Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Tsubasa - Vilkas Auringonsäde

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Tsubasa - Vilkas Auringonsäde Empty
ViestiAihe: Tsubasa - Vilkas Auringonsäde   Tsubasa - Vilkas Auringonsäde EmptyKe Helmi 20, 2019 1:17 am

Tsubasa - Vilkas Auringonsäde Tsubasa-Title


Tsubasa - Vilkas Auringonsäde Tsubasa
Kuva © Shiomi

Teemamusiikki
Jitensha Wa Tanoshii Ka?! - Yowamushi Pedal

Nimi
Tsubasa

Japaniksi


Nimen merkitys
Siipi/Siivet (Japanista)

Nimen alkuperä
Tsubasan vanhemmat halusivat poikansa tähtäävän korkealle ja "lentämään" elämässä, nimeten tuon siipien mukaan

Ääntäminen
Tsubasa

Kutsumanimi
Tsubasa

Muut Nimet
Kogan Pentunero (Kogan Laumalaiset)
Siivetön Tsubasa (Kogan Laumalaiset)
Tsu-Chan (Hachiko)

Synnyinpaikka
Mien Prefektuuri, Honshu, Japani

Motto
”Meidän erillaisuudet tekevät meistä voimakkaampia, ei meidän samankaltaisuudet.”

Ikä
8kk

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Panseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Shikoku

Liittouma
Renji + Renjin Lauma, Kogan Ninjakoirat, Vanhemmat, Isoveli Tokage, Hachiko

Lauma
Renjin Lauma

Asema
Laumalainen


Tsubasa - Vilkas Auringonsäde Nxj3vd
Aikuistunut Tsubasa
Kuva ©️ Shiomi


Ulkonäkö
Tsubasan alkuperän voi arvata ulkonäön perusteella, vaikkei tuntisikaan toista: tuo nimittäin omaa hyvin tyypillisen Koga-Shinobin ulkonäön, koon, rakenteen sekä piirteiden kannalta. Tsubasa on vasta 8 kuukautta vanha, mutta tuo on jo lähes sen kokoinen mitä olisi aikuisena, omaten 46cm säkäkorkeutta (aikuisena 50cm) ja 15kg painoa (aikuisena 18kg). Kogan ninjakoiran tapaan Tsubasa on pieni kooltaan, hiukan tavallista urosta pienempi, ja rakenteeltaan hoikka ja siro. Tuon kevyt rakenne tekee hänestä ketterän ja nopean, juuri sellaisen mitä Koga-koirat tavallisesti ovat. Tsubasa on tasapainoinen koko kropaltaan - tuon jalat eivät vaikuta liian pitkiltä tai lyhyiltä kevyeen runkoon verrattuna, ja vaikka tassut näyttävät hiukan kömpelöiltä vielä nuoren iän takia, ne ovat aikuisen Tsubasan kehoon verrattuna pienehköt ja sirot. Pennun korvat ovat pystyt, häntä on pitkä ja tuuhea kun taas turkki on pehmeää ja keskipitkää, ja se on pisintä ja pöyheintä hännässä sekä rinnassa/niskassa. Hänellä ei ole näkyviä arpia tai muista asusteita. Tsubasan väritys poikkeaa normaalista Kogan ninjakoirasta siinnä mielessä että se on aika vaalea: uros on kokonaan beige väritykseltään ilman sen suurempia kuviointeja, paitsi että tämä beigen sävy vaalenee hieman Tsubasan hännänpään ja rinnan/niskan karvoituksessa. Tsubasassa eniten huomiota varmaan herättää punaruskea harjas joka on kirkkaiden liekkien sävyinen - harjas on pitkä edestäpäin ja muodostaa pöyheän "otsatukan", ja jatkuu aina Tsubasan niskaan asti joka on lyhyempi kun useimmilla Kogilla, keiden harjas jatkuu aina kaulan keskiväliin tai jopa säkään/olkapäihin asti. Liekinväristä karvaa löytyy myös Tsubasan korvien sisäpuolelta, pienistä pallokuvioista jotka koristavat uroksen kullanvärisiä silmiä ja pieni raita tätä sävyä kehystää vaalean ja tummemman beigen rajaa uroksen tuuheassa hännässä. Tsubasan kirsu on myös punaruskea mustan tai tummanruskean sijaan. Tsubasalla on aina aurinkoinen ilme kasvoillaan ja uros tulee kantamaan tuon iloisen olemuksen aikuisuuteensa myös.

Luonne
Tsubasa on hyvin optimistinen ja avoinmielinen, yrittäen aina nähdä parhaan kaikissa. Uros on aina iloinen eikä anna elämän kolhia häntä - hänet on hylätty, hänen paras ystävänsä vietiin häneltä pois, mutta silti hän vaan suhtautuu elämään positiivisesti ja etsii jokaisesta tilanteesta jotakin hyvää ja keskittyy vaan siihen. Hän ei murehdi menneitä tai murehdi tulevaisuutta, vaan elää nykyhetkessä ja nautti jokaisesta minuutista. Juuri tästä syystä Tsubasa ei ole vielä päättänyt aikooko hän lähteä Renjin laumasta aikuisena - hän ei halua miettiä tulevaisuuttaan ihan vielä. Tsubasa on hyvin liberaali eikä tuomitse ketään ennen kun on tavannut heidät ja muodostanut oman mielipiteensä heistä omien kokemustensa perusteella; esimerkkinä toimii hänen paras ystävänsä Hachiko, kuka nyt sattui olemaan Tsubasan lauman vihollisklaanista. Tsubasa on erityisen sosiaalinen ja itsevarma, eikä epäröi jutella ventovieraille, varsinkin jos he näyttävät ystävällisiltä tai apua tarvitsevilta. Hän myös on nuoresta iästään huolimatta hyvin ymmärtäväinen ja älykäs, ja osaa nähdä muiden mielipiteitä aisioista, jonka takia hän on hyvä neuvottelija. Tämä on kuitenkin Tsubasalle heikkous: koska hän ei koskaan tuomitse, hän ei osaa oikein tajuta jos joku on selvästi vaarallinen ja saattaa joutua hengenvaaraan oman sinisilmäisyytensä takia. Hän uskoo myös toisiin mahdollisuuksiin ja osaa antaa anteeksi, mikä on joskus myös typerää kun kierommat hahmot voivat käyttää näitä mahdollisuuksia hyväkseen. Vaikka onkin mukava ja rento tyyppi kaikille, niin Tsubasa on erityisesti lojaali ja lämmin läheisilleen kuten Hachikolle tai Renjille ja tuon laumalaisille. Hänellä on voimakas suojelunhalu rakkaitaan kohtaan eikä epäröisi heittää omaa onnellisuuttaan tai jopa elämäänsä hukkaan jos se merkitsisi rakkaidensa onnellisuutta. Tämä näkyy selvästi kun Tsubasa haluaa aina olla Renjille avuksi ja on aina katsomassa nuorempien ottosisarustensa perään, leikkien heidän kanssaan ja suojelemassa heitä miltä vaaroilta vaan. Vaikka tuo saattaakin joskus suuttua hiukan pienistä asioista, tämä ei usein kestä pitkään eikä hän ei ole lainkaan kostonhimoinen tai pitkävihainen, ei edes Kogille, isoveljelleen tai vahemmilleen ketkä kaikki käänsivät selkänsä Tsubasalle vain sen takia kun hänen paras kaverinsa oli Iga. Tämä johtuu siitä että Tsubasa osaa ymmärtää muiden mielipiteitä ja näkee vanhan laumansa pointin ja hyväksyy sen. Tsubasa ei ehkä itse ole samaa mieltä, mutta uskoo että kaikilla on sananvapaus eikä rupea riitelemään turhista asioista. Nuoren ikänsä takia Tsubasa on vielä hyvin utelias ja energinen, rakastaen muiden pentujen kanssa hillumista, mutta osaa ottaa aikuistuneemman roolin jos tilanne vaatii.


Menneisyys

Ennen Syntymää
Tsubasan isä Akai ja emo Keiko olivat molemmat Kogan Shinobeja ja he olivat molemmat syntyneet Kurojakin viimeisten vuosien aikana, eli he ovat suurinpiirtein Tesshinin ikäisiä. He olivat molemmat kasvaneet erillään kun heidän vanhempansa pakenivat eri suuntiin Kogien mailta sen jälkeen kun Ito-talo poltettiin, eivätkä he lähteneet Ohun mukaan tai palanneet Shigaan. Molemmat olivat aina eläneet lojaaleina Kogien alkuperäisille uskonnoille, ja vastustivat Kogien ja Igojen liittoa, täten myös suhtautuen negatiivisesti Ohun koiriin ketkä olivat saaneet ninjaklaanien sodat loppumaan. He tapasivat kun Tesshin jälleen kerran yritti elvyttää Kogien laumaa Akakabuton kukistamisen jälkeen, ja he rakastuivat toisiinsa. Akai ja Keiko eivät aluksi halunneet perhettä, mutta heidän mielensä muuttuivat iän myötä ja heidän täytettyä 10 vuotta, he päättivät yrittää pentuja. Keiko synnytti 3 pentua, joista ikävä kyllä kaksi syntyi kuolleina. Pentujen menetys oli hirveä järkytys molemmille ja varsinkin Keiko masentui pahasti. He nimesivät kuolleet pennut surumielisenä Daikiksi ja Soraksi ennen kun heidät haudattiin Biwa-järven rannalle. Molemmat olivat tietysti onnellisia siitä että nuorin uros, Tokage, oli selvinnyt, mutta heidän oli hankala hyväksyä sitä että kaksi heidän lapsistaan olivat kuolleet. Tokage, sen sijaan, oli oikea piru pennuksi - hän oli jo luonnostaan hyvin huomionkipeä, mutta ainoana pentuna tuo luonnepiirre vaan pahentui. Hän jatkuvasti vinkui ja valitti vanhemmilleen, keillä oli jo tarpeeksi hankalaa kahden muun pennun menetyksen jälkeen, kerjäten jatkuvasti heiltä huomiota. Silloin kun vanhemmilta ei sitä tippunut, niin Tokage härnäsi muita Kogia huomion toivossa. Hän koko ajan leveili sillä miten hän sai mitä halusi vanhemmiltaan kun hänellä ei ollut sisaruksia kenen kanssa jakaa mitään, kerskaili aina kun onnistui tehtävissä kuten metsästyksessä ja oli ilkeä muille jos he eivät huomioineet häntä. Muut laumalaiset eivät aluksi ollut moksiskaan koska semmoinen käytös on normaalia pennulta, mutta kun Tokage ikääntyi eikä koskaan kasvanut ulos kakaramaisesta luonteestaan, muut Kogat alkoivat väsyä tuohon. Keikoa ja Akaita hävetti myöntää se, mutta heidän pentunsa oli ärsyttävä penikka, ja he usein toivoivat että heillä olisi parempi poika. Mutta he eivät koskaan sanoneet tätä Tokagelle ja jatkoivat tuon hemmottelua: Tokage ei antanut heille vaihtoehtoa ja alkoi aina kiukutella jos ei saanut mitä halusi, ja vanhemmat joutuivat hyväksymään Tokagen sellaisena kun hän oli - he olivat loppujen lopuksi kiitollisia edes yhdestä pennusta kenen oli annettu elää.

Tsubasa, Kogan Pentunero
Kului 4 vuotta, ja nyt 14-vuotiaat Akai ja Keiko päättivät jälleen kerran yrittää pentuja. Keiko oli päässyt yli traumastaan, ja vaikka tiesi olevansa jo melko iäkäs, hän halusi vielä kerran yrittää saada pentuja Akain kanssa. Hänen ikänsä takia Keiko synnytti vain yhden ainoan uroksen, mutta tuo oli elossa ja hyvissä voimissa. Keiko ja Akai olivat hirveän onnellisia - he olivat pelänneet että pentuja olisi syntynyt useampi ja että suurin osa olisi taas kuollut, mutta näin ei ollut käynyt. He toivoivat että pentu tulisi liitämään korkealla elämässän ja näin nimesivät hänet Tsubasaksi. Vanhempien kaikki aika meni nyt Tsubasan kasvattamiseen, eikä heillä enään ollut yhtä paljon aikaa Tokagelle. He eivät hylkineet 4-vuotiasta poikaansa, mutta koska hän ei ollut enään huomion keskipiste, Tokage suuttui ja oli hyvin kateellinen uudelle pikkuveljelleen. Ja syystäkin: vaikka Tsubasa olikin paljon nuorempi, tuo osoitti olevansa hyvin älykäs jo pennusta lähtien. Tuo oppi puhumaan ja kävelemään hyvin aikaisin, ja vaikkei virallisesti ollutkaan vielä ninjakoulutuksessa, tuo alkoi treenata yksin vanhempiensa avulla melkein heti kun osasi juosta. Hän ei ollut vielä lähellekkään hyväksyttävällä tasolla, mutta tuon aikainen oppimishalu herätti huomiota koko klaanissa, mikä antoi hänelle nimen "Kogan Pentunero". Hän oli uskomattoman lupaava pentu ja kaikilla oli suuria odotuksia häneltä. Tokagea ei kukaan enään huomioinut, mikä vaan pahensi tuon kateutta pikkuveljeä kohtaan. Kun Tsubasa aloitti ninjakoulutuksen 5 kuukauden iässä, hän oli selvästikkin parempi kun muut ja oppi nopeasti. Tsubasa ei niinkään itse välittänyt siitä miten hyvä hän oli, mutta hänen taitonsa saivat hänen vanhempansa hymyilemaan, ja se oli Tsubasalle tärkeää. Hän halusi olla vanhemmilleen ja laumalleen käytöksi ja aikoi tehdä heidät kaikki ylpeäksi.

Hachiko
Tsubasa oli noin 5 kuukautta vanha kun ensimmäisen kerran rohkesi mennä tutkimaan Kogan reviirin rajoja. Tsubasan syntymän aikoihin, Shion ja Arashi olivat ottaneet yhteen ja nykyään Kogat elivät Igojen entisillä mailla. Kahden klaanin välit olivat silloin kireät ja laumojen välisiä suhteita ei katsottu hyväksi. Tietysti Tsubasa tiesi tästä kun vanhemmat jankuttivat tälle Igojen "pahuudesta" päivittäin, mutta koska tuo oli niin avoinmielinen luonteeltaan, tuo ei suostunut uskomaan Kogien sanoja ennen kun oli itse tavannut Iga-koiran. Hän seisoi reviirin rajalla, ja huomasi toisen pennun vähän matkan päässä, Igan reviirin puolella. Toinen pentu oli vitivalkoinen, ja Tsubasa tiesi heti että oli törmännyt Igaan. Mutta sen sijaan että Tsubasa olisi paennut tai hyökännyt, tuo heilutti häntäänsä toiselle ja hymyili. "Hei siellä!" Valkoinen pentu näytti häkeltyneeltä ja otti pari askelta taakseppäin. "O-oletko sinä... Koga?" Tuo kysyi. Tsubasa nyökkäsi, ja valkoinen pentu katsoi maahan. "Isä ja äiti sanovat että en saa jutella teille." Tsubasa vain naurahti. "Hauska juttu, sillä minun vanhempani sanovat samaa minulle!" Heidän keskustelunsa venyi pitkälle iltaan, ja siihen mennessä he olivat ehtineet ystävystyä. Valkoinen pentu esitteli itsensä Hachikoksi, ja Iga-pentu oli hyvin samankaltainen kun Tsubasa: hän ei halunnut olla toisen klaanin vihollinen. Siitä lähtien kaksikko alkoi tapailla salaa reviirien rajalla. He leikkivät yhdessä, juttelivat ja kunhan he kasvoivat hiukan, alkoivat harjoitella taistelutekniikoitaan ja treenata yhdessä. Tämä sai molemmat kehittymään huimaa vauhtia koulutuksessaan ja molemmat oppivat toisten klaanien tekniikoita. Tsubasa ei koskaan käyttänyt Hachikolta oppimiaan Iga-tekniikoita Kogien nähden, mutta häntä jännitti huimasti kun tiesi tekniikoita joita muut eivät tienneet. Hachikosta tuli Tsubasan paras ystävä, mutta kumpikaan ei kertonut kenellekkään koska kumpikaan ei halunnut tuottaa pettymystä laumoilleen. Heitä molempia vaan ihmetytti miksi klaanit sotivat toisiaan vastaan - Tsubasa ei nähnyt Hachikossa mitään vaarallista tai julmaa, kuten hänen vanhempansa olivat sanoneet, eikä Hachikon mielestä Tsubasa ollut yhtään sellainen mitä hänelle oli kerrottu.

Karkoitus Laumasta
Samaan aikaan Tokage oli alkanut epäillä Tsubasaa. Hän oli niin kateellinen veljelleen, ja oli varma ettei hän voinut olla luonnostaan niin hyvä kaikessa. Joten eräänä päivänä hän seurasi veljeään, uskoen että löytäisi veljen harjoittelevan salaa jonkun vanhemman Kogan kanssa mutta näkikin hänet Hachikon kanssa. Sen sijaan että Tokage olisi järkyttynyt tästä petoksesta, hän heti sai idean käyttää tätä löytöä hyväkseen: hän paljastaisi Tsubasan salaisuuden koko klaanille ja pilaisi veljensä elämän. Sitten hänestä tulisi suosituin ja lojaalein Koga koko laumassa, ja häntä huomioitaisiin taas! Hän seurasi veljeään päivittäin ja tarkkaili kun pikkuveli vietti aikaa Igan kanssa. Hän kuunteli miten he olivat jo niin läheisiä että olivat antaneet toisilleen lempinimet (Tsu-Chan ja Hacchi) ja arveli että tätä oli ollut meneillään jo jonkin aikaa. Aina vaan parempi, mietti Tokage. Noin viikkoa myöhemmin, Tokage kertoi vanhemmilleen sekä muutamalle korkea-arvoiselle vartijalle löydöstään, ja kaikki viisi seurasivat Tsubasaa reviirin rajalle sinä iltana. Akai ja Keiko olivat järkyttyneitä kun näkivät täydellisen poikansa leikkivän verivihollistensa pennun kanssa ja ryntäsivät esiin Tokagen ja vartijoiden kanssa. Hachiko ajettiin takaisin Igojen alueelle ja vartijat uhkasivat tappaa pennun jos häntä näkyisi vielä Kogien reviirillä. Shokkiin mennyt Tsubasa ei edes ehtinyt tehdä mitään puolustaakseen parasta ystäväänsä, ja vaan tuijotti aikuisia koiria ketkä huusivat vaarattomalle Iga-pennulle. Kun Hachiko oli lähtenyt, kaikki 5 ympäröivät Tsubasan ja vaativat tietää mitä oli tekeillä. Tsubasa ei edes yrittänyt kierrellä vaan kertoi suoraan että hän oli ollut Hachikon ystävä jo muutaman kuukauden ajan. Akai ja Keiko olivat niin pettyneitä poikaansa, ja sen enempää kyselemättä kertoivat Tsubasalle ettei hän enään ollut tervetullut Kogien klaanissa. Sanaakaan sanomatta, Tsubasa nyökkäsi ja käänsi selkänsä perheelleen. Ennen kun hän lähti juoksemaan metsään, hän katsoi vielä taakseen. Hänen isänsä katsoi pettyneen vihaisena häntä. Hänen äitinsä itki hiukan. Hänen isoveljensä taas hymyili ilkeästi hänelle. Tsubasa tajusi silloin että Tokage oli kaiken tämän takana. Hän olisi halunnut huutaa ja kiljua ja syyttää isoveljeään kaikesta, mutta totuus oli että Tsubasa oli rikkonut sääntöjä. Hän tiesi että Igojen kanssa kaveeraaminen oli kiellettyä mutta hän oli silti niin tehnyt, ja nyt hän maksoi teoistaan, vaikka miten väärältä se tuntuikaan. Tsubasa tuhahti veljelleen. "Toivottavasti olet nyt iloinen." Tuo sanoi matalalla äänellä ja pinkaisi metsään. Hän ei sen jälkeen ole ollut lähelläkään Kogien metsää. Samana iltana, Tsubasa päätti käydä hyvästelemässä Hachikon. Hän pääsi livahtamaan Igojen alueelle, ja löysi Hachikon kuka nukkui suuren kuusen alla. Tsubasa herätti toisen, ja Hachiko oli yllättynyt nähdessään toverinsa. Tsubasa kertoi pikaisesti mitä oli tapahtunut, ja ilmoitti että oli tullut hyvästelemään tämän. Hän ei voinut jäädä alueelle kun hänet oli Kogien keskuudessa leimattu petturiksi ja hänet voitaisiin hyvinkin tappaa jos jäisi. Igapentu järkyttyi tästä, mutta selitti että kukaan hänen laumastaan ei vielä tiennyt eikä hän aikonut kertoa kenellekkään. Hän pyysi anteeksi että oli saattanut Tsubasan ongelmiin ja tunsi syyllisyyttä siitä että toinen joutuisi lähtemään. Hachiko yritti jopa saada Tsubasan jäämään, sanoen että hän toisi hänelle joka päivä ruokaa ja puolustaisi häntä mutta Tsubasa vaan hymyili. "Älä sure lähtöäni. Olet silti paras ystäväni, Hacchi, ja se ei tule muuttumaan. Lupaan sinulle että tapaamme vielä. Jossain missä meidän laumamme eivät seiso ystävyytemme tiellä." Hachiko alkoi itkeä ja halasi ystäväänsä. Heidän hyvästelyt jäivät lyhyeksi kun aluetta vartioiva Igasoturi kuuli Hachikon itkun, ja Tsubasa joutui kiireellisesti pinkaisemaan yön pimeyteen ettei häntä huomattaisi. Tsubasa juoksi ja juoksi, ja itki. Se oli ainoa kerta kun Tsubasa on tosissaan itkenyt.

Renjin Laumalaisena
Tsubasa oli ollut liikkeellä pari viikkoa ja ajautunut pohjoiseen kotiseudultaan, eksyen Japanin alpeille. Tsubasa oli uupunut ja nälkäinen - hänen pienen kokonsa takia hän ei saanut kaadettu mitään peltopyytä isompaa, ja joutui tyytymään oraviin ja hiiriin lähes päivittäin joita oli muutenkin hankala löytää ja ottaa kiinni, eivätkä ne pitäneet Tsubasan mahaa täynnä pitkään. Tsubasa oli kävelemässä metsän halki kun näki aukiolla kuolleen peuran. Raadon lähellä ei ollut ketään ja Tsubasa ajatteli sen kuolleen luonnollisista syistä, eli päätti ottaa hiukan peuran lihasta itselleen. Hän ei ollut syönyt kunnolla päiviin ja raato oli hänelle kun jumalien lähettämä siunaus. Tsubasan ruokailu jäi kesken kun yhtäkkiä metsästä ryntäsi esiin joukko suurinpiirtein hänen ikäisiä pentuja, vanhin heistä oli varmaan yksivuotias. He suuttuivat tsubasalle ja kutsuivat häntä varkaaksi ennen kun kävivät hänen kimppuunsa. Hetken kinastelun jälkeen paikalle saapui suurikokoinen koirasusi, kuka komensi Tsubasan kimppuun käyneitä pentuja päästämään hänet irti. Suuri koirasusi kysyi mitä oli tapahtunut ja Tsubasa selitti olevansa vain ohikulkija; hän oli nälkäinen pitkän taivaleen jälkeen eikä ymmärtänyt että peura oli heidän lauman saalis, ja jos olisi tiennyt niin ei koskaan olisi koskenut siihen. Punaturkkinen koirasusi oli kuitenkin ystävällinen ja antoi Tsubasan tulla hänen ja hänen laumalaistensa kanssa lepäämään heidän temppelilleen, mistä hän myös sai ruokaa ja vettä. Koirasusi kertoi että hänen nimensä oli Renji ja kysyi Tsubasalta hiukan tämän matkasta. Tsubasa oli hiukan masentunut tapahtumista vieläkin, mutta suostui kertomaan Renjille mitä oli tapahtunut: hän kertoi kaiken, hänen ja Hachikon ystävyydestä, hänen kierosta ja kateellisesta isoveljestään ja kylmistä vanhemmista ketkä olivat hänet hylänneet. Renji paljasti Tsubasalle että hänen laumansa koostui hylätyistä nuorista ja tarjosi Tsubasalle suojapaikkaa, ainakin siksi aikaa kunnes hän olisi tarpeeksi vahva lähtemään pois itse. Tsubasa oli tykästynyt Renjiin sekä muihin pentuihin ketkä laumassa asuivat, ja päätti jäädä heidän luokseen.


Pelissä Tapahtunutta
...Taistelutekniikat

Kieuseru Shōshitsu - Kogan ninjaklaanin "katoamistemppu". Liikkeessä liikutaan niin nopeasti, että sen käyttäjä näyttää katoavan hetkellisesti ja ilmaantuvan eri paikassa kuin ennen. Oppi liikkeen alunperin ollessaan Koga-klaanissa, muttei ole vielä täydentänyt tekniikkaa ikänsä vuoksi.
Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi tekniikan ollessaan Kogien laumassa, muttei ole vielä täydentänyt tekniikkaa ikänsä vuoksi.
Zanzō Sanbunshin - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Käyttäjä liikkuu niin nopeasti, että luo useita kuvajaisia itsestään ja kykenee näin harhauttamaan vastustajaansa. Oppi tekniikan Hachikolta, ja ymmärtää tekniikan perustan, muttei ole vielä täydentänyt sitä eikä osaa käyttää sittä kunnolla.
Raikaken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla. Oppi tekniikan Hachikolta, muttei ole vielä täydentänyt tekniikkaa ikänsä vuoksi.


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


Perhe
Isä: Akai
Äiti: Keiko
Veljet: Tokage, Daiki †
Siskot: Sora †

Isänisä: ?
Isänäiti: ?
Äidinisä: ?
Äidinäiti: ?
Sedät: -
Tädit: -
Serkut: -

Muut Tiedossa Olevat Sukulaiset
-

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Renji on Tsubasalle hyvin tärkeä koska hän pelasti pennun ottamalla hänet laumaansa - Tsubasa ei olisi selvinnyt ilman häntä ja nykypäivänä näkee hänet sinä isoveljenä mitä Tokage ei hänelle ollut; hän jopa kutsuu Renjiä nimellä "Renji-niichan", mikä on Japaninkielinen termi ja tarkoittaa 'isoveljeä'. Tsubasan mielestä Renji on hyvin viisas ja ihailee sekä kunnioittaa tuota sydämmensä pohjasta.
- Renjin laumalaiset ovat nuorelle urokselle kun verisukua, ja hän ei pelkää laittaa itseään vaaraan jos se takaa nuorempien ottosisarusten turvallisuuden. Hän tykkää auttaa Renjiä paimentamaan lauman pienimpiä ja on heille hauska isovelihahmo kuka katsoo heidän peräänsä. Joskus tämä on kuitenkin hiukan liiankin suojelevainen ja suuttuu pienistäkin vahingoista - useampaan otteeseen Renji on löytänyt Tsubasan hakkaamassa kyykäärmeitä kalliota vasten kun ne ovat purreet nuorempia pentuja. Tsubasalle ja tuon laumatovereille tulee joskus kinaa, mutta tuo on tyypillistä kaikille sisaruksille, ja loppujen lopuksi he ovat kaikki todella läheisiä.
- Kogan Shinobit olivat Tsubasan ensimmäinen lauma ja jonkinlainen perhe. Hän ei kuitenkaan osaa kaivata Kogia koska ei tuntenut sopivan laumaan, edes silloin kun oli vielä pentu. Kogien mielipiteet olivat liian rajoitettuja avoinmieliselle ja hyväksyvälle Tsubasalle kuka ei halunnut elää heidän sääntöjen mukaan.
- Isä Akai ja Äiti Keiko pitivät Tsubasasta hyvää huolta kun tuo oli pentu ja hän rakasti molempia paljon. Jopa sen jälkeen kun he potkivat pennun pois klaanista, Tsubasa ei osaa olla katkera heitä kohtaan - hänhän itse rikkoi klaanin sääntöjä ja ymmärtää varsin hyvin syyn miksi vanhemmat eivät halua nähdä häntä enään.
- Isoveli Tokage ihmetyttää Tsubasaa, hän ei tajua miksi toinen on niin huomionkipeä. Jo pienestä asti hän tajusi että isoveli oli hänelle kateellinen, mutta vaikka kuinka monta kertaa hän yritti selvitellä välejään Tokagen kanssa, siitä ei koskaan tullut mitään ja varsinkin sen jälkeen kun Tokage paljasti Tsubasan ja Hachikon ystävyyden muille Kogille, veljesten välit ovat olleet tulehtuneet. Tsubasa haluaisi jotenkin auttaa veljeään mutta on päättänyt antaa asian olla koska tietää miten paljon isoveli vihaa häntä.
- Hachiko on Tsubasan lapsuudenystävä ja tähän päivään mennessä hänen paras ystävänsä. Hän ei ole nähnyt Hachikoa sen jälkeen kun hänet karkoitettiin Kogien laumasta, ja ikävöi toista hirveästi, miettien häntä päivittäin. He ovat hyvin läheisiä, heidän samanlaiset mielipiteet asioista tekivät ystävystymisestä helppoa ja molempien sydämmet särkyivät kun heidät erotettiin. Vaikkei Tsubasa haluakkaan parhaalle ystävälleen mitään pahaa, hän salaa toivoo että Hachiko potkittaisiin pihalle Igan laumasta petturuudesta kuten Tsubasallekkin tehtiin ja että hän voisi tulla elämään hänen kanssa Renjin luokse missä heidän ystävyyttä ei tuomittaisi. Mutta hän ymmärtää että Hachikolle perhe ja Iga-klaani on hyvin tärkeä elementti elämässä, eikä hän ikinä edes ajattelisi erottavansa Hachikoa laumastaan vasten tahtoaan.
- Hachikoa lukuunottamatta, Tsubasa ei ole tavannut yhtäkään Igan Ninjakoiraa, mutta hänen omien uskontojensa perusteella, hän ei näe Igoissa mitään pahaa, suhtautuen heihin neutraalisti ja avoinmielisesti.
- Ohu ja Kurokage ovat Tsubasalle lähes tuntemattomia eikä hän tiedä kummastakaan laumasta paljon mitään, muuta kun sen mitä paikallisten koirien huhuilta tuo on oppinut. Tsubasa ei halua ottaa osaa heidän sotiinsa, mutta hän henkilökohtaisesti kannattaa Ohun koirien oikeudenmukaisia moraaleja ja elämäntapoja.

Triviaa
- Tsubasa kuvaa jollain tasolla omaa itseäni, sitä lapsellista puolta mikä ei koskaan tule ylittämään 10-vuotiaan kakaran rajaa :')
- Tsubasa on yksi harvoista hahmoista kenetkä olen adoptoinut. Sain hänet Instagram-adoptiotililtä jota itse ylläpidän parin muun henkilön kanssa. Tsubasan ulkonäön siis suunnitteli yksi "työkavereistani" Very Happy
- Koska hahmo on adoptoitu ja sain sen niin yllättäen, en oikein tiennyt mitä tehdä sen kanssa, mutta sitten alkoi puheet Renjin pentulaumasta, eli hahmolle löytyi oitis käyttöä ja kiinnostukseni hahmoon nousi sataprosenttisesti.
- Tsubasan lisänimi "Siivetön Tsubasa" on nimi jolla tämä nuori ja nerokas mutta silti langennut lentäjä tunnetaan Kogan ninjakoirien keskuudessa. Tsubasa ei itse tiedä että omaa tämän lisänimen koska hän lähti klaanista ennen kun uutiset hänen petturuudesta levisivät.
- Itse ainakin täällä hiljaa itsekseni shippaan Tsubasaa ja Hachikoa, ja näkisin heidät aikuisina parina :'D Toivoisin että jotakuta kiinnostaisi ottaa Hachiko pelattavaksi niin päästäisiin vähän heidän suhdetta kehittelemään, romanssi tai ei XD XD XD XD


Pelaaja
Shiomi

Tsubasa - Vilkas Auringonsäde 25i2as9

Tsubasa ©️ Shiomi
Hahmon Ulkonäön Suunnittelu ©️ @lumikalan_adoptiot // IG
Kuvat ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi

_________________
Tsubasa - Vilkas Auringonsäde Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku
Viimeinen muokkaaja, Shiomi pvm Ke Maalis 13, 2019 2:56 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Tsubasa - Vilkas Auringonsäde Empty
ViestiAihe: Vs: Tsubasa - Vilkas Auringonsäde   Tsubasa - Vilkas Auringonsäde EmptyTi Helmi 26, 2019 6:02 pm

Ihana hahmo! Smile Ei mielestäni mitään muutettavaa, joten läpi,
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Tsubasa - Vilkas Auringonsäde
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: