Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Weed - Jumalten lähettämä rangaistus.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 463
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Weed - Jumalten lähettämä rangaistus. Empty
ViestiAihe: Weed - Jumalten lähettämä rangaistus.   Weed - Jumalten lähettämä rangaistus. EmptyKe Huhti 15, 2015 7:32 pm

Weed - Jumalten lähettämä rangaistus. 7b716aceac229e2b213f60e0337f6a5d

Nimi: Weed.
Laji: Koira.
Rotu: Sekarotuinen (Akita ja Kishu).
Sukupuoli: Uros.
Ikä: 4-5 vuotta.
Liittoutuma: Oma lauma ja Ohun lauma.
Motto: ''Pieni valo voi hohtaa pimeinäkin aikoina.''

We fight but we do it for freedom.


Weed - Jumalten lähettämä rangaistus. Ginga-densetsu-weed-l0

Ulkonäkö.

Weed näyttää hyvin paljon isältään Giniltä arpia lukuunottamatta, solakka keho tekee nuoresta akitasta ketterän ja vahvat jalat nopean. Weedin turkki on hopeanharmaa brindle ja akitan otsassa on kaksi valkoista täplää, Weedin vatsa, leuka ja posket ovat myös valkoisia niinkuin osa hännästäkin. Akita on lihaksikas joka tekee tästä myös hyvän taistelijan.


Luonne.Weed on oikeudenmukainen ja ei haluaisi kenenkään kuolevan turhaan, hän haluaisi antaa vihollisilleen mahdollisuuden parantaa tapansa mutta kovin monesti se ei ole tuottanut tulosta jonka takia hänellä on monia vihamiehiä. Weedin hyvyys on kuitenkin antanut hänelle myös paljon hyviä ystäviä joita ilman hän ei luultavasti pärjäisi.

Menneisyys.Syntymä ja äidin kuolema.Weed syntyi Hida vuoristossa, hänen äitinsä oli entinen kotikoira jona Ohun Gin oli pelastanut kerran ketunraudasta, silloin Gin ihastui naaraaseen samoinkuin Sakura Giniin, myöhemmin Sakura palasi Ohun sotilaiden luo, kesti jonkin aikaa kun Sakura oli tiinenä, Gin lähetti naaraan Hida vuoristoon ja Sakuraa lähti saattamaan Smith, aika kului kunnes syntyi kolme pentua, Weed oli selvästi pennuista heikoin ja kun Sakura antoi kaksi muuta eräälle koiralle, Weed jäi emonsa hoiviin, aika kului kunnes Sakura sairastui Weed alkoi metsästää tälle ruokaa ja eräällä metsästysretkellä hän törmäsi GB:hen josta tuli myöhemmin hänen kummisetänsä, aika kului, eräänä päivänä he kohtasivat jälleen ja menivät yhdessä Sakuran luokse, Sakura oli kuolemaisillaan ja pyysi GB:tä viemään Weedin Ohuun, sitten naaras kuoli.


Matka Ohuun ja hirviö.


Aika kului ja viimein he saapuivat Futago solaan, siellä he törmäsivät muutamaan Ohun sotilaaseen jotka luulivat heitä aluksi toisen ryhmän jäseniksi jotka olivat alkaneet kapinoida, ryhmää johti suurikokoinen Ken joka oli Ohun Benin poika ja toista ryhmää johti Kagetora, Kurotoran poika, yhtäkkiä ihmiset alkoivat ampua upseeristoa ja Weed näki isänsä kuolevan vaikka se olikin vain Ginin kaksoisolento Tokimune, Weediinkin osui mutta hän selvisi, he menivät Gajyolle jossa asui kuitenkin hirviö, he onnistuivat onnekseen pakenemaan ja kohtasi Jeromen joka kertoi heille hirviöstä ja sen että he jahtasivat sitä, pitkän taistelun jälkeen he onnistuivat tappamaan hirviön ja rauha palasi Ohuun.


Hougenin saapunen ja Ginin vaaraan joutuminen.Samoihin aikoihin tanskandoggi Hougen alkoi kylväämään kauhua Japanissa, hän esimerkiksi vangitsi Ginin ja Weed lähti pelastamaan isäänsä, matkan varrella he kohtasivat uusia sekä vanhoja ystäviä, kun he viimein saivat kerättyä tarpeeksi sotilaita, he kohtasivat Hougenin, Weed haavoittui pahasti taistelussa mutta taistelun päätti kuitenkin salaman isku ja jälleen rauha palasi Ohuun.


Makakit ja veli.Kevät alkoi saapua kunnes eräänä päivänä kun Weed ja Gin olivat lepäilemässä, Weed näki unta siitä miten Sakura antoi kaksi pentua Saheji nimiselle koiralle ja Weed jäi emonsa kanssa kahdestaan. Akita alkoi miettiä sitä oliko hänellä tosisaan kaksi veljeä, Weed lähti etsimään heitä ja jonkin ajan päästä hän kohtasi lauman joka jahtasi apinoita, laumaa johti salaperäinen Yukimura joka muistutti ihmeen paljon Weediä, selvisi että Yukimuran veli oli kuollut makakien hyökkäyksessä ja Yukimura halusi kostaa kaikille apinoille, laumaa ei kuitenkaan oikeasti johtanut Yukimura vaan Saheji niminen halvaatununut koira joka oli pelastanut Yukimuran hengen, ajan kuluessa selvisi että apinalaumoja oli kaksi ja vihollisia johti Kenraaliksi kutsuttu suuri paviaani, he kohtasivat hirmuvaltiaan mutta Yukimuran luultiin menettäneen henkensä, surullisinta oli että selvisi että Yukimura oli toinen Weedin veljistä.


Tämän jälkeen Weed kohtasi puolisonsa ja Venäläiset sotakoirat sekä hybridikarhut.


Taistelutekniikat.


Kuchu sappo.
Zetsu Tenrō Battōga.
Neck the killing.
Nej ki.

Repurikēshon no riten: Käyttäjä aiheuttaa illuusion siitä että hän hyökkää useammasta suunnasta liikkumalla mahdollisimman nopeasti iskee sitten joka suunnasta oikeasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Weed - Jumalten lähettämä rangaistus.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: