Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kaede - Igojen Strategi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ElCamino

ElCamino

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 31.07.2016

Kaede - Igojen Strategi Empty
ViestiAihe: Kaede - Igojen Strategi   Kaede - Igojen Strategi EmptyLa Elo 04, 2018 10:33 pm

Kaede

Kaede - Igojen Strategi Wa0ngeX

Nimi - Kaede

Ikä - 18

Sukupuoli - Uros

Rotu - Kishu Inu

Seksuaalinen suuntautuminen - Hetero

Liittouma - Igan shinobit

Asema laumassa - Strategi

Motto - "Sisus on verta mutta luonto on rautaa"


》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

OMINAISUUDET

Taito 》●●●●○

Voima 》●●○○○

Nopeus 》●●●●●

Ketteryys 》●●●●○

Kestävyys 》●●●○○

Älykkyys 》●●●●●

Refleksit 》●●●●○

Karisma 》●●●○○

Kivunsietokyky 》●●●●○

Puruvoima 》●●●○○

Tekniikat 》●●●●○

Puissa hyppely 》●●●●●

Metsästystaito 》●●●○○

Uimataito 》●●●○○

Vaarallisuus 》●●●●○

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

AISTIT

Haju 》●●●●○

Näkö 》●●●○○

Kuulo 》●●●○○

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

ULKONÄKÖ

Kaede - Igojen Strategi Ll2UsMb

Säkäkorkeus 》58cm

Paino 》24kg

Väritys 》Valkoinen

Silmien väri 》Punaiset

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Kaede on kertakaikkiaan yksi rotunsa valioyksilöitä; uros on ruumiiltaan juuri sellainen kuin rotumääritelmän mukaisen Kishun kuuluukin. Herra on tiivisrakenteinen, mutta silti lihaksikas. Luusto on hyvää ja vahvaa jonka ansiosta Kaede on käynyt läpi monet sodat rasittamatta kuitenkaan itseään liialti. Jalat ovat vahvat ja ruumiin takaosa on erittäin hyvässä kunnossa. Tämä mahdollistaa mm. korkeat ja pitkät hypyt, hyvän tasapainon ja hyvän juoksuvauhdin. Turkki on valkoinen, sillä valitettavasti Kaedelle ei ole osunut geenilotossa sen isän puolen suvussa kulkevaa mustaa turkkia.

Kun Kaeden näkee ensikertaa, niin useimpien huomio kiinnittyy aluksi sen punaisiin silmiin. Aikansa noita tutkittuaan moni on tullut huomanneeksi kuinka arvokkaan näköinen ja oloinen Kaede onkaan. Kasvoilla on yleensä tyyni ja rauhallinen - ehkä jopa rauhoittava katse. Katseessa on myös lempeyttä, mutta silti samaan aikaan jotakin kylmää ja karua.


》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

"Mieli tulta katse jäätä"》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》


L U O N N E

Kaede on se uros, joka on helppo saada ärsyntyymään, mutta vaikea saada oikeasti suutuksiin. Uros saattaa vaikuttaa toisinaan jopa ilkeältä tai koppavalta, mutta vanha herra omistaa silti pohjimmiltaan kiltin luonteen ja vahvan oikeudentunnon. Kaede voi sisäisesti pahoin (ilmenee mm. ahdistuksena sekä silloin tällöin paniikkikohtauksina), ja vaikka tämä pyrkiikin piilottamaan sitä muilta, niin lauman keskuudessa asiat Kaeden menneisyyden tapahtumista ovat hyvin lähes jokaisen tiedossa. Puolison, ystävien ja vanhempien menetys on jättänyt syvät arvet vanhuksen mieleen. Uros ei tahdo enää menettää itselleen yhtäkään tärkeää henkilöä, ja tuosta syystä tämä pyrkii olemaan hankkimatta uusia yhtäviä. Uros viihtyy parhaiten yksikseen. Se onkin igojen riveissä nykypäivinä vain kostaakseen rakkaidensa puolesta.

Kaede antaa helposti itsestään jopa hieman ylimielisen kuvan muille, kun vanha herra on niin hiljainen ja muutenkin juro ja tuimakatseinen.

Kaede tunnetaan lauman keskuudessa ankarana erityisesti nuoria kohtaan. Uros on esimerkiksi pari kertaa hakeutunut taisteluun nuorempiaan vastaan testatakseen näiden taistelutaitoja. Kaede tekee sen kuitenkin vain siksi että voi hieman valmentaa nuoria sotia varten. Vanhus ei ehkä ole laumassa kovinkaan pidetyssä asemassa, mutta jokatapauksessa lähes kaikki kunnioittavat vanhaa ja kokenutta urosta.

Kaeden nimi tunnetaan myös lauman ulkopuolella. Jotkut ohulaisista saattavat tietää tämän nimeltä sekä näöltä, mutta erityisesti Kogien keskuudessa monet tunnistavat Kaeden eteväksi ja pelottomaksi taistelijaksi.

Aina Kaede ei kuitenkaan ole ollut samanlainen kärttyinen vanha ukko kuin nykyään; nuorempana uros oli hyvinkin eloisa ja ystävällinen. Joskin Kaede on koko ikänsä ollut hieman ujohko tapaus, ja tuota piirrettä uros yrittääkin useimmiten peitellä kovan ulkokuoren avulla.  Kaeden menneisyyden tapahtumien johdosta tuosta on kuitenkin tullut kärttyisä ja ehkä jopa hieman erakkomainenkin sotakenttien konkari.

Vuosien palveleminen Akamen rinnalla on jättänyt jälkensä myös Kaeden mieleen. Akamen rinnalla palvellessaan uros sai nähdä millaisia petoja Kogakoirat olivat. Kaede on nuoruudestaan asti vihannut Kogakoiria syvästi ja tulee todennäköisesti myös aina vihaamaan.

Vaikka uros palveleekin nykyään Shionin riveissä, niin arvostus ja kunnioitus Akamea kohtaan ei ole missään vaiheessa kadonnut. Kaede ei kuitenkaan voi ymmärtää kuinka Akame pystyy elämään kogien kanssa ilman ongelmia, kun ottaa huomioon mitä kaikkea Akame on saanut Kogien käsissä aikoinaan kokea.

Taistelukentällä vanha herra on kuin kotonaan. Sitä ei häiritse taistelun keskellä juuri mikään - päinvastoin - uros jopa nauttii siitä kun saa sulkea kaiken muun pois mielestä ja vain antaa aistien viedä mukanaan. Urosta ei voi juurinaan häiritä taistelun aikana; se on jo nähnyt niin monet sodat ja käynyt läpi lukuisia taisteluita ja sitä vastaan on yritetty jos jonkin näköisiä häirintätaktiikoita. Sanottakoon nyt vielä että Kaede melkein rakastaa tappamista - erityisesti kogien tappamista.

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

M E N N E I S Y Y S

Kaeden suku on hyvin maineikas suku igojen keskuudessa: suku periytyy suoraan legendaarisesta Kumasta, mustasta igasta joka palveli yhtä kaikkien aikojen kuuluisinta Igaa, Ozarua uskollisesti aina katkeraan loppuun saakka.

S Y N T Y M I N E N

Lähes 20vuotta sitten musta ja komea igastrategi Kemi tutustui sievään iganarttuun Geneveen. Kaksikko rakastui toisiinsa ja lähes kaksi vuotta he yrittivät saada pentuja, mutta ilman tulosta. Kolme raskautta päättyivät keskenmenoon, mutta lopulta, neljäs kerta onnistui. Geneve synnytti kolme tervettä pentua. Isä Kemi ei kuitenkaan ollut tyytyväinen, sillä pentueen ainut uros oli valkoturkkinen. Kemi raivosi Genevelle siitä kuinka uroksen sukuun ei ollut ikinä syntynyt vaaleaturkkisia pentuja, kaikki olivat väritykseltään mustia.

Muutaman viikon kuluessa Kemi kuitenkin oppi hyväksymään myös valkoturkkisen uroksen. Valkoturkkinen sai nimekseen Kaede ja mustaturkkiset nartut nimettiin Ayalaksi sekä Amaterasuksi. Samoihin aikoihin myös lauman johtaja, Ozarun suvusta, sai pojan ja se nimettiin Akameksi. Kaede ja Akame ystävystyivät nopeasti ja he tekivät kaiken yhdessä. Kun pentujen koulutus ninjoiksi aloitettiin, niin pentujen joukosta erottuivat selkeästi kaksi lahjakkainta: Akame ja Kaede. Shinobitaitojen ohella kummallekkin opetettiin myös erityistaitoja. Johtajan poikana ja Ozarun jälkeläisenä Akamelle opetettiin johtamistaitoja ja Kaede laitettiin opiskelemaan sodankäyntiä. Kaedelle opetettiin esimerkiksi erilaisia strategioita ja Kaede osoittautukuin nopeaksi oppijaksi. Hyvin pienestä pitäen Kaeden isä Kemi opetti lapsensa vihaamaan Kogakoiria. Kaede ei kuitenkaan vielä pienenä osannut vihata ketään, edes Kogia, vaikka tiesikin heidän olevan vihollisia.

N U O R U U S

Kaede oli kasvanut vuodessa jo hyvin eteväksi taistelijaksi, ja Igan nuorista shinobeista Akame oli ainut joka kykeni voittamaan hänet. Nuorisolla oli iltaisin tapana lähteä hieman isommalla porukalla vähän lähemmäs Kogien aluetta, ylittämättä kuitenkaan rajaa. Eräänä toukokuisena iltana nuoret tekivät taas lähtöään, ja Kaede meni hakemaan Akamea, mutta Akame sanoi jäävänsä igakylään harjoittelemaan. Siispä muut nuoret lähtivät Kaeden johdolla lähemmäksi rajaa.

Rajalla iganuoret törmäsivät muutamiin koganuoriin. Kogien kärjessä oli uros joka esittäytyi Kurojakiksi, kogien johtopaikan perilliseksi. Kaede ajautui pienen sanaharkan jälkeen Kurojakin kanssa pieneen painimatsiin ja igauros jäi pahasti alakynteen heti alkukättelyssä. Akame kuitenkin saapui paikalle rauhoittamaan tilanteen.
Tuon päivän ansiota oli se että Kaede oppi vihaamaan Kogia ja erityisesti Kurojakia, sillä vaikka Kaede oli luonteeltaan hyvin kiltti niin se oli silti hyvin ylpeä eikä se sietänyt että se hävisi pahaiselle kogan rakille.

Puolivuotta meni silmänräpäyksessä ja Kaede oli taas kehittynyt huimasti. Puolen vuoden takainen kahakka Kogien kanssa oli motivoinut nuorukaisen treenaamaan aina vain kovemmin, eikä sillä jäänyt aikaa juurikaan mihinkään muuhun treenien jälkeen. Kaede treenasi niin kovasti ettei edes huomannut samanikäiseltä nartulta, Klaralta saamaansa huomiota. Kaeden sisko Ayala kuitenkin huomautti asiasta Kaedelle ja uros alkoi ottamaan hieman kontaktia Klaraan.

Hetkessä Kaede tajusi että Klara oli oikesti hyvin sievä nuori narttu, eikä aikaakaan kun kaksi nuorta jo rakastuivat toisiinsa. Nuori pari yritti monta kertaa saada pentuja, mutta turhaan. Kaede ihmetteli asiaa pitkään kunnes sen isä kertoi että hänellä itselläänkin oli aluksivaikeuksia saada Geneve raskaaksi.

Monta vuotta Kaede ja Klara yrittivät ilman tulosta, kunnes viimein molempien ollessa 6vuoden ikäisiä Klara tuli raskaaksi. Molemmat olivat hyvin onnellisia, mutta ympärillä leijui silti pieni epätoivo. Kogien kanssa oli kokoajan pieniä kahakoita eikä Kaede halunnut että Klaraa tai pentuja sattuisi. Siksi uros treenasi aina vain enemmän ja enemmän. Kaede stressasi paljon: kogat, Klara, pennut ja nyt sen isä Kemikin oli alkanut heikentyä.

K A I K K I   M U U T T U U

Lopulta Klara synnytti kolme tervettä, mustaa urospentua. Vanhemmat olivat pennuistaan hyvin ylpeitä, puhumattakaan Kaeden vanhemmista Kemistä ja Genevestä. Vanhin pentu sai nimekseen Rido, keskimmäinen Yuuma ja nuorin Kuran. Kaikki povasivat suurimmasta ja vanhimmasta Ridosta legendaarisen Kuman suvun seuraavaa päämiestä, mutta Kaede itse näki nuorimmassa Kuranissa jotakin erityistä. Yuuma taas kärsi klassisesta keskimmäisen lapsen "syndroomasta", eli se jäi jatkuvasti sisarustensa varjoon, eikä kukaan oikein kiinnittänyt siihen minkäänlaista huomiota.

Vuotta myöhemmin sateisena syyspäivänä tuli keskellä yötä hälytys: kogat olivat ylittäneet laumojen alueiden rajan. Kaede lähti muiden  sotureiden tavoin taistelukentälle ja päätti Akamen sekä Klaran varoituksista huolimatta ottaa kolme poikaansa mukaan. Vaikka niillä ei ollutkaan vielä kokemusta oikeista taisteluista ne olivat silti hyvin koulutettuja.

Soturit eivät kuitenkaan kerenneet kauas kun ne tajusivat että olivat astuneet hirvittävään ansaan. Kogat olivat kiertäneet loput rajavartioista huomaamatta ja päässeet huomaamatta igakylään. Kaede ja muut kiirehtivät Akamen johdolla kylää kohti ja siellä heitä odotti kauhistuttava näky: kogat suorastaan teurastivat kylään jääneitä igoja. Kaede käski Ridon lähteä etsimään Ayalaa ja Amaterasua jotka olivat Klaran seurassa ja Yuuma sai käskyn seurata Kemiä. Kaede otti Kuranin mukaansa ja ryntäsi sitten taisteluun valmiina repimään jokaisen kogan kappaleiksi. Igat lähtivät taisteluun huonoista asetelmista, mutta yksikään iga ei antanut periksi. Yhdessä Kaede ja Kuran raivasivat tiensä Akamen luokse joka taisteli Kogien johdossa olevan Kurojakin kanssa. Se oli osa Kaeden työnkuvaa: jos vain suinkin oli mahdollista niin sen täytyi aina välillä taistelun aikana käydä ilmoittamassa päällikölle arvioitu kaatuneiden määrä.

Taistelu ei todellakaan ollut helppo edes etevälle Kaedelle, ja se olikin saanut kovia osumia. Aina kun se katsoi ympärilleen se näki kuolemaa tekeviä ystäviään. Korvissa kaikuivat tuskanhuudot. Äkkiä Kaede havahtui siihen kuinka Kuran lähti raivoissaan juoksemaan eteenpäin. Samassa Kaede huomasi saman itsekkin: keskimmäinen poika Yuuma makasi maassa ja sitä kohti juoksi koga katana hampaissaan. Kaede ryntäsi salamannopeasti kohti poikaansa mutta joku ehti ensin.

Kaede näki edessään Kemin joka oli ehtinyt heittäytyä iskun tielle pelastaen Yuuman saaden itse samalla vakavan haavan selkäänsä. Paikalle alkoi tulla yhä useampia Kogia ja Kaede oli jo käymässä näiden kimppuun, kun Kemi keskeytti sen. Kemi kertoi Kaedelle että sen äiti oli kuollut ja käski Kaeden ottaa Yuuman ja Kuranin mukaansa ja mennä etsimään Rido ja muut. Kaede ei halunnut jättää isäänsä yksin, mutta se tiesi ettei voinut myöskään riskeerata pentujensa elämiä joten se lähti yhdessä Yuuman ja Kuranin kanssa. Se kääntyi vielä katsomaan vähän matkan päästä isäänsä. Vielä vanhana ja sairauksien heikentämänäkin Kemi oli taitava taistelija.

Kun Kaede viimein kahden nuoremman poikansa kanssa löysivät Ridon, Ayalan, Amaterasun sekä Klaran heille kävi ilmi että Klara ja Ayala olivat jo kuolleet. Rido sekä Amaterasu olivat molemmat haavoittuneet pahasti. Klaran sekä Ayalan murhannut Koga oli vielä paikalla ja kaede suprastaan puhkui raivosta. Joku sen sisällä oli muuttunut. Se hyökkäsi kogan kimppuun ilman minkäänlaista armoa. Kaede repi ensin Kogan silmät pois jonka jälkeen oli korvien vuoro. Uros olisi varmasti kiduttanut toista loputtomiin jos paikalle ei olisi alkanut virrata lisää  kogia. Kaede pidätteli siskonsa Amaterasun kanssa kogia hetken kunnes Kaede tajusi mitä sen täytyi tehdä. Se käski poikiensa lähteä Amaterasun kanssa pois igojen alueelta jonnekkin mistä heitä ei voisi löytää. Pojat olivat aluksi vastahakoisia mutta Kaeden ärsyynnyttyä vastaan väittämiseen he ymmärsivät asian laidan. Kaede sanoi etteivät he saisi koskaan palata igakylään.


Vaikka kogat saatiinkin häädettyä igojen alueelta niin Kaede ei silti voinut enää olla kuten ennen. Se oli vasta 6-vuotias ja vanhukset sanoivat että sen elämä oli vasta edessäpäin, mutta Kaeden sisällä jokin oli muuttunut. Se ei enää nauranut, ei edes hymyillyt. Se mietti vain tuota iltaa jolloin se menetti äitinsä, isänsä, vanhimman siskonsa, puolisonsa, ja ennen kaikkea se oli joutunut lähettämään nuoremman siskonsa pois rakkaiden poikiensa kanssa. Se oli 6-vuotias mutta se tahtoi toisinaan päättää elämänsä. Se eli vain voidakseen tappaa jokaisen kogan jonka se näki. Akame ei laskenut Kaedea igakylästä muualle, sillä se tunsi ystävänsä liian hyvin. Johtaja tiesi että Kaede kävisi jokaisen kogan kimppuun jonka se huomaisi. Kaede alkoi hiljalleen erakoitua ja siitä tuntui että Akame oli ainut joka täysin ymmärsi sen ajatusmaailmaa ja tuskaa jota se koki.

O H U N   J O U K O T

Kaede liittyi yhdessä Akamen ja eloonjääneiden igojen kanssa Ohun riveihin, sillä se ei tiennyt mitä muutakaan se voisi tehdä. Kaede oli vannonut uskollisuutensa Akamelle ja se luuli että kaikki kogat olivat kuolleet. Ohun riveissä se taisteli uskollisesti Akakabutoa ja susia vastaan.

Kaede eli melkein kymmenen vuotta siinä uskossa että kaikki kogat paitsi Tesshin olivat kuolleet, kunnes se kuuli että Kogat olivat liittoutuneet Ohun kanssa. Kaede sai raivokohtauksen ja lähti omille teilleen sanoen ettei aikoisi taistella kogien rinnalla. Se oli Kaedelle kova paikka. Se oli taistellut kymmenen vuotta Ohun riveissä vaarantaen jatkuvasti henkensä ja katsellut kun sen vanhat ystävät kuolivat yksi toisensa jälkeen. Kaede ei voinut ymmärtää mitä Akame ajatteli.

P A L U U    K O T I I N

Kaede kulki vuoden ajan ympäri Japania etsien siskoaan ja poikiaan ilman minkään näköistä tulosta. Se ei silti katunut kymmenen vuoden takaista päätöstään lähettää nämä pois, koska jos he olisivat jääneet igojen luokse olisi joku heistä jo varmasti kuollut.

Kun Kaede kuuli että Akamen lapsenlapsi Shion oli palannut igakylään ja myös kogat olivat palanneet takaisin alueelle Kaede suuntasi oitis lapsuuden kotiinsa ja Shion ylenti tämän Strategin arvoon tämän taistelukokemuksen perusteella. Vaakakupissa painoi myös se että Kaede oli Shionin isoisän tuttu. Kaede ei ehkä ole lauman pidetyin henkilö, mutta se tunnetaan kovana taistelijana ja sitä kunnioitetaan.

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Taistelutekniikat

Kaede on kokenut soturi ja se ei todellakaan pelkää ottaa vastaan kovempiakakaan iskuja saadakseen vaihtaa muutaman takaisin. Kaede pärjäisi varmasti hyvin myös ilman erilaisia taistelutekniikoita, mutta nämä huippuunsa treenatut tekniikat tekevät uroksesta todella vaikean vastustajan. Kaede osaa siis tekniikkansa vuosikausien kokemuksen ja treenauksen vuoksi lähes täydellisesti. Kaedelle käy taistelussa oikein hyvin sekä hyökkäys-, että puolustusasema. Vanha herra ei ehkä ole enää samanlaisessa kunnossa kuin parhaimpina vuosinaan, mutta kovan kuntonsa, kokemuksensa, sekä periksiantamattoman, suorastaan rautaisen luonteensa vuoksi vanhus kykenee varmasti antamaan kenelle vain kovan vastuksen. Uros on myös etevä käyttämään erilaisia aseita kuten sirppejä ja pieniä katanoita, ja saadessaan tälläisen käsiinsä voi jälki olla hyvinkin tuhoisaa

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Kuchu sappo

Raikaken

Rasenshuisha

Kaiten Jigoku

Neji ki

Zanzo sanbushin

Ishi ashishi 》Kaeden oma tekniikka. Tekniikassa on päämääränä saada aluksi vastustaja aliarvioimaan hyökkääjää; hyökkääjä syöksyy vastustajaa kohti suoraan edestäpäin, ja juuri osumaetäisyydellä hyökkääjä läimäisee vastustajaa tassuillaan tai kallollaan kovalla voimalla leukoihin. Kaeden tiedetään onnistuneen jopa murtamaan muutaman koiran leukoja tällä tekniikalla. Yleensä vastustaja kuitenkin vain iskeytyy kovalla vauhdilla maahan. Iskua on vaikea ennakoida, sillä todella moni aliarvioi hyökkääjää tämän tullessa kohti suoraan edestä.

Koshu kei

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Myös Kaeden pojat Rido, Yuuma sekä Kuran ovat vapaana pelattaviksi. Pojat olisivat nyt noin 12 vuoden ikäisiä, ja minuun voi ottaa yhteyttä niin annan lisätietojaViimeinen muokkaaja, ElCamino pvm Ma Elo 06, 2018 11:49 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Kaede - Igojen Strategi Empty
ViestiAihe: Vs: Kaede - Igojen Strategi   Kaede - Igojen Strategi EmptyMa Elo 06, 2018 3:21 am

Hyvältä näyttää, minun puolestani hyväksytty ^^ Haluaisin kuulla vielä Untamedin mielipiteen sillä onhan Akame hänen hahmonsa ja haluan vain varmistaa että Kaeden liittoutuma Akameen sopii hänelle Smile En kuitenkaan usko että hänellä on mitään sitä vastaan :3

Menneisyyteen voi lisätä minun puolestani sen että Shion olisi valinnut Kaeden strategiksi tuon kokemuksen takia, ja myös sen perusteella että Kaede on hänen isoisänsä läheinen ystävä, ja täten täyden luottamuksen arvoinen ^^ Olisi hauska nähdä tulevaisuudessa miten Kaede ja muut Igat suhtautuvat toisiinsa... Varsinkin Hakuba, saattaisi olla kiinnostava tapaus XD

_________________
Kaede - Igojen Strategi Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
ElCamino

ElCamino

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 31.07.2016

Kaede - Igojen Strategi Empty
ViestiAihe: Vs: Kaede - Igojen Strategi   Kaede - Igojen Strategi EmptyMa Elo 06, 2018 11:47 am

Ok Very Happy. Muistaakseni kysyin yv:llä joskus Untamedilta onko ok että mainitsen Akamen ja Kaeden olleen pennuista asti ystäviä. Jos nyt oikein muistan niin vastaus oli myöntävä.

Lisäilen tuon ja jep Very Happy. Voidaan ottaa vaikka peliä johonkin väliin
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Kaede - Igojen Strategi Empty
ViestiAihe: Vs: Kaede - Igojen Strategi   Kaede - Igojen Strategi EmptyKe Elo 08, 2018 6:13 pm

Asia on tosiaan myös minulle ok !

_________________
Kaede - Igojen Strategi Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Kaede - Igojen Strategi Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Kaede - Igojen Strategi Empty
ViestiAihe: Vs: Kaede - Igojen Strategi   Kaede - Igojen Strategi Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kaede - Igojen Strategi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: