Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu Empty
ViestiAihe: Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu   Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu EmptyMa Joulu 31, 2018 12:56 pm

Like a Star @ heavenMaiLike a Star @ heaven

Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu 152ol5v
kuvasta kiitos ©️Emirrea

- Nimen Käännös: arkki
- Nimen alkuperä: koska siskon nimi on Mei
- Lempinimi: Tricksy

- Ikä: 4v
- Sukupuoli: Naaras
- suuntautuminen: Hetero

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Ulkonäkö

Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu 20jmzvp
kuvasta kiitos ©️ Untamed

- Laji: Susikoira
Genetiikat:
 

- Rotu: Siperianhusky
- Asusteet: Ei ole
- Säkäkorkeus: 51-56 cm
- Paino: 16-23 kg

Silmät:
 

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Käyttäytyminen
Mai on viekas luonteeltaan ja rakastaa muiden jekuttamista. Kuitenkin hänelläkin on rajansa ja pitää ne "ei vaarallisina" ja piileksii lähettyvillä. Kuitenkin jos naaras jää kiinni tai joku huomaa ansan niin tämä ärsyyntyy ja seuraa henkilöä koko ajan. Naaras seuraa tuntemattoman eleitä, liikkeitä ja staminaa. Samalla naaras suunnittelee tälle täydellisen ansan johon Naaraan kohde yleensä jää kiinni. Naaras ei tätä tee jatkuvasti, mutta silloin tällöin. Silloin kun naaras ei jekuttele, hän viettää aikaa iso siskonsa, Mein, kanssa. Naaras kuitenkin aina sanoo olevansa pahoillaan heti sen jälkeen kun joku on jäänyt kiinni, mutta samalla nauraa. Mai ei uskalla taistella vastaan tulevia vihollisia ja yleensä yrittää pakoon. Mai on aivan "sinisilmäinen" ja uskoo kaiken mitä ytävä tai tämän sisko tälle kertoo.

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu Mai_Sprite

Menneisyys
Mai syntyi koleana aamuna siskonsa Mein kanssa Shiretokon reunamilla.
Pennut olivat heikkoina viileästä ilmasta, mutta näiden emo kehitteli omasta turkistaan ja pudonneista untuvistaan pedin heille ja kääriytyi itse lämmittelemään heitä. Pennut selvisivät helmikuun ja avasivat vihdoinkin silmänsä. Mei oli kaksikosta ensimmäinen. Kuitenkin Mei urheus osotautui tämän vahvuudeksi ja naaras tunsi olevansa vahvempi kuin Mei. Mei kasvoi koossaan hitaammin kuin Mei, mutta ei antanut sen häiritä. kuitenkin naaraan täyttäessä vuoden Mai osannut enää olla kunnolla. Main silmissä näiden emon kuolema oli vain ruuan hankkija ja alfa oli kuollut. Mai näki siskonsa istumassa emon ruumiin luona päiviä odottaen että tämä nousisi, mutta niin ei koskaan käynyt. Mai tunsi että nyt naaras voisi ottaa ohjat koska Mei oli heikkona. Mei suutui tälle mikä sai myös Main suuttumaan, koska tämä tunsi olonsa korkea arvoisammaksi. Emo oli Main mielestä ollut aina surkea metsästämään ja oli kateellinen kuinka tämä oli aina lellinyt Meitä. Mai näytti hampaansa ja nosti häntänsä ilmoittaakseen sisarelleen olevansa alfa. Mei otti haasteen vastaan ja näytti hampansa. Mai hyökkäsi urheasti ja tarttui Meitä niskasta, muttei muttei halunnut pelästyttää tätä omilla vomillaan ja esitti heikkoa (väittää päässään niin, muttei oikeasti pystynyt). Mei käytti hetkensä hyväksi ja kaatoi Main selälleen tämän kurkusta pitäen. Mai pelästyi niin että laski alleen ja vinkui pelosta. Mei päästi sisarestaan irti. Mai juoksi siskoaan pakoon häntä koipien välissä. Mai jäi metsän reunalle katsomaan miten Mei reagoisi, mutta päätti vaeltaa yksin. Mai opiskeli luonnon antimia ja oppi niiden kestävyyksiä ja parantavia keinoja. Maista tuli kasvin tunnistaja puolessa vuodessa, mistä Mai on nykyäänkin ylpeä. Mai halusi pahoitella teostaan Meille ja teki ansan johon sisar jäisi. Mei jäi ansaan ja Mai vapautti tämän. Mai antoi siskolleen lahjan anteeksi siitä mitä teki. Sisarukset halasivat ja jakoivat kokemuksiaan puolen vuoden sisällä. Mai oli oppinut metsästämään käyttämällä ansojaan, mutta Mei käytti vain voimaansa metsästäessä. Kaksikko lähti retkelle Sapporoon, mutta kokivat että siellä olevat syyskuut olivat kylmiä ja märkiä, eikä Mai kestänyt sitä. kaksikko elelivät siellä hetken aikaa kunnes liikkuivat Hokkaidon alaosiin ja asuivat siellä kaksivuotiaiksi, mutta Mai kuunnellut salaa toisia koiria juttelemassa toisesta saaresta joka olisi meren toisella puolella. Mai ja Mei kinastelivat siitä että kannattaisiko heidän mennä ja Mei ei aikonut lähteä, mutta Mai päätti aamu hämärässä hiipiä rannalle ja lähti uimaan kohti Aomoria. Mai ei jaksanut uida Aomorin rannalle ja hänen silmissä pimeni. naaras heräsi pian jostain metsästä, mutta haistoi alueella tuntemattomia. Maita alkoi peloittamaan ja naaras yritti piiloutua läheiseen pitkään ruohikkoon.

Pelien menneisyys:
Naaras oli uinut Shiretokosta Honshuun ja törmännyt  Kurokagen laumaan. Naaras oli yrittänyt hämätä näitä ja karata, mutta epäonnistui ja joutui Lauman orjaksi. Naaras heräsi Futago-Solassa luolasta ja tämä vietiin pihalle piestäväksi verille. Naaras ei voinut muuta kuin olla räsynukkena siinä tilanteessa, kun iskuja tuli joka suunnasta.
Kuva:
 

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Ominaisuudet
- Voima: **
- Taito: ***
- Karisma: **
- Nopeus: ****
- Kestävyys: ***
- Älykkyys: ***
- Puruvoima: ***
- Kivunsietokyky: **
- Ketteryys: ****
- Refleksit: ***
- Tekniikat: ****
- Tasapaino: ***
- Metsästys: **
- Hampaiden terävyys: ****
- Vaarallisuus: **

Aistit
- Näkö: ****
- Kuulo: ****
- Haju: ***
- Tunto: ***
- Maku: **

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Taistelutekniikat
Trapper: Naaras huijaa vihollisensa uskomaan olevansa niiden edessä äänillä, mutta hiipiikin tämän taakse ja piiloutuu. Mai saa paettua tässä välissä. (Onnistumisen Mahdollisuus 50%)
^Heikkouksia: Mai ei ole vahva, joten jos naaras jää kiini, hän ei voi omin voimin paeta.^

Runner: Naaraan nopeus  ja hampaiden terävyys tulee hyödyksi tässä liikkeessä. Naaras juoksee aivan vihollisensa ohitse ja viiltää tähän haavoja. (Mahdollisuus 55%)
^Naaras ei kerkeä seuraamaan jalkoihinsa niin hän saattaa kompuroida juurin, kiviin, jne.^

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Perhe
- Puoliso: Ei ole
- Pennut: Ei ole
- Perhe: ✞ Mei (Sisko / Kuollut: 13.4.-18)
- Liittoutuma: Kaine

Kuva :
 


_____________________________Muuta______________________________

- Hahmoni Kohokohdat peleissä:
Joutui kidnapatuksi Kurokagen lauman kynsiin

- Päivitetty viimmeksi: 31.12.2018
- Hahmon Valmistumis Aika: Ke Helmi 03, 2016 11:10 pm
- Hahmon pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Mai the Trickster - Orjuudesta vapautettu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: