Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Gaikotsu - Tesshinin serkku

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Gaikotsu - Tesshinin serkku Empty
ViestiAihe: Gaikotsu - Tesshinin serkku   Gaikotsu - Tesshinin serkku EmptyTi Huhti 07, 2015 7:33 pm

Gaikotsu - Tesshinin serkku 8ydc1j
Kuvapohja: tai91 - Muokkaus & tausta: Untamed

Nimi: Gaikotsu     骸骨  [suom. luuranko]
Alkuperäinen nimi: Ryōga
Skp: Uros
Ikä: 6v
Rotu: Shikoku

Kotimaa: Japani
Liittouma: Arashi, Tesshin
Asema: Soturi
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei oleMotto: "Todellinen uskollisuus vaatii usein siitä poikkeavia tekoja."


Suku

Isä: Hiroku
Äiti: Sōgen (kuollut)
Veljet: Kazan ja Fūsetsu (kuollut)


Gaikotsu - Tesshinin serkku 2labyg5
Kuvapohja: Narutofreak123 - Muokkaus & tausta: Untamed


OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖ

Gaikotsu - Tesshinin serkku Gaikot10
Kuvasta kiitos Miss Okamille!

Säkäkorkeus:55cm
Paino: 19kg
Turkinväri: Musta, vaaleanharmaa vatsanalus, mustia pilkkuja kehossa
Silmien väri: Punertavanruskeat

Gaikotsu on melko siro ja notkea. Sen jaloista ja eturuumiista löytyy kuitenkin jonkin verran lihasta, mutta uros pelaa pitkälti nopeudellaan ja ketteryydellään.

Gaikotsulla on pitkähköt jalat verrattuna muuhun ruumiiseen. Keho on hieman pidempi kuin korkeampi, ja virtaviivainen muodoltaan. Sen ansiosta Gaikotsu on uskomattoman nopea juoksemaan ja liikkumaan millaisessa maastossa tahansa. Joustavat jalat mahdollistavat sulavat ja välimatkoiltaan pitkät hypyt, ja laskeutuessaan ne ottavat maan vastaan pehmeästi.

Gaikotsu on rakenteeltaan hyvin kissamainen, ja sen joka askeleesta on nähtävissä täydellinen kehonkontrolli, hallinta ja sulavuus. Uros liikkuu hyvin huomaamatta; äänettömästi ja vikkelästi.

Gaikotsu muistuttaa väritykseltään hieman Tesshiniä, mutta on paljon tummempi. Uroksella on pikimusta harjas, ja punertavanväriset "suden silmät". Kasvojensa vasemmalla puolella Gaikotsulla on neljä arpea.LUONNE


Gaikotsu on luonteeltaan hyvin leikittelevä ja mystinen. Sillä on hyvä huumorintaju, ja tutussa (ja usein myös tuntemattomassa) seurassa uros on rento tapaus. Aina se ei ajattele sanomisiaan, ja saattaa heittäytyä tahtomattaan turhankin tuttavalliseksi ja tungettelevaksi. Toisinaan se puhua palpattaa taukoamatta, ja saa muiden hermot lujille. Uroksella on myös paha tapa sanoa asiat suoraan ja sen kummemmin kiertelemättä, minkä takia se herkästi loukkaa sanomisillaan. Gaikotsu ei myöskään aina osaa pyytää anteeksi, ja siksi se ei ole sosiaalisilta taidoiltaan kovin osaava. Ystäviään kohtaan se on kuitenkin ystävällinen ja lojaali, mutta ei välttämättä kykene luomaan kovin syvällisiä tai tunteellisia suhteita.

Vihollisia kohtaan Gaikotsu ei ole kovin armollinen. Se taistelee aina loppuun saakka, ja häviää nopeutensa ja oveluutensa ansiosta melko harvoin. Usein se ärsyttää vihollista pilkkaamalla tuon hitautta, sillä itse uros kykenee liikkumaan keskivertoninjaakin ketterämmin. Fyysisellä voimalla Gaikotsu ei kuitenkaan juurikaan uhoa, sillä ilman nopeuttaan uros olisi melko heikko vastus. Gaikotsu saa usein vihollisen kunnolla raivostumaan, sillä onnistuessaan pitämään nopeutensa, se saa taistelun näyttämään osaltaan naurettavan helpolta.

Gaikotsu rakastaa harjoittelemista, ja suorittaakin yksittäisiä harjoituksia ajankulukseen. Se on harjoitellut liikkumaan hyvin oksistossa, vuoristossa, metsässä, sekä piiloutumaan hyvin aukeilla paikoilla, lumihangessa tai vedessä. Gaikotsu on hyvä uimaan, ja osaa käyttää myös vettä elementtinä hyväkseen taistellessa.

Uros on edelleen uskollinen Tesshinille, vaikka jäikin Arashin laumaan. Sille kuitenkin kogiin kuuluminen on tärkeä elämäntehtävä, ja Arashi otti johdon reilusti, kun Tesshin itse katosi sodan jälkeen. Gaikotsu kuitenkin hyväksyi sen, ettei Tesshin saanut paikkaansa takaisin, vaikka yrittikin. Joskus Gaikotsu käy salaa tapaamassa vanhaa johtajaansa, vaikka useimmat eivät sitä hyväksy. Gaikotsu kunnioittaa kaikesta huolimatta Arashin jokaista käskyä. Sen mielestä Shion ansaitsi alueidensa menetyksen, kun ei suostunut jakamaan sitä Kogien kanssa, ja siksi Gaikotsu aikoo auttaa klaaniaan sotien lopettamiseksi. Uros kuitenkin toivoo, että Tesshin onnistuisi palauttamaan rauhan klaanien välille, ettei enää tarvitsisi sotia.


MENNEISYYS

Gaikotsun vanhemmat

Gaikotsun isä, Hiroku, oli entinen kogakoira, ja Kurojakin pikkuveli. Tästä ei kuitenkaan tiennyt kukaan muu, kuin Hiroku itse. Uros oli Kurojakia melkein 10v nuorempi, tuolloin noin vuoden ikäinen, ja liittyi tuolloin isoveljensä joukkoihin. Hiroku tiesi Kurojakin olevan hänen isoveljensä, muttei ehtinyt paljastaa tätä koskaan. Hiroku nimittäin järkyttyi Kurojakin johtotavoista syvästi, ja suunnitteli pakenevansa kokonaan kogajoukoista.

Toisin kuitenkin kävi. Hiroku tutustui kauniiseen koganarttuun Sōgeniin, ja pari rakastui toisiinsa palavasti. Hiroku tiesi, ettei voisi lähteä, sillä rakkaus naaraaseen oli liian palava.


Igojen liittyminen Ohuun ja Kurojakin kuolema

Hiroku ja Sōgen suunnittelivat pakenemista yhdessä, kunnes Ohun joukot tulivat hakemaan Igoja apuun suureen sotaan. Kogajoukot tuhoutuivat, ja Kurojaki teki itsemurhan. Hiroku ja Sōgen eivät juosseet palavaan taloon, vaan pakenivat yhdessä kauas pois. Kaksikko jäi elelemään Japanin rajalle, jossa he olivat turvassa ylimääräiseltä hässäkältä.

Pentujen syntymä

9 vuotta oli kulunut kaksikon katoamisesta, ja Sōgen odotti parin ensimmäisiä pentuja. Tuolloin molemmat olivat kymmenvuotiaita, mutta pentuja ei ollut kuulunut aiemmin. Siksi kaksikko oli hyvin onnellinen kolmesta pennusta, jotka syntyivät myöhemmin keväällä.

Kolmikko koostui uroksista, jotka kaikki olivat ulkonäöltään erilaisia. Vanhin, Kazan, oli kokonaan musta shikoku. Siinä ei ollut lainkaan muuta väriä. Toiseksi vanhin Fūsetsu oli taas väriltään tummanruskea, jolla oli valkoinen vatsanalus, ja musta harjas, sekä mustia täpliä. Nuorin pentu nimettiin Ryōgaksi, ja se oli väriltään hyvin paljon Tesshinin kaltainen, mutta vain tummempi.

Kolmikko kasvoi ja kehittyi nopeasti, ja luonteltaan ne olivat todella uhkarohkeita ja vallattomia. Vanhemmilla oli täysi työ pidellä pennut aisoissa, ja aina nämä livistivät jollain tapaa säännöistä.


Puoli vuotta myöhemmin

Myöhemmin pennut saivat kuulla isältään tarinoita kogakoirista, ja sukulaisuudestaan niiden johtajaan. Varsinkin Ryōga kiinnostui tarinoista, ja tahtoi itsekin olla ninjakoira. Sen isä tiesi veljenpoikansa Tesshinin johtavan kogia nykyään, mutta se kielsi pennuilta ankarasti liittymisen tulevaisuudessa kogakoiriin. Se luuli noiden edelleen harjoittavan brutaaleja elintapoja. Ryōga ei kuitenkaan jättänyt asiaa sikseen, vaan alkoi harjoitella itsekseen tullakseen ninjakoiraksi.


Vuosi myöhemmin

Eräänä päivänä Ryōga lähti koko perheen voimin tutkimaan lähiympäristöä saaliiden varalta. Nuoret urokset olivat kehittyneet taitaviksi metsästäjiksi, ja isä tahtoi nähdä nämä tositoimissa. He löysivätkin pian vainun peuralaumasta, ja lähtivät seuraamaan sitä.

He pääsivät hajun lähteelle, mutta törmäsivät useampaan villikoiraan. Joukot olivat Hougenin koiria, jotka yrittivät saada Hirokua ja tämän perhettä liittymään joukkoihinsa. Hiroku kieltäytyi, joten Hougen joukkoineen hyökkäsi heidän kimppuunsa. Ne tappoivat heidän äitinsä, ja tästä Hiroku raivostui entisestään. Uros hyökkäsi Hougenin koirien kimppuun, ja tappoi noita kummallisen, pyörremyrskyltä näyttävän tekniikan avulla. Hougenin sotilaat onnistuivat tappamaan myös Fūsetsun, ja haavoittivat lievästi Kazania. Myös Hiroku menetti taistelussa vasemman etujalkansa, mutta kolmikko onnistui pakenemaan.

He pääsivät kauas Hougenin joukoista, kun Kazan huomasi Ryōgan kasvoissa pahat haavat vasemmalla puolella. Ryōga hätääntyi, mutta Hiroku rauhoitteli tätä. Haavat eivät olleet kuolettavat, mutta arvet niistä jäisivät. Hiroku kertoi, että kuolisi, jos hän ei saisi apua nopeasti. Kazan, joka oli haavoittunut vain lievästi, päätti viedä isänsä ihmisen hoidettavaksi. Ryōga oli vielä shokissa ja äärettömän väsynyt, joten hän päätti jäädä odottamaan veljensä paluuta metsään. Kazan nosti Hirokun selkäänsä, ja lähti viemään tuota kylään.

Ryōga nukahti puun juureen, ja oli niin kuoleman väsynyt, ettei huomannut Hougenin joukkojen seuranneen heitä. Uros otettiin vangiksi, ja vietiin heidän tukikohtaansa.


Nimenvaihdos ja liittyminen kogakoiriin

Kun Ryōga heräsi, se järkyttyi syvästi tajutessaan joutuneensa vangiksi. Uros ei pystynyt pakenemaan tarkan vartioinnin vuoksi, joten se jäi virumaan luolaan pitkäksi aikaa. Uros menetti paljon lihasmassaansa, ja siitä tuli luurangonlaiha. Ryōga ei jaksanut yhtenä päivänä edes nousta enää ylös, ja ajatteli kuolevansa nälkään.

Pian kuitenkin Hougenia vastaan hyökättiin Ohun joukkojen voimin, ja osa vangituista onnistuttiin pelastamaan. Ryōga oli yksi näistä. Häntä luultiin ensin Tesshiniksi, mutta uros kertoi olevansa nimeltään Ryōga. Ohun joukot päättelivät uroksen olevan yksi kogista, ja siksi nämä veivät hänet Tesshinin luo.

Kogakoirat ottivat uuden tulokkaan avosylin vastaan. Nähdessään Tesshinin, Ryōga hämmästyi näiden yhdennäköisyydestä. Samassa uros muisti toisen nimen isänsä tarinoista, ja tajusi tuijottavansa serkkuaan suoraan silmiin. Siitä päivästä lähtien Ryōga päätti jäädä kogakoiriin, ja se jätti menneisyytensä taaksensa.

Urosta alettiin kogien joukoissa kutsua leikkimielisesti Gaikotsuksi, eli luurangoksi, koska tämä oli langanlaiha saavuttuaan joukkoihin nälkiintymisen vuoksi. Pian Ryōga alkoi hyväksyä uuden nimensä, eikä enää pitänyt vanhasta nimestään. Hän ei halunnut liittää itseään enää isäänsä tai veljeensä, sillä Hiroku ei halunnut hänen liittyvän kogiin ollenkaan.


Sota ja Arashin valtaannousu

Muutamia vuosia oli kulunut, ja Gaikotsu oli sopeutunut joukkoihin todella hyvin. Se oli taitava ja nopea ninja, ja yksi parhaista. Gaikotsu oli oppinut myös isänsä käyttämän pyörremyrskytekniikan yrittäessään jäljitellä sitä itsekseen. Gaikotsu tunsi kuuluvansa täysin joukkoihin, eikä ikävöinyt perhettään.

Pian syttyi sota Hougenia vastaan, ja kogat olivat tietenkin siinä mukana. Sota voitettiin, ja Hougen menetti henkensä. Kogat olivat palaamassa takaisin kotimetsäänsä, kun Kurokage joukkoineen hyökkäsi salakavalasti Ohun kimppuun. Ohun lauma hajosi, samoin myös kogat ja igat.

Gaikotsu onnistui säilymään kogien pääjoukoissa, mutta Tesshin ei palannut enää takaisin. Tällä välin yksi Tesshinin luottosotureista, Arashi, otti vallan kogien joukoissa, ja alkoi määrätietoisemmin johtaa heitä. Gaikotsu kaipasi Tesshiniä, muttei jättänyt johtajanvaihdoksen vuoksi kogajoukkoja. Se hyväksyi uuden johtajansa, ja totteli tuota mukisematta. Silti se on yhä uskollinen Tesshinille, ja käy salaa tapaamassa tuota, vaikka muut eivät sitä hyväksy. Gaikotsu ei ole vielä kertonut Tesshinille olevansa tämän serkku.

Välit Ohuun ovat Gaikotsulla melko neutraalit. Akame ei pidä hänestä kauheasti, sillä hän seuraa Arashia, muttei tuomitsekaan, sillä ei itse enää johda igoja ja ole päättämässä klaanien sodista. Gaikotsu ei pidä igoista, eikä varsinkaan Shionista, ja siksi on mukana, tarkoituksenaan päättää sodat kogien voittoon, tai kunnes Tesshin ja Akame onnistuvat lopettamaan sodat.


TAISTELUTEKNIIKAT
Klikkaamalla tarkempiin tietoihin.

Kieuseru Shōshitsu

Neji Ki

Kuchu Sappo

Zanzō Sanbunshin

Neck The Killing

Tsumujikaze [suom. pyörremyrsky] - Senshin tekniikka, jonka Gaikotsu opetteli. Tekniikassa hyökätään kohti vihollista, ja aletaan pyöriä nopeasti ympäri hyvin sekavannäköisesti. Tekniikka muistuttaa hiukan palloa, jossa painaudutaan tiiviiksi keräksi, ja käytetään aseenaan vain hampaitaan. Hyvin nopea tekniikka, joka paiskoo vihollisia kauemmas ja viiltelee noita. Usein suorittaja jopa katoaa välillä näkyvistä kokonaan, sillä liike pyörii niin nopeasti. Tekniikka aiheuttaa pahojakin viiltohaavoja ja ruhjeita, mutta ei katko raajoja. Vie aika paljon voimia, ja tekniikan jälkeen saattaa pää olla hieman pyörällä.
Muuta

Gaikotsu esiintyi toisessa Ginga RPG:ssä eri hahmona, Tesshinin poikana Hiyokena.


Pelaaja: Untamed

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________
Gaikotsu - Tesshinin serkku Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Gaikotsu - Tesshinin serkku Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Gaikotsu - Tesshinin serkku
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: