Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Jodie - Hengen sisko

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Jodie - Hengen sisko Empty
ViestiAihe: Jodie - Hengen sisko   Jodie - Hengen sisko EmptyPe Heinä 06, 2018 11:50 am

Jodie - Hengen sisko Jodiea10

PERUSTIEDOT

Nimi: Jodie
Nimen merkitys/alkuperä: Jodie on naisen nimi monessa maassa.
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 3-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Aiden
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole.
Entinen asema: Ei ole.

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: Anioł (kuollut)
Sisarukset: Aiden (kuollut, nykyään henki)
Puoliso: Kisco tulevaisuudessa ~
Entiset puolisot: Ei ole.
Jälkeläiset: Ei ole.
Muut sukulaiset: Ei tiedossa.

ULKONÄKÖ

Rotu: Ceskoslovensky vlcak
Säkäkorkeus: 60cm
Paino: 17kg
Turkinväri: Vaalean ruskea pohja. Punaruskeata kasvoissa, tassuissa ja neljä raitaa selässä.
Silmienväri: Vihertävät.
Rakenne: Kevyt rakenteinen. Hieman normaalia laihempi. Melko paksu turkki. Lihaksia omaava, mutta ne eivät näy ulospäin.

Ominaisuudet:
Taito **
Voima ***
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys ***
Refleksit ***
Tekniikat *
Vaarallisuus **
Puissa hyppely *
Metsästystaito ***
Uimataito ***

Aistit
Näkö ****
Kuulo ***
Haju ****

LUONNE

Jodie on arka ja hieman pelokas johtuen hänen menneisyydestään. Todella usein luonteensa vuoksi Jodie turvautuu Aideniin, vaikka hän ei voikaan tehdä muille mitään. Tuon vuoksi Jodie voi joutua helposti hyökkäysten kohteeksi. Jouduttuaan pulaan Jodie vasta muistaa, ettei Aiden ole elävä olento johon turvautua, joten muistamisen jälkeen hän puolustautuu itse perus taistelutaidoillaan.

Jodie on huolehtivainen, mutta etäinen. Huolehtivaisuuden vuoksi Jodie auttaa jokaista pentua. Hän ei ajattele, että pentuja voitaisiin käyttää ansana. Naaras ei voi katsoa, kun pennut kärsivät. Etäisyys ilmenee siinä, kun hän ei halua puhua itsestään paljon. Jodie ei halua melkein kenenkään tietävän Aidenista, mutta samalla pelkää, että se suututtaa Aidenin. Yleensä Jodie pyrkii poistumaan paikalta nopeasti, ettei joutuisi puhumaan muille.

Jodien suhtautuminen Ohun ja Kurokagen sotaan on etäinen. Jodie haluaisi mielellään auttaa Ohua, mutta ei uskalla liittyä laumaan. Hän pelkää, että Aiden aiheuttaisi katastrofin käskemällä Jodieta tai että Jodieta itseään pidetään outona Aidenin takia. Kurokage on Jodiesta pelottava ja sen takia kiertää kaukaa koirasuden lauman alueet. Jodie ei halua koskaan törmätä Kurokagen alaisiin. Jodie ei halua, että hänellä käy samoin kun isälleen.

SUHTEET

Ei ole tavannut ketään peleissä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Anioł niminen naaraskoira synnytti kauniina päivänä kahden pennun pentueen. Pentueeseen kuului naaras ja uros. Huonoksi onneksi uros syntyi kuolleena, mutta naaras selvisi hengissä. Aniołin täytyi yksin huolehtia ainoasta pennustaan. Aniołin puoliso oli kuollut Kurokagen alaisten hampaisiin. Hän oli uhrannut henkensä pelastaakseen tiinenä olleen puolisonsa. Anioł nimesi tyttärensä Jodieksi ja hautasi kuolleen poikansa. Hautaamisen aikana Aniołia halusi nimetä poikansa Aideniksi. Hän halusi muistella poikaansa nimellä. Synnytyksen jälkeen Anioł päätti levätä. Pian hän heräsi outoon tunteeseen. Hän tunsi ylimääräisen henkilön läsnäolon. Hän ei aluksi nähnyt ketään, mutta pian havaitsi kuolleen puolisonsa vierellään. Anioł tajusi, että hänen puolisonsa oli palannut henkenä takaisin. Anioł ei vain tiennyt miksi.

Jodie kasvoi äitinsä kasvattamana. Nuori naaras sai kuulla tosi usein isästään. Anioł ei kertonut tyttärelleen silti, että todellisuudessa hänen isänsä oli koko ajan läsnä. Olihan Anioł ainut, joka pystyi näkemään puolisonsa.

Eräänä päivänä Anioł päätti kertoa Jodielle, että hänellä kuuluisi olla saman ikäinen veli. Samana päivänä Anioł vei Jodien poikansa haudalle. Jodie kiinnitti huomion haudan pieneen kokoon, joka vain todisti emon puheet aidoiksi. Jodie kysyi äidiltään veljen nimeä. Tuona päivänä Jodie sai kuulla veljensä nimen: Aiden.

Jodie oppi äidiltään selviytymistaitoja eli erilaisten eläinten metsästämistä ja taistelutaitoja. Jodie pärjäsi todella hyvin, mutta hän ei ymmärtänyt miksi. Jodie ei silloin ollut vielä tietoinen siitä, että jokin tuonpuoleisesta auttoi häntä antamalla käskyjä Jodien alitajuntaan. Anioł havaitsi tyttärensä yllättävän nopean oppimisen. Ei hän silti asiaa sen kummemmin jäänyt ajattelemaan. Hän vain uskoi Jodien olevan normaalia älykkäämpi.

Muutaman kuukauden ikäisenä Jodie oli nukkumassa rauhassa äitinsä vierellä. Heidän uniaan tuli häiritsemään kaksi villikoiraa. Koirat olivat laumattomia ja olivat aikeissa ryöstää Jodien ja hänen emonsa ruoat. Anioł heräsi ja yritti uhitella koirat pois. Jodiekin heräsi pian ja katsoi äitinsä takatassun takaa kahta koiraa. Koirat eivät ottaneet Aniołia tosissaan, jonka vuoksi koirat kävivät pian Aniołin kimppuun. Jodie yritti auttaa äitiään, mutta toinen koirista löi pennun sivumpaan. Jodien makasi hetken maassa, kunnes hän kuuli jonkun käskevän hänet ylös. Jodie nousikin nopeasti ylös käskyn vuoksi. Koirat kiinnittivät huomion pian Jodieen, koska oli outoa, että pentu nousi noinkin nopeasti ylös aikuisen lyönnin jälkeen. Jodie hyökkäsikin koirien kimppuun samalla kun ääni hänen päässään kannusti häntä. Anioł ei aikaillut vaan auttoi tytärtään. Pian tunkeilijat saatiin häädettyä alueelta.

Taistelun jälkeen Aniołia oli hämmentynyt tyttärensä rohkeudesta. Pian hän kiinnitti katseen vieressään olevaan puolisonsa henkeen. Hän huomasi puolisonsa katsovan Jodieta – tai pikemminkin hänen viereensä. Aniołian puoliso kertoi, että Jodie ei ollut yksin. Hänen vierellään oli Aiden. Jodie tuijotti emoaan hetken kysyvänä, kunnes kiinnitti katseen vieressään olevaan henkeen. Jodie säikähti henkeä, koska ei tiennyt kuka se oli. Pian nuori naaras huomasi hänen ja hengen välillä olevan linkin. Jodie käänsi katseen äitiinsä hämmentyneenä. Naaras ihmetteli vieressään olevaa saman ikäistä uros pentua. Naaras myös ilmoitti linkistä. Aniołia yllättyi Jodien kertomasta. Anioł kertoi, että Jodie oli ainut, joka hänet näki ja uskoi sen olevan Aiden. Samalla Anioł päätti vielä kertoa, että hänellä oli ollut Jodien syntymästä asti myös henki vierellä; Jodien isä. Jodie yllättyi kuulemastaan ja katsoi Aidenia. Naaras tajusi, että äänet päässä olivat olleet Aidenin käskyjä. Naaras päätti suhtautua Aideniin arasti, mutta ei voinut myöskään unohtaa kuinka Aidenin kannustukset olivat pelastanut hänet ja heidän emonsa.

1-2 -vuotiaana
Jodie kasvoi Aidenin kanssa. Mitä vanhemmaksi Jodie tuli, sitä vanhemmaksi myös Aiden kasvoi. He pysyivät koko ajan täysin saman ikäisinä. Jodie oli alkanut tottumaan Aidenin läsnäoloon, jonka vuoksi Jodie päätti tutustua veljeensä. Jodiesta tuntui, ettei hän kasvanut ilman veljeä. Välillä hän unohti, että muut eivät nähneet häntä, vaikka Anioł siitä muistutti.

Eräänä päivänä Jodie oli mennyt joelle kalastamaan. Tapansa mukaisesti Jodie jutteli veljelleen. Paikalle saapui pian muutaman saman ikäinen koira. Koirat katsoivat Jodieta hölmistyneinä. He pitivät naarasta kahjona, koska hän jutteli ”itsekseen”. Koirat menivät pian Jodien luo ja kysyivät: kelle hän puhuu. Tottumuksesta Jodie kertoi puhuvansa veljelleen. Koirat nauroivatkin naaraalle, mutta hän ei ymmärtänyt miksi. Koirat kertoivat suoraan, että Jodie oli hullu. Jodie yritti puolustaa itseään, mutta koiria oli liikaa sanasodassa. Pian koirat kävivät kiinni Jodien tassuihin ja vetivät häntä jokaisesta niistä. Jodie alkoi itkemään ja huusi Aidenin apua. Jodie huomasi miten Aiden yritti purra yhtä koirista, mutta ei hän voinut henkenä satuttaa ketään. Jodie vain herätteli toivoa päässään, että pian Aiden hänet pelastaisi.

Anioł oli kuullut tyttärensä huudot joen luota. Naaras päätti mennä katsomaan mistä oli kyse. Anioł näki koirien kiusaamassa hänen tytärtään, jonka vuoksi Anioł meni väliin. Hän irrotti jokaisen koiran Jodiesta yksi kerrallaan. Hän uhkasi koiria, jonka jälkeen koirat juoksivat karkuun nauraen. He kovaan ääneen haukkuivat vielä, miten pelkuri ja hullu Jodie oli. Anioł katsoi tytärtään ja tarkisti hänen vointinsa. Jodie painautui emoaan vasten ja kertoi, kuinka Aiden oli yrittänyt hänet pelastaa. Anioł päätti vielä muistuttaa tytärtään, että Aiden ei voi fyysisesti auttaa häntä.

Saman päivän iltana Jodie yritti nukkua. Aiden pitikin häntä koko ajan hereillä puhumalla. Jodie hermostui Aidenille ja käski häntä lopettamaan. Naaran viha leppyikin nähdessään Aidenin anteeksi pyytävän katseen. Jodie koki myötätuntoa ja antoi anteeksi veljelleen. Jodie lupasi, ettei enää suuttuisi samalla tavalla.

2-3 -vuotiaana
Vuosi kului. Eräänä päivänä Jodie heräsi siihen, kun Aiden hänet herätti vetämällä heidän välillään olevaa linkkiä niin kireälle kun pystyi. Jodien ja Aidenin välillä oleva linkki oli vuosi vuodelta kasvanut pidemmäksi, joten se oli nyt kaksi metriä. Jodie nousi ylös ja kysyi syytä veljensä levottomuuteen. Aiden kertoi, että hän oli huolissaan emosta. Jodie päättikin lähteä tarkistamaan emon tilan.

Pian Jodie pääsi emonsa makuupaikan luokse. Siellä häntä odotti kuoleva Anioł. Hänessä ei ollut ulkoisia haavoja. Jodie juoksi emonsa vierelle kysymään mitä oli tapahtumassa. Aniołia kertoi, että oli kuolemassa luonnollisesti. Hän oli muutenkin jo iäkäs. Jodie itki kuullessaan emonsa tekemässä kuolemaa. Anioł lohdutti Jodieta sanomalla, että heistä kumpikaan ei olisi yksin. Olihan Aniołialla tuonpuoleisessa hänen puolisonsa ja Jodiella Aiden elämässä. Jodie kertoi jäävänsä kaipaamaan emoa. Aniołia hyvästeli tyttärensä ja poikansa, kunnes sitten vaipui ikuiseen uneen. Jodien itkulle ei tullut loppua. Ainut elävä olento hänen elämässään oli nyt poissa. Hän oli nyt yksin Aidenin kanssa.

Jodie hautasi Aniołian Aidenin haudan viereen. Hautaamisen jälkeen Jodie vain makasi hautojen luona liikkumatta. Aiden yritti piristää Jodieta, mutta naaras ei suhtautunut veljensä yrityksiin mitenkään. Jodie vain pyysi Aidenin antavan hänen surra rauhassa. Aiden ei silti lopettanut. Hän ei halunnut Jodien menettävän elämän iloa.

Jodie - Hengen sisko Jodiea11

3-4 -vuotiaana
Kolme vuotiaana Jodie päätti jättää haudat oman onnensa nojaan. Hän kulkee yksin Aiden rinnallaan. Jodie ei ymmärrä vieläkään kunnolla, että Aiden ei voi satuttaa muita. Oikeastaan häntä ei ole oikeasti edes olemassa, mutta silti Jodien isän henki näki Aidenin. Jodie välttelee muita, koska pelkää joutuvansa kiusatuksi. Jodie on todella varovainen siitä, että ei vahingossa kulje laumojen alueille.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Hahmo on saanut ideansa Beyond Two Souls -nimisestä pelistä. Siinä on Jodie niminen nuori nainen, jolla on tuonpuoleisesta saapunut ”olio” nimeltä Aiden. He ovat liitetty yhteen ja kukaan muu ei voi nähdä Aidenta, kun vain Jodie.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 5.7.2018
Päivitetty: 5.7.2018
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Jodie - Hengen sisko
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: