Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Pelaamista koskevat säännöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Pelaamista koskevat säännöt Empty
ViestiAihe: Pelaamista koskevat säännöt   Pelaamista koskevat säännöt EmptyTi Helmi 24, 2015 8:40 am

Säännöt koskien itse pelaamista

>>>Pelaaminen on hyvin vapaamuotoista. *-merkkejä ei käytetä tässä pelissä. Oikeastaan minkään merkkien käyttöä ei pakoteta, mutta suositeltavaa olisi, että vuorosanat laitettaisiin "heittomerkkien" väliin tai ilmaistaisiin edes -vuorosanaviivalla. Jos haluat korostaa hahmosi ajatuksia, ne voi kursivoida.

>>>EI AUTOHITTAUSTA! Haluan korostaa tätä osiota siksi näin pontevasti, sillä hyvinkin usein se meinaa monelta tupata unohtumaan. Eli muista, et voi pelata missään muodossa toisen pelaajan hahmolla. Et voi edes hipaista tuota, jos toinen ei sitä halua. Tässä taas paljon käytetyt esimerkit, jotka havainnollistavat tätä sääntöä:

Esimerkki autohittauksesta:"Nemo juoksi kohti Normania ja iski hampaansa suoraan tämän selkään." Ei näin!
Esimerkki, miten pitää toimia:"Nemo juoksi kohti Normania, ja yritti iskeä hampaansa suoraan tämän selkään."
Vastaavasti, jos on tuttu pelaaja tai lopputulos molempien kohdalla selvä, voi käyttää hiukan suorempaa ilmausta tällä tavalla:"Nemo juoksi kohti Normania, iskien hampaansa suoraan tämän selkään (?).
Kuitenkin on parasta käyttää pelkästään tuota yrittää -sanaa, jotta vältytään epäselvyyksiltä.

>>>Edelliseen sitten viitaten, ei munchausta. Hahmosi ei ole paras joka asiassa. Taistelussakin tasapuolisuuden nimissä, ei hahmosi voi pieksää vastustajaa henkihieveriin saamatta naarmuakaan (ellei tämä ole ok vastapelaajalle). Vaikka autohittauksen välttämisen vuoksi hahmosi onkin käytännössä koskematon, jos niin haluat, niin muistetaan myös tämä!

>>>Älä tuo peliin ulkopuolisia asioita. Keskustelut voi hoitaa yksityisellä tai pulinatopicissa. Myöskin tosielämän kaunat ja riidat unohdetaan peleissä. Ystävykset eivät voi muuttua vihollisiksi vain sen takia, että pelaajat ovat riidoissa keskenään.

>>>Pelissäkin muistetaan tietty asiallisuus! Hahmosi voivat lisääntyä keskenään, mutta yksityiskohtaiset kuvailut tapahtumista voidaan jättää pois, eikös? (;

>>>Jos pelaajia on paljon, sovitaan pelivuoroista, ja niitä myös noudatetaan.

>>>Pyri kirjoittamaan mahdollisimman paljon ja kuvailevaa tekstiä (ei turhaa jaarittelua kuitenkaan), vaikka kuinka tekisi mieli painaa jo sitä "lähetä" -nappia. Vastapelaajalle on miellyttävämpää, jos toinen ei vastaa vain pelkällä vuorosanalla tai parilla lauseella. Nopeatempoisessa pelissä voi toki edetä näin, mutta pääasiassa kannattaa pyrkiä välttämään. Tässäkin kehittyy ajan myötä!


Noudatathan näitä sääntöjä, ja ilmoitat ylläpidolle mahdollisista rikkomuksista ja epäkohdista?
Terveisin Shiomi ja Untamed
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Pelaamista koskevat säännöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Tervetuloa! :: Säännöt-
Siirry: