Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Inori - Mother goose

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Inori - Mother goose Empty
ViestiAihe: Inori - Mother goose   Inori - Mother goose EmptyTo Elo 09, 2018 5:01 pm

Inori

Inori - Mother goose Zjj95h
KUVAPOHJA (c) Luna-ReClipse

Suomennos: Rukous
kutsumanimi: Inori
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 2v ½kk

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Temppeli Nara-seudulla
Liittouma: Igan lauma
Lauma: Igan lauma
Asema laumassa: Tiedustelija
Perhe: ✞Aoi (Emo) ja ✞Soto (Isä)
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ulkonäkö
Kuvailu: Inori on kehonrakenteeltaan hoikka ja kevyt, eikä lihaksiakaan naaraalla oikeastaan ole kuin reisissä suurimmaksi osaksi. Kuitenkin Inori on hyvin ketterä ja sulava uimari, joten tuo pääsee helposti pakoon pinteestä. Naaras harvemmin syö kunnolla ja suurin osa Inorin ruokavaliota on kasvikset, vihannekset ja joitakin yrttejä. Inori on sen myötä oppinut elämään ilman lihaa ja naaras muutenkin välttää mieluummin taisteluita, minkä takia tuo ei ottanut vastaan minkäänlaisia koulutuksia.
Laji: Koira
Rotu: Kishu ja Akita
Säkäkorkeus: 58cm
Paino: 20kg
Turkinväri: Valkoinen (Hieman harmahtava varjossa)
Silmien väri: Turkoosit
Tuntomerkkejä: Valkea turkki ja luonne

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Menneisyys
Ennen syntymää
Inorin vanhemmat, Aoi ja Soto, kasvoivat eri Buddha temppeleissä ja tapasivat vasta 8-9 vuotiaina. Buddhat huomasivat Soton kiintyneen Aoiin, tuon isännän käydessä heidän temppelissä kylässä ja pyysivät voisiko Aoi jäädä heidän luokse. Ensiksi vanhempi Buddha kieltäytyi, koska Aoi oli ollut tuon ainoa ystävä hänen temppelissään. Buddha vanhuksen nähdessään kuinka onnellinen Aoi oli Soton seurassa, ei vanhus kehdannut tuota erottaa uroksesta. Kaksikko rakastui lopulta ja yrittivät pentuja, onnistuen vasta 10 vuotiaina.

Syntymä
Inori syntyi ainoana pentuna ja vanhempiensa yllätykseksi naaras ei ulkoisesti muistuttanut kumpaakaan heistä. Emo oli punertavan ruskea akita, isä oli tumman ruskea kishu ja inori oli lähes valkoinen väritykseltään. Vanhemmat olivat yrittäneet pentuja jo pitkään, joten pentu oli siksi noille kuin rukous ja he nimesivät siksi naaraan Inoriksi.

1v
Inori seurasi pienestä asti vanhempiaan ja kuunteli monesti kertomuksia molemmilta uskonnostaan. Siksi naaras uskoo buddhalaiseen uskontoon ja sen myötä hallusinoi näkevänsä menehtyneiden sieluja ruumiiden lähellä. Inori sen vuoksi vastustaa tappamista, koska ei näe saavuttavansa sillä mitään. Inorin vanhemmat kuolivat lähes samoihin aikoihin, Naaraan ollessa vuoden ikäinen.

2v ½kk
Inori ikävöi vanhempiaan ja tunsi olonsa aina yksinäiseksi, vaikka Buddhat monesti naaraan kanssa olivat. Inori kaipasi toisien koirien seuraa ja silloin Inori muisti tarinat isältään Igan ninja koirista joihin Soto oli kuulunut aikoinaan. Naaras lopulta karkasi vajaa kaksivuotiaana ja lähti etsimään Igan ninjakoiria. Inori törmäsi matkallaan Kurokagen koiriin ja aisti noiden pahuuden. Inori oli vähällä tulla löydetyksi, mutta naaras taidokkaasti sai harhautettua nuo kannoiltaan, hätistelemällä lähellä olleesta pesästä supikoiran joka ryntäsi päättömästi kohti Kurokagen hurttia ja Inori pakeni hetkessä paikalta.

Inori muutaman viikon päästä löysi Ohun koiria ja noihin ei aluksi naaras luottanut, mutta kuullessaan Akamen olleen Igan ninjakoira. Inori siksi tykästyi Akameen nopeaa ja pitkän utelemisen jälkeen sai Inori Igan shinobien olinpaikan selville. Kuitenkin Igan tilalla olivat nyt Kogat ja Inori tajusi sen liian myöhään. Naaras otettiin kiinni ja oletettiin Igan laumalaiseksi joka oli varastamassa tietoa ja heikkouksia kogilta. Inori ei kieltäytynyt olevansa Iga, jonka myötä naarasta ei siksi päästetty vapaaksi heti. Koga uros piti tiukasti Inorin niskasta ja kävelytti naaraan Igan rajoille. Uros paiskasi naaraan Igan rajojen sisälle ja kehotti tuota lähtemään vielä, kun sai pitää henkensä. Naaras pelkäsi aiheuttaneensa jotain pahaa ja Inori riensi hieman paniikissa Igan reviirin sisässä, jonka takia tuota ajateltiin uhkana ja jälleen naaras pysäytettiin väkisin. Inori kuitenkin selitti tapahtuneen ja kertoi olleensa vain yrittänyt saavuttaa igan shinobit, liittyäkseen heidän riveihin. Inori on nyt sopeutunut elämään Igan ninjakoirien kanssa ja saanut haluamansa asemansa kovalla uurastuksella puolenvuoden sisässä.

Luonne:
Inori ei usein ajattele mitä sanoo ja monesti saattaa olla hyvinkin ilkeän kuuloinen tai liian tarkka, mutta Inori ei ikinä ajattele muista pahaa. Naaras vain käyttäytyy tällä tavalla, koska uskoo olevansa vahvempi silloin kun ei esitä erilaista. Naaras saattaa napsahtaa, jos rivisotilaat eivät käyttäydy kunnioittavasti Shionin lähellä, mutta Inori on kuin lauman suuri emo hanhi omalla tavallaan ja huolehtii monesti laumalaisten käytöksistä. Siksi moni laumalainen ärsyyntyy helposti naaraalle, vaikka Inori vain huolehtii noista. Naaraan komentava äänensävy vain ei auta- jos Inori vain oppisi puhumaan enemmän lempeällä äänensävyllä.

Lyhyesti: Päättäväinen, pasifisti, yli-suojeleva, perfektionisti, rakastava, uskoo olevansa meedio, helposti väärin ymmärretty, näkee hallusinaatioita yleensä kuolleiden lähellä.
Determined, overprotective, pacifist, perfectionist, loving, believes to be a physic, misunderstood and "sees hallucinations" thanks to the Buddhist teachings.


Inorin uskonto ENG:
 

Motto: ”I am never in control of what happens around me, but I am always in control what happens within me.”
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet
Taito: ***
Voima: **
Karisma: **
Nopeus: ****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ***
Puruvoima: *
Kivunsietokyky: *
Ketteryys: *****
Refleksit: ****
Tekniikat: **
Ponnistus: ****
Metsästystaito: *
Uimataito: ****

Aistit
Näkö: ****
Kuulo: ***
Haju:***

Vaarallisuus: **


Taistelutekniikat
~ Ei ole ~

Muuta
Inori on saanut hieman koulutusta parantajilta ja osaa hiukan ensiapua sekä tuntee lääkeyrttejä myös ruokavalionsa takia.
Tämän hahmon esittely on tosiaan vanhanaikaisempi, koska halusin Inorista ”pienen” hahmon kokoelmaani ^^

Kuvan teki Emirrea; http://gingantulevaisuus.palstani.com/t354-hahmoja-ja-kuvia-by-emirrea

Pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Inori - Mother goose
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT-
Siirry: