Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Dalkur - Pahuuden jälkikasvu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu EmptyTi Heinä 03, 2018 12:09 pm

✩ ─────────── ☠ Tamu Dalkavuk ☠ ─────────── ✩

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Delkur12

Motto: It is not the size of the dog in the fight, it is the size of the fight in the dog.

Koko nimi/Synnyin nimi: Tamu Dalkavuk
Kanjit: 魔界 子分 (Makai Kobun/ Hell minion)
Suomennos: Kätyri Helvetistä
Ääntäminen: Dalkur: dhalgur)
kutsumanimi: Dalkur (Oma lyhenne), Tamu (Sisarten käyttämä)
lempinimi: Dalkur
Sukupuoli: Uros
Ikä: 6v 4kk

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Ranska
Liittouma: Cesaret, Cassis, Framboise, Fraise ja Ensemble
Lauma: Oma lauma (200 päinen)
Asema laumassa: Johtaja
Perhe: Cesaret (Emo), Cassis (pikkuveli), Framboise (pikkusisko), Fraise (pikkusisko) ja Ensemble (isoisä)
Suku:
 
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Ihastus: Ei ole

Lempi-- herkku/asia: Herruus/Ylivalta

✩ ─────────── *:・ ULKONÄKÖ *:・ ─────────── ✩
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Keho13

Kuvailu: Tanskandoggin keho antaa uroolle lyhytkarvaisena, vahvan olemuksen. Ulkoisesti Dalkur siis näyttää lihaksikkaalta ja kookkaalta jopa Tanskandoggiksi, mutta uroksen irokeesi ja värjäys poikkeavat muista tanskandoggeista. Irokeesi tulikin Shikokun geeneistä, jotka myös aiheuttivat Dalkurin jalkojen pituuden olevan epänormaalia pitemmät, sekä sirommat ja todella notkean keskivartalon. Kuitenkin, kokonsa takia Dalkur ei ole ketterä, muuten kuin kissan tavalla pudotessaan, onnistuu uros kääntämään kehonsa. Kai kenin geeneistä uros sai värityksensä ja hieman holtittoman luonteensa. Dalkurista ei tunnistaisi heti tuon olevan Hōgenin laiselle tyrannille sukua, muuten kuin tuolta perimistä silmistään ja pistävästä vallan himosta. Dalkurin katse voidaan siis tulkita ankarana tai hyvin julmana, aivan kuin Hōgenilla.
Laji: Koira
Rotu: Tanskandoggi 25%, Shikoku 50%, Kai ken 25%
Säkäkorkeus: 97cm
Paino: 79kg
Turkinväri: Latte pohjaväri, Oranssi/ruskea selkäkuviointi ja musta harjas
Silmienvärit:  Limenvihreät, oranssilla sävytyksellä
Tuntomerkkejä: Outo kuviointi, irokeesi ja koko


✩ ─────────── *:・ MENNEISYYS *:・ ─────────── ✩
Ennen syntymää…
Konoha & Hōgen
Konohan vanhemmat olivat liittyneet Hougenin laumaan, mukanaan alle vuoden ikäinen Konoha. Nuorukaisella ei ollut sisaruksia ja siksi tämä usein roikkui vanhempiensa perässä, vaikka nuo pahoinpitelivät tätä ja hylkivät naarasta. Genba oli löytänyt Konohan yksin ja johdattanut tuon Hougenin luokse. Siinä vaiheessa Konoha tajusi olevansa johtajansa edessä. Naaras painautui maahan luonnostaan ja alistui tuon edessä, lausuen ”Herrani”. Genba oli yllättynyt, koska oletti Konohan olevan vain leluna tuolle silloin, mutta Hougen päätti itse pitää Konohan kuin varalta. Hougen odotti itse, kunnes Konoha kiintyisi tai tulisi kiimaan ja syy oli, että Hougen odotti hyvää hetkeä saada naaras tiineeksi. Konoha eleli Hougenin aikakautta ja kasvoi tuon laumassa vuoden vanhasta – kolme vuotiaaksi. Kolmevuotiaana Konoha oli varma, että Hougen oli maailman mahtavin uros ja että tuon tulisi johtaa koko maailmaa viisaudellaan. Konoha oli kasvanut siinä uskossa, että heikot syödään ja siksi Konoha oli luonnostaan kylmä murhaaja, sekä kannibaali ja naaras oli ihastunut lopulta Hougeniin. Konoha toimi varjoissa ja siksi Ohu ei tiennyt naaraasta mitään, mutta Ohun hyökätessä Hougenin veljen, Genban kimppuun, siirrettiin Konoha laivaan, joka matkusti Turkkiin. Syy miksi Konoha siirrettiin turvaan, oli vain siksi, että Konoha kantoi Hougenin pentuja.

Konohan pennut, Cesaret ja Cesur
Konoha synnytti kaksi tervettä pentua, Naaraan ja uroksen. Naaraan Konoha nimesi Cesaret-iksi ja uroksen Cesur-iksi, Mitkä tarkoittivat Kempi ja Rohkeus, koska ei keksinyt muuta. Pennut kasvoivat Konohan uskomuksien mukaan ja varsinkin Cesaret tunsi kostonhimoa Ohulaisia kohtaan. Cesur tylsistyi usein emonsa kertomuksiin, mutta luotti aina emonsa opetuksiin. Pentujen ollessa 6kk vanhoja, Konoha alkoi opettaa noita hakkaamalla ja pistämällä pentunsa kärsimään, vain tehdäkseen noista vahvempia. Cesur alkoi siitä lähtien menettämään luottamustaan Emonsa opetuksiin, mutta ei hylännyt Cesarettia. Konoha huomasi Cesurin erkautuvan tämän opetuksista ja alkoi piestä enemmän, olla kurillisempi urokselle ja lopulta Konoha turhautui niin, että hylkäsi tuon puolikuolleena. Cesaret löysi veljensä ja kantoi tuon emon luokse hoidettavaksi. Konoha valehteli tyttärelleen, että Cesurin kimppuun oli hyökätty ja sen jälkeen Cesaret pelkäsi mennä pois emonsa luota, mutta ei sitä itse sanonut. Cesur ei voinut siksi koskaan kertoa mitä oikeasti oli käynyt. Ei edes siitä, että emo oli syöttänyt koiran lihaa pennuilleen ja Cesur ei siksi syönyt mitään lihaa jota emo toi ja alkoi hankkimaan oman ruokansa, jota Cesur yritti jakaa Cesaretin kanssa. Cesur kertoi monesti sisarelleen emon tekojen pahuudesta ja kaikesta väärästä mitä tuo oli tehnyt. Cesaret ei kuitenkaan uskonut veljeään ja hetken kinastelun jälkeen, Cesur katosi omille teilleen 9kk vanhana. Cesaret Epäili monta viikkoa emoaan, mutta lopulta päätteli, että Cesur pelkäsi maailmaa ja siksi ei halunnut hyväksyä totuutta. Cesurista tuli emonsa kaltainen murhaaja ja kannibaali.

Cesaret ja Enfer
Konoha sairastui mahdollisesti kannibaalisuudestaan ja sen jälkeen Cesaret vietti aikaa monesti yksin kulkien kaduilla. Vuoden vanhana Cesaret tapasi Uroksen nimeltä Enfer, joka oli tätä vain 2 kuukautta vanhempi. Cesaret kertoi Emonsa kärsivän ja Enfer, kuin nimensä kertoo, toi helvetin Cesaretille. Enfer tappoi Konohan ja kertoi sitten, että teki sen vain päästääkseen Konohan kärsimyksestään. Cesaret muuttui sen jälkeen enemmän emonsa kaltaiseksi ja ajatteli Enferiä vahvana uroksena, sellaisena kuin Konoha oli ajatellut Hougenia. Cesaret toivoi Enferin pääsevän maailman valtiaaksi ja siksi tuo hiljalleen muuttui hullun uroksen puolisoksi. Cesaret kertoi japanista paljon Enferille, joka kiinnostui tuosta ”koirien valtakunnasta” kaksikko nousi laivaan, tietämättä mihin se oli menossa. Cesaret ja Enfer päätyivät Ranskaan, mutta päättivät asettua kodiksi sinne. Cesaret tuli raskaaksi Enferin pennuille, mutta uros menehtyi pian sen jälkeen. Enfer joutui uhriksi, hypätessään junaan ja siellä olleen ihmisen hätistellessä Enferiä, oli uros liukastunut ja pudonnut raiteille, katketen puoliksi. Cesaret löysi kuukauden päästä Enferin mätänevän ruumiin ja suri hieman tuon kuolemaa, mutta lupasi tuolle kasvattavansa pennuistaan vahvoja ja tulevia maailman johtajia.

Syntymä
Pennuista tietoa:
 

Dalkur syntyi ensimmäisenä ja sisaruksistaan ainoa joka muistutti ulkoisesti Tanskandoggia, sekä peri isänsä irokeesin. Emolla oli Dalkurin koon takia hankaluuksia synnyttää uros, mikä aiheutti yhden pennun kuoleman. Cesaret nimesi Dalkurin isänsä mukaisesti, mutta turkiksi ja loput pennuista nimettiin eri marjojen mukaan, koska emolla loppui mielikuvitus. Kolme muuta nimettiin ranskan kielellä, koska noiden isä oli syntynyt Ranskassa, josta Cesaret päätteli kunnioittaa Enferin koti maata. Pennut syntyivät terveinä, mutta eivät muistuttaneet Dalkuria ulkoisesti lähes ollenkaan, muuten kuin hieman värityksiltään. Heti alussa Dalkur dominoi sisaruksiaan ja asetti asemansa noiden yläpuolelle, mutta useammin eivät sisarukset vastustelleet, vaan näkivät sen vain normaalina. Dalkur oli pentuna siksi todella itsevarma ja ylpeä, mutta tuon veli opetti pian, että se käytös voi johtaa Dalkurin kuolemaan. Cassis olikin pennuista yllättävän rauhallinen ja kylmähermoinen, vaikkakin ärsyyntyi usein helposti. Sisarukset Fraise ja Framboise olivat molemmat uteliaita ja Fraise osoittautui monesti aivan liian uhkarohkeaksi. Cesaret oli todella ylpeä Dalkurista, koska uskoo tuon olevan tuleva Maailman valtias.

4kk-1v
Cesaret koulutti molempia urospentuja rajusti, erityisesti Cassisia, joka oli syntyessä kaikista pienin. Dalkur sai silloin tällöin eri kohtelua, vain koska oli tanskandoggi tai paremmin sanottuna ”profeetta” emonsa silmissä. Cassis oli luonteettaan erittäin kuuntelevainen ja rauhallinen, siksi uros oppikin taidokkaammaksi taistelijaksi, mutta Dalkur oli helposti vahvempi. ”Voimalla ei ole hyötyä, jos ei sitä osaa käyttää” Cesaret kehotti poikaansa, mistä Dalkur alkoi ottamaan koulutuksen hieman enemmän tosissaan. Cesaret kun ei halunnut Cassisin olevan Dalkuria parempi ja koulutti siitä lähtien Dalkur enemmän, pennun pyynnöstä. Cassis turhautui, koska oli ajatellut, että voisi viimein voittaa Dalkurin taistelussa, mutta uroksen pettymykseksi, Cassis itse lensi pitkin maata ja sai itsensä ruhjeille. Dalkur helposti hävisi nopeudessa veljelleen kuitenkin, mutta kiitos tukevan asennon ja vahvuuden, voitti Cassis harvemmin veljeään taistelussa.

Fraise ja Framboise olivat usein kovia seikkailemaan jo nuorella ikää ja koska emoa ei kiinnostanut mitä tyttärilleen kävi, oli siskoille harvemmin annettu sääntöjä tai määräyksiä. Siksi Cassis ja Dalkur saattoivat iltahämärässä mennä etsimään siskojaan. Ajan myötä veljekset sopivat, että Cassis etsisi aina siskot, koska tuo onnistui aina tytöt löytämään. Dalkur ei piitannut oikein koskaan sisaristaan, koska tytöt tekevät vain tyttöjen juttuja ja Dalkur ajatteli aina koulutuksensa tärkeämpänä kuin leikkimisen.

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Dalkurfam
En osaa kuvailla kuinka kiitollinen olen Shiomille©️ tästä upeasta perhekuvasta!!
^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^
Ylärivi: Konoha – isoäiti, Hōgen – isoisä, Enfer - Isä ja Levrette – isoäiti
Alarivi: Cesaret - Emo, [Pennut: Framboise(Sisko), Dalkur, Cassis(Veli), Fraise(Sisko)] ja Ensemble – isoisä


1v-4v
Dalkur oli jo vuoden vanhana jopa emoaan isompi ja paljon vaarallisempi kuin emonsa. Cassis oli vuoden vanhana alkanut luovuttaa voittavansa veljeään ja siksi muuttunut etäisemmäksi perheestä, mutta harjoitteli silti rankasti ja oppi käyttämään huiviaan suojanaan. Yllättäen kuitenkin Cassis, Fraise tai Framboise eivät palanneet emon luokse, vaan aloittivat seuraamaan Isoisäänsä Ensembleä. Cassis oli Dalkurille kertonut muuttavansa isoisänsä luokse, tuon taitojen takia ja pyytänyt Dalkuria kertomaan hyvästinsä emolle. Dalkur ei kuitenkaan muistanut sanoa emolle asiasta mitään ja naaras kilahti kun pennut eivät palanneet. Cesaret aloki raakamaisesti piestä Dalkuria ja kirosi tuolle, ettei tuosta saanut tulla heikkoa tai jonkun käskyteltävää. Dalkur saattoi siksi jopa suuttua emolle usein, koska tuohan urosta aina käskytteli ja siksi uros hiljalleen alkoi antamaan takaisin emonsa iskuja. Cesaret vain nautti, että Dalkur alkoi taistelemaan tuota vastaan ja uroksen ollessa 3v totesi emo pennun olevan valmis maailman valtias. Dalkur siitä lähtien näki kaikki muut alempana itseään ja pieksi vastaantulevat jotka eivät tuolle alistunneet.

Cesaret ja Dalkur lähtivät eräänä päivänä etsimään muita pentuja, vain koska emo halusi Dalkurin näyttävänsä mahtinsa noille. He löysivät Fraisen vahingossa, muutaman päivän kävelyn jälkeen. Fraise, tapansa mukaan haastoi uhkarohkeasti Dalkurin taisteluun, koska uskoi saaneensa koulutuksen Ensembleltä riittävän. Naaras oli väärässä ja Dalkur sai siskonsa maahan silmänräpäyksessä eikä antanut armoa tuolle. Dalkur ei kuitenkaan tuota tappaa aikonut, vaan uskoi siskonsa olevan tuon arvoinen koira ja lupasi tuolle korkean arvon, Dalkurin päästessä maailman johtajaksi. Fraise johdatti Cesaretin ja Dalkurin, Cassisin ja Framboisen luokse. Cesaret keskusteli sen jälkeen Ensemblen kanssa ja nuo sopivat matkustavansa japaniin yhdessä, koska Ensemblen juuret olivatkin japanista ja vanha uros halusi siellä kuolla. Sillä aikaa Dalkur ja Cassis kävivät veristä ottelua keskenään jonka Cassis olisi voittanut, jos uros olisi ollut hieman kypsempi ja uskaltanut veljeään tosissaan iskeä. Cassis oli jo menettänyt toivonsa voittavansa veljeään ja tämä taistelu vei viimeisetkin rippeet tuosta. Dalkur kuitenkin uskoi, veljensä olevan paras mahdollinen tuon varajohtajana ja oikeana tassuna tuolle.

4v-6v 4kk
Matka kohti japania alkoi sisarusten täyttäessä 4v ja nuo olivat vuoden sisällä saaneet opetusta vanhalta shikokulta kylliksi. Siksi Dalku ei enää ollut hidas askeleinen uros ja reagoi nopeasti uusiin haasteisiin. Japanissa he kuitenkin erkaantuivat taas omina ryhminä, Dalkur ja emo nyt suunnaten eri japanin osiin ja keräämään Dalkurille armeijaa tai liittyvät Ohuun vain tutustuakseen vihollisen heikkouksiin.

KOHOKOHDAT:
 
PELEISSÄ TAPAHTUNEITA:
 

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ INFORMATION ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ✨ About This Character ✨ ────────── ✦
LUONNE:
 

OMINAISUUDET:
 

TAISTELUTEKNIIKAT:
 
SUHTEET:
 


►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ♫♪ Songs/Music used ♪♫ ───────── ✦
Tunnari
Tunnari2
Puhe

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ─────────── ✣ ✢ Navigation ✢ ✣ ──────────── ✦
Rodusta/Lajista: Tanskandoggi / Great Dane, Shikoku / Shikoku dog, Kainkoira
Motto
”+Motto”:
 

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
Tekijä: Miss Okami 】【 Pelaaja: Miss Okami 】【 Valmistunut: (Päiväys)

✘ ─────────── ✘ DISCLAIMER ✘ ─────────── ✘
Hahmon alkuperäinen idea on peräisin Miss okamin päästä©
En omista linearttia!
Vielä mainitsen, että SUURET KIITOKSET Shiomille©️ kun näki vaivaa perhekuvan tekemiseen!! I just can’t thank her enough! T^T


◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Vs: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu EmptyPe Heinä 06, 2018 10:40 am

Et ymmärrä miten iloinen olen että pidät kuvasta, minusta se näyttää tosi hienolta nyt kun se on esittelyssä ja kaikkee Razz <3

Hyvältä näyttää minusta, hyväksytty siis ^_^ voisin itsekkin harkita sitä jos joku tulevista laumattomista hahmoistani liittyisi Dalkurin laumaan... en tiedä vielä :'D

_________________
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Vs: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu EmptyPe Heinä 06, 2018 11:47 am

Tämä selvä ^^
Siirän tämän siis~
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Vs: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu EmptyKe Elo 01, 2018 2:19 pm

Pakko kehua vielä erikseen tuota Shiomin kuvaa, wow!

_________________
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Vs: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu EmptyKe Elo 01, 2018 6:24 pm

Se on kyllä aivan upea että pyörryn QwQ
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Vs: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu EmptyKe Elo 01, 2018 7:00 pm

Kehut minultakin, upeaa! xD Hyvä Shiomi! x)

_________________
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Vs: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu EmptyLa Elo 04, 2018 6:53 pm

Kiitoksia kehuista kaikille! :'D <3

_________________
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Sponsored content
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty
ViestiAihe: Vs: Dalkur - Pahuuden jälkikasvu   Dalkur - Pahuuden jälkikasvu Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Dalkur - Pahuuden jälkikasvu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: