Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Luciférien - Helvettiin syntynyt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Luciférien - Helvettiin syntynyt Empty
ViestiAihe: Luciférien - Helvettiin syntynyt   Luciférien - Helvettiin syntynyt EmptyKe Helmi 06, 2019 8:01 pm

✩ ─────────── ♥ Luciférien ♥ ─────────── ✩

Luciférien - Helvettiin syntynyt Free_canine_lineart_psd_png_file_by_segnory-d6hubfs
Motto: “Giving up doesn’t always mean that you are weak. It just means you’re strong enough to let go.”

Suomennos: Demoninen (Ranskaksi)
kutsumanimi: Lucifer tai Luciférien
lempinimi: Lucifer
Sukupuoli: Uros
Ikä: 9kk

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Japani
Liittouma: Koruhōzu (Biologinen isä)
Lauma: Kurokagen lauma
Asema laumassa: rivisotilas
Perhe: Araigneé (Emo), Koruhōzu (Isä),  Dae (Isäpuoli) ja Grim (Velipuoli)
Koruhōzu:
 
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Ihastus: Ei ole

Lempi-- herkku/asia: Sääntöjen rikkominen (Nauttii erityisesti tärkeiden sääntöjen rikkomista vain muiden reaktioiden takia, mutta korkea arvoisia Lucifer pelkää-)

✩ ─────────── *:・ ULKONÄKÖ *:・ ─────────── ✩
Luciférien - Helvettiin syntynyt Dffs

Kuvailu: Luciférien muistuttaa hyvin paljon isäänsä, vaikkakin peri emoltaan paljon kehon rakennettaan ja myös väriään. Uros on yllättävän pitkä ja ketterä, mutta ei vahva kuin isäpuolensa Dae. Lucifer peri mummiltaan toisen luppakorvansa, mutta ei muuten koko naarasta tunne. "Eukko ja ukko ovat varmaankin kuolleita" Totesi Koruhōzu pojalleen kerran vanhemmistaan. Luciferillä on monia arpia turkkinsa alla, jotka ovat peräisin Kurokagen laumalaisilta ja muutama myös emoltaan.

Laji: Sekarotuinen koira
Rotu: Australiankarjakoira 32,5%, Beaucenpaimenkoira 50% ja Unkarinvizsla 17,5%
Säkäkorkeus: 50cm (Aikuisena: 74cm)
Paino: 15kg (Aikuisena: 24kg)
Turkinväri: Tumman beige, musta, ruskea ja harmaa
Silmien väri: Keltaiset
Tuntomerkkejä: Toinen luppakorva, Kylmä katse, nimi, turkinväritys ja isänsä kaulapanta
Ruostumaton kaulapanta:
 

✩ ─────────── *:・ MENNEISYYS *:・ ─────────── ✩
Ennen syntymää…
Luciferin Emo Araigneé, oli seurustellut nyt “muutaman viikon” Dae nimisen uroksen kanssa ja he olivat matkustaneet yhdessä Kurokagen laumaan. Heidän ”romattia” ei kuitenkaan arvostettu vaan siitä alettiin tekemään pilaa ja joka aiheutti kaksikolle riitaa, jonka myötä he erkaantuivat toisistaan. Riidan aikana Araigneé törmäsi Luciferin biologiseen isään, Koruhōzu nimiseen urokseen joka Araigneén raakamaisesti raiskasi. Emo tuli tiineeksi vain yhdelle pennulle ja yritti siitä eroon väkisin, mutta ei pystynyt. Araigneé ja Dae palasivat sitten yhteen ja päättivät tiineyden päälle varmistaa, ettei Araigneé vihaisi pentujaan ja sekoittaa joukkoon Daen geenejä siinä toivossa, etteivät Koruhōzun pennut syntyisi ollenkaan.

Syntymä
Lucifer syntyi eräänä päivänä, jonka saattoi osa Kurokagen laumassa kuulla Araigneén huutaessa kivusta. Emo nimesi pennun Luciférieniksi tarkoittaen pirullista, johtuen vain siitä, että pentu vain hiukan muistutti biologista isäänsä ja Araigneén raiskannutta urosta. Dae ei tiennyt nimen tarkoitusta, mutta ajatteli sen muutenkin hienona nimenä eikä siksi kysynyt. Uros sai suurimmaksi osaksi taivuteltua Araigneén hoivaamaan myös Luciferiä, vaikka naarasta suorastaan kuvotti tuon näky. Kolme viikkoisena kuitenkin emo yhä enemmän hyljeksi tätä pentua ja Daen oli pakko pennulle hankkia lisäravintoa jatkuvasti. Kuitenkin tämä on yksi syistä, miksi Lucifer kasvoi nuoren ikänsä alipainoisena.

(3kk) Elämä pentuna Kurokagen lauman lähellä:
Luciférien oli hyvinkin aktiivinen pentu jo nuorella ikää ja rakasti seikkailua, vaikkei pennun kunto aina sitä sallinut. Alipainon takia, Luciferin lihakset eivät koostuneet kunnolla ja kuukauden vanhana, pennulla oli vaikeuksia kävellä siksi. Dae siksi oli rankka pennulle ja yritti parhaansa kasvattaa pennun lihasmassaa, mutta Luciferin kiinnostus meni aina muualle eikä tuo oikein ikinä oppinut tuolta mitään.

Kuitenkin eräänä iltana Luciférien oli säästellyt voimiaan hänen ”suurimmalle seikkailulle” jolle pentu salaa lähti.Lucifer säntäsi päättömästi kohti kurokagen lauman keskustaa ja siksi törmäsi rajavartijoihin. ”Mikä ihmeen rotta tämä on!?” Yksi niitä huusi ja potkaisi heikon pennun sivuun. Lucifer vinkaisi kivusta ja yritti nousta seisomaan, mutta ei pystynyt. Pelko oli vienyt kaikki voimat pennusta ja aikuiset päättivät pitää hieman hauskaa. He heittelivät pientä pentua keskenään kuin palloa ja sitten hylkäsivät sen vain sivuun, kuolemaan yksin ruhjeistaan. Samoina hetkinä Araigneé oli synnyttämässä Daen pentua ja sen takia Dae oli huomannut Luciferin lähteneen luolan lähettyviltä. Dae kuitenkin onnistui löytämään Luciférien ajoissa ja vei tuon lämpimään. Uros hoivasi nyt pentua hyvin varovasti. Dae silloin ajatteli pennun karanneen noilta vain, koska vihasi heitä jotenkin tai oli saanut oikeasta isästään selville. Dae ei kuitenkaan mitään maininnut asiasta, jonka takia Luciférien kasvoi hyvin kurittomaksi pennuksi.

(5kk) Biologinen isä:
Daen ansiosta Lucifer oli selvinnyt 5kk vanhaksi ja saanut hieman lihaksiakin. Pentu ei kuitenkaan ikinä tuntenut tuolta "isällistä rakkautta" vaikkakin Dae usein hoivasi ja tuki Luciferia Araigneén puolesta. Siksi Lucifer ei kiintynyt ikinä Daeen ja alkoi kyseenalaistaa "vanhempiaan". Araigneé rähisi koko ajan enemmän ja enemmän Luciferille, minkä takia pentu alkoi hiljalleen etäytyä noista. Eräänä sateisena iltana, Lucifer päätti mennä lauman keskuuteen siinä toivossa, että löytäisi elämälleen tarkoituksen. Lucifer silloin törmäsi biologiseen isäänsä, Koruhōzu nimiseen urokseen.

Koruhōzu virnisti Luciferille lausuen "Mitenkäs pojallani on mennyt sen ämmän kanssa?" Lucifer oli hämmillään tästä ja kyseli Koruhōzulta mitä tuo tarkoitti. Lucifer oli shokissa, kun nyt isänsä poisti oman pantansa ja asetti sen Luciferin kaulaan. Koruhōzu käyttäytyi niin kuin välittäisi Luciferistä saaden pennun luottamuksen. Lucifer oli aivan lukossa kunnes tuo aivan innostui ja pomppi onnesta. Pentu kun ei koskaan tuntenut kuuluvansa jonkun lähelle ja Koruhōzu oli antanut tuolle paikan rinnaltaan. Koruhōzu pyysi, että Lucifer paljastaisi Araigneén piilopaikan, koska uros halusi kiusata tuota. Lucifer tykkäsi ideasta ja siksi ohjasi isänsä piilossa olevalle pesälle. Araigneé oli aivan kauhuissaan nähdessään kaksi vihaamaansa koiraa saman aikaisesti. Dae ei ollut missään lähettyvillä, mutta Luciferien velipuoli Grim oli. Koruhōzu kävi Grimin kimppuun, heittäen tuon päin puuta ja kutsuen Araigneéta huoraksi ja Luciferin velipuolta saastaiseksi. Lucifer seurasi sivusta uteliaana ja nautti näkemästään, ajatellen että he ansaitsivat sen kaiken. Koruhōzu taisteli myös hetken Araigneén kanssa, kunnes Dae tuli paikalle ja pysäytti kaiken. Muut eivät tienneet, mutta Koruhōzun asema oli pienen ryhmän johtaja ja siksi tuon kimppuun käyminen oli typerä teko. Koruhōzu käytti asemaansa hyödyksi ja pienen joukon voimin, kävi sisällisotaan noita kolmea vastaan. Dae haavoittui pahoin, mutta ei ollut kuolemassa, sillä puollusti hengellään pentuaan ja Araigneéta. Lucifer alkoi pilkkaamaan Daeta joka näytti nyt heikolta silmissään ja Dae ei voinut kuin suuttua, paiskaten pennun päin puuta. Lucifer vingahti kivusta, joka iski selkään ja sydämmeen, mutta tämän myötä syttyi isäpuolensa kaltainen raivon liekki. Lucifer suuttuessaan puri Deata yrittäen tuota tappaa. Dae katsoi shokissa Luciferiä ja Koruhōzu alkoi nauramaan ylpeästi. Lucifer ei koskaan odottanut Daen hyökkäävän hänen kimppuun ja tuon isku oli nyt lopullisesti katkaissut pienenkin luottamuksen ja "rakkauden" mitä Lucifer oli yhä tuntenut.

Koruhōzu poimi Luciferin ja ns. varotti Daeta, sillä Koruhōzu aikoi tehdä Luciferista aseen, jonka myötä he olisivat vaarassa. Lucifer kuunteli uteliaana, mutta yhä murisi Daelle verenhimoisesti. Dae hyvästeli Luciferin, hyvin halveksuva ilme kasvoillaan "Ajattelin sinua hetken poikanani..." johon Koruhōzu naurahti ja sanoi "Sinusta ei olisi koskaan isäksi, koska olet liian lempeä." Lucifer totesi päässään, että Dae oli aina ollut hyvinkin hellä hoivatessaan Luciferiä, mikä nyt kuvotti pentua. Koruhōzu poistui paikalta Luciferin kanssa ja meni esittelemään Kurokagelle pentuaan. Koruhōzu menetti asemansa ryhmänjohtajana mikä sai tuon suuttumaan hieman. Koruhōzu alkoi kouluttamaan Luciferiä ja lopetti vasta pennun täyttäessä 8kk, samalla myös lopettaen isällisen esityksensä.

(8kk) Elämä ilman perhettä:
Lucifer ei tiennyt mitä tehdä ilman paikkaa mihin kuulua, isänsä ns. hylätessään projektinsa tehdä tuosta tappoase joten Lucifer loikoili masentuneena monta päivää, jotka venyivät viikoiksi. Lucifer kuitenkin alkoi tottumaan yksin olemiseen ja erakkona Lucifer oppi huolehtimaan omasta turvallisuudestaan, sekä hieman myös ravinnostaan.

(9kk) Rivisotilas:
Lucifer täytettyään 9kk rupesi tosissaan osallistumaan lauman töihin ja sai aseman rivisotilaana. Pentu alkoi ulkoisestikkin aikuistua ja käyttäytymään paljon "asiallisemmin". Lucifer kuitenkin yhä kärsi välillä masennuksesta ja mielialanvaihtelusta. Lucifer ärähteli usein muille rivisotilaille jotka eivät ottanut hommia tosissaan, tehden vihollisia osasta. Nykyään Lucifer viettää aikaa yksin, mutta johtajan tai ylempiarvoisen tarviessa sotilaita, on Lucifer heti ensimmäisten kanssa paikalla.

KOHOKOHDAT:
 
PELEISSÄ TAPAHTUNEITA:
 

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ INFORMATION ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ✨ About This Character ✨ ────────── ✦
LUONNE:
 

OMINAISUUDET:
 

TAISTELUTEKNIIKAT:
 

SUHTEET:
 


►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ♫♪ Songs/Music used ♪♫ ───────── ✦
Grandson – Despicable (Tunnari)
Code: Pandorum – Punish (Puhe)

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ─────────── ✣ ✢ Navigation ✢ ✣ ──────────── ✦
Rodusta/Lajista: Australiankarjakoira / Australian Cattle Dog, Beaucenpaimenkoira / Beauceron, Unkarinvizsla / Vizsla

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
Tekijä: Miss Okami 】【 Pelaaja: Miss Okami 】【 Valmistunut: 9.1.-19

✘ ─────────── ✘ DISCLAIMER ✘ ─────────── ✘
Hahmon alkuperäinen idea on peräisin pelistä jota Daedran kanssa pelasin, jossa Araigneé joutui raiskatuksi

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Luciférien - Helvettiin syntynyt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: