Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kurotora - Kain hornanhurtta.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Kurotora - Kain hornanhurtta.  Empty
ViestiAihe: Kurotora - Kain hornanhurtta.    Kurotora - Kain hornanhurtta.  EmptyTi Toukokuu 02, 2017 8:50 pm

Kurotora

Kurotora - Kain hornanhurtta.  Latest?cb=20110511062728

Nimi: Kurotora.
Laji: Koira.
Rotu: Kain koira.
Sukupuoli: Uros.
Liittoutuma: Ohun lauma.
Asema laumassa: Ylempi upseeri.

Motto: ''Ehkä olen vanhus mutta puhtia löytyy edelleen kakaroiden löylyttämiseen.''

Taito: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Voima: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tekniikat:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissahyppely:
Metsästystaito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Uimataito: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Kurotora - Kain hornanhurtta.  Images?q=tbn:ANd9GcRaFpPouI0QlH3WxrdR5R4h_BGT0_MVGuWDBVqD2NgfJi2BMuQt

Luonne:

Kurotora tunnetaan äkkipikaisuudestaa kuten hänen jo kuolleet veljensäkkin, tämä on yksi todennäköisistä syistä miksi heitä kutsutaan Kain hornanhurtiksi, Kurotora osaa olla myös lempeä ja välittää perheestää, uros ei kuitenkaan välillä ymmärrä että mikä on oikein ja mikä on väärin ja vihanpuuskassaan saattaa jopa tappaa armotta vihollisensa, kai on myös viisas ja tietää paljon lauman historiasta tietenkin sen takia että on ollut siinä melkein alusta lähtien.

Kurotora - Kain hornanhurtta.  Images?q=tbn:ANd9GcQDx5FEWxLH0C4sD7zpAV1j4Hj7SWfbbIg0oR29dEtd6a_qF68L

Ulkonäkö:

Kurotora on tyypillisen kain koiran näköinen, alunperin hänen turkkinsa oli musta mutta ikääntyessä se on alkanut muuttua harmahtavaksi. Uros on lihaksikas ja sen huomaa mutta vanhana koirana väsyy silti helposti taistelussa, hänen toinen silmänsä on sininen ja toinen on puhjennut ja sen päällä on suurehko arpi. Uros on 45cm korkea ja painaa 18 kiloa.

Menneisyys:

Lainattu Gingapediasta.

Kurotora syntyi viisipäiseen pentueeseen, mutta omistaja piti pennuista vain kaksi ja hylkäsi loput alle kolmen kuukauden ikäisinä laatikossa Fuji-vuoren juurelle.

Neljäntenä päivänä suuri käärme tuli pentujen laatikon luo, havitellen heistä ateriaa. Yhteisvoimin veljekset tappoivat käärmeen ja söivät sen.

Seitsemäntenä aamuna näätä hyökkäsi laatikossa nukkuvia pentuja kohti. Akatora huusi veljiään hereille ja varoitti vaarasta, mutta Kurotora ei ehtinyt herätä täysin. Hän jäi näädän hampaisiin ja menetti oikean silmänsä. Hän olisi myös menettänyt henkensä, ellei tanskandoggi Ben olisi juossut paikalle ja ajanut näätää pois. Ben hoivasi Kurotoraa ja tarjosi pennuille fasaanin. Ennen lähtöään hän kehotti pentuja toimimaan yhdessä sekä taistelemaan, tappamaan ja syömään vastaantulevat pedot.

Muutaman päivän aikana pennut oppivat löytämään ruokaa ja tulivat tarkkaavaisemmiksi. Kymmenentenä päivänä väsyneiden pentujen tarkkaavaisuus kuitenkin herpaantui hetkeksi, jolloin näätä hyökkäsi uudestaan ja sieppasi Chūtoran. Veljekset onnistuivat yhteisvoimin tappamaan pedon, jolloin taistelun nähnyt Ben ymmärsi, ettei hänen tarvitsi kantaa enää huolta Kain veljeksistä.

Vuosia myöhemmin.


Riki oli lähettänyt soturinsa etsimään taistelijoita Akakabutoa vastaan, ja Benin, Greatin ja Smithin johtamat ryhmät lähtivät Yamanashiin etsimään Kain veljeksiä. Neljä vuotta oli kulunut eivätkä veljekset aluksi tunnistaneet Beniä, vaan luulivat häntä ja hänen tovereitaan tunkeilijoiksi.

Veljekset hyökkäsivät aluksi yhdessä Benin kimppuun, mutta Gin kävi Kurotoran kimppuun, jolloin äkkipikainen Kurotora päätti tehdä pennusta selvää. Gin osoittautuikin melko nopeaksi, eikä Kurotora saaanut iskettyä hampaitaan tähän. Kurotora seurasi Giniä lammelle, jolloin Gin iski tämän veteen. Gin yritti väsyttää vastustajansa vetämällä tätä veden alle. Sitten Gin vei Kurotoran takaisin pinnalle ja auttoi veden ulos tämän keuhkoista. Ärsyyntynyt Kurotora olisi halunnut jatkaa taistelua, mutta Akatora esti ja kertoi hänelle, kuka Ben on.

Ben kertoi veljeksille Ōun sotureiden tavoitteesta, ja veljekset liittyivät heihin ilomielin, koska olivat henkensä velkaa Benille

Ōun sotureissa.

Akatora kertoi Benille Mossista, joka oli useaan otteeseen pyytänyt veljeksiä liittymään joukkoihinsa, ja jonka kanssa heillä oli ollut paljon erimielisyyksiä alueiden rajoista. Veljekset halusivat selvittää välinsä Mossin kanssa ennen lähtöä Yamanashista, ja Ben suostui lähtemään heidän mukaansa. Mossin luona villikoirajoukot taistelivat, mutta pääsivät lopulta sopuun, jolloin myös Moss päätti liittyä Ōun sotureihin.

Myöhemmin Wakayamassa, Kain veljekset uivat Ginin johtaman pienen ryhmän mukana Shikokulle etsimään taistelukoiria joukkoonsa. Veljekset saivat Giniltä tehtävän käydä suostuttelemassa Musashi mukaansa. Veljesten neuvottelutaidot eivät kuitenkaan riittäneet, ja koirat joutuivat palaamaan Ginin luokse tyhjin käsin. Matkalla veljekset huomasivat, että heitä seurataan. Billin johtama suuri vuoristokoirajoukko alkoi jahdata heitä ja Akatora käski veljiään juoksemaan. Kurotora ei kuitenkaan tahtonut paeta ja kääntyi kohtaamaan viholliset, jolloin kaikki kolme jäivät vihollisjoukon keskelle. Vain Akatora onnistui pakenemaan.

Kurotora ja Chūtora vietiin vangeiksi Billin vuoristotemppelille, jossa heidät haudattiin kaulaansa myöten maahan. Gin saapui myöhemmin auttamaan veljeksiä, jolloin he yrittävät varoittaa siitä, että kyseessä on ansa. Myös muut Ōun soturit, Musashi ja 20 taistelukoiraa tulivat apuun, jolloin Sniper tarttui Kurotoraa kaulasta ja uhkasi tappaa hänet. Musashi ja muut eivät voineet tehdä muuta, kuin irroittaa otteensa vastustajistaan. Silloin Bill saapui paikalle ja iski Sniperin irti panttivangistaan. Gin voitti kaksintaistelun Sniperiä vastaan, jolloin vangit vapautettiin ja Bill liittyi Ginin ryhmään.

Myöhemmin Kain veljekset seurasivat Ginin ryhmää taisteluun Mutsun neljää valtiasta vastaan. Taistelun päätyttyä armeija palasi takaisin Ōuun, valmiina Suureen taisteluun.

Suuri taistelu.

Ratkaisutaistelussa Riki jakoi joukkonsa iskuryhmiin. Kain veljekset johtivat ryhmien 4-6 hyökkäystä ja tuhosivat heidän kohteenaan olleen linnakkeen.

Veljekset yhdistyivät Ginin johtamaan armeijaan, joka hyökkäsi Mosan linnakkeeseen. Kurotora oli yksi koirista, joka sukelsi lampeen etsimään sinne Mosan mukana vajonnutta Benizakuraa.

Suuren taistelun loppupuolella Chūtoran ja Kurotoran taistelutahto nousi ennennäkemättömäksi, kun he raivostuivat Akakabutolle tämän tapettua Akatoran.

Sudet.

Kurotora ja osa Ōun sotureista lähtee etsimään Crossia, joka on joutunut susien kidnappaamaksi.

Kun koirat lähestyvät Reiman palatsia, Kurotora taistelee koirasoturi Hyakkigaa vastaan ja voittaa hänet. Palatsin luona Kurotora haastaa sen vartijan, Raigan, jotta hänen ystävänsä pääsisivät sillä välin sisälle. Kurotora on hävitä taistelun, mutta silloin Moss, Hakurō ja Mutsun neljä valtiasta tulevat hänen avukseen.

Myöhemmin Kurotora saa Ran-soturin aseman, sillä hän voitti Hyakkigan ja oppi tämän erikoishyökkäyksen, Ran Daryushin-Battōgan.

Kurotora lähti muiden kanssa Hokkaidoōn, taisteluun Gaian Imperiumia vastaan. Kurotora selviää taistelusta ja palaa muiden kanssa Ōuun.

Ginga densetsu Weed.

Kurotora on ainoa Kain kolmestä veljeksestä, joka on säilynyt elossa Weedin aikakauteen saakka. Hänellä on kolme pentua, Kagetora, Nobutora ja Harutora. Hän huolehtii myös edesmenneen veljensä Chūtoran pojista, Shiguresta, Dodosta, Burusta ja Shōjista. Vaikka iäkäs onkin, Kurotora on silti säilyttänyt rääväsuisen ja jääräpäisen luonteensa ja hänellä on yhä sama taistelijaluonne kuin nuorenakin, eikä pakeneminen tule kuuloonkaan.

Kurotora elää veljenpoikiensa kanssa Kōfussa, kunnes Kagetora, Ken ja George saapuvat kertomaan Hōgenin valloitusaikeista ja Ginin pojasta, Weedistä.

Kurotora lähtee veljenpoikineen puolustamaan Vuorilinnaa Hōgenin pikkuveljen, Genban, joukkoa vastaan. Hän käskee veljenpoikiaan hakemaan apua Mutsusta ja aikoo itse taistella ja kuolla taistelussa Genban suurta armeijaa vastaan. Akame tulee kuitenkin paikalle ja vetää Kurotoran mukanaan Kotobuki-jokeen. Kurotora raivostuu Akamelle ja pelkää veljenpoikiensa puolesta. Myöhemmin häntä kohtaa suuri suru, kun hän löytää Shōjin, Dodon ja Burun ruumiit. Kurotora vannoo kostoa ja suuttuu Akamelle, kun tämä ei päästä Shigurea mukaan taisteluun ja kostamaan Genballe.

Myöhemmin Kurotora yrittää pudottaa Hōgenin jyrkänteeltä, mutta epäonnistuu ja putoaa itse. Hän kuitenkin selviää pudotuksesta hengissä ja on valmis haastamaan Hōgenin uudelleen. Hän seurasi sivusta Weedin ja Hōgenin kaksintaistelua ja taistelun päätteeksi kehui Weedin sitkeyttä ja kunnioitti Ginin päätöstä luovuttaa asemansa pojalleen.

Hōgenin kuoltua, Kurotora jää Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke hakee taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyy pian heidän tultua paikalle. Kurotora osallistuu myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.

Myöhemmin, kun Ben menehtyy, Gin on aikeissa lähettää jonkun kertomaan asiasta tämän pojille, Kenille ja Georgelle. Cross kuitenkin kieltää tämän ja kertoo, että Ben oli aiemmin sanonut, ettei halua aiheuttaa vaivaa. Kurotora on ihmeissään, mutta kunnioittaa Benin sanoja ja katuu sitä, miten usein oli itse käskyttänyt omia poikiaan ja veljenpoikiaan.

Nykyaika:

Kun Kurokage hyökkäsi, Kurotora yritti taistella jääräpäisesti vihollista vastaan ja haastoi riitaa monien kanssa saaden kuitenkin pahasti turpaansa, muutama rivisotilas lähti kantamaan tajutonta Kurotoraa pois paikalta ja Ohun armeija majoittui Japanin alpeille. Myöhemmin Kurotora alkoi kouluttamaan Kiza nimistä sutta.

Taistelutekniikat:

Ran Daryushin-Battōga (Käyttää enään hyvin harvoin): on yksi susien suvun Battōga-tekniikoista. Susien Monarkian sotajoukkoihin kuuluva Ran-soturi, Hyakkiga, käytti sitä erikoishyökkäyksenään.

Hyökkäyksessä tehdään erikoista "käärmemäistä" liikettä. Kurotora oppi käyttämään Ran Daryushin-Battōgaa ja sai Ran-soturin arvonimen voitettuaan Hyakkigan taistelussa. Kurotora oppi sen taistellessaan Hyakikkaa vastaan.

Nej ki: On hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kurotora - Kain hornanhurtta.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: