Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Norin lauman tiedot + hahmolista

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Norin lauman tiedot + hahmolista Empty
ViestiAihe: Norin lauman tiedot + hahmolista   Norin lauman tiedot + hahmolista EmptyPe Maalis 17, 2017 8:05 pm


Norin lauman tiedot + hahmolista Transp10

Norin lauman tiedot + hahmolista Imagee14
Lauman johtajanaaras Nori


Nimitys

Ei virallista nimitystä, mutta tunnetaan yleensä joko nimellä Norin lauma, tai Nagasakin saaren laumaLukumäärä

~80Tavoite

Nori haluaa pitää laumansa mahdollisimman itsenäisenä ja poissa muiden laumojen kuvioista. Se välttää liittoutumista, ja pyrkii pitämään hyvän huolen jäsenistään. Nori tahtoo myös hoitaa sukunsa saarta, ja pitää kaiken hyvässä järjestyksessä.Tietoa laumasta/saaresta

Lauma elelee yhdellä Nagasakin 600 saaresta. Saari on melko pieni, mutta siellä on laumalle hyvin elintilaa. Saarta ympäröivät mereltä päin tullessa pystysuorat, korkeat, useiden metrien korkuiset kallionseinämät. Saarelle pääsy niiden yli on mahdotonta, sillä tasaista, levän liukastamaa ja pystysuoraa kalliota ei pääse kiipeämään. Saarelle menee kuitenkin salainen sisäänkäynti tietystä kohtaa merenpinnan alapuolella, n. 3 metrin syvyydessä. Se kulkee 25 metriä pitkän vedenalaisen luolan lävitse, ja nousee lopulta saaren sisäpuolella olevaan lampeen, jossa on pieni, kaunis vesiputous. Molemmat suuaukot ovat tarkoin vartioituja yötä päivää ulkopuolisten uhkien varalta. Lauman koirat ovat pääasiassa kaikki hyviä uimaan/sukeltamaan, ja heidät opetetaan siihen pienestä pitäen, sillä muutoin saarelta ei pääse pois, tai sinne takaisin. Kun pääsee merelle, joutuu uimaan jonkin matkaa vastarannalle, mutta se ei ole mahdoton taival, ja peruskuntoinen selviää siitä ihan hyvin. Talvisin kuljetaan jäätä pitkin, mutta sukellusaukko pyritään pitämään avoinna. Saaren ulkopuolella kallionseinämässä on pieni halkeama, joka muodostaa ikään kuin "katoksen", tuulensuojan, jossa pakkassäällä Nori on ohjeistanut uinnin jälkeen kuivattelemaan, ettei kylmä viima jäätäisi märkää turkkia.

Laumassa ei ole varsinaista hierarkiaa, mutta kaikki kunnioittavat ja arvostavat johtajaa, sekä seuraavat tätä mielellään, vapaaehtoisesti. Ketään ei pakoteta jäämään saarelle vasten tahtoaan, mutta hyvin harvat sieltä loppujen lopuksi poistuvat. Saarella on vehreä, kaunis metsikkö ja kasvisto, ja kalliot suojaavat pahimmilta tuulilta ja myrskyiltä. Saarella elää joitakin riistaeläimiä, joiden metsästystä säännöstellään, jotta kannat pysyisivät hyvänä. Saarelta saa myös paljon kalaa, mikä onkin yleisin ruoka lauman keskuudessa. Useimmat ovatkin taitavia kalastajia.

Keväisin lumien sulaessa kallioiden ympäröimällä saarella saattaa olla hieman tulvia, kun vesi ei pääse oikein mistään pois, mutta toistaiseksi se ei ole aiheuttanut kovin suuria ongelmia veteen tottuneille koirille.


Norin lauman tiedot + hahmolista 68785611
Ilmakuvaa saaresta. Ympärillä saarta suojaavat kalliot.

1.Vesistö saarella. Vesi on juomakelpoista, ja sieltä löytyy suht. hyvin kalaa.
2.Pieni, valoisa aukio, jota yleensä käytetään koulutukseen ja harjoitteluun. Aukiolta löytyy usein suurempaa riistaa, mutta myös pieneläimiä.
3.Joki, joka kulkee saaren sivustassa päästä päähän. Vesi virtaa alku- ja loppupäässä hyvinkin voimakkaasti, mutta on keskivaiheelta suht. tyyntä. Joki antaa parhaiten kalaa koko saarella. Vesi on juomakelpoista.
4.Norin oma alue ja pieni "keidas", joka on ikään kuin kuuma lähde, ja siellä on talvisinkin lämmin vesi. Keitaan vieressä on pienehkö kallio, jossa on pari luolaa. Keidasta voidaan käyttää myös haavoittuneiden hoitamiseen, tai antaa jollekin palkaksi vaikkapa mahdollisuus oleskella siellä pari päivää.
5. Saaren sisäänkäynnit, joista saaren sisäpuolella oleva johtaa pieneen lampeen, jossa on kalliosta virtaava vesiputous. Vesi ei ole kovin juomakelpoista, mutta sieltä löytää toisinaan isoja kaloja. Pienet nuolet osoittavat sisäänkäynnit ja suuri nuoli uintisuunnan saarelta seuraavalle lähimmälle mantereelle.

6.Kallionhalkeama, jossa voi lämmitellä uintireissun jälkeen. Sinne pääsee nousemaan n. 4 x 4 metrisen, laakean kivenlohkareen päältä. Paikka on hyvin harvoin tulvien aikaan veden peitossa, vaikka "astinkivi" saattaakin kadota näkyvistä.

Norin lauman tiedot + hahmolista Maxres11
Vedenalainen sisäänkäynti mereltä päin.

Norin lauman tiedot + hahmolista Forest12
Tällaisiin näkymiin pääsee, kun sukeltaa luolaa pitkin saarelle. Suuaukko on pinnan alla, hieman vesiputouksesta (edestä katsottuna) oikealle.Historiaa

Lauman perustajasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta luultavimmin se on Norin isoisoisoisoisä, joka aikoinaan toi kaanaankoirasukunsa Nagasakin "salatulle" saarelle, ja jäi sinne asumaan.

Johtajuus kulki aina isältä pojalle, ja Nori on sukunsa ensimmäinen naarasjohtaja. Nori on myös ensimmäinen, joka johtaa laumaa yksin, sillä aikaisemmin sitä on johtanut pariskunta. Laumassa on aina aikaisemmin ollut todella ankara kuri ja se on ollut tiukka diktatuuri. Johtajaa on kunnioitettu mukisematta, ja niskuroinnista ja toisinajattelusta on rangaistu. Ulospäin lauma on vaikuttanut todella onnelliselta ja harmoniselta, vaikka totuus onkin ollut toinen.

Nori tappoi isänsä, joka oli tappanut hänen puolisonsa. Narttu lopetti siten ankarat ajat laumassa, julistautuen paremmaksi ja oikeudenmukaisemmaksi johtajaksi.
Arvonimet
Arvoilla ei ole hierarkista järjestystä, ainoastaan johtaja on muiden yläpuolella.


Johtaja
Nori
Gina (tuleva)

Lauman pää, joka tekee päätökset ja organisoinnin. Johtajaa totellaan ja kunnioitetaan, mutta Nori on myös läheinen ystävä ja ikään kuin rakastettu perheenjäsen laumalaisilleen.


Parantaja
-

Henkilö, jonka kutsumus on auttaa pyyteettömästi toisia. Taitaa useita keinoja hoitaa haavoja/murtumia, sekä tuntee parantavia (sekä myrkyllisiäkin) kasveja ja osaa käyttää niitä.


Metsästäjät (5 kpl)
-

Ovat erikoistuneet riistan, kuten lintujen, peurojen yms. metsästykseen.


Kalastajat (5kpl)
-

Ovat erikoistuneet kalastamiseen, ja hankkivat ravintoa saaren sisävesistä tai poikkeuksellisesti sen ulkopuolelta.


Kouluttajat (2kpl)
-

Toinen kouluttajista opettaa tulokkaille/pennuille taistelua, ja toinen opettaa heitä uimaan ja sukeltamaan.Viestintuojat (3kpl)
-

Heillä on vaarallisin työ, ja ainoina täysin vapaa liikkuvuus saaren ulkopuolella. Viestintuojat toimivat ikään kuin sanomalehtinä, ja pyrkivät viikoittain tuomaan uutisia ulkopuolelta mm. toisista laumoista ja heidän kuviostaan, jotta Nori voisi mahdollisimman hyvin pitää oman laumansa turvallisuuden ajan tasalla.Soturit/tavalliset laumalaiset
-

Vaikka kaikki saavat taistelukoulutuksen, niin Nori ei yleensä nimitä laumalaisia sotureiksi, vaan he ovat vain laumalaisia. Tarvittaessa he ovat kuitenkin niitä, jotka puolustavat saarta mahdollisilta uhkilta. Näihin luetaan myös metsästäjät, kalastajat ja kouluttajat, vaikka lisäksi heillä on jokin virallinen arvonimi.


Pennut/vanhukset
-

Pennuiksi lasketaan alle 1-vuotiaat. Heillä ei ole oikeutta poistua itsenäisesti saaren ulkopuolelle.
Vanhuksiksi luetaan yleensä yli 15-vuotiaat koirat, jotka eivät kykene enää uimaan itsenäisesti pois saarelta.
Kelpoisuus

Nori kelpuuttaa joukkoonsa kaikenlaiset koirat, mutta aluksi luotettavuutta testataan, jotta voidaan olla varmoja tulokkaan vilpittömyydestä. Laumassa ei ole juurikaan kummempia sääntöjä, mutta toisten kiusaamista tai syrjintää ei hyväksytä. Nori vaatii myös yleensä hyvää uima/sukellustaitoa liittyjiltä, jotta näillä olisi hyvät mahdollisuudet selviytyä laumassa.Menetelmät

Kuri: Laumassa on melko löyhä kuri, sillä kaikki ovat kuin yhtä suurta perhettä. Oikeudenmukaisuutta lauman sisällä pidetään hyvänä asiana, eikä kenenkään jäsenen syrjintää hyväksytä. Melko tiukkaa linjaa pidetään siitä, ettei saarella saa ylimetsästää huvikseen (poikkeuksena runsaasti esiintyvät linnut/kalat), jotta ruokaa riittäisi kaikille mahdollisimman pitkään. Myös jäsenten välinen luottamus on hyvin tärkeää.

Rangaistukset: Rangaistuksia ei kovin herkästi satele, mutta niitä saattaa tulla, jos yleisiä sääntöjä (kuten toisten kunnioittaminen, metsästyksen säännöstely, luottamuksen rikkominen tms.) rikotaan. Rangaistuksia saattaa olla mm. johtajan nuhtelu/puhuttelu tai jokin ylimääräisen askareen suorittaminen. Pahimmassa tapauksessa Nori saattaa erottaa jonkun kokonaan, ja karkottaa saareltaan.

Palkkiot: Varsinaisia palkkioita ei ole, mutta hyvin suoritetusta työstä saa tietenkin kehuja ja muiden arvostusta, ja myös mahdollisti jotain erityistä, kuten herkkuateria esim. tehtävän suorittaneen perheelle, tai ns. "loma" keitaassa, johon vain johtajalla on pääsy.Nykytilanne

Riista on alkanut vähenemään saaren sisäpuolella, joten Norin on ollut pakko silloin tällöin laajentaa kulkuaan saaren ulkopuolelle yhä useammin ja useammin. Narttu ei tahdo jättää rakasta saartaan, joten lauma on hyvin tiukkien päätösten ja valintojen ääressä.


_________________
Norin lauman tiedot + hahmolista Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Norin lauman tiedot + hahmolista Imagee19


Viimeinen muokkaaja, Untamed pvm La Helmi 24, 2018 3:02 pm, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Norin lauman tiedot + hahmolista Empty
ViestiAihe: Vs: Norin lauman tiedot + hahmolista   Norin lauman tiedot + hahmolista EmptySu Maalis 19, 2017 12:28 pm

Hahmolista

Lista Norin lauman koirista. Johtajat on kirjoitettu näin, omat hahmot näin ja mahdolliset Ginga-sarjan hahmot normaalisti. Lista on aakkosjärjestyksessä ja pyritään pitämään ajan tasalla. Hahmojen nimissä on linkki kyseisen hahmon esittelyyn.

Päivitetty viimeksi: 19.3.2017


Nori - Untamed
Gina -

_________________
Norin lauman tiedot + hahmolista Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Norin lauman tiedot + hahmolista Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Norin lauman tiedot + hahmolista
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT :: >>Laumatiedot-
Siirry: