Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Veri virtaa Gajyolla

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyMa Huhti 20, 2015 12:17 pm

Kurokage & Diego & Cheri & Rigel & Shiro

Sekä Rigel että Shiro näyttivät hyvin pettyneiltä Yukimuran käskyn vuoksi. Valkoturkki oli väittämäisillään vastaan, mutta Rigel tunki tassunsa nuoremman pennun naamaan. "Shh..muuten setä lähettää meidät kotiin..." Rigel kuiskasi. Shiro ymmärsi yskän ja nyökkäsi katsellessaan muiden perään.

"Vaiti!" Kurokage huusi paikalle tulleelle Shitsumeille ja muille sotureille. Se ei halunnut ylimääräistä häiriötä. Uros aikoi juuri iskeä terävillä hampaillaan Saiyurin hengiltä, kun jokin iskeytyi voimakkaasti häneen. Koirasusi lennähti hieman taakse päin ja tunsi kirvelyä kaulallaan. Pieni naarmu vuosi hiljalleen verta pitkin kaulaa. Kurokage irvisti ilkeästi. "Kas kas, Ginin pikku poikahan se siinä. Kuulin että olet nykyään johtaja, kun isukkisi ei pärjännytkään minulle." Koirasusi ilkkui. "Sinä tulet pärjäämään vielä vähemmän..." Kurokage jatkoi huuliaan nuolaisten ja hyökkäsi sitten kohti Yukimuran kylkeä, viiltääkseen toista.

Cheri huomasi helpotuksekseen lisäavun saapuvan. Narttu sai siitä lisää voimaa, ja raahautui kohti Kurayamia. "Pelasta...pentusi...minä hoidan...sen..." Paimenkoira vaikeroi, yrittäessään nousta jaloilleen.

Diego katsoi kauhuissaan kun Kurokage oli iskemässä pentua hampaillaan. Onneksi Yukimura tuli apuun. Sekarotuinen nosti katseensa G.B:hen ja nyökkäsi. Uros nousi hitaasti ylös ja katsoi sitten Chikoa ja Cheriä kauempana. "Autetaan heitä." Diego sanoi setterille, ennen kuin lähti kohti kolmikkoa.

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyMa Huhti 20, 2015 4:27 pm

Shitsumei ja Weed.

Shitsumei perääntyi ja jäi vähän matkan päähän seisomaan, hän oli aistinut uuden tuoksun ja kuullut ääniö puista, hän oli kuin ei huomaisi ja valmistautui taistelemaan, uros ei pelännyt mitään mutta tiesi että vastustajalla olisi luultavasti etunaan näkö, hänellä kuitenkin oli tappavat rautajalkansa jotka olivat valmistuneet iskemään.

Weed kyyristeli puussa odottaen oikeaa hetkeä, pian hän laskeutui maahan, ihan Shitsumein taakse,''En voi koskea sokeaan koiraan joten väisty.'', akita sanoi ja oli lähtemässä kävelemään sakemannin ohi, juuri kun hän oli ohittamassa sokean uroksen, hän tunsi metalliset kynnet kyljessään, yhtäkkiä hän tunsi myös hampaat kurkussaan ja kun joku paiskasi hänet päin puuta samalla kun veri pursusi Weedin kyljestä.

''En ole täysin voittamaton vaikka olenkin sokea, tunnistin hajusi, olet se Ohun Weed, olen haistanut sinut aiemminkin.'', musta koira sanoi ja lähti astelemaan metallijalat kopisten maassa kohti Weediö tarkoituksenaan iskeä uudelleen, uros syöksyi kohti sitä paikkaa missä hän oletti Weedin olevan ja olettikin oikein ja sulki sitten Weedin leukojensa väliin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyKe Huhti 22, 2015 9:05 pm

Yukimura, GB, Kurayami, Chiko ja Saiyuri
Yukimura laskeutui vähän kauemmas Kurokagesta. Tämän niskakarvat nousivat pystyyn ja tämä paljasti hampaansa.
"Älä puhu pahaa isästäni!" Yukimura murisi. "Isäni kaatoi jättiläiskarhu Akakabuton! Se on enemmän mitä sinä olet koskaan tehnyt!" Punaturkki huusi ja valmistautui väistämään. Kuitenkin, akita liukastui lumeen, ja ei ehtinyt väistää. Yukimura irvisti kun Kurokagen hampaat viilsivät tämän kylkeä, ja lämmin veri virtasi tämän kylkeä pitkin. Akita huomasi pikkuveljensä vähän kauempana. "Weed!" Yukimura huudahti, ja toivoi että hopeanharmaa akita kuulisi tämän huudon.

GB nyökkäsi Diegolle ja juoksi kohti Kurayamia, joka oli hyökkäämässä Cherin kimppuun. GB tarttui pystykorvan niskaan ja painoi toisen maahan. GB vilkaisi sivusilmällä Chikoa.
"Mene nyt! Mene metsään! Rigel ja Shiro ovat siellä!" GB huusi, pidellessään Kurayamia aloillaan. Chiko nyökkäsi ja juoksi Saiyuria kohti. Hopeaturkkinen pentu halusi auttaa isäänsä, mutta Chiko nappasi toisen maasta ja lähti juoksemaan metsää kohti, haistellessaan ilmaa, että löytäisi Shiron ja Rigelin.

Kurayamilla ei ollut aikaa reagoida GBn hyökkäykseen, joten se kaatui maahan. GBn ote kuitenkin ei pidellyt pystykorvaa aloillaan ja tämä nousi pystyyn. GB joutui päästämään irti ja putosi lumihankeen. Kurayami katsoi ensin Cheriä ja sitten Diegoa.
"Jahas. Apujoukkoja vai?" Kurayami kysyi. "Pahoittelen, mutten voi päästää teitä pois elävänä." GB katsoi Diegoa ja Cheriä.
"Paetkaa! Tai taistelkaa! Mutta älkää seisoko siinnä!" GB huusi.

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Vierailija
VierailijaVeri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyTo Huhti 23, 2015 7:04 pm

//Varmaan OK jos tulen mukaan Siriuksella?//

Sirius

Hopeanharmaa pentu eteni varovasti kohti Gajyota. Vastoin kaikkia isänsä määräyksiä Sirius oli tullut takaisin synnyinalueelleen. Oli hyvin harvinaista että Sirius rikkoi sääntöjä. Ollessaan jo lähes Gajyon luona, pentu haistoi tuttuja hajuja. Sen järki sanoi heti, että taistelu oli käynnissä. Sirius kiihdytti vauhtinsa täysiin mittoihin ja nuuhki samalla ilmaa suunnistaen Rigelin hajun suuntaan.

Hetken kuluttua Sirius sai silmiinsä mustan ja valkoisen pystykorvan. "Mitä täällä tapahtuu?" pentu kysyi kaksikolta pysähtyessään näistä hieman taaemmas. "Mitä edes teette täällä? Antoiko Yukimura luvan?" Sirius jatkoi. Pentu ei vielä tajunnut kutsua setäänsä Ylipäälliköksi, oikeastaan tämä piti vieläkin isäänsä oikeana päällikkönä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyTo Huhti 23, 2015 7:35 pm

//Jatkan nytten koska Untamed ei ole vastannut nytten enkä jaksa odottaa.

Shitsumei ja Weed.

Weed yritti rimpuilla sakemannin otteesta mutta Shitsumei iski akitaa lujaa päin puuta, verivana valui Weedin suusta,''Miksi teet tälläistä?'', Weed sanoi köhisten hapen alkaessa loppua, pian kuitenkin musta sakemanni heivasi akitan kiveä vasten, kamala kipu kyljessä ja kurkussa lamaannuttivat Weedin hetkeksi, pian kuitenkin Weed nousi pystyyn täristen.

Shitsumei nauroi, hän oli nyt kasvot akitaa päin,''Taistele minua vastaan, vai pelkäätkö minua?'', Shitsumei sanoi virnistellen, sakemanni lähti jälleen tallustamaan Weediä kohti,''Jokainen uhrini ovat aliarvioineet minut.'', sakemanni asteli akitan luokse ja onnistui iskemään Weediä rautakynsillään kasvoihin, veri roiskui ja tuskallinen ähkäisy kuului.

Weed puristi silmänsä kiinni, veri valui poskesta noroina, akita iski kuitenkin hampaansa sakemannin paksuun kaulanahkaan, kuitenkin hän sai tehtyä vain pienen viiltohaavan,''Hampaasi eivät pure paksuun nahkaani Weed, saat valita kuoleman tai ikuisen orjuuden herrani joukoissa.'', Shitsumei sanoi virnistäen ja iski nyt rautakynsillään Weediä jälleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyPe Huhti 24, 2015 5:11 pm

// Järjestys olkoot siis jälkeeni:
Shiomi
Unknownsoldier
Illumination
Untamed //

Kurokage & Cheri & Diego & Rigel & Shiro

Kurokage nauroi Yukimuran sanoille, ja otti hiukan tukevamman asennon. Yhtäkkiä punaturkkinen alkoi kutsua veljeään, ja koirasusi huomasi pian Weedin taistelemassa Shitsumeita vastaan. Kurokage kuitenkin päätti käyttää hyväksi Yukimuran hetkellistä keskittymisen herpaantumista, ja nopeilla juoksuaskelilla kiihdytti kovaan vauhtiin, ja hyökkäsi kohti urosta vasen käpälä ojossa. Koirasuden tarkoitus oli iskeä toista rautaisilla kynsillään rintaan.

Cheri makasi maassa, ja katsoi helpottuneena, kun Chiko pääsi pakoon Kurayamilta. Belgianpaimenkoiran päässä pyöri sen katsoessa GB:tä ja sitten Diegoa. Narttu menetti tajuntansa, ennen kuin sekarotuinen uros nosti nartun kevyesti vahvaan selkäänsä. Diegon katse kääntyi nyt setteriin, ja lähestyvään Kurayamiin. "Pidättele sitä. Vien heidät turvaan, ja tulen sitten auttamaan." Diego sanoi mustavalkoiselle koiralle, ennen kuin lähti juoksemaan Chikon ja Saiyurin perään.

Shiro ja Rigel säpsähtivät kumpikin, kun Sirius saapui yllättäen paikalle. "Isä sanoi, että saamme tulla. Tai no, oikeastaan karkasin äidiltä, mutta ei hän voinut käännyttää minua yksin takaisinkaan." Shiro sanoi iloisesti häntää heiluttaen. Rigel hymyili ilkikurisesti. "Jo on aikoihin eletty! Sirius rikkoo sääntöjä! Odotas kun isä kuulee tästä." Mustavalkoinen uros nauroi. Se tunsi itse olevansa turvassa, kun Yukimura oli ottanut hänet luvalla mukaan.

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyLa Huhti 25, 2015 10:48 pm

Yukimura, GB, Kurayami, Chiko ja Saiyuri
Yukimura oli niin keskittynyt veljeensä, ettei huomannut Kurokagea. Hän kääntyi, mutta liian myöhään. Punaturkki sai rautaiset kynnet rintaansa ja kaatui maahan. Kipu lamautti Yukimuran hetkeksi, mutta uros pääsi kierähtämään kauemmas. Yukimura nousi täristen jaloilleen.
"Saasta..." Punaturkki huohotti. Voisin yrittää Battougaa... Mutta sitten en jaksaisi enään taistella... Yukimura ajatteli. Hän piti silmänsä naulittuna Kurokageen, ja odotti tämän seuraavaa liikettä. Yukimura voisi käyttää toisen seuraavaa hyökkäystä hyväkseen.

GB nyökkäsi Diegolle ja katsoi Kurayamia. Pystykorva paljasti hampaansa.
"Tyhmä rakki! Päästit vastustajani pakoon!" Kurayami huusi. GB ei kuunnellut vaan iskeytyi kiinni toisen rintaan, eikä päästänyt irti. GB ei ehkä ollut maailman painavin koira, mutta setterin paino oli tarpeeksi estämään Kurayamia liikkumasta.

Chiko juoksi metsässä, seuraten Rigelin ja Shiron hajujälkeä. Saiyuri rimpuili Chikon otteessa.
"Äängh! Päästä irti äiti! Haluan tapella!" Saiyuri kiljui, mutta Chiko ei päästänyt irti. Pian Chiko saapui sinne missä Shiro ja Rigel olivat. Chiko pudotti Saiyurin maahan ja katsoi Shiroa, Rigeliä ja Siriusta.
"Odottakaa tässä. Menen takaisin auttamaan muita!" Chiko sanoi ja ryntäsi takaisin kohti Gajyouta. Chikoa pelotti, mutta hän ei voinut jättää Yukimuraa.

Saiyuri nousi lumihangesta ja näytti kieltä äitinsä suuntaan.
"Ihan epistä! Haluan tapella!" Saiyuri huusi. Pentu kuitenkin huomasi pikkuveljensä ja serkkunsa ja kääntyi katsomaan heitä. "Mitäs veli ja serkkupojat tekevät näin kaukana pohjoisessa?" Saiyuri kysyi hiukan huvittuneena. Hän ei yleensä nähnyt Siriusta Ohun suunnilla.

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Vierailija
VierailijaVeri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyTi Huhti 28, 2015 3:40 pm

Sirius

Tiikeriraitainen pystykorva nyökkäsi serkkupojalleen ja käänsi sittemmin katseensa kolkon kivirykelmän suuntaan. Jostakin kuului huutoja, kun vartijat tajusivat hajuaistinsa avulla että olivat tehneet pahan virheen. Tai oikeastaan, mitäpä pieni pentu, jonka suonissa vertaa Rikin veri, voisi tehdä.

Sirius loi tuiman katseen Rigeliin, ja tuhahti. "Juuri tuon takia en pidä sinusta ja Orionista, tarkkailette minua, ja kun teen pienen virheen kantelette heti aikuisille." Sirius sanoi hieman huonotuulisena. Kun nuorukainen huomasi Saiyurin, tämä kuitenkin alkoi hymyillä. "Tein päätökseni. Aion liikkua Yukimuran seurueessa tästä lähtien." Sirius totesi. Hetken kuluttua pentu haistoi isänsä hajun. "Rigel, haistatko sinäkin isän lähistöllä. Menen katsomaan." Pystykorva totesi, ja lähti hajuaistinsa avulla hölkkäämään isänsä suuntaan.

"Isä!" Pentu huudahti ja alkoi samassa murista metallijalkaiselle. Sydämmessään Sirius kävi kamppailua. Mahdollisesti isän henki, vai sääntöjen noudattaminen?
Takaisin alkuun Siirry alas
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptySu Toukokuu 03, 2015 3:24 pm

// vastaan nyt tässä välissä ettei peli jää ihan paikoilleen //

Kurokage, Diego, Cheri, Rigel ja Shiro

Kurokage katsoi Yukimuraa virnistäen pelottavasti. Kun toinen pysähtyi paikoilleen, koirasusi siristi silmiään. "Noh? Mikäs nyt tuli? Etkö yritäkään sitä hassua pyörimistekniikkaasi? Etkö osaa?" Kurokage ärsytti. Se suorastaan toivoi Yukimuran käyttävän battougaa, jotta voisi iskeä takaisin omalla tekniikallaan, josta toinen ei tiennyt etukäteen. Vaikka se ei ollut yhtä tehokas, niin vahvan Kurokagen käyttämänä sen teho yltäisi hyvinkin normaalikokoisen koiran käyttämän battougan tasolle.

Diego pysähtyi metsän reunaan, ja laski Cherin maahan. Narttu avasi silmänsä hitaasti, ja voihkaisi sitten kivusta. Hän tarvitsee apua... Diego ajatteli. Sen ei auttanut kuin nostaa belgianpaimenkoira selkäänsä ja lähteä jatkamaan matkaansa poispäin Futago-solasta. Kestäkää vielä hetki.... sekarotuinen ajatteli tovereitaan.

Rigel irvisti Siriukselle. "Älä nyt ole tuollainen tosikko!" Pentu naurahti. Yhtäkkiä Sirius kuitenkin oli huomannut jotain ja häipyi paikalta. "Hei! Minne oikein menet?" Rigel huusi ja lähti veljensä perään. Pian uroskin näki isänsä kamppailemassa rautajalkaa vastaan ja näytti olevan pahasti alakynnessä. "Häntä on autettava!" Rigel huudahti hätäisesti ja katsoi Siriusta vakavana.

Shiro oli jäänyt siskonsa kanssa (?) metsä reunaan kun Rigel lähti Siriuksen perään. "Saiyuri...isä ei kyllä pidä tästä, mutta meidänkin olisi hyvä mennä auttamaan." Shiro sanoi. Pennun silmistä paistoi pelottomuus ja karhukoiran rohkeus.

//Cheri & Diego poistuu //

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyLa Toukokuu 16, 2015 12:47 am

Yukimura, GB, Kurayami, Chiko ja Saiyuri
Yukimura ärsyyntyi Kurokagen kommentista, mutta sai siitä idean. Hän muisteli miten Weed oli kerran harhauttanut Hougenia Battougalla. Yukimura päätti tehdä saman asian. Punaturkki syöksyi kohti Kurokagea ja alkoi pyöriä. Yukimura ei kuitenkaan pannut yhtään voimaa tekniikkaansa. Uroksen tavoite oli käyttää Battougaa harhautuksena ja sitten pysäyttää tekniikka viime sekunnilla.

GB roikkui vieläkin Kurayamin kaulassa, muristen.
"Älä... Liikuh! Tai... Muuten... Puren... Sinut... Äh-hengiltä!" GB ähisi. Kurayami tuhahti.
"Haluaisimpa nähdä sinun yrittävän." Paholainen murahti ja heitti GBn kalliota vasten. GB kuitenkin nousi ylös ja iski hampaansa Kurayamin selkään. GB näki silmänkulmastaan miten Yukimura syöksyi Battougalla kohti Kurokagea. Kurayami näki sen myös.
"Tee se, Yukimura!" GB huusi. Hänellä ei ollut aikomustakaan kutsua Yukimuraa Ylipäälliköksi. Kurayami kirosi henkensä alla.
"Käytä tekniikkaasi, Kurokage-herra! Revi se palasiksi!" Kurayami huusi johtajalleen.

Chiko palasi Gajoulle ja katsoi pelokkaana ympärilleen. Hän halusi kovasti auttaa, mutta asiat näyttivät todella pahalta. Chiko huomasi miten Diego juoksi pois aukiolta Cheri selässään. Ainakin hänet saatin pois täältä... Chiko ajatteli. Jonain päivänä, tutustun häneen paremmin. Chiko mietti ja jäi seuraamaan kolmea taiselua, miettien mitä hänen pitäisi tehdä seuraavaksi.

Saiyuri tuhahti kun Rigel ja Sirius juoksivat lähemmäs Gajouta. Saiyuri näytti kieltään serkkujensa perään. Nartun mielestä oli epäreilua ettei hän saanut kulkea niin vapaasti kun Orion, Rigel, Bella ja Sirius. Shiron sanat kuullessaan, Saiyuri naurahti pienesti.
"Ainakin joku täällä puhuu asiaa..." Saiyuri mutisi ja katsoi sitten pikkuveljeään. "Pärjäsin ihan hyvin yksinkin! Tappelin Kurokagea vastaan, mutta äiti tuli ja vei minut pois!" Hopeaturkkinen pentu sanoi ja istahti äkäisesti mutisten maahan. Hän halusi kovasti taistella vihollisia vastaan, mutta tiesi että hänen vanhempansa tappaisivat hänet, jos vihollinen ei tappaisi häntä ensin.

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyMa Toukokuu 18, 2015 5:20 pm

// jatkan tätä koska emme saa muuten ikinä jatkettua :'D //

Kurokage & Shiro

Koirasusi nuolaisi huuliaan, ja asettautui parempaan valmiuteen. Kun Yukimura lähti pyörimään häntä kohti tekniikallaan, Kurokagen kurkusta pääsi murahdus, joka muistutti ukkosen jyrähdystä. Uros luimisti korvansa, ennen kuin syöksyi punaturkkista vastaan. Kallokasvoinen ponnisti vahvoilla takajaloillaan korkealle ilmaan, ja alkoi pyöriä hiukan samantapaisesti kuin vastustajansakin. Tekniikka kuitenkin huojui omituisesti. Koko ajan Kurokage vain lisäsi vauhtiaan. Sinä kuolet.. Koirasusi ajatteli viime metreillä.

Shiro katsoi Saiyuria, joka kertoi taistelleensa Kurokagea vastaan. Valkoturkkisen silmät avautuivat ammolleen. "Taistelit Kurokagea vastaan...? Miten uskalsit?!" Shiro huudahti ihaillen. Kun narttu istahti maahan, Shiro alkoi tepastella levottomasti. "Mitäs jos...käytäisiin vain vilkaisemassa..?" Uros ehdotti vaivihkaa. Se ei tahtonut seisoa toimettomana, varsinkin kun Rigel ja Sirius olivat jo kadonneet metsään.

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptySu Toukokuu 24, 2015 3:55 pm

Yukimura ja Saiyuri
Yukimura huomasi tekniikansa keskeltä kun Kurokage suoritti oman tekniikkansa. Yukimura oli niin yllättynyt että pysähtyi tahtomattaan. Yukimura katsoi Kurokagen tekniikkaa ällistyneenä. Miten... Miten hän osaa Battougan...? Yukimura ajatteli. Hän ei ymmärtänyt erottaa pientä huojumista tekniikassa. Yhtäkkiä punaturkki tajusi että oli tekniikan alla, ja kirosi, heittäytyen sivuun, mutta liian myöhään. Hän tunsi yhtäkkiä kauheaa kipua takaosassaan, ja tunsi kuinka Kurokagen hampaat repivät hänen lihaansa hajanomaisesti (?). Yukimura ulvahti kivusta ja yritti nousta seisomaan, mutta kipu oli lamauttanut hänen takajalkansa.

Saiyuri naurahti pikkuveljensä kommentille.
"Tietysti tappelin! En ole mikään pelkuri!" Saiyuri tuhahti. Hänestä oli mukavaa, kun hän osasi asioita paremmin kuin sisaruksensa. Narttu vilkaisi veljensä suuntaan, lipaisten huuliaan. "Siellä on tosi paljon pahiksia! Ehkä isä ei huomaa meitä!" Saiyuri sanoi ja nousi seisomaan. "Tule, niin näytän sinulle tietä!"

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyKe Toukokuu 27, 2015 1:08 pm

//missä muut pelaajat ovat? ^^//

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 EmptyTo Helmi 11, 2016 2:58 pm

// Tämä peli jääköön tähän. (: //

_________________
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Veri virtaa Gajyolla    Veri virtaa Gajyolla - Sivu 2 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Veri virtaa Gajyolla
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Gajyou-
Siirry: