Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Renji - Suden poika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Renji - Suden poika Empty
ViestiAihe: Renji - Suden poika   Renji - Suden poika EmptyLa Helmi 16, 2019 10:13 am

Renji - Suden poika Renji_11


Nimi:
Renji  


Skp: Uros
Ikä :3 vuotta  


Laji: Koirasusi

Rotu: Akita inu ja susi


Kotimaa: Japani
Lauma:  Oma lauma
Asema laumassa : Johtaja


Säkäkorkeus:
70 cm
Paino:  50cm


Silmät:
Vihreä  
Turkinväri: Puna, musta, harmaa  
Tuntomerkkejä: Suuri koko, arvet ja yksi silmä      


Jälkeläiset:
Myöhemmin  

Puoliso: Myöhemmin  OMINAISUUDET  

Taito:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Voima:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven      

Karisma:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven      

Nopeus:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven      

Kestävyys:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven      

Älykkyys:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Puruvoima:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Kivunsietokyky:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Ketteryys:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Refleksit:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Tekniikat:Like a Star @ heaven    


Vaarallisuus:    

Puissa hyppely:Like a Star @ heaven    

Metsästystaito: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Uimataito:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Aistit


Näkö: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kuulo :Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Haju:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  
   Ulkonäkö: Ensimmäisenä koirasusi herättää huomiota suhteellisen suurella koollaan ja arvillaan, joita kulkee siellä täällä tuon kehossa. Arimmat ja nuorimmat saattavat jopa hieman pelätä urosta, eikä tuon neutraali asenne uusia tuttavuuksia kohtaan ainakaan auta tilannetta.  

Renjin turkki on pääosin hyvin punertavaa, mutta siitä löytyy myös mustaa sekä vähän harmaata.  Harmaa osuus muodostaa eräänlaiset sukat tuon jalkoihin ja sekä häntään. Tiikeriraidat sävyltään mustat menevät ympari kehoa sekä kasvoilla.  Hyvin lihaksikas keho ei paljon anna pelivaraa ketteryyden puolelle ja liikkeet saattavat toisinaan vaikuttaa hitailta. Niska on jykevä ja sopii loistavasti myös hieman rimpuilevan saaliin pitämiseen paikallaan. Vaikka lihaksikkuus onkin hyvin korostunutta on koirasuden loppujen lopuksi melko sopusuhtainen suurine tassuineen. Häntä on melkoi pitkä ja tuuheahko.

Näkyvimmät arvet löytyvät vasemman silmän viereltä/päältä, oikealta suupieleltä, rinnasta, oikealta kyljeltä ja vasemmasta takajalasta. Pienempiä arpia on siellä täällä uroksen kehossa.Luonne: Renji on kokenut miten elämä voi olla kovaa ja julmaa. Tämä heijastuu  koirasydem persoonaan. Mitä enemmän urokseen kuitenkin tutustuusitä paremmin voi huomata, että tuo on vain elämän kolhima, tavallisesta perheonnesta haaveileva koirasusi. Yleisesti ottaen urosta pidetään kylmähkönä, mutta tutummat tietävät tämän olevan yhtä tavallinen kuin muutkin.  Uros on hyvin empaattinen pentujen, narttujen ja ystäviensä suhteen. Renji tekee kaikkensa niiden vuoksi oli asia mikä hyvänsä.  Voisi sanoa, että uros rakastaa pentuja paljon. Narttuja kohtaan uros on kohtelias ja herrasmies. Se flirttailee mielellään ja ehkä viettää seurassa illan pari.  Kauniit nartut ovat uroksen heikkous.  

Joissakin asioissa uroksen hermot ovat hyvien lyhyet ja niiden pettäessä Renji on hyvinkin suorasanainen eikä vältä tappelua. Se ei epäröi puolustaa heikompia ja toisen hakkaaminen / kiusaaminen saavat sen raivon valtaan. Uros taistelee siihen asti kunnes on saanut tarpeeksi selkäänsä tai oman raivonsa tyyntymään.  

Vuosien kolhimasta uroksesta on tullut kylmä ja välinpitämätön vieraita kohtaan, vaikka tutustuttaessa tuosta saakin aivan päinvastaisen kuvan. Ulkokuoren alta löytyy ystävällinen ja hyväkäytöksinen uros, joka tarvittaessa pystyy myös tappamaan tai kuolemaan itse tärkeän asian puolesta. Renji ei luota enää helposti muihin, mutta laumalleen tuo on aina lojaali. Koirasusi on kasvanut ilman perhettä ja yrittää parhaansa mukaan tarjota muille paremman mahdollisuuden.  Se kaipaa rakkautta elämäänsä ja haluaisi joskus saada oman pienen perheen, jonka kanssa elää tiivistä ja rauhallista elämää. Toivo tästä onnesta on saanut Renji pitämään itsensä tasapainossa, eikä tuo aio luovuttaa unelmiensa suhteen.


Renji - Suden poika Renji11Menneisyys: Renjin isä oli Akira ja emo Rukia. Akira oli susi, joka eräänä kylmänä talvena eksyi ihmisten pihaan ruuan toivossa. Siellä se tapasi Rukian, joka oli häkissä monen muun koiran kanssa ulkohäkissä. Susi ihastui oitis kauniiseen akita narttuun ja päätti tehdä siihen lähempää tuttavuutta. Kevääseen asti melkein, joka yö se vieraili nartun luona ja tunteet olivat syventyneet rakkaudeksi. Ainoa este suhteen välillä oli ihminen ja häkki. Uros päättikin vapauttaa toisen. Yöllä se alkoi kaivaa koloa, mutta tunsi pian  vaaran tunteen.  Ihminen oli herännyt ja uros pinkaisi juoksuun metsän suuntaan.

Mies nimeltä Kai oli huomannut suuren suden vierailevan öisin häkin luona ja oli saanut idean. Aseen laukaus kaikui ja susi retkahti maahan ja vaipui väkisin uneen. Kai kantoi suden kellariinsa missä monet kymmenet pennut olivat. Mies oli pentu tehtailija ja Rukia vain yksi monista uusista naruista, jotka se oli hommannut teetämään pentuja.

Mies laittoi myös Rukian samaan häkkiin ja kaksikko olivat vihdoin yhdessä, mutta vangittuja. Aika kului ja alkunsa saivat Renji ja sisarukset. Kolme pentua syntyi ja Renji erottui joukosta erikoisella punertavalla turkillaan ja raidoilla.

Sen vuoksi pentu otettiin pois perheensä luota sen synnyttyä. Kai arveli pennulla saavan hyvät rahat eikä se luottanut suteen, jonka se oli erottanut kokonaan toiseen häkkiin. Ihminen vei Renjin eläinlääkärille ja selitti, että emo oli kuollut eikä se saanut maitoa. Hyväsydäminen nainen otti pennun ja hoiti sitä siihen asti kunnes se ei enään tarvinnut maidon korviketta. Eläinlääkäri pisti merkille nopean kasvun ja suuren koon. Myös koirat reagoivat pentuun muristen ja nainen joutui eristämään sen toisten seurasta.

Koirasui kasvoi silmissä ja oli täysin luottavainen ihmisiin ja Kaihin. Puolen vuoden vanhana uros myytiin suurella summalla uudelle omistajalle, joka oli kuitenkin alkoholisti.

Tämä joi, joka ilta ja yllytti koiria tappelemaan. Renji, joka ei osannut taistella tai puolustaa itseään sai usein selkäänsä ihmiseltä tai toiselta koiralta nimeltään Zero. Se oli ajan myötä katkeroitunut omistajalleen ja purki vihansa Renjiin, joka ei uskaltanut puolustaa itseään ja näin myös vältti selkäsaunan.

Vaikka Renji oli vuoden iässä täysikasvuinen se ei uskaltanut tehdä mitään. Sen keho oli täynnä arpia ja se oli menettänyt vasemman silmänsä ihmisen rikkoessa vihaisena pullon ja sirut olivat lentäneet uroksen silmille. Koirasusi ei tiennyt mitään elämästä ja Zero oli ainoa koira kenen kanssa se oli ollut tekemisissä. Perhettä se ei osannut kaivata. Jopa ihmiset kehen se oli luottanut olivat hylännyt sen ja nyt se sai kestää jatkuvaa väkivaltaa.

Eräs ilta ihminen saapui mukanaan parin kuukauden ikäinen pentu. Renji oli hyvin hämmentynyt, mutta heltyi tähän. Kului muutama viikko ja kaksikko oli ystävystynyt. Koirasusi yritti parhansa mukaan pitää sen iltaisin piilossa Zerolta.

Eräänä iltana se ei onnistunut ja omistaja ei antanut vaihtoehtoa. Zero kävi säälimättä puolustus kyvyttömän pennun kimppuun. Renji tiesi, että sen pitäisi auttaa. Silti pelko oli saanut siitä liian vahvan otteen. Sen silmien edessä Zero tappoi toisen ja Renjin päässä napsahti sen nähdessään elottoman ruumiin. Tämä hyökkäsi raivoissaan Zeron kimppuun eikä toinen mahtanut mitään. Koirasusi tappoi sen ja siirsi huomionsa ihmiseen, joka oli säikähtänyt Renjin äkillistä muutosta. Ihminen ei pysynyt tekemään mitään suuren koira suden käydessä päälle eikä uros luovuttanut vasta, kun ihminen oli eloton.

Renji tunsi silti edelleen raivoa, mutta itseään kohtaan, koska oli antanut pennun kuolla. Tämä hautasi sen pihalle ja päätti, että kukaan ei kuolisi sen edessä enään koskaan. Muuttunut uros lähti luontoon ja jätti taakseen sen illan ja entisen elämänsä.

Luontoon sopeutuminen oli osittain helppoa vaistojensa vuoksi. Vuoden uros kulki paikasta toiseen ja oppi miten toimia toisen kanssa. Maailmassa oli sekä hyviä, että pahoja. Silti tekojensa vuoksi se ei kokenut kuuluvansa näihin.

Ollessaan tokion kaduilla Renji kohtasi orvon pennun ja otti sen mukaansa. Jos se tällä tavalla pystyi antamaan itselleen anteeksi päätti tuo kasvattaa pennun. Joukkoon alkoi kertyä myös muitakin nuoria sekä pentuja joilla ei ollut vanhempia tai olivat lähteneet kotoa.

Renji oli huomaamattaan ottanut isän ja johtajan roolin pentujen elmässä ja aikoi tehdä parhaansa. Tokio kadulla eläminen oli kutenkin liian varallista, joten joukko siirtyi metsään. Pentuja oli yhteensä 15 ja Renjillä oli kova työ, mutta elämä oli täydellistä. Joukko asettui japanin alpeille. Siellä ei liikkunut ihmisiä ja riistaa tuntui olevan riittävästi suurella metsällä. Uros asetui suurehkoon hylättyyn temppeöiin minkä oli löytänyt ja päätti asettua sinne pysyvästi kasvattamaan nuorisoaan.  
Taistelutekniikat:Renji ei osaa taistelutekniikoita, mutta sillä on hyvä puruvoima ja on vahva kroppaSuhteet
 

- Emo:  Rukia
-Isä: Akira

Peleissä mukana  


-  Tulossa!      


Pelaaja: Miki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Renji - Suden poika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: