Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Schädel - Nuori kiusaaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Schädel - Nuori kiusaaja Empty
ViestiAihe: Schädel - Nuori kiusaaja   Schädel - Nuori kiusaaja EmptyPe Elo 24, 2018 12:19 am

Schädel - Nuori kiusaaja Schzid10

PERUSTIEDOT

Nimi: Schädel
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on saksaa ja tarkoittaa ”pääkalloa”.
Sukupuoli: Uros
Ikä: 1v 10kk
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Perhe, Kogan Shinobit
Lauma: Kogan Shinobit
Asema: Rivisotilas
Entinen asema: Ei ole.

SUKU

Isä: Miguel
Äiti: Ryūsei (Miss Okami)
Sisarukset: Fenix (Miss Okami), Escapio (?), Angela (Shiomi), Murasaki (?), Agres (Miss Okami), Seiken (Shiomi), Naranja (?), Kiri (Miki)
Puoliso: Ei ole.
Entiset puolisot: Ei ole.
Jälkeläiset: Ei ole.
Muut sukulaiset: Isänisä (kuollut), isänäiti (kuollut), äidinisä (kuollut), äidinäiti (kuollut), Tenga (täti), Tentai (eno)

ULKONÄKÖ

Rotu: Shikoku + Akita + Alaskanmalamuutti
Säkäkorkeus: 52cm
Paino: 23kg
Turkinväri: Tumman ruskea pohja. Punaruskeaa kuonossa, kaulassa, rintakehässä, vatsassa ja hännässä. Mustia merkkejä ja raitoja. Pohjaväriä tummempi selkä. Blondi harjas.
Silmienväri: Violetit
Rakenne: Kevyt rakenteinen, mutta silti lihaksikas. Turkki on karkea, mutta hieman tuuheampi kuin puhtaalla Shikokulla.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ***
Karisma *
Nopeus *****
Kestävyys ***
Älykkyys **
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys *****
Refleksit ***
Tekniikat **
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *****
Metsästystaito ***
Uimataito *****

Aistit
Näkö ***
Kuulo ****
Haju ****

TAISTELUTEKNIIKAT

Kieuseru Shōshitsu: Kogien käyttämä tekniikka, jossa liikutaan niin nopeasti, että näyttää, että sen käyttäjä katoaa paikoiltaan.

LUONNE

Schädel on yksinäinen kulkija, eikä nauti porukassa olemisesta. Hänen itsenäisyyteen johtuu siitä, kun hänen isänsä lähti pois antamatta kunnon selitystä miksi. Schädel oli silloin vielä nuori pentu. Schädel luotti isäänsä liikaa, mutta sai isän lähdöstä käsityksen, että jokainen johon hän luottaa on petturi. Schädel silti luottaa ainoastaan sisaruksiinsa ja johtajaansa. Schädel on alkanut ihailemaan itseään, jonka vuoksi hän luulee itsestään välillä liikoja. Onhan uros yleensä yksin, joten ketä muutakaan hän voisi ihailla?

Schädel on julma ja pienellä tavalla sadisti. Hän nauttii toisten kiusaamisesta, eikä aina ymmärrä lopettaa ajoissa. Yleensä Schädel saa kuonoonsa isommilta lajitovereiltaan, tai isommalta joukolta. Schädel rakastaa tehdä pieniä käytännön piloja, mutta jää yleensä kiinni niistä.

Schädelin luonne on täysin erilainen, jos hänen joku sisaruksista tulee lähelle. Hän kun on luvannut sisaruksilleen, että hänelle voi kertoa mistä vain. Onhan Schädel vanhin, joten hän haluaa sentään olla hyvä isoveli. Schädel on valmis tekemään mitä vain sisaruksiensa hyväksi. Samat luonteenpiirteet pätevät Arashiin eli Kogien johtajaan.

SUHTEET

Miguel: Schädelin isä. Schädel on täysin menettänyt luoton isäänsä. Schädel ei silti verisesti vihaa isäänsä. Hän vain ei halua nähdä häntä.

Ryūsei: Schädelin emo. Schädel välittää äidistään ja on huolissaan, minne hän on kadonnut.

Sisarukset: Schädel välittää sisaruksistaan ja haluaa olla heille hyvä isoveli. Schädel kokee olevansa vastuussa kaikista heistä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Schädel syntyi Kogien alueen rajalla erääseen luolaan, jonka hänen isänsä Miguel ja emonsa Ryüsei olivat rakentaneet yhdessä. Schädel oli syntynyt veljensä Fenixin kanssa melkein samaan aikaan. He eivät silti olleet kaksosia. Veljekset eivät vielä tienneet, että paljon lisää sisaruksia oli vielä tulossa. Loput sisarukset syntyivät vasta seuraavana päivänä. Schädelille oli syntynyt yhteensä kahdeksan nuorempaa sisarusta.

Miguel oli se, joka antoi poikansa nimeksi Schädel. Schädelistä jo vastasyntyneenä huomasi, että hän kiintyi isäänsä helposti jostain syystä. Aina jos Miguel meni kauemmas, Schädel alkoi vinkumaan isäänsä takaisin. Miguel ei voinut ymmärtää kuinka jo niin nuori pentu oli todella kiintynyt häneen.

Kului viikkoja, kun Schädel sisarustensa tavoin oppi kävelemään. He saivat nauttia ulkoilmastakin ensimmäisen kerran. Schädel nautti olostaan ulkona, mutta ei leikkinyt muiden sisarustensa tavoin. Hän ei oikeastaan koskaan leikkinyt. Ainoastaan Fenix tuntui huomioivan Schädeliä paljon, mutta Schädel ei ollut samalla tavalla innoissaan pikkuveljestään. Schädelillä oli tapana muistuttaa nuorempia sisaruksiaan siitä, että hän oli vanhin. Schädelin kiintymys isään oli silti kasvanut entistä enemmän. Schädelistä tuntui, että maailmassa tärkeintä oli isän läsnäolo. Muulla ei ollut väliä. Schädel usein näki isänsä hyppäävän puunoksalle, joten uros alkoi haaveilla itsekin pääsevänsä joskus niin korkealle. Jos Miguel katosi jonnekin, niin Schädelille tuli heti ikävä häntä.

Eräänä päivänä Schädel sai tärkeän tehtävän isältään: hänen täytyi huolehtia emonsa kanssa muut sisarukset luolaan turvaan. Schädel ei vielä tuolloin ymmärtänyt, että kyse oli karhusta. Schädel onnistui tehtävässä emonsa kanssa, ja oli olettanut isän tulevan myös. Schädel pettyi, kun ei nähnytkään isäänsä muiden joukossa. Meni jonkin aikaa, kunnes Ryüsei poistui luolasta. Pian hän palasi takaisin haavoittuneen Miguelin kanssa luolaan. Schädel ensimmäisten joukossa meni isänsä luokse. Schädel oli avuton, eikä tiennyt mitä tehdä. Hän vain asettui isänsä viereen kuin henkiseksi tueksi. Miguel parantui haavoistaan lääkekasvin avulla, joka oli suuri helpotus Schädelille.

Schädelillä oli ollut pennusta asti selviytymisvaisto. Jos hänelle tuli kylmä, niin hän osasi hakea lämpöä. Siitä vaistosta oli apua, kun Miguel aloitti pentujen ninjakoulutuksen. Pennut olivat seitsemän kuukauden ikäisiä. Pennut olivat saaneet päättää, että ketkä olivat innostuneita kouluttautumisesta. Kouluttautumaan tulivat Schädelin lisäksi: Agres, Fenix, Seiken ja Murasaki. Ensimmäisenä koulutuksessa oli oman tappelutyylinsä näyttäminen puunrunkoon. Schädel oli ensimmäinen, joka näytti taidokkaan nopean viiltotyylinsä puuhun.

Toisessa harjoittelussa täytyi hyppiä pitkin jonossa olevia kiviä. Kivet olivat eri etäisyyksiltä toisistaan. Schädel onnistui taidonnäytteestä täydellisesti, vaikka ei ollut koskaan sitä harjoitellut etukäteen. Ninjataidot olivat Schädelillä veressä.

Kolmannessa harjoittelussa täytyi näyttää nopeuttaan. Harjoitukseen osallistuneet pennut asettuivat Miguelin piirtämälle viivalle. Schädel voitti juoksukilpailun, mutta vain, koska hän säästi voimiaan. Seiken oli silti häntä nopeampi kisan alussa. Juoksukisan jälkeen pennut saivat päättä, mitä he haluaisivat harjoittaa. Schädel päätti harjoitella kivien päälle hyppimistä nopeuden ja tasapainon parantamisen vuoksi. Olihan hän kiinnostunut puissa hyppimisestä jo parin viikon ikäisenä. Schädel vaihtoi pian puun oksille hyppimiseen. Koko ajan hän rohkeni korkeammalle ja korkeammalle.

Koulutuksessa Miguel näytti Kogien tekniikan: Kieuseru Shōshitsu. Schädel innostui heti harjoittelemaan tekniikka ja pettyi kun ei onnistunut siinä heti. Monta kertaa Schädel yritti uudelleen ja uudelleen. Hän, jopa välillä tarvitsi lepoa. Samana päivänä hän oppi tekniikan, mutta se oli vienyt kaikki uroksen energiat.

Eräänä päivänä Schädel salakuunteli hänen vanhempien keskustelua. Miguel ilmoitti lähtevänsä matkalle, minne Schädel halusi tietenkin myös. Hän ei maininnut asiasta ääneen, vaan päätti noin mielessään. Pian Miguel halusi puhua asiasta myös pennuille ääneen. Schädel joutui pettymään kuullessaan, että isä oli lähdössä yksin matkalleen. Tuosta päivästä lähtien Schädel alkoi välttelemään isäänsä.

Schädel - Nuori kiusaaja Pentu10

1-2 -vuotiaana
Kuukaudet kuluivat, kun Schädelistä tuli vuoden ikäinen. Hän kyllästyi kotona olemiseen, varsinkin kun muita sisaruksia alkoi katoilemaan. Eräänä yönä Schädel päätti lähteä itsekin. Hän halusi nähdä maailmaa. Hän ei silti aikonut olla matkallaan kauan. Hän halusi olla lojaali Kogien laumalle.

Schädel matkasi muutaman kuukauden ympäri Japania. Hän oppi muista laumoista ja niiden alueista. Matka oli kasvattanut urosta. Hän tapasi useita, joiden isät olivat kuolleet tai jättäneet. Näiden vuoksi Schädel vahvisti epäluottoaan isäänsä kohtaan. Hänestä kun tuntui enemmän oikealta olla välittämättä. Matkallaan silti Schädel oppi, että sisaruksista huolehtiminen oli tärkeää. Schädel koki, että hänen velvollisuus oli huolehtia sisaruksista, koska hän oli heistä kaikkein vanhin. Schädel päätti palata takaisin Kogien alueelle.

Schädel saapui luolan luo, joka oli ollut hänen lapsuudenkoti. Luolassa ei ollut ketään. Schädel turhautui luolan tyhjyydestä, mutta päätti lopulta siirtyä Kogien keskusalueelle. Schädelin saavuttua Kogien alueelle, hän keräsi monien Kogien katseita. Schädel kun oli melkein täydellinen kopio isästään. Schädel aina suuttui, jos häntä verrattiin Migueliin.

Ei Schädel silti ollut täysin pilkankohde. Hän keräsi kasaan kaveriporukan, joka koostui nuorista Kogauroksista. Heistä tuli kuin jengi, joka kulki aina yhdessä. Jos jollekin heistä auottiin päätä, niin sitä puolustettiin.

Schädel on nyt vuoden ja kymmenen kuukautta. Hän yhä kuljeskelee jenginsä kanssa, mutta myös huomioi sisaruksiaan. Hän idolisoi Arashia ja pitää häntä esikuvana. Arashin idolisointi muistuttaa enemmän sitä kuin Schädel olisi ihastunut johtajaansa, mutta sitä se ei todellisuudessa ole.

Schädel - Nuori kiusaaja Seiken10
(c) Miss Okami

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Schädelin nimi on peräisin yhdeltä vanhalta hahmoltani, jota kutsuttiin ”Schädelziksi”. Ei siis tarvitse ihmetellä, jos kirjoitan hahmon nimen välillä noin.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 21.8.2018
Päivitetty: 21.8.2018
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Schädel - Nuori kiusaaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: