Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Grim - Masentunut pentu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Grim - Masentunut pentu Empty
ViestiAihe: Grim - Masentunut pentu   Grim - Masentunut pentu EmptyTo Tammi 24, 2019 12:05 pm

Grim - Masentunut pentu Araign10
Kiitos, Miss Okamille hahmon värityksen keksimisestä.

PERUSTIEDOT

Nimi: Grim
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on englantia ja tarkoittaa suomeksi ”synkeää” tai ”julmaa”.
Sukupuoli: Uros
Ikä: 7kk
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Kurokagen lauma, vanhemmat
Lauma: Kurokagen lauma
Asema: Rivisotilas
Entinen asema: Ei ole.

SUKU

Isä: Dae
Äiti: Araigneé
Sisarukset: Luciférien (velipuoli)
Puoliso: Ei ole.
Entiset puolisot: Ei ole.
Jälkeläiset: Ei ole.
Muut sukulaiset: Ei tiedossa.

ULKONÄKÖ

Rotu: Sekarotuinen (Amerikanpitbullterrieri + Beaucenpaimenkoira)
Säkäkorkeus: 30cm (aikuisena 50cm)
Paino: 12kg (aikuisena 30kg)
Turkinväri: Vaalean harmaa pohjaväri, jonka päällä on näkyviä mustia ja tumman harmaita kuviointeja.
Silmienväri: Vaalean vihreä
Rakenne: Pienikokoinen ja näkyvät pienet lihakset. Turkki on tuuhean pitkä, joka lämmittää hyvin kylmällä ilmalla.

Ominaisuudet:
Taito **
Voima ***
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys **
Puruvoima **
Kivunsietokyky ***
Ketteryys ***
Refleksit **
Tekniikat *
Vaarallisuus **
Puissa hyppely *
Metsästystaito *
Uimataito *

Aistit
Näkö **
Kuulo ***
Haju ***

LUONNE

Grim on synkkäluonteinen, jonka vuoksi hän ei ole kovin sosiaalinen. Oikeastaan hän pelkää sosiaalisuutta. Jos Grim joutuu keskelle väkijoukkoa, niin hän kokee paniikin tunnetta ja halua päästä pois tilanteesta mahdollisimman nopeasti. Laumaelämä ei siis ole tarkoitettu Grimille, mutta hän on syntynyt siihen.

Grim on ajattelija ja haaveilija. Hän salaa kokee empatian tunteita ja ei kestä katsoa, jos joku kärsii. Grim ei silti pelkää antaa armokuolemaa toiselle, vaikka surisikin sitä sitten. Uros on todella herkkä ja voi alkaa itkemään helposti. Pelkuri hän ei silti ole ja hän osaa puolustaa itseään perustaidoilla.

Grim ei oikein tiedä mitä ajattelee Kurokagesta. Hänestä johtaja voisi enemmän ajatella mitä sanoo. Grimiä ei haittaisi pettää Kurokage, jos hän löytäisi paremman suunnan elämälle. Grim kokee luonteensa muodostuneen koko lauman takia. Hänen vanhempiensa koulutukset eivät ole määränneet Grimin luonnetta.

SUHTEET

Dae: Grim isä. Grim on oppinut isältään taistelutaitoja. Grim ei voi ymmärtää välillä miksi isä on vihainen ilman syytä.

Araigneé: Grimin emo. Grim pitää äidistään, mutta olisi silti valmis jättämään hänet, jos parempi suunta elämälle löytyisi. Grim tietää äitinsä myrkyllisistä kynsistä, jonka vuoksi Grim hieman pelkää äitiään.

Luciférien: Grimin velipuoli. Grim tuntee syyllisyyttä siitä, että häntä on rakastettua, mutta veljeä ei. Grim on todella pahoillaan ja toivoisi, että vanhemmat huomioisivat Luciférienin samalla tavalla, kun hänet itsensä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Grim syntyi syrjemmällä Kurokagen lauman alueella. Hän oli pentueen ainut pentu, mutta hänellä oli kaksi kuukautta vanhempi velipuoli. Grimin emo, Araigneé, rakasti uutta poikaansa sydämensä pohjasta. Araigneé oli todella omistushaluinen Grimiä kohtaan ja ei päästänyt häntä ollenkaan silmistä. Araigneé unohti melkein kokonaan Luciférienin Grimin vuoksi.

Parin kuukauden ikäisenä Dae alkoi kouluttamaan Grimiä taistelemaan. Grim oli melko hidas oppimaan, koska hänen huomionsa kiinnittyi aina johonkin muuhun. Joskus ilmapiiri vaikutti Grimin oppimiseen. Ilmapiirissä oli usein kireyttä ja katkeruutta Luciférienin vuoksi. Grim koki jo tuolloin myötätuntoa velipuoltaan kohtaan.

Kolmen kuukauden ikäisenä Grim makasi tapansa mukaisesti äitinsä vieressä nukkumassa. Araigneé oli täysin unohtanut Luciférien ja oli katsonut häntä kuin tuntematonta koiraa. Araigneé myös ärhänteli Luciférienille. Grimistä se ei ollut oikein. Kerran hän jopa huomautti asiasta, mutta Araigneé ei ottanut huomautusta kuuluviin korviinsa. Grim näki, kun Luciférien lähti eräänä sateisena päivänä. Grimin olisi ollut mieli juosta veljensä perään, mutta ei kehdannut. Grim olisi halunnut pahoitella perhe-elämää Luciférielle.

Ei mennyt kauan, kun Luciférien palasi jonkun tuntemattoman koiran kanssa Grimin ja hänen vanhempiensa pesälle. Grim tuijotti sivummalta hämmentyneeltä ja seurasi tapahtumia. Grim oli nähnyt emossaan kireyttä. Ihan kuin emo olisi hieman pelännyt tuntematonta koiraa. Pian tuntematon koira hyökkäsi Grimin kimppuun ilman varoitusta ja heitti päin puuta. Grim ei pitänyt minkäänlaista kivun ääntä. Hänelle oli opetettu, että heikkoutta ei saanut näyttää viholliselle. Grim nousi vaivalloisesti ylös. Dae saapui pian paikalle puolustamaan puolisoaan ja poikaansa. Syntyi pieni sisällissota, johon Grim ei oikeastaan ottanut mitään kantaa. Grim enimmäkseen tuijotti sivummalta kauhuissaan. Hän näki ensikerran kunnon tappelua, jonka vuoksi hän oppi elämän julmuuden. Se ei ollutkaan mitään rauhallista eloa. Grimin elämännäkemys oli täysin muuttunut. Tämä päivä oli täysin muuttanut Grimin elämän.

Taistelu loppui, kun Dae heitti Luciférien päin puuta. Tuntematon koira kävi poimimassa Luciférien ja lähti pois. Araigneé nyt sai vasta mahdollisuuden tulla tarkistamaan Grimin voinnin. Grim oli yllättävän hiljainen shokin vuoksi. Pian hänet kannettiin takaisin pesään. Grim ei liikkunut tai puhunut muutamaan päivään.

Kuukaudet kuluivat. Grim ei ollut nähnyt Lucifériania, jonka vuoksi uros hieman kaipasi häntä. Grim syytti itseään siitä, että Luciférienia ei näkynyt enää. Grimin syyllisyydentunne teki pennusta synkkämielisen. Grim odotteli joskus useita tunteja ulkona Luciférienian paluuta. Grimille oli ihan sama palaisiko velipuoli aggressiivisena tai ei.

Seitsemän kuukauden ikäisenä Grim päätti lähteä eräänä yönä etsimään Lucifériania lauman keskuudesta. Huonoksi onnekseen Grim huomattiin ja häntä ihmeteltiin: kuka hän oli. Uros tosin muistutti ulkonäöltään paljon Daea, jonka vuoksi hänet pistettiin testiin. Grimin täytyi taistella aikuista koiraa vastaan osoittaakseen pätevyytensä rivisotilaaksi. Grimillä ei ollut vaihtoehtoa, joten hän taisteli koiraa vastaan. Daen koulutuksen vuoksi Grim onnistui päihittämään koiran, joten hän sai arvonsa rivisotilaana. Heti kun Grimiä ei enää huomioitu tarkemmin niin hän palasi vanhempien luo. Grim kertoi arvostaan, joka säikäytti hieman Araigneén. Araigneé silti koki ylpeyttä poikaansa kohtaan. Grim ei niinkään ollut tyytyväinen.

Grim alkoi synkkenemään enemmän. Hän ei ollut löytänyt velipuoltaan. Grim koki epäonnistumista. Grim alkoi nukkumaan pidempään ja olemaan hiljaisempi. Araigneé ei kiinnittänyt Grimin muutokseen huomiota. Hän luuli, että se oli normaalia pennun elämässä. Araigneé koki, että Grim oli alkanut aikuistumaan aikaisemmin ikäänsä nähden.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Grim on masentunut.

- Grim ehkä vaihtaa puolta tulevaisuudessa tai sitten hänestä tulee laumaton.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 24.1.2019
Päivitetty: 24.1.2019
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Grim - Masentunut pentu Empty
ViestiAihe: Vs: Grim - Masentunut pentu   Grim - Masentunut pentu EmptyTo Helmi 14, 2019 8:19 pm

Jep, näyttää minun kannaltani olevan ihan jees :3 Ihana hahmo, apua nuo väritykset on ihanat! :'D Hyväksytty minun puolesta ^^

_________________
Grim - Masentunut pentu Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Grim - Masentunut pentu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: