Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Susie - Söpö kapinallinen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Susie - Söpö kapinallinen Empty
ViestiAihe: Susie - Söpö kapinallinen   Susie - Söpö kapinallinen EmptyMa Helmi 18, 2019 11:12 am

Susie - Söpö kapinallinen Susie
By Miss Okami©

PERUSTIEDOT

Nimi: Susie
Nimen merkitys/alkuperä: Naisella annettava etunimi.
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 6-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: The Legion, Frank, Julie ja Joey
Lauma: The Legion
Asema: Pomo
Entinen asema: Ei ole.

SUKU

Isä: ?
Äiti: ?
Sisarukset: Ei ole.
Puoliso: Ei ole.
Entiset puolisot: Ei ole.
Jälkeläiset: Ei ole.
Muut sukulaiset: Ei tiedossa.

ULKONÄKÖ

Susie - Söpö kapinallinen Susie11
Kuvapohja TÄÄLTÄ

Rotu: Australiankarjakoira
Säkäkorkeus: 43cm
Paino: 15kg
Turkinväri: Erisävyinen ruskea. Vaalean ruskeaa havaittavissa tarkalleen kuonossa. Pitkä harjas, jonka ihminen on värjännyt pinkillä ja vihertävän sinisellä.
Silmienväri: Violetit.
Rakenne: Solakka. Turkki on keskipitkä, mutta hieman likainen.
Asusteet/varusteet: Tuntemattomasta vaaleasta materiaalisti tehty maski. Maskissa on useita ruuveja, jonka väleillä kulkee vaaleita lankoja. Maskissa on myös useita murtumia. Maski on tahriutunut kuivuneeseen vereen.

Susie maskin kanssa:
 
Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ***
Karisma *
Nopeus *****
Kestävyys **
Älykkyys ***
Puruvoima **
Kivunsietokyky **
Ketteryys *****
Refleksit ****
Tekniikat ***
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito ***
Uimataito ***

Aistit
Näkö **
Kuulo ***
Haju ****

TAISTELUTEKNIIKAT

Feral Frenzy: Juoksee nopeaa vauhtia kohti vihollista. Jos saa viillettyä vihollista, niin aistii lähellä toisenkin vihollisen tietäen tuon piilopaikan. Tekniikka vie paljon voimia, joten se ei ole pitkä kestoinen ja sen uudelleen tekemiseen menee jonkin aikaa. Tekniikan aikana voi vain viiltää kaksi kertaa.

LUONNE

Susie voi näyttää aikuiselta, mutta luonteeltaan hän on kuin pentu. Hän on kuin jumittunut teini-ikään, joka näkyy hänen lapsellisuudessaan aikuisia kohtaan. Susie yleensä tekee asiat, miten itse haluaa ja rakastaa sääntöjen rikkomista. Jos hän saa rikoskumppaneita niin sen parempi. Susie kapinallisuudestaan huolimatta ei aina suostu kaikkeen mihin häntä pyydetään. Välillä hänen omatuntonsa kieltää häntä. Siitä huolimatta Susie tekee oikeastaan mitä vain, jos tarpeeksi painostetaan ja käsketään.

Susiella on hankaluuksia tutustua muihin. Hän kun on todella ujo ja pysyttelee mielellään tuttujen joukossa. Susie on kovin äänekäs tuttujensa joukossa, mutta tuntemattomien seurassa hän on hiljainen ja etäinen. Susie harvoin pitää katsekontaktia.

Susien ja maskin suhde on erityinen. Susie pitää maskiaan kuin piilopaikkana sosiaalisilta kanssakäymisiltä. Myös maski on hänelle kuin merkki siitä, että nyt on lupa tehdä ihan mitä vain.

Motto: "There's no getting out of this now. We're too good at it."

SUHTEET

Frank: Susien ystävä. Susie pitää Frankia Legionin johtajana, vaikka jengillä ei olekaan virallista johtajaa.

Julie: Susien paras ystävä. Susie kertoo aivan kaikesta Julielle. Julien seurassa Susie on eniten sosiaalisin.

Joey: Susien ystävä. Susie yleensä turvautuu Joeyn jos tulee vaarallinen tilanne. Joey kun on kuin Legionin suojakilpi.

Schädel: Susien tuttava. Susie oppi nopeutta Schädeliltä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Susie syntyi eläinlöytökodissa kahdelle australiankarjakoiralle. Hän oli pentueen ainoa. Susiella jo syntyessään oli huomattavasti pidempää karvaa päässä kuin muualla. Naaras oli pieni ja heiveröinen. Hän ei oikeastaan koskaan oppinut tuntemaan isäänsä ja emokin vain oli emo. Kumpikaan vanhemmista ei oikeastaan ollut mitenkään tekemisissä Susien kanssa.

Susie erotettiin emosta heti kun hän oli tarpeeksi sen ikäinen. Susien emo, kun oli heti lopettanut tyttärensä huomioimisen. Susie siirrettiin toiseen häkkiin hänen turvallisuutensa vuoksi. Susie oli yksin häkissä. Susie oikeastaan nautti yksinäisyydestä. Hän ei oikeastaan kaivannut takaisin emonsa luokse. Olihan emo ollut etäinen hänelle alusta asti.

1-2 -vuotiaana
Vuoden täytettyään eläinlöytökotiin saapui aikuinen nainen. Nainen kiinnitti huomion Susieen. Susie oli ainut sillä hetkellä, jolla oli selkeästi harjas kasvamassa. Nainen halusi adoptoida Susien. Susie oli hieman jännittynyt siitä, että hän pääsisi pian pois eläinlöytökodista. Tämä oli hänen mahdollisuutensa nähdä maailmaa enemmän.

Meni viikot, kun nainen oli saanut kirjoitettua adoptiopaperit ja oli saanut luvan adoptoida Susien. Nainen otti Susien mukaansa ja vei kotiinsa. Nainen huusi jollekin kotiin päästyään. Huoneeseen saapui pian goottityylisesti pukeutunut teini-ikäinen poika. Teini katsoi Susieta hieman välinpitämättömästi ja poistui paikalta. Susie juoksi pojan perään. Susie saapui pian pojan huoneeseen, joka oli täynnä goottimaisia esineitä. Susiella meni hetki saada pojan huomio. Poika pian alkoi hyväksyä Susien ja hän alkoi luomaan koiraan suhdetta.

2-3 -vuotiaana
Susie oli luonut poikaan siteen. Susie oli usein katsellut, kun poika oli laittautunut. Susie piti poikaa erityisen hyvännäköisenä. Hän oli myös todistanut useat riidat pojan ja hänen äitinsä välillä. Susie oli useat kerrat lohduttanut poikaa, kun hän oli itkenyt. Oli taas päivä, kun pojalla ja hänen äidillään oli riita. Poika oli halunnut mennä treffeille erään toisen pojan kanssa, mutta hänen äitinsä oli kieltänyt. Poika oli riidan päätteeksi lukittautunut huoneeseensa Susien kanssa. Poika avasi huoneensa ikkunan ja katsoi Susieta. Susie tajusi, että poika halusi hänet mukaansa. Poika kiipesi ikkunasta ulos ja Susie seurasi häntä. Susie oppi tuolloinen, että miten hauskaa sääntöjen rikkominen oli. Poika oli päättäväistä sorttia ja hän halusi nähdä toisen pojan kielloista huolimatta. Poika ja Susie juoksivat kohti paikkaa, missä pojan piti tavata toinen poika.

Poika ja Susie saapuivat paikalle. Paikalla jo toinen poika odotteli Susien omistajaa. Toinen poika ei ollut yksin vaan hänen mukanaan oli harmaa kaanankoira naaras. Susien omistaja vitsaili toiselle pojalle, että koirilla ei voi ainakaan tulla tylsää. Toisen koiran omistaja johdatti koko porukan lähimpään puistoon, missä hän otti esiin alkoholia sisältäviä pulloja. Pojat alkoivat juomaan samalla kun koirat yrittivät tutustua toisiinsa. Susie oli hieman etäinen kaanankoiraa kohtaan ensin, mutta pian hän pääsi juttusille koiran kanssa. Susie selvitti, että koiran nimi oli Julie. Susie ja Julie keskustelivat keskenään.

Puistoon pian saapui poliiseja. Heille oli soitettu kahdesta teinistä, jotka ryyppäsivät julkisella paikalla. Pojat lähtivät juoksemaan poliiseja karkuun. He käskyttivät koiransa mukaan, joten Susie juoksi omistajansa perään ja Julie oman omistajansa perään. Paosta ei tullut mitään vaan Susie otettiin kiinni. Susie vain tuijotti, kun poika yritti kamppailla poliisia vastaan – turhaan. Poika laitettiin poliisiautoon ja Susiekin otettiin mukaan. Poika manaili poliiseita. Susie piti tilannetta erityisen jännittävänä ja kiehtovana.

Kotiin päästyä pojan äiti huusi pojalleen. Poika ei kuunnellut vaan lukittautui jälleen huoneeseensa Susien kanssa. Poika kiukutteli ja rikkoi esineitä. Susie hieman säikähti pojan muutosta, joka aiheutui alkoholista. Susie päätti pitää etäisyyttä poikaan.

3-4 -vuotiaana
Poika värjäsi Susien harjaksen pinkillä ja lisäsi siihen vielä sinivihreää väriä. Poika oli halunnut näyttää samalta koiransa kanssa. Poika oli tapaillut toista poikaa edelleen, joten Susie oli pystynyt tutustumaan Julieen. Susiesta ja Juliesta oli tullut hyviä ystäviä.

Eräänä päivänä poika lähti tapaamaan toista poikaa jälleen. Susie oli tietenkin mukana. Susie sai siis tavata Julien jälleen. Teinit viettivät jälleen normaaleita treffejä, kunnes paikalle saapui tuntematon mies. Mies oli todella sekavan oloinen. Pian hän veti puukon esiin ja kävi teinien kimppuun. Susie ja Julie hämmentyivät tilanteesta eivätkä oikein tienneet mitä tehdä. Heille ei käynyt mielessäkään käydä ihmisen kimppuun. Ei mennyt kauan, kun teinit makasivat maassa ja mies tuijotti nyt Susieta ja Julieta. Koirat päättivätkin paeta yhdessä miestä. Mies ei voinut saada sekavuutensa vuoksi koiria kiinni mitenkään.

Susie ja Julie pakenivat kaupungin reunalle. Heillä ei ollut halua palata takaisin, koska he eivät halunneet kohdata miestä. Susie mietti, että mitä he nyt tekisivät. Julie ehdotti, että he eläisivät kadulla kahdestaan.

4-5 -vuotiaana
Susie ja Julie olivat saaneet elää rauhassa useita kuukausia, kunnes eräänä yönä Julie oli lähtenyt tarkistamaan ympäristöä. Julie saapui pian Susien luo, mutta ei yksin. Julien mukana oli koreanjindo uros. Julie esitteli koiran Susielle. Uroksen nimi oli Frank. Susie ujosteli hieman Frankiä, mutta kysyi: miksi hän oli Julien mukana. Frank kertoi, että hänen omistajansa voisi auttaa heitä. Susie ei oikein tiennyt mitä vastata, joten hän antoi Julien päättää. Julie piti ajatusta hyvänä. Julie oli jo kyllästynyt ihmisten roskiin heitettyihin ruokiin. Frank lähti näyttämään tietä naaraille.

Naaraat saapuivat pian, jonkin pienen talon pihaan. Talon pihassa makaili hollanninpaimenkoira uros. Uros nousi ylös heti kolmikon saavuttua pihaan. Frank johdatti naaraat uroksen luo. Frank esitteli uroksen Joeyksi. Susie koki olevansa hiljainen heti joukon keskellä. Julie uteli heidän uudesta omistajastaan. Frank kertoi, että heidän omistajansa oli hieman erikoinen ja oli harvoin kotona. Susiesta se oli hyvä ajatus.

5-6 -vuotiaana
Susie oli luonut vahvan siteen Julien lisäksi Frankiin ja Joeyyn. Susie oli huomannut, että Frankissa oli johtajan ainesta ja Joey oli itsestään liikoja luuleva. Susie nautti kolmikon seurasta ja koki kuuluvansa heidän joukkoonsa. Susie oli myös tavannut heidän omistajansa. Omistaja oli ollut sama mies, joka oli puukottanut Susien ja Julien entiset omistajat. Susie ja Julie olivat puhuneet asiasta keskenään, mutta ei vielä uroksille. Omistaja oli tehnyt koirille maskit, koska hän itsekin käytti maskia tietyissä tilanteissa.

Susie puhui eräänä päivänä Julien kanssa omistajasta. Susie halusi urosten tietävän millainen hän oli. Julie suostui. Susie ja Julie kertoivat sitten Frankille ja Joeylle, mitä omistaja oli tehnyt aikoinaan. Frank ei näyttänyt yllättyneeltä. Hän tiesi, että omistaja oli rikollinen. Joey ei oikeastaan välittänyt naaraiden kertomuksesta. Frank saikin päähän piston, että kun omistaja palaisi he kostaisivat hänelle. Susie, Julie ja Joey eivät ymmärtäneet vielä mitä Frank ajoi takaa.

Omistaja palasi jälleen kotia. Hän oli vahvassa humalatilassa. Frank käski kolmikon mukaansa, mutta heidän täytyi pitää maskejaan. Kaikki neljä pukivat maskinsa ja seurasivat omistajaansa sisälle. Omistaja oli sammunut sohvalle. Frank katsoi Joeyta ja ehdotti tuolle, että hän sotkisi omistajan asuntoa. Joey suostui ja alkoi heittelemään tavaroita rikkoen niitä. Omistaja heräsi ja katsoi koiria ärtyneenä. Omistaja huusi heille ja otti viereiseltä pöydältä puukon. Omistaja pyrki saamaan jostain koirasta kiinni. Koirat yrittivät karkuun sisätiloista, mutta omistaja sai kiinni Susien harjasta. Omistaja oli valmis lyömään puukon koiraan, mutta Frank syöksyikin pelastamaan Susien. Omistaja kaatui ja irrotti otteen Susiesta. Frank repi puukon omistajan kädestä. Susie, Julie ja Joey tuijottivat Frankia järkyttyneinä. Heistä kukaan ei ollut koskaan kuvitellut koirien käyvän ihmisen kimppuun. Frankin hyökkäys oli näyttänyt siltä, että tuo ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän noin teki. Frank käski pian heitä lopettamaan omistajan. Joey ei odottanut vaan kävi kiinni omistajan kaulaan. Frank heitti puukon Susien eteen ja käski häntä puukottamaan omistajaa. Susie oli epävarma tilanteesta, mutta kuuli pian Julien myötätuntoiset sanat: ”Tee se”. Susie nappasi puukon ja käveli omistajan luo. Susie sulki silmänsä ja iski puukon omistajan rintakehään. Hän viilsi omistajan rintakehän auki.

Omistajan kuoltua haavoihin Frank käski heitä pakenemaan. Koirat tottelivat Frankia. He pakenivat koko kaupungista. Veriteosta oli jäänyt vain todisteet heidän maskeihinsa ja Joeyn huiviin. Susie jälkikäteen mietti tekoaan. Hänestä hän oli tehnyt oikein, koska hänellä oli ollut joukko ympärillään. Joukko kun oli yhdessä tehnyt tapon.

6-7 -vuotiaana
Susie kuljeskelee Frankin, Julien ja Joeyn kanssa. He ovat nimenneet pienen jenginsä The Legioniksi. He ovat tavanneet Schädel -nimisen kogan, joka opetti heille nopeutta. The Legion kun oli avustanut Schädeliä karhun kaadossa. Nopeuden vuoksi The Legion on luonut heille tyypillisen taistelutekniikan ”Feral Frenzy”, joka liittyy nopeuteen ja viiltelyyn. Puruvoima kun ei ole jengin vahvuus.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Susie on saanut idean Dead By Daylight -pelissä olevalta saman nimiseltä tappajalta.

- Susien ja muiden The Legion jäsenten teema *KLICK*


EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Miss Okami
Valmistumispäivä: 7.2.2019
Päivitetty: 18.2.2019
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Susie - Söpö kapinallinen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: