tiukkaa sääntöä kuninkaallisten pariutumisesta. Susikeli tutustui Lumikuuroon ja heistä tuli todella hyvät ystävät. Susikeli kiinnostui vartijan työstä, joten Lumikuuro lupautui kouluttamaan Susikelistä vartijan. Susikeli lupasi harkita asiaa.

Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar Susike10
Susikeli & Kuurankukka

5-6 -vuotiaana
Kuurankukan ja Susikeli eivät nähneet kovin usein, kun Kuurankukka täytti viisi vuotta. Susikeli oli aloittanut vartijan työt Lumikuuron opastuksella. Kuurankukka silti kunnioitti puolisonsa päätöstä. Jokainen arvo oli Kuurankukasta arvokas.

Kuurankukkasta tuli pian äiti. Kuurankukka synnytti ensimmäisessä pentueessa ainoastaan pojan. Kuurankukka nimesi pojan Myräkäksi. Susikeli oli tietenkin pojan isä. Kuurankukka keskittyi tuona vuonna hoitamaan pentuaan ja huolehtimaan, että hän eläisi yhtä hyvän lapsuuden kuin mitä hän itse oli elänyt.

6-7 -vuotiaana
Kuurankukka synnytti kuusi vuotiaana toisen pentueensa. Tässä pentueessa syntyi myös yksi pentu, mutta pentu oli naaras. Kuurankukka nimesi naaraan Tieraksi. Kuurankukka sai huolehtia nyt kahdesta pennusta. Susikeli sai myös enemmän vapaata huolehtiakseen pennuistaan. Kuurankukalla oli nyt pieni perhe, josta hän oli todella ylpeä. Myös muut kuninkaalliset olivat ylpeitä Kuurankukan perheestä.

Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar Myrykk13
Myräkkä & Tiera

7-8 -vuotiaana
Kuurankukan täyttäessä seitsemän vuotta, niin hänen vanhemmat kuolivat. Entiselle kuningasparille pidettiin edustavat ja näyttävät hautajaiset. Hautajaisissa Kuurankukasta nimettiin Kuningatar ja Susikelistä Kuningas. Lumikuuro nimettiin Vara Kuninkaaksi. Lumikuuro jäi alemmalle arvolle, koska hänellä ei ollut puolisoa. Kuurankukan ja Susikelin pennut nimettiin Prinssi Myräkäksi ja Prinsessa Tieraksi.

Eräänä päivänä Kuurankukka sai kuulla eräältä vartijalta näköhavainnon Korpista. Hänestä ei oltu kuultu hetkeen mitään, joka sai Kuurankukan miettimään Korpin motiiveja. Tuosta päivästä lähtien tuli päivittäin ilmoituksia Korpista. Tilanne alkoi ahdistamaan Kuurankukkaa, koska hän ei tiennyt mitä mustaturkkinen naaras halusi. Miksi juuri nyt hän alkoi jälleen olemaan aktiivisesti lauman alueella?

Yhtenä päivänä Korpin kuultiin hyökänneen yhden vartijan kimppuun. Susikeli kuninkaana ja vanhana vartijana päätti mennä selvittämään asiaa. Susikelin mentyä, niin Kuurankukka ei tiennyt sen olevan viimeinen kerta, kun hän näki puolisonsa hengissä.

Meni aikaa ja Susikelistä ei kuulunut mitään. Kuurankukka lähetti muutaman tiedustelijan rajoille tarkistamaan asiaa. Pian tiedustelijat palasivat kantaen Susikelin ruumista mukanaan. Kuurankukka suri puolisonsa kuolemaa Myräkän ja Tieran kanssa. Susikelille pidettiin kuninkaalliset hautajaiset. Kuurankukka hautajaisissa epäili Susikelin tappajaksi Korppia.

Hautajaisten jälkeen Kuurankukka koki yksinäisyyttä. Surullista Kuningatarta ei haluttu katsoa – ainakaan erään uroksen kohdalla. Uroksen nimi oli Hankiainen. Hankiainen lohdutti surullista Kuningatarta. Heidän välilleen syntyi enemmän viihteellinen suhde, jonka vuoksi Kuurankukka tuli tiineksi. Kuurankukka ei voinut aloittaa uutta vakavaa suhdetta, vaikka Myräkkä ja Tiera sen olisivat hyväksyneet.

Kuurankukka synnytti pentueen, jossa syntyi kaksi uros pentua. Kuurankukka nimesi pennut Hiutaleeksi ja Huurteeksi. He saivat automaattisesti Prinssi nimitykset myös. Kuurankukka ei ollut virallisesti suhteessa Hankiaisen kanssa, joten Hankiaisesta ei koskaan nimitetty Kuningasta. Kuurankukka peitti surunsa hoitamalla uusia pentujaan.

8-9 -vuotiaana
Kuurankukan täyttäessä kahdeksan vuotta, niin Myräkkä ja Tiera päättivät lähteä omilleen. Kuurankukka hyväksyi pentujensa päätöksen, koska Korppi oli alkanut koko ajan aktiivisemmaksi lauman alueen rajoilla. Oikeastaan Myräkän ja Tieran lähtö huojensi Kuurankukan oloa. Hänen ei tarvinnut pelätä kahden vanhemman pentunsa hyvinvoinnista.

Eräänä yönä Korppi päätti astua lauman alueelle. Kuurankukka sai nopeasti tiedon hänestä. Kuurankukka kielsi laumaa hyökkäämästä hänen kimppuun, kun vain jos Korppi alkaisi itse aggressiiviseksi. Kuurankukka odotti Korpin tapaamista, mutta ei tavannut häntä ajallaan. Kuurankukka ei edes saanut tiedustelijoilta tietoa. Kuurankukka astui pian ulos kuninkaallisten luolasta. Hän sai nähdä todellisuuden tiedustelijoiden puutteesta. Lauman jäsenet oltiin tapettu. Kuurankukka epäili, että Korppi ei työskennellyt yksin.

Pian Kuurankukka kohtasi Korpin. Korppi ei sanonut mitään vaan yritti kulkea Kuurankukan ohitse luolaan. Kuurankukan oli pakko puolustaa luolaa, koska luolassa olivat Hiutale ja Huurre. Kuurankukka joutui tappeluun Korpin kanssa. Kuurankukka oli heikompi, joten Korppi sai heitettyä hänet helposti syrjään. Korppi asteli luolaan. Kuurankukan oli pakko nousta ylös ja hän syöksyi Korpin perään. Kuurankukka saapui luolaan myöhässä. Korppi oli saanut tapettua lyhyessä ajassa helposti heikot ja hauraat pennut. Kuurankukka oli ainut, joka oli laumasta elossa. Korppi päätti käydä Kuurankukan kimppuun, josta syttyi naaraiden välillä uusi taistelu. Taistelun aikana Kuurankukka sokeutui. Tappelun lopuksi Korppi raahasi Kuurankukan jääkylmään jokeen. Korppi oletti Kuurankukan kuolevan joen virtaan. Kuurankukka taisteli vastaan. Joessa selviytymisen vuoksi Kuurankukalla on erityiset uimataidot. Hän sai, kun saikin itsensä rantaan.

Kuurankukka makasi joen rannalla seuraavaan aamuun asti. Naaras tosin ei ollut yksin. Hänen luokseen oli tullut nuori uros pentu. Kuurankukka ei tietenkään nähnyt häntä sokeutensa vuoksi, mutta haistoi hänet. Kuurankukka kysyi, kuka hän oli. Pentu kertoi olevansa Kielo. Kuurankukka kysyi myös pennun ikää, joka kertoi olevansa yhden vuoden ikäinen. Kuurankukan äidillinen luonne heräsi ja hän kysyi pennun vanhemmista. Kielo kertoi, että hänen vanhemmat olivat kuolleet. Kielo yritti myös kysyä Kuurankukasta, mutta naaras ei aikonut kertoa laumastaan vielä mitään. Hän ajatteli jättää sen myöhemmälle. Kuurankukka ehdotti Kielolle, että hän voisi adoptoida hänet. Kielo suostui Kuurankukan ehdotukseen.

9-10 -vuotiaana
Kuurankukka kasvatti Kieloaan kuin omaa poikaansa. Kielon täytettyä kaksi vuotta, niin Kuurankukka päätti kertoa laumastaan, sukulaisistaan ja Korpista. Kuurankukka halusi lähteä Suomesta Korpin vuoksi, koska hän ei kestäisi enää, jos joku hänen läheisistään kuolisi.

Kuurankukka johdatti hänet ja Kielon erään tutun porokasvattajan luo, jota Kuurankukka oli auttanut pentuna. Porokasvattaja muisti Kuurankukan ja otti koirat hoitoonsa väliaikaisesti. Porokasvattaja suunnitteli antaa koirat pian pois ja he löysivät kodin Japanista. Kuurankukka ei ollut suunnitellut heidän jäädän ikuisesti ihmisten lemmikiksi, joten Kuurankukka päätti kertoa Kielolle suunnitelmastaan. Heillä olisi mahdollisuus päästä pois Suomesta, mutta ihmisen lemmikiksi he eivät jäisi. Kuurankukka ehdotti, että he karkaisivat uudessa maassa omistajiltaan jo ensimmäisenä päivänä. Kuurankukasta kun villikoiran pitää pysyä villikoirana.

Muutamat päivät kuluivat ja Kuurankukka pääsi Kielon kanssa Japaniin. Kun heidät oltiin luovuttamassa uudelle omistajalle Kuurankukka ja Kielo lähtivät juoksemaan lähimpään metsään. Kielo tietenkin ohjasi adoptio emoaan, koska Kuurankukka ei nähnyt sokeutensa vuoksi mitään. Muutenkin maasto oli täysin uusi hänelle. Koirat yritettiin ottaa kiinni, mutta villikoiran nopeudella kaksikko pääsi karkuun onnistuneesti.

10-11 -vuotiaana
Kuurankukka on 11-vuotias. Hän edelleen toimii Kielon adoptio emona. Kuurankukka on ohjeistanut Kieloa pysyttelemään poissa muiden laumojen alueilta. Kuurankukka alkaa olemaan jo iäkäs ja hän yhä edelleen suree entisen laumansa tuhoutumista, koska hän menetti myös koko sukunsa siinä. Kuurankukka toivoo, että ei koskaan törmäisi Korppiin uudelleen. Yhä edelleen Kuurankukka näkee painajaisia Korpista ja entisen laumansa ruumiista.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Kuurankukka on peräisin yhdestä pelihahmostani, jonka olen tehnyt Elder Scrolls Onlinessa. Tarina on samanlainen tällä hahmolla, kuten myös pelihahmollani.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 30.10.2017
Päivitetty: 30.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kuurankukka - Tuntureiden entinen kuningatar
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: