Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Connor - Itseään etsivä poliisikoira

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Connor - Itseään etsivä poliisikoira Empty
ViestiAihe: Connor - Itseään etsivä poliisikoira   Connor - Itseään etsivä poliisikoira EmptyLa Joulu 22, 2018 3:03 am

Connor - Itseään etsivä poliisikoira Connor11

PERUSTIEDOT

Nimi: Connor
Nimen merkitys/alkuperä: Irlantilainen nimi, joka tulee irlannin sanasta ”Conchobhar”. Nimi tarkoittaa suomeksi ”koiria rakastava”
Sukupuoli: Uros
Ikä: 3-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Hank (omistaja)
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole.
Entinen asema: Ei ole.

SUKU

Isä: ?
Äiti: ?
Sisarukset: Ei ole.
Puoliso: Ei ole.
Entiset puolisot: Ei ole.
Jälkeläiset: Ei ole.
Muut sukulaiset: Ei tiedossa.

ULKONÄKÖ

Rotu: Belgianpaimenkoira (malinois)
Säkäkorkeus: 66cm
Paino: 33kg
Turkinväri: Vaalean ruskea pohja ja tumman harmaa dominoi ympäri kehoa. Valkoinen luo erilaisia kuviointeja turkkiin, esimerkiksi korvan sisäpuolet ja jokaisessa tassussa on tassun kiertävä raita poikkeuksena oikeapuolimmainen etutassu, jossa on kaksi raitaa. Myös valkoinen kolmionmuotoinen kuvio on periytynyt emolta vasempaan rintalihakseen.
Silmienväri: Tumman ruskea
Rakenne: Laiha ja hieman lihaksikas. Turkki on pitkä ja siisti.
Asusteet/varusteet: Oikeassa silmäkulmassa oleva mekaaninen merkki, joka kertoo värillä millaisia tuntemuksia Connor tuntee. Sininen väri kertoo positiivisuudesta, keltainen neutraalisuudesta ja punainen negatiivisuudesta. Merkin toimivuus perustuu tarkalleen aivojen välittäjäaineiden laskemisen. Niiden määrät määrittelevät merkin valon.

Ominaisuudet:
Taito ***
Voima ***
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys ****
Refleksit ***
Tekniikat *
Vaarallisuus **
Puissa hyppely *
Metsästystaito **
Uimataito *

Aistit
Näkö ****
Kuulo ***
Haju ***

LUONNE

Tämän hetkinen merkin valo: Keltainen.

Connorin luonne ei ole täysin selvä vielä, koska hän ei tiedä pitäisikö hänen olla hyvä vaiko paha. Connorin luonteeseen vaikuttavat todella paljon ulkoiset tekijät, esimerkiksi muiden puheet, käyttäytymiset ja kuinka Connoria neuvotaan toimimaan eri tilanteissa.

Connor on yhteistyöhaluinen ja harvoin pistää vastaan millekään käskylle. Lemmikkinä Connor tottelee melkein jokaista omistajansa Hankin käskyä. Jos Connor näkee omistajansa sammuneen lattialle, niin Connor menee auttamaan häntä, vaikka yleensä Hank ei suostu koiransa avustettavaksi. Connorilla on todella vahva side omistajaansa, joka vaikeuttaa Connorin vapautumista villikoiraksi. Connor hieman pelkää ulkomaailmaa, koska ei tunne sitä. Usein uros on saanut mahdollisuuden karata, mutta hän ei ole sitä ainakaan vielä tehnyt.

Connor on ymmärtänyt mekaanisen merkin merkityksen. Hän tietää olevansa ihmisten testi, jolla nähdään miten koira reakoi mihinkin käskyyn. Merkin valojen värit kun kertovat Connorin mielialasta. Muuten merkki häneen ei vaikuta. Kaikki muut ovat Connorista itsestään kiinni.

SUHTEET

Hank: Connorin omistaja. Toistaiseksi Connor on ollut lojaali omistajalleen, eikä ole jättänyt häntä. Connor kun kokee ettei Hank pärjää ilman häntä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Connor syntyi ilman sisaruksia Tokiossa. Hänen äitinsä oli hyvin koulutettu poliisikoira ja isä oli villikoira. Pari oli sattumalta aikoinaan kohdannut ja rakastunut. Connorista oli tarkoitus myös kouluttaa hyvin koulutettu poliisikoira. Connor eleli eniten äitinsä kanssa, mutta välillä hän tapasi isäänsä. Connorin äidin täytyi vain salakuljettaa Connor tapaamaan isäänsä.

Äidiltään Connor oppi millaista on olla poliisikoira ja isältään millaista on olla villikoira. Connor ei oikein tiennyt mitä halusi. Molemmat elämät kuulosti houkuttelevilta ja mielenkiintoisilta. Nuoren ikänsä vuoksi Connor halusi jäädä äitinsä luokse. Connor sai siis keskittyä rauhassa kouluttautumaan poliisikoiraksi ja samalla elämään normaalia pennun elämää.

1-2 -vuotiaana
Eräänä päivänä Connorin äiti jäi kiinni siitä, että hän salakuljetti Connoria tapaamaan isäänsä. Poliisit tajusivat itsekin, että Connorilla oli tarjolla kaksi elämää: lemmikki tai villikoira. Poliisit halusivat jotenkin tarkkailla Connorin päätöksiä, joten he kääntyivät laboratorion puoleen. Sieltä heille vastattiin myöntävästi. Poliisit veivät Connorin sitten laboratorioon. Ennen leikkausta laboratorion työntekijät selittivät tarkasti mitä olivat tekemässä. He olivat suunnitelleet asentavan Connorin oikeaan silmäkulmaan näkyvän merkin, josta näki värien avulla mitä mielialoja Connor juuri koki. Merkki tultaisiin kytkemään aivojen osaan, joka vaikutti koirien mielialoihin. Laboratorion työntekijät vielä vakuuttelivat, että merkki ei satuta tai häiritse mitenkään Connorin elämää. Poliisit suostuivat leikkaukseen ja luottivat laboratorion työntekijöihin.

Leikkaus oli pian ohi ja se oli onnistunut. Connor heräsi laboratorion mukavasta häkistä. Hän tajusi heti, että hänellä oli jotain ylimääräistä silmäkulmassa. Merkistä aiheutunut leikkaushaava kutitti Connoria, jota hän yritti raapia tassullaan. Hän ei onnistunut raapimaan leikkaushaavaa, koska hänellä oli kaulus kaulassaan estämässä. Häkin luokse pian saapui poliiseita ja laboratorion työntekijöitä. Työntekijät avasivat häkin, joten poliisit saivat Connorin mukaansa. Connorta talutettiin poliisiautolle, mutta Connor oli hieman väsynyt. Yksi poliiseista päättikin kantaa Connorin autoon. He halusivat Connorin voivan hyvin. Connor asetettiin takapenkille, missä hän sai nukkua rauhassa. Tässä vaiheessa Connor ei vielä tiennyt, että häntä oltiin viemässä hänen tulevan parinsa luokse.

Auto ajoi vaatimattoman omakotitalon pihaan. Auton pysähtyminen herätti Connorin. Connor nousi seisomaan penkillä ja tuijotti ikkunasta ulos uteliaana. Paikka oli hänellä täysin uusi. Connor näki poliisien menevän omakotitalon ovelle ja koputtavan siihen. Pian oven aukaisi hieman nuhjuisen ja iäkkään näköinen mies. Poliisit juttelivat hetken miehelle, kunnes toinen poliiseista tuli avaamaan oven Connorille. Connor loikkasi autosta ulos ja hän seurasi poliisia miehen luo. Pian poliisit lähtivät, joten Connor jäi kahdestaan miehen kanssa. Connor ei vielä ymmärtänyt, että mies olisi hänen omistajansa tästä edes. Mies käskytti Connorin sisään ja sinne uros juoksikin.

Connorin omistaja oli nimeltään Hank. Hän oli aikoinaan valmistunut parhain arvosanoin poliisikoulusta, mutta elämä oli häntä nyt kaltoin kohdellut. Hankilla ei mennyt hyvin töissä alkoholismin vuoksi. Alkoholismin syy oli Hankin menehtynyt poika. Connorilla kesti hetki tajuta miksi Hank oli välillä todella kiukkuinen ja eikä liikkunut normaalisti, kun taas joskus hän oli hiljainen. Connor omalla tavallaan piti Hankia kiehtovana, vaikka joutui välillä herättelemään sammunutta Hankia. Usein Hank raivosi Connorille. Ensin Connorilla kesti hetki tottua huutoon, mutta Connor pian oppi tunnistamaan selvinpäin olevan ja humalassa olevan Hankin. Humalassa olevasta Hankista Connorin ei kannattanut välittää.

2-3 -vuotiaana
Connor loi vahvaa sidettä Hankiin. Hank koki myös Connorin todella tärkeäksi. Olihan hänellä viimein joku, josta huolehtia poikansa kuoleman jälkeen. Hank ei voinut sietää, jos joku Connoria arvosteli oudon mekaanisen merkin vuoksi. Connorin ansiosta Hank oli päässyt käymään töissä pitkästä aikaa. Parivaljakko tutki murhia yhdessä.

Eräänä päivänä Connor oli nukkumassa olohuoneen nurkassa, kunnes hän kuuli Hankin kaatuvan keittiössä. Kaatuminen oli yleistä Hankissa, mutta tuo ääni kuulosti voimakkaammalta. Connor heräsi ja juoksi suoraan keittiöön tarkistamaan Hankin tilan. Connorin onneksi Hank ei ollut loukannut itseään, vaikka tuoli olikin kaatunut. Connor epäili tuolin aiheuttaneen kovan äänen. Connor havaitsi silti jotain mitä ei ollut aikaisemmin nähnyt. Hankin käden vieressä oli pyssy. Connor tajusi yhtälön, jonka vuoksi hän siirtyi Hankin luo. Connor käänsi Hankin kyljelleen ja päätti jäädä Hankin viereen jatkamaan uniaan. Connor asetti tassunsa pyssyn päälle, ettei Hank herätessään ottaisi sitä Connorin huomaamatta.

Seuraavana päivänä Connor heräsi siihen, kun Hank oli tekemässä ruokaa. Connorin onneksi Hank ei ollut koskenut pyssyyn. Connor nousi ylös ja päätti kantaa pyssyn Hankin luo. Hank tuijotti hetken Connoria kunnes otti pyssyn sanomatta mitään. Connor oli todella jännittynyt näiden muutamien päivien aikana ja piti silmällä Hankia. Connorin onneksi Hank ei enää yrittänyt mitään pyssynsä kanssa.

Eräänä päivänä Hank otti Connorin mukaan, kun oli käymässä poikansa haudalla. Connor kuuli Hankin puhuvan surullisena hautakivelle, joka sai Connorinkin kokemaan haikeutta. Hän oli useasti nähnyt Hankin tuijottavan kuvaa lapsesta, joten hän osasi yhdistää kuvan hautakiveen. Connor painautui Hankin jalkaa vasten ja vinkaisi osaa ottavasti. Hank päätti tuona päivänä kertoa, että oli Connorin oma valinta tulisiko hän olemaan hyvä vai paha. Hank itse toivoi, että Connor oppisi hyväksi. Nuo olivat sanat mitä Connor tajusi ihmisten puheista. Hänen tulisi päättää omasta elämästään.

3-4 -vuotiaana
Kolme vuotiaana Connor sai useita mahdollisuuksia juosta vapauteen. Hank antoi tahallaan mahdollisuuksia Connorille. Connor ei silti lähtenyt mihinkään. Kerran hän meinasi lähteä, mutta palasi samana päivänä takaisin. Connor oli hieman epävarma lähdöstä. Connor silti tiesi, että jos hän nyt lähtisi niin hän voisi palata takaisin Hankin luo aina.

Connor alkoi elelemään enemmän ulkona kuin odottaen jota kuta. Hän odotti henkilöä, joka voisi ohjeistaa häntä oikeaan suuntaan elämässä.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Connor on saanut idean Detroit: Become Human-pelistä. Yllätys, yllätys Connor nimiseltä androidilta.

- Connorille odotan aloitus peliksi, että joku tulisi häntä hakemaan Tokiosta tai jotain sen kaltaista.

- Connorista en ole päättänyt onko hän hyvä vai paha. Hän tulee siis joko liittymään Kurokagen laumaan tai Ohun armeijaan. Laumasta huolimatta hänen olisi tarkoitus käydä omistajansa luona ainakin kerran.

- Connorin ja Hankin suhteesta itseasiassa on muutamia vaihtoehtoja, että mitä sille käy. Se riippuu ihan siitä millaiseen suuntaan Connor tulee kehittymään Very Happy Kaikki on siis riippuvaista peleistä, johon Connor osallistuu.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 22.12.2018
Päivitetty: 22.12.2018


Viimeinen muokkaaja, Daedra pvm Ti Joulu 25, 2018 1:33 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Connor - Itseään etsivä poliisikoira Empty
ViestiAihe: Vs: Connor - Itseään etsivä poliisikoira   Connor - Itseään etsivä poliisikoira EmptyMa Joulu 24, 2018 11:35 pm

Kiehtova ja kiinnostava hahmo, hyväksytty! :3 Tuo pieni mekanismi Connorin otsassakin on hyvin otettu huomioon :3

Ihan vaan henkilökohtaisena kommenttina ehdottaisin vähän syvempää selitystä siihen merkki toimii - ymmärrän mika mekanismin idea on, mutta voisit nopeasti selventää että mittaakko se välittäjäaineita kuten serotoniinia Connorin aivoissa (serotoniinin puutteen uskotaan johtavan negatiivisuuteen ja muut hormoonit ja välitysaineet voivat johtaa aggressiiviseen käyttäytymiseen) vai mittaisiko se itse hermojen välisiä impulsseja? Ei pakollinen, mutta itseääni vaan kiinnostaa Very Happy

Huhhuh, psykologian oppilaana multa taisi lähteä mopo vähän käsistä XD

_________________
Connor - Itseään etsivä poliisikoira Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Connor - Itseään etsivä poliisikoira Empty
ViestiAihe: Vs: Connor - Itseään etsivä poliisikoira   Connor - Itseään etsivä poliisikoira EmptyTi Joulu 25, 2018 1:34 am

Kiitos vinkistä!

Joskus lukiossa kun opiskelin muutaman kurssin psykologia niin tuli törmättyä noihin termeihin. Ne olivatkin täysin päässeet unohtumaan Very Happy Lisäsin merkin toimivuudesta muutaman lauseen "Asusteet/varusteet" kohtaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Connor - Itseään etsivä poliisikoira Empty
ViestiAihe: Vs: Connor - Itseään etsivä poliisikoira   Connor - Itseään etsivä poliisikoira Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Connor - Itseään etsivä poliisikoira
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: