Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kisco - Kirjava Nuorimies

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Kisco - Kirjava Nuorimies Empty
ViestiAihe: Kisco - Kirjava Nuorimies   Kisco - Kirjava Nuorimies EmptyTi Huhti 14, 2015 8:02 pm

Kisco - Kirjava Nuorimies Kisco_Title


Kisco - Kirjava Nuorimies Kisco
Kuva ©️ Shiomi


Teemamusiikki
Hounds - Wolf's Rain

Nimi
Kisco

Japaniksi
キスコ

Nimen merkitys
Ei suorasanaista merkitystä

Nimen alkuperä
Kiscon nimi tulee New Yorkin alueella olevasta Mount Kiscon kaupungista, mistä hänet löydettiin pentuna

Kutsumanimi
Kisco

Ääntäminen
Kiskou

Muut Nimet
Näkymätön Soturi

Synnyinpaikka
New York City, Yhdysvallat

Motto
”Olen kokenut kamalia, mutta en katso enään taakseni, sillä en ole menossa siihen suuntaan.”

Ikä
5 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Saksanpaimenkoira x Australianpaimenkoira

Liittouma
Ohun Lauma, kuolleet omistajat

Lauma
Ohun Lauma

Asema
Metsästäjä

Kisco - Kirjava Nuorimies Kisco
Kuva © Shiomi

Ulkonäkö
Kiscossa näkyy molemman, sakemannin sekä Australianpaimenkoiran ominaisuuksia. Kehonrakenne, koko ja kasvopiirteet ovat selvästi peritty Saksanpaimenkoiralta. Kiscon korvat ovat täysin pystyt, tällä on pitkät ja vahvat jalat sekä keskikokoiset tassut joissa on mustat kynnet. Kiscon ruumis on hoikka, mutta myös lihaksikas kun tämä on elänyt luonnossa nyt vähän aikaa. Uroksen turkki on kuitenkin hiukan pitempää ja pehmeämpää kun tavallisen sakemannin. Kiscolla on pitkä ja susimainen häntä, mutta sekin on paljon pörröisempi kun tavallisen sakemannin. Värityksensä ja turkkinsa Kisco on taas perinyt Australianpaimenkoiralta. Se on väriltään sinimarmori (Blue Merle), mikä tarkoittaa että se on kokonaan harmaa, mutta väriin sekoittuu mustia ja kuparinruskeita sävyjä. Kiscolla on myös valkoinen kuono, rinta, vatsa, jalat ja hännänalus. Kiscon sekalaisen värityksen takia, tämä sulautuu ympäristöön liikkuessaan nopeasti mm. taistellessaan tai juostessaan. Sinimarmori-värityksen mukaan, Kiscolla on kirkkaansiniset silmät. Kiscon säkäkorkeus on 63cm ja se painaa 30kg.

Luonne
Kisco on luonteeltaan hyvin oikeudenmukainen. Kisco haluaa tehdä joka tapauksessa oikean päätöksen, ja haluaa varmistaa aina että kaikki muut ovat turvassa. Hän on hyvin kuulias ja seuraa aina ohjeita, muttei koskaan jättäisi muita pulaan. Hän on hyvä kuuntelija ja lohduttaa muita aina jos on tarve. Uros on hyvin lojaali ja luotettava ystävilleen, laumalleen ja johtajalleen. Kiscolla on hyvä huumorintaju, ja yrittää aina vitsailla joka asiasta. Mutta sekarotuinen uros on hyvin suojelevainen ja ei pelkää taistella muiden puolesta. Taisteluissa, Kisco ei halua tappaa tai satuttaa, vaan enemmänkin vain ärsyttää vastustajaa ja saada niitä luovuttamaan (jos ei onnistu puhumaan toisen kanssa). Kisco on hyvä tässä, sillä on hyvin nopea, ketterä ja älykäs. Kisco on hyvin ystävällinen ja avulias, joten häneen on helppo tutustua. Narttujen seurassa Kisco on hyvin rauhallinen ja kunnioittava. Kisco ei ehkä ole maailman komein uros, mutta sen luonne vetää joitakin narttuja puoleensa.

Kisco - Kirjava Nuorimies Mt_kis13
Kuva ©️ Shiomi
Pohja ©️ twistedCaliber


Menneisyys

Ennen Syntymää
Kiscon tarina alkoi eräästä 27-vuotiaasta miehestä ja tämän koirasta. New Yorkin kaupungissa, eräässä kerrostalossa asui epäonnekas muusikko nimeltä James. James oli joutunut raha-ongelmiin nuorempana, sillä oli ollut huumeidenkäyttäjä nuorempana. Mies ei ollut saanut töitä ja oli joutunut asumaan kaduilla muutaman kuukauden ajan. Vanhemmat eivät olleet auttaneet poikaansa, sillä he asuivat Saksassa ja heillä oli kädet täynnä heidän liikeyrityksensä kanssa. James kuitenkin sai apua rikkaalta, Englannissa asuvalta serkultaan. Serkku sai haettua Jamesille apua, ja James sai tältä tarpeeksi rahaa että saisi elämänsä taas alkuun. Muistuttaakseen Jamesiä toisen hyvyydestä, serkku lähetti Jamesille myös Australianpaimenkoiranartun syntymäpäivälahjaksi. James oli hyvin iloinen saatuaan seuraa koirasta, ja nimesi nartun Jennicaksi. Kaksikosta tuli parhaimmat ystävät ja miehen elämä muuttui täysin. Kuitenkin, eräänä iltana James oli käymässä ystävänsä luona, ja oli jättänyt Jennican talon ulkopuolelle. Jennica ei koskaan karkaillut, joten koiraa ei ollu kytketty hihnaan. Se oli kuitenkin virhe. Paikalle saapui joukko kieroja kulkukoiria. Jengiä johti ilkeän näköinen saksanpaimenkoirauros ja tämä ilmoitti kidnappaavansa Jennican. Paimenkoira pani toiselle hanttiin, mutta sakemanni sai raahattua Jennican pois ja raiskasi tämän. Jennica tiesi että tulisi sen tuloksena raskaaksi, muttei halunnut jättää Jamesiä. Joten paimenkoira palasi omistajansa luokse.

Syntymä ja Hylkääminen
Vähän myöhemmin, Jennica synnytti 6 suloista pentua. Narttu tiesi että James ei pystyisi huolehtimaan pennuista, joten hän yritti piilotella niitä mahdollisen pitkään. James kuitenkin sai tietää pennuista hyvin pian. Mies oli iloinen, hämmentynyt ja masentunut samaan aikaan, sillä tiesi että hänellä ei riittäisi rahat huolehtia seitsemästä koirasta, vaikka hän halusikin pitää pennut. Aluksi James ajatteli vievänsä ne läheiseen eläinkauppaan, missä pennut myytäisiin uusille omistajille. Mutta James pelkäsi että kaupan omistaja pyytäisi että mies rokottaisi pennut ensin, ja James tiesi että tämä tulisi maksamaan hyvin paljon. Joten James teki pakon edessä vaikean päätöksen: mies päätti hylätä pennut. Jennica oli järkyttynyt, mutta ymmärsi hyvin miksi mies aikoi tehdä niin. Joten kun pennut olivat parin kuukauden ikäisiä, tarpeeksi vanhoja selviämään ilman emon maitoa ja lämpöä, James laittoi pennut pahvilaatikkoon kyyneleet silmissään ja laittoi ne autonsa takapenkille Jennican kanssa. Jennica tiesi että tämä matka tulisi olemaan hänen ja pentujen viimeinen kerta kun he olisivat kasvotusten. James saapui Mount Kiscon, erään pienen kaupungin rajalle, New Yorkin osavaltion pohjoisosaan. Oli lämmin kesäilta, ja James rukoili että joku löytäisi pennut. Hän jätti ne tien viereen, ja ajoi pois, Jennica vinkuen takapenkillä.

Codyn Kohtaaminen
Jamesin ja pentujen onneksi, joku löysi pahvilaatikon seuraavana aamuna. Pennut löysi kaupungissa asuva 15-vuotias teinipoika, Cody ja hänen setänsä Steven. Cody rakasti koiria ja päätti viedä ne läheiselle poliisiasemalle. Poliisit sanoivat että puolet pennuista lähetettäisiin eläinkauppoihin, kun taas puolet jäisivät poliisikoiriksi. Cody sai kuitenkin pitää yhden pennuista, jos hän halusi. Poika huomasi, että kaikki muut koirat olivat ulkonäöltään kuin paimenkoiria, mutta niillä oli sakemannin väritys, paitsi yksi uros, joke oli ulkonäöltään kuin sakemanni ja sillä oli paimenkoiran väritys. Cody valitsi tuon pennun ja vei sen kotiinsa. Hän antoi koiralle nimeksi Kisco, sillä tämä oli löydetty Mount Kiscon rajalta ja hänestä nimi ”Kisco” sopi todella hyvin koiralle. Kisco rakasti poikaa ja tämän setää hyvin paljon, ja tämä oli Codyn mukana kaikkialla, jopa koulussa. Kisco oppi paljon Codylta ja naapurien koirilta. Kisco eli Mount Kiscon pikkukaupungissa ensimmäiset 3 vuotta elämästään.

Japaniin Lähtö
Kun Cody täytti 18, hän lähti opiskelemaan tietojenkäsittelyä Tokioon. Tietysti hän otti rakkaan koiransa mukaan Japaniin, ja Kisco oli hyvin innokas lähtemään. He muuttivat erääseen kerrostaloon Tokion keskustaan. Kisco ei välittänyt suurkaupungin vilkkaasta meiningistä, muuta tämä ei enään päässyt Codyn mukaan tämän uuteen yliopistoon. Cody aloitti myös työt, ja sai viimein tarpeeksi rahaa, että sai kutsuttua setänsä asumaan hänen kanssaan Tokioon. Steven muutti Codyn luokse Japaniin, ja he elivät hyvää elämää. Sitten tapahtui jotain kamalaa.

Ohun Joukkoihin Liittyminen
Eräänä iltana, Cody oli kävelyttämässä Kiscoa Tokion kaduilla. Hän oli juuri ylittämässä tietä, kun yhtäkkiä vastaan tuli ylinopeutta ajava auto. Auto törmäsi poikaan, ja tämä menehtyi. Auton kuski kuoli onnettomuudessa myös. Kisco oli jollain ilveellä selvinnyt, mutta tämä oli hyvin surullinen, koska oli menettänyt omistajansa ja parhaan ystävänsä. Mutta Kisco ei ollut läheskään niin surullinen kun Codyn setä. Cody oli ollut Stevenin ainoa sukulainen. Hänen veljensä (Codyn isä) oli kuollut vaimonsa kanssa maanjäristyksessä, eikä hänellä ollut lapsia tai muita veljenlapsia, sillä Codylla ei ollut sisaruksia. Hän istui vaan Kiscon kanssa päivät pitkät huoneessaan, ja hän lopulta teki itsemurhan. Kisco päätti lähteä pois Tokiosta, sillä pelkäsi että hän saisi uuden omistajan. Uros ei halunnut uutta omistajaa, joten Kisco päätti ryhtyä villikoiraksi. Hän oli kuullut tarinoita Ohusta, ja päätti mennä sinne etsimään Legendaarista Giniä. Kisco oli ylittämässä Japanin Alppeja, kun vartijat pysäyttivät tämän. Kisco kertoi tulevansa Tokiosta liittymään Ohun joukkoihin ja vartijat veivät tämän Yukimuran puheille. Yukimura koetteli Kiscoa hiukan, mutta antoi uroksen liittyä Ohun sotureihin. Kiscosta tuli rivisotilas, ja hän sai tietää paljon enemmän Kurokagesta ja Ohun tuhosta.

Kisco - Kirjava Nuorimies Mtkisc10
Kuva ©️ Shiomi
Pohja ©️ MesicTaistelutekniikat

Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi Ohun koirilta.
Neji Ki - Käyttäjä puree vastustajaa ja alkaa pyöriä. Oppi Ohun koirilta.
Mienaku No Idō – (Suom. Näkymätön Liike) Kiscon oma kehittämä liike. Kisco liikahtaa niin nopeasti, ettei vihollinen nää tätä, ja yllättäen iskee sitten vihollisen kimppuun jostain tämän ympäriltä. Muistuttaa hiukan Ginin erikoisliikettä, Mienai Giniä, mutta Kiscon ”katoaminen” johtuu vain tämän turkinväristä. Turkki auttaa urosta sulautumaan ympäristöön kun tämä liikkuu nopeasti.

Taistellessaan Kisco käyttää mielummin älykkyyttä, nopeutta ja erillaisia temppuja päihittääkseen vastustajan tekniikkojen sijasta, mikä toimii varsin hyvin kun tämä sulautuu ympäristöönsä turkinvärinsä ansiosta.

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Tuntematon saksanpaimenkoira
Äiti: Jennica
Viisi tuntematonta sisarusta, ainakin yksi muista pennuista oli narttu.

Puoliso
(Ent.) Chica
Jodie (Tulevaisuudessa)

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Kohtelias ja ystävällinen kaikkia kohtaan.
- Rakasti omistajiaan, ja suree sitä että he ovat menehtyneet.
- Rakasti puolisoaan Chicaa mutta nyt suree kun toinen katosi.
- Kunnioittaa Giniä, Weediä, Joeta ja Yukimuraa, samalla ihaillen heidän johtajuutta.
- Ei pidä Kurokagesta tai tämän seuraajista.

Triviaa
- Kisco on kokonaan luotu oman, edesmenneen Australianpaimenkoirani Lillin mukaan. Lilli ei ollut Kiscon värinen, mutta narttu oli hyvin iloinen ja lojaali, aika pitkälle samanlainen kuin Kisco.
- Idea Kiscon nimeen syntyi vuoden 2014 Need For Speed elokuvasta: tapahtumat sijoittuvat suurimmaksi osaksi Mount Kiscon pikkukaupungissa.
-Nimen ja luonteen samanlaisuudesta huolimatta, tällä Kiscolla ei ole mitään linkkiä Isiksen Invasion-sarjassa esiintyvään Kisko-koiraan.

Pelaaja
Shiomi

Kisco - Kirjava Nuorimies Kisco_Sprite

Kisco ©️ Shiomi
Kuvaphjat ©️ Omistajansa
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi

_________________
Kisco - Kirjava Nuorimies Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Kisco - Kirjava Nuorimies
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: