Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Orion - vilkas rääväsuu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
FreewayViestien lukumäärä : 7
Join date : 05.08.2018

Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu EmptyTi Elo 07, 2018 12:53 am

Orion - vilkas rääväsuu 59a0c1b369eeb0feaea72a9aad8c42ce

Nimi: Orion
Skp: Uros
Ikä: 10kk
Rotu: Akita x kishu


Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohu
Jälkeläiset: -
Puoliso: -

Suku
Isoisoisoisä: Shiro
Isoisoisoäiti: Yamabuki
Isoisoisä: Riki
Isoisoäiti: Fuji
Isoisä: Gin
Isoäiti: Sakura
Isä: Weed
Äiti: Koyuki
Sisarukset: Rigel, Sirius, Bellatrix
Muut sukulaiset: Yukimura, Joe, Kōshirō


OMINAISUUDETTaito: ****
Voima: ***
Karisma: **
Nopeus: ****
Kestävyys: ***
Älykkyys: ****
Puruvoima: **
Kivunsietokyky: ***
Ketteryys: ****
Refleksit: ****
Tekniikat: ****
Vaarallisuus: ****
Puissahyppely: ****
Metsästystaito: ***
Uimataito: ****ULKONÄKÖ


Orion - vilkas rääväsuu Latest?cb=20170621171125

Säkäkorkeus:Nyt 54cm, täysikasvuisena 60cm
Paino:Nyt 19kg, täysikasvuisena 25kg
Turkinväri: Punaruskea-valkoinen
Silmien väri: Siniset

Orion muistuttaa kehonlujuudeltaan ja väritykseltään hyvin paljon isoisoisäänsä Rikiä. Nuorukaisella onkin ikäisekseen hyvin lihaksikas ja tiivis keho, vahvat leuat ja voimakkaat jalat. Vaikka uros ei ole kooltaan vielä täysikasvuinen, se pärjää ominaisuuksiensa puolesta aikuisellekin vastustajalle.

Nuorukaisesta näkee, että Orion harjoittelee paljon. Se on hyvin kehittynyt ikäisekseen luustonsa ja lihaksistonsa puolesta, ja siksi Orionia saattaisi pelkän ulkomuodon perusteella luulla vanhemmaksikin. Urokselle on periytynyt paljon akitan ominaisuuksia, mutta kishu-rodun näkee aavistuksen sirommasta linjasta ja ruumiin tasapainoisuudesta ja notkeudesta.

Orionilla on yleensä silmissään ilkikurinen ja leikittelevä, mutta silti varsin älykäs katse.LUONNE
Orionin on sanottu muistuttavan paljon isoisoisäänsä Rikiä luonteen vahvuudeltaan. Vahva luonne pennulla totisesti onkin, sillä Orion on uskomattoman itsepäinen. Se pitää tiukasti kynsin hampain kiinni mielipiteistään ja periaatteistaan, eikä suostu kuuntelemaan toisten käskyjä ja määräyksiä. Tämän vuoksi se joutuu usein ongelmiin ja riitoihin muiden kanssa, eikä kukaan oikein viihdy Orionin seurassa, jos ei tunne tätä hyvin.

Orion on sisaruksistaan ärhäkkäin ja pahasuisin: hän saattaa isoisänsä Ginin mukaan valehdella vanhemmille koirille ja hän jopa haukkui joskus Crossia vanhaksi eukoksi. Usein nuorukainen syytääkin suustaan mitä sylki sinne tuo, eikä aina ajattele sanomisiaan. Tämän vuoksi Orion saattaa myös tahattomasti loukata toista, ja ajautua sanaharkkaan muiden soturien kanssa.

Nuorukainen tulee toimeen harvojen koirien kanssa, mutta todellisten ystävien seurassa Orion on mukava, huumorintajuinen ja melko rento. Vaikka uros suuttuukin melko herkästi, niin ystäviensä seurassa se antaa enemmän anteeksi, kuin tuntemattomien.

Vaikka Orion onkin raju ja impulsiivinen, hänellä on myös vahva oikeudentaju. Hän on kuitenkin taisteluissa hyvin äkkipikainen eikä juuri kunnioita Ōun armeijan aatetta, jonka mukaan vihollisia ei tapeta. Orionin mielestä vihollinen ei ansaitse elää, jos on tehnyt paljon pahaa, ja siksi ansaitsee itsekin samanlaisen kohtalon.


MENNEISYYSOrion sisaruksineen syntyy Futago-solassa alkusyksystä, sarjan lopun aikoihin. Hän on jo aivan pienenä melko aggressiivinen. Daisuke nimesi hänet Orion-nimisen tähdistön mukaan, kun hän näki pennun tuijottavan yksin tähtitaivaalle.
Orionista ja hänen sisaruksistaan on tullut kuuluisia, ovathan he ylipäällikön pentuja. Orion pyydystää jo nuorena jäniksen, mutta Sirius auttaa sen pakoon, koska sillä oli poikasia.

Orion sisaruksineen oppi Kisaragilta taskurapujen pyydystämisen taidon.


Orion eli perheensä ja muiden laumalaisten kanssa Ōussa.

Hän lähti sisarustensa kanssa saalistamaan taskurapuja, ja Sasuke ja Joe menivät mukaan vahtimaan pentuja. Yllättäen Ōuun iskee maanjäristys ja tulivuortenpurkausten sarja. Joe pelastaa Rigelin ja Sasuke Bellan maanvyöryn tieltä, mutta Siriusta auttanut Orion jää veljensä kanssa sen alle. Joe ja Sasuke saavat kuitenkin kaivettua pennut esiin. Koirat lähtevät johdattamaan pentuja turvaan lähestyvältä metsäpalolta, mutta Orion hätääntyy isänsä ja emonsa puolesta, ja lähtee takaisin. Joe lähtee hänen peräänsä ja lopulta he joutuvat muista eroon pudotessaan railoon.

Joe löytää Orionin oksanhaaraan jumittuneena railon seinämien väliin kasaantuneiden puiden ja kivien seasta. Hän auttaa pennun pois pinteestä ja suojelee sitä kehollaan putoilevilta kiviltä. Railon pohjalta kuuluu veden solinaa, ja Joe arvioi, että ainoa keino selviytyä on hypätä alas ja toivoa, että virran mukana pääsee ulos. Joe yrittää suojella Orionia iskuilta veden alla ja samalla varmistaa, että pentu saa happea. Joe lyö kuitenkin päänsä luolan kattoon, menettää tajuntansa ja hukkuu. Orion pääsee virran mukana ulos, ja Joen sanat taistelemisesta jäävät hänen mieleensä loppuiäksi.


Pari kuukautta myöhemmin Orion kulkee yksin naapuriprefektuurissa, ja autettuaan paikallista laumaa hän saa varoituksen Kurohabaki-klaanista ja kotiinpaluumatkalle matkakumppaneikseen Heizōn ja Tysonin. Orion myös ystävystyy pelastamansa Yamabikon kanssa, joka kuitenkin lähtee Shikokuun.

Ōussa Orion tapaa jälleen siskonsa Bellan ja liittyy Izōn ja tämän veljien joukkoon. Alue on Masamune Kurohabakin valtaama ja joukko siirtyy Mutsuun, vain löytääkseen Kisaragin ja Izōn perheen murhattuna. Tapahtunut järkyttää Orionia, mutta myös lähentää häntä ja Izōa.

Izō veljineen yrittää kostaa isänsä kuoleman ja he lähtevät yksin Masamunen kimppuun Orionin, Heizōn ja Tysonin nukkuessa. Herättyään kolmikko lähtee heidän peräänsä ja matkalla Orion hyppää samaisen rotkon yli, jonka yli myös Gin ja Weed aikoinaan hyppäsivät todistaakseen rohkeutensa. Lopulta, Orion ja muut päätyvät kalliolle, jossa Masamune on. Orion auttaa Izōa taistelussa Masashigea vastaan, jolloin Masamune kiinnostuu nuoren pennun sisukkuudesta ja haluaa hänet elävänä. Orion huomaa Masamunen kallion huipulla ja lähtee hyökkäämään häntä kohti, sillä hän on vihollisen johtaja ja todellinen syyllinen Mutsun joukkomurhaan. Masamune käskee vartijoitaan pysymään sivussa ja antaa Orionin tulla luokseen. Orion hyökkää toistuvasti Masamunea kohti, mutta Masamune lyö pennun alas joka kerta. Orion ei luovuta ja Masamune näkee hänessä menneen itsensä.

Lopulta Ōun soturit joutuvat pakenemaan alueelta. Viimeisenä keinona Izō veljineen aiheuttavat lumivyöryn, jossa Shinsaku ja Kazuki kuitenkin saavat surmansa. Orion raivostuu Kurohabakille ja tahtoisi lähteä kostamaan, mutta Izō estää häntä. Izō suree veljiään ja liikuttuu siitä, miten paljon myös Orion välittää hänen veljistään, mikä saa myös Orionin rauhoittumaan. Izō päättää suojella Orionia ja kostaa Kurohabakille henkensä uhalla.


Joukkio poistuu miehitetystä Ōusta kohti Tochigia. Heizō johdattaa heidät kotiseudulleen Fukushimaan parantamaan haavojaan, mutta alue onkin Kurohabaki-komentaja Jirōta Ishibuchin vallassa. Izō tappaa Jirōtan raa'asti ja opettaa Orionille, että pahantekijät voi tappaa armotta. Tämä vaikutti voimakkaasti Orionin oikeuskäsitykseen.

Orion ja muut siirtyvät tämän jälkeen Tochigiin ja tapaavat siellä Tesshinin, joka opettaa hänelle Zetsu Tenrō Battōgan. Orion oppii tekniikan hetkessä eikä edes väsy käyttäessään sitä. Tesshin lähettää hänet pian kohti Kōgaa, Masamunen lähestyessä armeijansa kanssa.

Orion, Izō, Sasuke, Heizō ja Tyson tapaavat Setsuman ylittäessään Echigo-vuorta Niigatan prefektuuriin. Setsuma on haavoittunut saalistaessaan villisikaa johtajansa syntymäpäivän kunniaksi. Orion viimeistelee villisian ja Orion tovereineen lähtevät etsimään Setsuman ystäviä. He saapuvat Sanadan ninjakoirien reviirille. Klaania johtava Unsai käskee alaisensa auttamaan Setsumaa ja kertoo vastustavansa Kurohabakia. Hän huomaa Orionin olevan aivan Rikin näköinen ja ottaa tämän selkäänsä. Hän kantaa Orionin valtavan setrin latvaan ja kysyy tältä, minkä vuoksi hän elää. Orion vastaa haluavansa tulla vahvemmaksi ja että hän tahtoo löytää veljensä. Orion kysyy Unsailta saman kysymyksen ja hän vastaa, että hänen tarkoituksensa on suojella maansa koiria.

Setsuma ja villisika tuodaan Naganoon ja koirat alkavat syödä. Unsai kertoo muille, että on tavannut Rikin, mutta ei liittynyt hänen joukkoonsa klaaninsa periaatteen vuoksi. Hän ei myöskään liity Orionin joukkoihin, mutta varoittaa häntä "valkoisesta paholaisesta" eli Matheuksesta, joka nykyään hallitsee Kōgaa. Kōgassa Orion tapaa Matheuksen hemmotellun pojan Bonin. Orionin joukot onnistuvat pakenemaan Matheuksen joukoilta Orionin haavoitettua Blancaa Battōgallaan, ja he saavat mukaansa Vanhimman, Toshimitsun ja Tsukikagen.

Myöhemmin Orion tovereineen ui Shikokuun auttamaan Yamabikoa ja sen laumaa, joka on Kamakirin poikien hyökkäyksen kohteena. Taistelun päätyttyä Kurokamakiri ja Kamakiri-veljesten mukana ollut Orionin isoveli Sirius liittyvät Orionin joukkoihin.

Orionin joukot palaavat Kōgaan. Orion tapaa taas Blancan ja hyökkää tämän kimppuun, mutta koirat putoavat vesiputoukseen ja joutuvat toisistaan erilleen. Lopulta Gennai tappaa Blancan.

Seuraavaksi Orionin joukot törmäävät Kurokirimarun, Tsumujin ja Kōsetsun laumaan. Laumat alkavat taistella keskellä myrskyä ja tulvan lähestyessä. Orion repii Tsumujilta korvan ja Kurokirimarulta silmän. Tulva saavuttaa koirat, mutta Orion selviää siitä. Tämän jälkeen Orion tapaa jälleen Sanada Nyūdōunsain ja jatkaa sitten matkaa kohti Ōua.


Ōussa Orionin joukot yhdistyvät Ginin joukkojen kanssa. Orion käy nopeasti Siriuksen kanssa tapaamassa vanhempiaan, jotka ovat ihmisen hoivissa. Weed liittyy muiden joukkoon jalkansa parannuttua.

Kun Ōun armeija valmistautuu taistelemaan Masamunen armeijaa vastaan, Weed määrää Orionin kallionkielekkeelle vahtimaan lauman narttuja ja pentuja. Orion ärsyyntyy tehtävästään ja Gin puolestaan ärsyyntyy lapsenlapsensa asenteesta, ja roikottaa häntä hetken kallionreunalta.

Myöhemmin, kun Masamune kiipeää kalliota ylös ja kukaan ei onnistu estämään häntä, Orion hyökkää alas pudottaakseen hänet. Masamune väistää Orionin hyökkäyksen ja pentu putoaa jokeen. Orion pääsee rannalle, mutta hyppää takaisin veteen nähdessään Akakamakirin pulassa ja pelastaa hänet. Sitten Orion hyppää jälleen jokeen seuratakseen Masamunea. Gin lähtee Orionin ja Masamunen perään auttaakseen pojanpoikaansa. Gin lyö päänsä ja Orion päätyykin pelastamaan hänet. Gin liikuttuu Orionin teosta kyyneliin asti.

Orion jatkaa muiden kanssa Masamunen jahtaamista ja he päätyvät Ōun armeijan ja Matheuksen joukkojen taistelukentälle.

Kun Masamune on voitettu, Orion hyökkää hänen kimppuunsa isänsä estelyistä huolimatta. Orion haavoittaa Masamunea Battōgalla ja haluaisi vielä iskeä uudestaan, mutta Weed estää häntä. Weed kertoo Orionille, etteivät Ōun soturit tapa vihollisiaan, jolloin Orion alkaa itkeä turhautuneena. Hän muistuttaa isäänsä siitä, miten Masamune tapatti Izōn perheen. Weed painaa poikansa maahan ja estää häntä liikkumasta, jolloin Orion puree häntä jalkaan. Weed riuhtaisee poikansa irti ja käskee häntä poistumaan paikalta. Orion lähtee juoksemaan pois, itkien raivostuneena. Riita kuitenkin keskeytyy ja Orion pysähtyy, kun Masamune tekee yllättäen itsemurhan.

Aiempi riita näyttää unohtuvan kokonaan ja Orion lähtee tutkimaan kerääntyviä korppeja yhdessä Siriuksen, Rigelin, Yamabikon, Bonin ja Andyn kanssa. He löytävät Kojūrōn ruumiin ja hautaavat sen. Kōsetsu saapuu paikalle muutaman alaisensa kanssa ja alkaa lyhyt taistelu, joka keskeytyy muiden Ōun sotureiden sekä Tenkan lauman tullessa paikalle. Tenka yrittää hypnotisoida Orionin ja tämän isän, mutta epäonnistuu ja lähtee pois.

Ōun soturit kerääntyvät kalliolle ja tapaavat Daisuken, Hidetoshin ja Jinemon Kurohabakin. Orion puree Daisukea käteen. Ihmisten lähdettyä Orion muistaa, että hänen siskonsa on edelleen Igassa. Hän tahtoisi lähteä hakemaan siskoaan, mutta samalla hetkellä Bellatrix saapuukin paikalle Kamakirin poikien emon perheen kanssa.

Ōuun saapuu viimein kevät, ensimmäinen, jonka Orion on kokenut.NYKYHETKI

Orionista on kasvanut vahva ja taitava Ohun soturi. Sota oli sille rankka isku, sillä nuorukainen piti paljon paratiisista. Tämän takia Orion hautoo kostoa Kurokagelle. Se lähti isänsä mukaan Ohun lauman hajottua, mutta karkasi yön turvin, ja liittyi Yukimuran joukkoihin. Se tietää, ettei Weed hyväksyisi pentujensa osallistumista taisteluihin, mutta ei tahdo katsoa sivusta muiden toimintaa. Vaikka Orion tietää, ettei Yukimura anna sen vielä taistella, on nuorukainen päättänyt silti tehdä oman päänsä mukaan.
Tekniikat


Zetsu Tenrō Battōga


Neji ki


Neck the killing
Viimeinen muokkaaja, Freeway pvm Ke Elo 08, 2018 3:23 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Vs: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu EmptyKe Elo 08, 2018 4:40 am

En ole tosiaan mikään moderaattori tai mitään, mutta huomautan, että Orionin tulisi olla 10kk vanha. :3

(Huomaten että Bellatrix, Rigel ja Sirius on jo luotu joten Orion tulisi olla samanikäinen. Bellatrix ainakin on tällä hetkellä Mikillä)
Voisit myös lisätä OMINAISUUDET Suosittelen, että käyt läpi nämä tiedot; http://gingantulevaisuus.palstani.com/t3-hahmon-luomista-koskevat-saannot
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
FreewayViestien lukumäärä : 7
Join date : 05.08.2018

Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Vs: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu EmptyKe Elo 08, 2018 3:22 pm

Ok. Kiitos neuvoista
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Vs: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu EmptyKe Elo 08, 2018 6:08 pm

Kiitos Miss Okamille!

Tämä on hyväksytty, tervetuloa joukkoomme! (:

_________________
Orion - vilkas rääväsuu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Orion - vilkas rääväsuu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
FreewayViestien lukumäärä : 7
Join date : 05.08.2018

Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Vs: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu EmptyKe Elo 08, 2018 6:23 pm

Kiitos.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Vs: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu EmptyTo Elo 09, 2018 5:16 pm

Olkaa hyvä vain ^^

Eli nyt kun hahmosi on adminin hyväksynyt, sen voi siirtää kuuluuvan paikkaansa eli Orion kuuluu ohuun; http://gingantulevaisuus.palstani.com/f10-ohun-lauma
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
FreewayViestien lukumäärä : 7
Join date : 05.08.2018

Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Vs: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu EmptyTo Elo 09, 2018 7:15 pm

Ok.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Orion - vilkas rääväsuu Empty
ViestiAihe: Vs: Orion - vilkas rääväsuu   Orion - vilkas rääväsuu Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Orion - vilkas rääväsuu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: