Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso Empty
ViestiAihe: Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso   Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso EmptyMa Maalis 23, 2015 11:31 pm

Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso Chikotitle


Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso Chikoc10
Pohja & Kuva © Shiomi

Teemamusiikki
Meguri - Wolf Children

Nimi
Chiko

Japaniksi
チコ

Nimen merkitys
Ei suorasanaista merkitystä

Nimen alkuperä
Tuntematon

Ääntäminen
Tshiko

Kutsumanimi
Chiko

Muut Nimet
-

Motto
”Pidä ystäväsi lähellä. Et koskaan tiedä milloin tulet tarvitsemaan heitä.”

Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso Chiko010

Ikä
6 Vuotta

Sukupuoli
Naaras

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Akita

Liittouma
Ohun Lauma, Yukimura, Omistaja

Lauma
Ohun Lauma

Asema
Laumalainen

Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso Chiko10

Ulkonäkö
Chiko on Yukimuran lailla punaruskea-valkoinen, mutta nartun turkki on hieman tummempi. Chikollakin on pallokuviot ja valkoiset merkinnät kehossa, mutta sillä on musta kuono. Chikon silmät ovat ruskeat ja aina rauhalliset. Tällä on myös kotikoiran ajoilta punainen kaulapanta. Nartun turkki on pehmeää ja paksua, ja se pitää nartun talvella lämpimänä. Kesällä turkki on kyllä paljon kevyempi. Chikolla on hyvin siro rakenne, mutta se tekee nartusta hyvin nopean. Lihaksia on vähän, mutta Chiko ei ole lähellekkään niin lihaksikas kun tavalliset villikoirat. Narttu ei ehkä osa hyppiä puissa, mutta se osaa juosta todella nopeasti, ja pysyy helposti joukossa mukana. Chikolla on pystyt korvat ja kippuralle kiertynyt häntä. Naaraan säkäkorkeus on 60cm ja se painaa 28kg.

Luonne
Chiko on ystävänä, äitinä ja puolisona hyvin lempeä. Hän pitää huolta kaikista, ja auttaa kaikkia jotka tarvitsevat apua. Hän ei pienestä suutu ja hänellä on hyvä huumorintaju, joten häntä ei usein nähdä vihaisena. Chiko ei pidä taistelemisesta, vaan toivoo että kaikki pystyisivät elämään sovussa. Kuitenkin, pakon edessä, Chiko ei pelkää heittää elämäänsä hukkaan perheensä tai ystäviensä puolesta. Hän on ehkä heikko taistelija, mutta hän on todella rohkea eikä helposti myöskään luovuta. Nopeudensa ansiosta Chikoa on hankala saada hengiltä. Chiko on koko ajan hössöttämässä Yukimuran ja lastensa perässä, ja panee heidät aina ennen itseään. Chiko on hyvin puolustavainen, ja vaikka hän ei suutukkaan usein, jos hänen rakkaidensa henget ovat vaarassa, niin hänestä voi tulla todella ärhäkkä. Hän pitää Ohun koirista, ja on hyvin ylpeä että saa olla osa heidän laumaansa. Hän ei myönnä sitä, mutta Chiko pelkää Kurokagen joukkoja kuollakseen ja toivoo ettei koskaan tule kasvotusten heidän kanssa.

Menneisyys

Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso Untitl10
Muokkaus © Shiomi

Syntymä
Chikon tarina alkoi Tokiossa. Nartun äiti Sonoko ja isä Makoto tapailivat paljon, sillä olivat lapsuudenystäviä. Kaksikon ystävyys muuttui pikkuhiljaa rakkaudeksi ja sitten Sonoko tuli kantavaksi. Koiran omistajat eivät huomanneet tätä, vasta silloin kun narttu oli viimeisillään. Kuitenkin siihen mennessä Sonoko oli muuttanut Akitaan perheensä kanssa. 3 pentua syntyi kylmänä talvi-iltana, kaksi naarasta ja yksi uros. Omistajalla ei kuitenkaan ollut varaa pitää kaikkia pentuja, joten heti kun pennut olivat tarpeeksi vanhoja lähtemään, heidät myytiin muille ihmisille jotka asuivat Akitan prefektuurissa.  Eräs keski-ikäinen mies Higashinarusen kylästä tuli katsomaan pentuja. Miehen kaksi lasta olivat kuolleet auto-onnettomuudessa 10 vuotta sitten ja hän oli hiljattain menettänyt vaimonsa, sillä tämä oli tullut sairaaksi. Mies oli hyvin yksinäinen, ja niinpä hän osti yhden pennuista seurakseen. Mies vei pennun kotiinsa ja nimesi pennun Chikoksi.

Pentuvuodet
Mies oli hyvin iloinen saadessaan Chikon seurakseen. Aluksi, kun Chiko ymmärsi ettei tulisi näkemään äitiään tai sisaruksiaan enään koskaan, pentu oli hyvin hankala. Chiko oli hyvin äänekäs, eikä hän suostunut olemaan hiljaa. Pentu ei pitänyt kaulapannastaan ja yritti koko ajan päästä siitä eroon, eikä hän myöskään suostunut nukkumaan häkissä. Chiko ei suostunut syömään kaupasta ostettua koiranruokaa, vaan pelkästään miehen omaa tekemää koiranruokaa. Mies oli kuitenkin omistanut monia koiria elämässään, eikä pienestä hätkähtänyt. Hän antoi Chikon juosta niin paljon kun hän halusi, ulkona olevassa suuressa aitauksessa. Chikolla oli myös lupa nukkua sängyssä miehen kanssa. Mies oli hyvin rauhallinen pennun kanssa, ja pian narttu rauhottui. Se ei enään haukkunut ja siitä tuli hyvin kuulias sekä kiltti. Chikosta kasvoi hyvin huolehtivainen ja puolustavainen nuori koira.

Ohun Koirien Kohtaaminen
Vuotta myöhemmin, kun Chiko oli vuoden vanha, Genba ja Hougen nousivat valtaan. Genba saapui Ohuun ensin ja lähetti joukkonsa hakemaan tälle narttukoiran. Akame huomasi tilanteen ja seurasi Genban koiria kylään. Koirat tulivat Chikon luokse ja lähtivät vetämään tätä pois. Chiko kuitenkin pani hanttiin, ja rähinä sai Chikon omistajan tulemaan pihalle. Omistaja huitoi koiria lapiolla, mutta koirat kävivät hänen kimppuun ja kaatoivat hänet autotielle. Daisuke melkein ajoi miehen yli, mutta pysäytti auton ajoissa ja auttoi miehen kyytiin. Mies pelkäsi että koirat olivat kannibaaleja, ja että niillä oli aikomus syödä Chiko. Mutta sitten Akame saapui paikalle ja pelasti Chikon. Myös Shigure ja Kisaragin pojat saapuivat ja ajoivat koirat pois. Koirat tekivät Chikoon vaikutuksen, eikä narttu koskaan unohtanut heitä.

Yukimuran Kohtaaminen ja Pennut
Chiko mietti villikoiria seuraavat 4 vuotta ja miten koirat olivat pelastaneet tämän. Yhtenä päivänä Chiko keräsi rohkeutensa ja lähti vuorille etsimään villikoiria, että pystyisi kiittämään heitä kunnolla. Mutta narttu ei tiennyt että Kurokage oli tuhonnut paratiisin, ja että Futgo-sola olisi hyvin vaarallinen paikka. Hän joutuikin Kurokagen alaisten piirittämäksi ollessaan metsässä. Koirat halusivat tehdä hänestä orjan, mutta Yukimura saapui paikalle ja pelasti Chikon. Uros käski Chikoa palaamaan kotiin, joten Chiko teki niin. Kuitenkin, jo silloin, Chikolla alkoi olla tunteita Yukimuraa kohtaan, vaikka hän ei edes tiennyt kuka punaturkkinen uros oli. Chiko palasi kylään, mutta hän halusi palata vuorille ja tavata Yukimuran uudestaan. Joten narttu lähti vuorille uudestaan, ja kohtasi Yukimuran uudestaan. Yukimura varoitti Chikoa Kuorkagesta ja saattoi nartun takaisin kylään. Chiko tajusi silloin että oli rakastunut Yukimuraan, ja hän halusi lähteä asumaan vuorille. Mutta sitten, Chikon omistaja päätti muuttaa pois alueelta, sillä Kurokagen joukot olivat käyneet hänen naapurinsa kimppuun. Chiko muutti Japanin alpeille, ja yllätyksekseen kohtasi Yukimuran. Chikon toive toteutui, ja tämä lähti vuorille Yukimuran kanssa. Heistä tuli pari, ja sitten he saivat 5 pentua. Chiko ikävöi omistajaansa, joten hän käy usein tervehtimässä miestä perheensä kanssa.


Taistelutekniikat

Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi tekniikan Yukimuralta.
Swing Circle - Käyttäjä tarttuu vastustajaa jalasta ja alkaa pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja. Oppi liikkeen Yukimuralta.
Neji Ki - Käyttäjä puree vastustajaa ja alkaa pyöriä. Oppi liikkeen Yukimuralta.
Neck The Killing – Yukimuran kehittämä liike, joka on nykyään kaikkien perusliike. Käyttävä puree vastutsajaa kaulaan ja alkaa pyöriä. Ensin katkeaa kaulavaltimo, sitten kaularanka ja lopulta koko kaula. Oppi liikkeen Yukimuralta.

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Makoto
Äiti: Sonoko
Siskot: Yksi tuntematon
Veljet: Yksi tuntematon

Puoliso
Yukimura

Pennut
Kojiro, Saiyuri, Shiro, Hikari, Kousuke

Suhteet
- Ystävällinen kaikkia Ohun laumalaisia kohtaan.
- Pelkää Kurokagea, vaikkei haluaisikaan.
- Kunnioittaa Weediä, Joeta ja Giniä. Kunnioittaa myös Akamea ja Johnia.
- Rakastaa puolisoaan Yukimuraa syvästi ja olisi valmis tekemään mitä vaan hänen puolesta.
- Rakastaa lapsiaan ja hössöttää näiden perässä jatkuvasti.
- Rakastaa myös Weedin ja Joen pentuja.
- Kiintynyt omistajaansa ja käy tervehtimässä tätä paljon.
- Ei muista vanhemmistaan tai sisaruksistaan paljon mitään.

Triviaa
- Alkuperäisessä GDW mangassa Chikon mainitaan olevan kolmevuotias kun Genba lähettää joukkonsa hakemaan tätä, mutta vaihdoin iän että se sopisi pelin aikajanaan.
- Takahashin sivuhahmo "Chiko", kuka esiintyi mangassa vain kerran, on inspiroinut monta omahahmo-versiota useissa itse kirjoitetuissa ja fanitarinoissa. Yksi näistä on mustaruskea Shiba-inu, joka on 13 vuotiaan Shiomi Kudon lemmikki ja apuri, kuka on uhkarohkea ja uskomattomattoman älykäs koiraksi.
- Chiko tuo mieleen "Ookami No Kodomo Ame To Yuki" - elokuvan Hanan: rakastava ja omalla tavallaan urhea äiti. Mutta Chikossa on se poikkeus että hän on joskus turhankin ylisuojelevainen, kun taas Hana antoi lapsilleen vähän enemmän vapautta.

Pelaaja
Shiomi

Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso Chiko_Sprite

Chiko ©️ Yoshihiro Takahashi & Shiomi
Kuvat ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvapohjat & Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Chiko - Yukimuran Rakastava Puoliso
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: