Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Safire - Päättäväinen taistelija

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Safire - Päättäväinen taistelija Empty
ViestiAihe: Safire - Päättäväinen taistelija   Safire - Päättäväinen taistelija EmptyLa Huhti 11, 2015 12:47 pm

Safire - Päättäväinen taistelija I29frs10


Perustiedot


Nimi: Safire [suom. safiiri]
Skp: Narttu
Ikä: 9v
Rotu: Akita

Safire - Päättäväinen taistelija Safire_Sprite
(c) Shiomi

Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohu
Asema: Soturi
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Motto

"Kukaan ei pärjää yksin loputtomiin. Jokainen tarvitsee jonkun vierelleen."


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Suku

Isä:Kendo
Äiti:Leya
Siskot:Topāzu, Rubī, Savage
Veli: Hagane


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


Ominaisuudet


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


Ulkonäkö

Safire - Päättäväinen taistelija Imagee10

Säkäkorkeus:59cm
Paino: 27kg
Turkinväri: Hopeanharmaa brindle
Silmien väri: Sininen/ruskea

Ensisilmäyksellä Safire on hyvin kaunis ilmestys, eikä sen sukupuolestakaan voi erehtyä. Silti sitä ei kannata kuitenkaan lähteä aliarvoimaan; narttu saattaa olla kaunis, mutta tappava.

Safiren ruumiinrakenne on nartuksi melko lihaksikas, mutta silti kuitenkin enemmän sirohko ja hoikka. Nartulla on vahva keho, ja keskipitkät ja hyväkuntoiset jalat. Sen tassut ovat melko isot, mutta kehoon nähden sopusuhtaiset, ja niillä on hyvä juosta.

Safiren selkä on ruumiiseen nähden lyhyehkö, ja rakenteeltaan se on neliön muotoinen, eli suurin piirtein yhtä pitkä, kuin korkea. Häntä on tuuhea, ja kiertyy nätisti kerälle selän päälle. Safiren kaulan muoto on hiukan kaartuva, ja lihakset erottuvat kaulalla ja rinnassa kaikista parhaiten nartun kehossa jalkojen lisäksi. Notkeutta Safirelta ei puutu, ja se onkin melko ketterä liikkuja.

Väriltään narttu on selvä tora-ge, eli sen hopeanvärisessä turkissa on selvästi erottuvia, tummia raitoja. Safire muistuttaa melko paljon väritykseltään esimerkiksi Giniä tai Weediä, mutta on huomattavasti tummempi, ja raidat erottuvat lähes yhtä selkeästi kuin kain koiralla. Pallokuviot ovat pienet, ja lähekkäin toisiaan, ja nartussa on tavallista vähemmän valkoista. Safiren silmät ovat eriväriset, sininen ja ruskea, ja oikeassa poskessaan nartulla on ristin muotoinen arpi.


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



Luonne


Safire on perusluonteeltaan melko itsepäinen ja päättäväinen. Nartulla on hyvä kärsivällisyys, mutta sen suuttuessa kaikki rytisee ja jokainen vastaantulija saa kuulla kunniansa. Tuttujen ja ystävien seurassa Safire on kuitenkin oikea enkeli, hyvin ystävällinen ja kohtelias, ja nartulla on aika hyvä tilannetaju. Safire on erittäin huolehtivainen rakkaitaan kohtaan, ja laittaa aina heidän tarpeensa omiensa edelle.

Safire pelkää Kurokagea menneisyytensä vuoksi, muttei sitä vastoin juurikaan tämän sotureita. Se on melko taisteluntahtoinen, eikä pelkää ottaa haasteita vastaan. Taistellessa narttu tuo parhaiten esiin keskittymiskykynsä ja älykkyytensä, ja saakin välillä vihollisten päät pyörälle omanlaatuisella taistelutyylillään. Safire on kovapäinen, eikä se antaudu herkästi, joten siksi se etenee taisteluissa yleensä suoraan asiaan, viis puhumisista. Oikeudentaju nartulla on hyvä, eikä se tapa ketään turhaan.

Safire on toisinaan aika spontaani ja harkitsematon, joten se tarvitsisi elämäänsä jonkun, joka välillä takoisi järkeä hänen päähänsä, ja samalla hillitsisi narttua tämän tekemisissä ja menemisissä.


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



Menneisyys


Suuren sodan jälkeen

Safiren ja tämän sisarusten tarina ei olisi alkanut, ellei entinen Ohun soturi Kendo olisi päättänyt Suuren sodan päätteeksi palata takaisin isäntänsä luo. Se oli yksi selvinneistä, mutta Akakabuton kaaduttua se tahtoi palata kotiin, sillä tunsi velvollisuutensa täytetyksi.

Kotona sitä kuitenkin odotti yllätys. Isäntä oli luullut, ettei Kendo palaisi enää takaisin, ja siksi sillä olikin jo uusi metsästyskoira, akitanarttu nimeltä Leya. Isäntä ei kuitenkaan hylännyt entistäkään koiraansa, vaan otti Kendon avosylin vastaan. Uros teki lähempää tuttavuutta Leyan kanssa, ja pian nämä rakastuivatkin palavasti toisiinsa. Heti kaksikko ei kyennyt hankkimaan jälkikasvua, mutta viimein isäntä päätti teettää noilla pennut. Tuolloin Suuresta sodasta oli kulunut n. 5 vuotta, ja Leya alkoi varhaiskeväällä odottaa pentuja.


Syntymä


Eräänä kevätyönä syntyi neljä kaunista akitanpentua. Yksi oli isänsä tapaan musta, yksi äitinsä tapaan valkea, yksi punainen, mutta yksi erottui joukosta. Isäntä oli haljeta ylpeydestä huomatessaan, että yksi syntyneistä pennuista oli tiikeriraitainen; se muisti muutamia vuosia sitten Gohei Takedan karhukoiran, Ginin, ja tajusi, että kyseisen turkin omistava pentu oli harvinainen. Mies tajusi, että saisi nartusta itselleen mahtavan metsästyskoiran. Hän nimesi nartun Safireksi, sillä tuon toinen silmä, sininen väriltään, muistutti erehdyttävästi safiiri-jalokiveä. Tasapuolisuuden nimissä hänen valkoinen siskonsa sai nimekseen Topāzu (topaasi), punainen sisko Rubī (rubiini) ja musta uros nimettiin Haganeksi (teräs).


Vuoden kuluttua


Isäntä oli myynyt kaikki muut pennut noiden täytettyä kaksi kuukautta, mutta piti Safiren itsellään. Pentu oli koulutettu hyvin, ja siitä oli kuin olikin tullut taitava metsästäjä. Yhdessä isäntänsä kanssa Safire sai useita lintuja, kauriita ja jopa karhuja ja villisikoja. Safiren maine levisi lähikyliin, mutta siitä ei ollut pelkkää hyötyä. Safire oppi myös vaikean tekniikan, Boomerang Sappōn, lähes täydellisesti. Safire oli kuullut tarinoita Ohusta isältään Kendolta, ja uros oli ylpeä tyttärensä oppimasta tekniikasta. Isä kertoi myös siitä, kuinka samantyylisellä tekniikalla ylipäällikkö Gin oli kukistanut hirviökarhu Akakabuton. Safire oli hyvin vaikuttunut kertomastaan, ja vaikka sen oma tekniikka ei ollut lähelläkään oikean battougan tehoa ja vaikuttavuutta, oli narttu siihen tyytyväinen.


Kolmen vuoden kuluttua

Safire asui ulkona tilavassa häkissä, ja myös nukkui siellä yöt säästä huolimatta. Narttu oli syvässä unessa, eikä se herännyt tunkeilijoiden saapuessa pihaan, vaikka yleensä se varoitti tulevista vieraista isännälleen haukkumalla. Se johtui siitä, että tulija ei ollut ihminen, vaan laihanpuoleinen ja hiljaa liikkuva koira. Safire avasi silmänsä vasta sitten, kun häkin metallinen verkko heilahti, mutta silloin oli jo liian myöhäistä. Suuri koira tarttui tiukasti narttua kurkusta, ja ihmishahmo lähestyi häntä sen takaa, huikaten koiralle sanat "hyvä poika", ennen kuin iski puukalikalla nartun tajun kankaalle. Siitä Safire saikin päähänsä vertavuotavan haavan, josta jäi myöhemmin muistoksi ristinmuotoinen arpi.

Safire heräsi vasta seuraavana aamuna pimeästä kopista. Nartun päätä särki armottomasti, ja Safire hätääntyi tajutessaan, että oli vankina tuntemattomassa paikassa, joka oli täynnä kummallisia hajuja. Häntä kävi katsomassa päivittäin tuntematon mies, joka haisi vahvasti viinalle ja tupakalle. Narttu pelkäsi miestä kuollakseen, ja painautui aina häkin perälle tuon tullessa juttelemaan hänelle ja ojentaessaan ruokaa. Safire olisi tahtonut purra miestä, mutta se oli koulutettu olemaan tekemättä niin, ja siksi narttu vain tyytyi alistumaan.


Kuukauden kuluttua

Safire pääsi ensimmäistä kertaa ulos kyhjötettyään kuukauden sisällä ahtaassa kopissa. Se nautti raikkaasta ilmasta, ja antoi tuulen hyväillä kasvojaan. Mies oli pujottanut sen kaulaan kuristushihnan, ja tottuneesti Safire syöksyi eteenpäin heti pihaportin avauduttua. Inhottava kiskaisu sai nartun kuitenkin lennähtämään selälleen maahan, ja haukkomaan henkeä ketjun kiristyessä kaulalla. Hetken aikaa narttu räpiköi maassa, kunnes ketju taas löystyi, ja Safire veti syvään henkeä, nousten nopeasti ylös. Se katsoi vihaisesti omistajaansa, ja murisi hiukan, mutta sai kipakan potkun kylkeen, ja ulvahti vajoten maahan. Tuolle miehelle ei kannattanut ryttyillä, narttu päätti mielessään.

Mies alkoi kouluttaa Safiresta metästyskoiraa itselleen, mutta narttu oli uskollinen ja tottelevainen vain ja ainoastaan omalle isännälleen. Sen vuoksi se sai kestää huutoa, hakkaamista ja nälkää. Sitä yritettiin juoksuttaa väsyksiin, mutta siitä huolimatta Safire ei vain osannut ottaa käskyjä vastaan inhottavalta mieheltä. Miehen toinen koira, joka oli siepannut Safiren häkistään, kiusasi narttua sen minkä kerkesi, ja pikku hiljaa Safire alkoi muuttua entistä sulkeutuneemmaksi ja vihaisemmaksi.


Kotikoirasta villikoiraksi

Oli kulunut vuosi, kun Safire oli siepattu kotoaan. Satoi lunta, kun Safire kytkettiin talon edustalle pakkaseen istuskelemaan hetkeksi pihalle, kuten joka päivä. Heti, kun isäntä päästä irti hihnasta, vihainen Safire yritti purra tuota. Narttu sai harjanvarresta iskun kylkeensä, ja perääntyi, mutta kipu ei tuntunut missään. Safire oli jo tottunut siihen, sillä se toistui jo rutiininomaisesti.

Pimeänä talvi-iltana, sateessa maatessaan, pihaan ajoi auto. Safire ei noteerannut sitä ollenkaan, vaikka auton valot sokaisivat sen silmät. Ovesta astui ulos tumma, ihmistä muistuttava hahmo. "Safire?" Mies lausui, ja narttu höristi korviaan. Hetkeksi kaikki viha, epätoivo ja ahdistus katosivat Safiren mielestä. Oliko hänen vanha isäntänsä tullut hakemaan häntä kotiin?

Kun isäntä lähestyi häntä onnen kyyneleet silmissään, Safire heilutti häntäänsä, mutta miehen yhä lähestyessä, alkoi onni laantua, ja tilalle tuli epävarmuus. Nartun niskakarvat nousivat pystyyn, mutta mies ei huomannut sitä. Safire hämmentyi itsekin tilanteesta, ja ajatteli: Miksi annoit heidän viedä minut? Mikset hakenut minua kotiin aikaisemmin? Kun mies ojensi kätensä, Safiren päässä sumeni hetkeksi, ja vihaisesti muristen tämä puri entistä isäntäänsä käteen. Mies perääntyi järkyttyneenä, kun vihainen Safire haukkui raivon sokaisemana tälle. Kaikki patoutunut viha purkautui kerralla, ja kuola lensi nartun suusta sen raivotessa entiselle omistajalleen.

Pian pihalle tuli myös hänen sieppaajansa, ja kaksi miestä ajautui sanaharkkaan. Safiren viha oli jo laantunut hetkeksi, ja tilalle alkoi hiipiä suru ja pelko. Narttu tajusi, että oli menettänyt luottamuksensa ihmisiin. Hän näki isäntänsä verta vuotavan käden, ja kyyneleet valuivat nartun poskia pitkin. Safire alkoi miesten huomaamatta riuhtoa hihnassaan, ja sopivalla liikkeellä panta pujahti tämän kaulan läpi. Narttu ei aikaillut, vaan kääntyi ympäri, ja lähti juoksemaan kohti metsää. Viimeiset sanat kaikuvat toisinaan yhä nartun päässä, kun isäntä huusi hätäisesti hänen nimeään.


Koirien paratiisi

Safire saapui koirien paratiisiin sattumalta. Tuolloin siellä oli täysin rauhallista ja turvallista, ja narttu päätti oleskella seudulla ottamatta sen kummemmin kontaktia Ohun sotureihin, vaikka kiinnostus kuulemiensa tarinoiden myötä heitä kohtaan olikin herännyt. Myöhemmin tosin narttu tapasi noista muutaman, ja tutustui noihin paremmin, ja liittyi lopulta laumaan. Jotkut tiesivät hänen isänsä, vaikka tämä ei ollutkaan kauaa ollut joukoissa. Safire tapasi myös veljensä Haganen, ja siskonsa Rubīn, jotka olivat myös karanneet omistajiltaan, ja liittyneet Ohun sotureihin. Ainoastaan Topāzu oli jäänyt omistajansa luo. Narttu tunsi viimein löytäneensä kotiin, mutta oli silti hieman ulkopuolinen. Taitava metsästäjä oli melko kehno taistelija. Safiren onneksi muutamat soturit suostuivat opettamaan häntä ja hänen sisaruksiaan.

Safire oppi nopeasti, ja kehittyi taitavaksi taistelijaksi. Sillä oli omaperäinen taistelutyyli, mikä sai viholliset usein hämmästymään. Taistelutaidoista oli hyötyä, kun paratiisiin hyökkäsi hirviö, P4, joka tuhosi miltei koko paratiisin, ja sai ihmiset hyökkäämään koirien kimppuun. Safire pakotettiin pakenemaan muutaman muun naaraan kanssa Japanin pohjoisosiin, jossa nämä oleskelivat koko sen ajan, kunnes hirviö oli tuhottu.


Sota Hougenia vastaan

Safire palasi takaisin Ohuun, kun sai kuulla hirviön kuolleen. Käynnissä oli kuitenkin sota Hougenia vastaan, ja Safire osallistui taisteluun auttaakseen sotureita voittoon. Hougen onneksi kukistui, ja Safire onnistui selviämään hengissä taisteluista. Tuolloin hän rakastui myös erääseen kishu-urokseen, mutta jutusta ei tullut koskaan mitään, sillä kishu särki Safiren sydämen, ja häipyi kokonaan Ohusta.


Kurokage ja paratiisin tuhoutuminen

Juuri, kun kaikki näytti olevan jälleen hyvin, ja Safire oli toipunut sydänsuruistaan, Kurokage hyökkäsi heikentyneen Ohun kimppuun. Koko lauma hajosi, ja Safire ja monet muut nartut joutuivat hetkeksi Kurokagen vangiksi. Kurokage piinasi Safirea, sillä häntä luultiin värityksensä perusteella akitasuvun jäseneksi, sekä myös sen takia, että osa sotureista oli nähnyt hänen suorittavan Boomerang Sappōn. Kurokage kiusasi ja piinasi Safirea, enemmänkin henkisesti kuin fyysisesti, ja yritti kaikin keinoin saada tätä paljastamaan enemmän asioita "sukulaisistaan", vaikka narttu kuinka laittoi vastaan. Välillä hän saattoi saada iskun, pari, mutta Kurokage varoi tarkoin tappamasta arvokkaaksi luulemaansa panttivankia. Tämän vuoksi Safire alkoi pelätä koirasutta.

Onneksi Ohun soturit onnistuivat pelastamaan panttivangit yllätyshyökkäyksen turvin. Se oli hyvin sekasortoinen tapahtuma, eivätkä kaikki ehtineet pakoon. Jokainen vain juoksi päättömästi johonkin suuntaan päästäkseen karkuun, ja yksi näistä onnistuneista oli Safire. Narttu eksyi ystävistään, mutta alkoi sitten koettelemuksista toivuttuaan etsiä Ohun joukkoja. Sillä ei ollut hajuakaan, missä päin lauma liikuskeli nykyään, ja narttu yritti etsiä noita tuloksetta. Kaikeksi onneksi Safire törmäsi lopulta Giniin, joka johdatti nartun takaisin omiensa luo.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


Taistelutekniikat


Klikkaamalla tarkempiin tietoihin.

Safiren tapa taistella poikkeaa normaalista taistelusta. Se yleensä loikkii melko epämääräisen näköisenä vihollista hämätäkseen, ja saa liikkumisensa näyttämään kömpelöltä tarkoituksella, vaikka se todellisuudessa onkin hyvin tarkoin suunniteltua ja hallittua. Tämä saa usein viholliset aliarvioimaan naarasta.

Boomerang Sappō - Safire ei osaa tekniikkaa täydellisesti. Pyörimisvoima ei ole yhtä luja, sillä Safire ei saa tekniikasta niin tiivistä kuin siitä pitäisi saada. Sen vuoksi tekniikalla tuskin saa raajoja katkottua, mutta pahoja viiltohaavoja sillä saa tarvittaessa aikaan. Nartulle melko haastavaa suorittaa ilman isännän ohjausta, mutta Safire harjoittelee tekniikkaa säännöllisesti. Käyttää harvoin, sillä vaatii paljon voimia ja keskittymistä.

Neji Ki

Kuchu Sappo



★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


Pelaaja:Untamed


Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Safire - Päättäväinen taistelija
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: