Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Chutora - Kain hornanhurtta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaChutora - Kain hornanhurtta Empty
ViestiAihe: Chutora - Kain hornanhurtta   Chutora - Kain hornanhurtta EmptyPe Syys 30, 2016 4:09 pm

Chutora - Kain hornanhurtta 2ng673q
Nimi: Chutora
Suomenkielinen selitys: Keskimmäinen tiikeri
Sukupuoli: Uros
Ikä: 4-5vuotias
Liittouma/lauma: Kain veljekset, Ohun soturi

ULKONÄKÖ
Rotu: Kai ken
Säkäkorkeus: 50cm
Paino: n. 11kg
Turkinväri: Ruskea brindle
Silmienväri: Tummanruskea
Muuta: Oikea korva puuttuu lähes kokonaan

Ominaisuudet:
Voima ***
Karisma **
Nopeus ***
Kestävyys ***
Älykkyys **
Puruvoima ****
Kivunsietokyky ***
Ketteryys ****
Refleksit ***
Tekniikat ***
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely **
Metsästystaito ****
Uimataito ****
Aistit
Näkö ****
Kuulo ****
Haju ****

LUONNE
Chutora on peloton ja hieman väkivaltainen. Ei epäröisi kuolla johtajansa tai itselleen tärkeiden koirien puolesta. Vihollisille erittäin vaarallinen ja paha vastustaja.
Laumalleen ja ystävilleen uskollinen, kuitenkin luonteeltaan hyvin ärhäkkä. Chutoran kovan kuoren alla on sydän, vaikkei sitä uskoisikaan heti.

MENNEISYYS
(c) Gingapedia
Kai no san kyōdai
Chūtora syntyi viisipäiseen pentueeseen, mutta omistaja piti pennuista vain kaksi ja hylkäsi loput alle kolmen kuukauden ikäisinä laatikossa Fuji-vuoren juurelle.

Neljäntenä päivänä suuri käärme tuli pentujen laatikon luo, havitellen heistä ateriaa. Yhteisvoimin veljekset tappoivat käärmeen ja söivät sen.

Seitsemäntenä aamuna näätä hyökkäsi laatikossa nukkuvia pentuja kohti. Akatora huusi veljiään hereille ja varoitti vaarasta, jolloin Chūtora ehti hypätä pois laatikosta. Kurotora jäi kuitenkin kiinni ja olisi kuollut, ellei tanskandoggi Ben olisi tullut paikalle ja ajanut näätää pois. Ben tarjosi pennuille fasaanin. Ennen lähtöään hän kehotti pentuja toimimaan yhdessä sekä taistelemaan, tappamaan ja syömään vastaantulevat pedot.

Muutaman päivän aikana pennut oppivat löytämään ruokaa ja tulivat tarkkaavaisemmiksi. Kymmenentenä päivänä väsyneiden pentujen tarkkaavaisuus kuitenkin herpaantui hetkeksi, jolloin näätä hyökkäsi uudestaan ja alkoi raahata Chūtoraa korvasta. Veljekset onnistuivat yhteisvoimin tappamaan pedon, tosin Chūtora menetti oikean korvansa. Ben näki taistelun ja ymmärsi, ettei hänen tarvinnut enää kantaa huolta Kain veljeksistä.

Ginga: Nagareboshi Gin
Ōun sotureihin liittyminen

Riki oli lähettänyt soturinsa etsimään taistelijoita Akakabutoa vastaan, ja Benin, Greatin ja Smithin johtamat ryhmät lähtivät Yamanashiin etsimään Kain veljeksiä. Neljä vuotta oli kulunut eivätkä veljekset aluksi tunnistaneet Beniä, vaan luulivat häntä ja hänen tovereitaan tunkeilijoiksi.

Veljekset hyökkäsivät aluksi yhdessä Benin kimppuun, mutta Cross kävi Chūtoran kimppuun ja he alkoivat kaksintaistella. Chūtora kävi kiinni nartun kurkkuun eikä millään irroittanut otettaan, ei vaikka Cross hyppi ja iski tämän päätä maahan. Chūtora oli aikeissa tappaa Crossin, mutta Gin tuli väliin ja kertoi Crossin olevan narttu. Chūtora ei ollut huomannut tätä, joten hän hämmentyi. Sitten hän ärsyyntyi ja hyökkäsi muita Benin alaisia kohti, syyttäen heitä nartun lähettämisestä taisteluun, vaikka paikalla oli monia uroksia. Cross kuitenkin halusi jatkaa taistelua ja hyökkäsi Chūtoran kaulaan, mutta päästi irti, kun Akatora tuli keskeyttämään taistelun.

Akatora muistutti veljiään siitä, kuka Ben oli ja miten hän oli vuosia sitten pelastanut heidät. Ben puolestaan kertoi veljeksille Ōun sotureiden tavoitteesta, ja veljekset liittyivät heihin ilomielin, koska olivat henkensä velkaa Benille.

Ōun sotureissa
Akatora kertoi Benille Mossista, joka oli useaan otteeseen pyytänyt veljeksiä liittymään joukkoihinsa, ja jonka kanssa heillä oli ollut paljon erimielisyyksiä alueiden rajoista. Veljekset halusivat selvittää välinsä Mossin kanssa ennen lähtöä Yamanashista, ja Ben suostui lähtemään heidän mukaansa. Mossin luona villikoirajoukot taistelivat, mutta pääsivät lopulta sopuun, jolloin myös Moss päätti liittyä Ōun sotureihin.

Myöhemmin Wakayamassa, Kain veljekset uivat Ginin johtaman pienen ryhmän mukana Shikokulle etsimään taistelukoiria joukkoonsa. Veljekset saivat Giniltä tehtävän käydä suostuttelemassa Musashi mukaansa. Veljesten neuvottelutaidot eivät kuitenkaan riittäneet, ja koirat joutuivat palaamaan Ginin luokse tyhjin käsin. Matkalla veljekset huomasivat, että heitä seurataan. Billin johtama suuri vuoristokoirajoukko alkoi jahdata heitä ja Akatora käski veljiään juoksemaan. Kurotora ei kuitenkaan tahtonut paeta ja kääntyi kohtaamaan viholliset, jolloin kaikki kolme jäivät vihollisjoukon keskelle. Vain Akatora onnistui pakenemaan.

Chūtora ja Kurotora vietiin vangeiksi Billin vuoristotemppelille, jossa heidät haudattiin kaulaansa myöten maahan. Gin, muut Ōun soturit, Musashi ja 20 taistelukoiraa tulivat apuun. Gin voitti kaksintaistelun Sniperiä vastaan, jolloin vangit vapautettiin ja Bill liittyi Ginin ryhmään.

Myöhemmin Kain veljekset seurasivat Ginin ryhmää taisteluun Mutsun neljää valtiasta vastaan. Taistelun päätyttyä armeija palasi takaisin Ōuun, valmiina Suureen taisteluun.

Suuri taistelu
Ratkaisutaistelussa Riki jakoi joukkonsa iskuryhmiin. Kain veljekset johtivat ryhmien 4-6 hyökkäystä ja tuhosivat heidän kohteenaan olleen linnakkeen.

Veljekset yhdistyivät Ginin johtamaan armeijaan, joka hyökkäsi Mosan linnakkeeseen. Kurotora oli yksi koirista, joka sukelsi lampeen etsimään sinne Mosan mukana vajonnutta Benizakuraa. Suuren taistelun loppupuolella Chūtoran ja Kurotoran taistelutahto nousi ennennäkemättömäksi, kun he raivostuivat Akakabutolle tämän tapettua Akatoran.

Sudet

Chūtora ja osa Ōun sotureista lähtee etsimään Crossia, joka on joutunut susien kidnappaamaksi. Gin lähettää hänet takaisin hakemaan Ōun armeijan avuksi.

Myöhemmin Chūtora lähti muiden kanssa Hokkaidoōn, taisteluun Gaian Imperiumia vastaan. Hän selvisi taistelusta hengissä ja palasi veljensä Kurotoran kanssa Ōuun.

Pelaaja: GinWeed
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Chutora - Kain hornanhurtta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: