Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Hahmon luomista koskevat säännöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1142
Join date : 23.02.2015

Hahmon luomista koskevat säännöt Empty
ViestiAihe: Hahmon luomista koskevat säännöt   Hahmon luomista koskevat säännöt EmptyTi Helmi 24, 2015 9:34 am

Muutamia perusasioita koskien hahmon luomista. Länttään nyt tähän osittaisen hahmokaavakkeen, johon täyttelen pieniä muistutuksia siitä, mitä hahmon luomisessa tulee huomioida.

Nimi: Mielellään japanilainen, jos hahmo on Japanista kotoisin. Voi myös tietenkin olla jokin englanninkielinen tai ihan minkä maan kielinen. Perus suomalaisnimet voi kuitenkin jättää pois, jos hahmosi ei ole syntynyt Suomessa.

Ikä: Hahmosi ikä. 0-6kk luokitellaan pennuksi. 6-12kk ikäistä voisi sanoa jo nuoreksi. 1v tai vanhempi on jo aikuinen. Pelin koirat ovat melko pitkäikäisiä, joten vanhuus alkaa suurinpiirtein 15v ylöspäin riippuen yksilöllisesti koirasta. Huomioithan hahmosi ominaisuudet ja luonteenpiirteet myös iän mukaan!OMINAISUUDET

Hahmosi vahvuudet ja heikkoudet. 0 on minimi, 5 maksimi ja 3 on keskiverto eli ns. "normaali".

Vältetään viiden tähden survomista täyteen. Esimerkiksi karisma on sellainen, joka on harvalla koiralla yli yhden tähden. Yleensä johtajilla se voi olla enemmän, kuten Ginillä se voisi hyvinkin olla viisi tähteä. Yleensä viiden tähden ominaisuuksille pitää olla jokin selitys, miten hahmosi on kehittynyt niin hyväksi, tai onko kyseessä synnynnäinen ominaisuus.


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖ


Säkäkorkeus: Tarkista hahmosi rodun ominaiset piirteet. Älä luo chihuahuaa, jonka säkäkorkeus on 80cm. Myöskään suuret koirarodut eivät voi olla 120cm korkeita. Ollaan siis realistisia!
Paino: 80cm korkea koira harvoin painaa alle 10kg ja toisinpäin. Jos hahmosi ei ole vakavasti yli-, tai alipainoinen, niin laitetaan tähän koirarodulle ominainen normaalipaino (:
Turkinväri: Ei pinkkejä, vihreitä tai violetteja. Ei myöskään kummallista kuviointia. Tässäkin pyritään realistisuuteen, mutta Ginga-sarjan tuntien myös hiukan erikoisemmat kuvioinnit ja väritykset ovat sallittuja (:
Silmien väri: Voi olla muu, kuin perus sininen/ruskea. Ei kuitenkaan mielellään pinkki, jos sille ei löydy järkevää selitystä.


LUONNE

Luonteessa kannattaa huomioida, ettei hahmosi voi olla luonteeltaan jokaista luonteepiirrettä sieltä täältä. Yleensä pahat koirat ovat luonteeltaankin kaikkea muuta kuin ystävällisiä ja niin edelleen. Pidä luonnekuvaus yhtenäisenä.MENNEISYYS

Menneisyys on oltava, vaikka hahmo itse ei siitä mitään muistaisikaan. Se ei tarkoita, etteikö hahmolla olisi menneisyyttä. Pienillä pennuilla menneisyyden vähäisyys on sallittua.


TAISTELUTEKNIIKAT

Käytetään mielellään Ginga-sarjan tekniikoita tai muunnoksia niistä, ja niitäkin kohtuudella. Esimerkiksi battougat ovat sellaisia, että vain todella harvat niitä kykenevät suorittamaan.

Luovuus tekniikoissa on kuitenkin sallittua. Ne voivat olla käytännössä minkälaisia tahansa, mutta erilaiset mielenhallinta/illuusio/hypnoositekniikat ja muut liian yliluonnolliset ovat mahdottomia. Ne sallitaan vain ja ainoastaan erikoistapauksissa, jos silloinkaan. Pelaa siis varman päälle, ja unohda tällaiset tekniikat.Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Hahmon luomista koskevat säännöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Tervetuloa! :: Säännöt-
Siirry: