Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Renjin lauma + hahmolista

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Renjin lauma + hahmolista Empty
ViestiAihe: Renjin lauma + hahmolista   Renjin lauma + hahmolista EmptyLa Helmi 16, 2019 10:20 am

Renjin lauma

Perustaja: Renji

Lukumäärä: 15

Nimitys: Turvapaikka

Tavoite: Antaa turvaa pennuille ja nuorille kenellä ei ole paikkaa mihin mennä tai venhempia. Ehkä myöhemmin tulevaisuudessa laajentua ja saada laumaan Renjin lisäksi aikuisia, jotka haluaisivat olla pentujen elämässä ja opettaa taitoja selvitä.  Vanhempana laumasta saa lähteä eikä siihen ole pakko jäädä ellei halua. Renji myös hyväksyy joukkoon aikuisia, mutta haluaa arvioida sen sopivuuden ja motiivit liittyä. Rodulla, sukupuolella, iällä tai värityksellä ei ole merkitystä.  Yleistä tietoa: Lauman perustui vahingossa yhdestä pennustä ja kasvoi lukumäärältään enemmän hiljalleen. Joukko alkoi kasvaa enemmän, kun sota Ohun ja paholaisen kanssa syttyi. Pentuja alkoi jäädä jälkeen, kun vanhemmat lähtivät taistelemaan tai kuolivat sodassa. Renji päätti lähteä tokiosta, koska ne kiinnittivät liikaa ihmisten huomiota ja luonnossa olisi turvallisempaa kaikille. Nämä päättyivät japanin alpeille vuorien välissä olevaan laaksoon. Alueella ei liikkunut muita koiria tai susia, joten Renji päätti tehdä alueesta omansa. Tutkittuaan sitä se löysi yllättäen suurehkon temppelin. Siellä ei leijaillut ihmisen hajua ja sijainti oli niin syrjässä, että ei uskonut kenenkään palaavan sinne. Pennut ja nuoret asettuivat asumaan ja jatkoivat elämää sodasta huolimatta.  

Nykytilanne: Lauma on saanut olla rauhassa ja viettää eloaan. Renjin päivät kuluvat pentuja paimentaessa ja opettaen niille taitoja elää elämään sekä selviytymistä.


Säännöt: Lauman elämä on hyvin perhe keskeistä  ja jokainen pitää toisistaan huolta. Erityisesti vanhemmat huolehtivat nuorimmista ja katsovat niiden perään. Laumassa ei suvaita väkivaltaista käytöstä eikä kiusaamista.  

Arvot: Laumassa kunnoitetaan johtajaa, mutta selkeitä arvoja ei sen lisäksi ole

Johtaja: Renji

Hahmolista:

- Renji (Miki)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Renjin lauma + hahmolista
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT :: >>Laumatiedot-
Siirry: