Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Stuka - Innokas, mutta kokematon

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Stuka - Innokas, mutta kokematon Empty
ViestiAihe: Stuka - Innokas, mutta kokematon   Stuka - Innokas, mutta kokematon EmptyTo Toukokuu 03, 2018 10:48 pm

Stuka - Innokas, mutta kokematon Stuka10

Nimi: Stuka
Nimen alkuperä: Suorastaan ikoninen toisen maailmansodan aikainen, Saksalainen Junkers Ju 87 "Stuka" syöksypommittaja (joka tunnetaan erikoisen rajusti taittuvista siivistään), toimi nimen inspiraationa Stukan erikoisten korvien ja kotimaan yhdistyksestä.
Sukupuoli: Uros
Ikä: 1,5 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Saksanpaimenkoira
Tunnari: Questionable Ethics 1 (Black Mesa, https://www.youtube.com/watch?v=FtTmiYA5D4k)

Liittouma: Xenan lauma, Christopher
Lauma: Xenan lauma
Asema laumassa: Rivisotilas

Motto: "Ei itseni, vaan lauman ja toverieni puolesta!"

Perhe:

Isä:Tuntematon veteraani sotakoira
Äiti: Tuntematon veteraani sotakoira
Siskot: Kuolleet
Veljet: Kuolleet

Mentori ja isoveljen hahmo: Christopher (Xenan lauma)

Suhteet:

Stuka on lyhyen elämänsä aikana oppinut luottamaan suuresti Xenan laumaan, joka on hänen ainoa tuntemansa perhe ja yhteisö tässä maailmassa. Hän pyrkii aina tekemään sen, mikä on parasta laumalle ja tovereilleen. Erityisemmin Stuka ihailee johtajaansa Xenaa, sekä tuon lähipiiriä. Tärkein yksilö laumassa kuitenkin on nuoren sakemannin siipensä suojaan ottanut Christopher, joka on kuin oma veli Stukalle. Lauman ulkopuolisiin tekijöihin, oli se sitten koiraeläin tai ihminen, Stuka ei tapaa luottaa ollenkaan ja on varovainen kaikesta kontaktista näiden tuntemattomien tekijöiden kanssa.

############################################################

OMINAISUUDET

Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat -
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

############################################################

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 58 cm
Paino: 32 kg
Turkinväri: Vaaleanruskea vatsanalus, musta selkäpuoli
Silmien väri: Smaragdin vihreä
Tuntomerkkejä: Epätavallisen lopahtaneet korvat, Saksan armeijan tyypillinen kaulapanta, naaman kuviointi

Kokonaisuudessaan Stuka ei eroa juurikaan muista saksanpaimenkoirista: turkin pääväri muodostuu vaaleammasta sävystä ruskeaa, jonka päällä selässä karva on mustaa. Fyysinen rakenne, vaikka Stuka ei ole vielä täysin aikuismitoissaan tai verrattavissa aikuisiin uroksiin, ei eroa mitenkään normaalista ja tekee Stukasta nopean sekä ketterän, mutta silti suhteellisen vankankin nuorukaisen. Kuten tyypillistä Saksalaisille sotakoirille, Stukalla on kaulassaan armeijan aikainen, musta ja nahkainen kaulapanta tyypillisin tuntomerkein. Yksilön erottaa kuitenkin parhaiten pään alueelta, kasvoilla on erikoinen kuviointi, kun selkäpuolen musta väritys ulottuu korvien ja silmien välistä aina kuonon päätyyn asti ikään kuin halkaisten kasvot keskeltä. Silmät ovat smaragdin vihreät ja niiden kummankin sisäkulman ympärillä on mustat läikät. Kieltämättä iskevin tuntomerkki kuitenkin ovat Stukan korvat, jotka ovat saksanpaimenkoirille epätavallisemmin lopahtaneet "luppakorvat".  

############################################################

LUONNE

Kuten nuorelta iältä saattaakin odottaa, Stuka on todella innokas ja energinen, jonka lisäksi aina valmiina uuteen haasteeseen tai tehtävään. Kesken jäänyt sotakoiran koulutus kasvatti nuorukaisen ihailemaan ja kunnioittamaan sotilaan asemaa yhteiskunnan tukipilarina ja jalona, urheana puolustajana. Tämän seurauksena hän ihailee suuresti lauman muita sotakoiria ja haluaa olla aivan kuin he. Stuka tuntee kokemattomuudesta ja nuoresta iästään huolimatta valtavaa kutsumusta suojella laumaa ja kunnianhimoa jopa, joten hän on aina innokas todistamaan kykynsä tovereilleen, oli kyseessä sitten ylempiarvoinen tai pelkkä rivisotilas. Kasvatusympäristöstään ja tunnollisesta käskyjen noudattelusta huolimatta Stuka on sotilaalle epätavallisen ystävällinen ja huumorintajuinen, ainakin oman laumansa jäsenien seurassa, sekä riippumatta kaikista yrityksistään olla asiallinen sotilas, yhä nuorelle tyyppisen leikkisä ja viaton yksilö.

Kaikesta innokkuudesta ja omistautuneisuudestaan huolimatta, Stuka ei ole ikinä sitten lauman pakoyön ollut todellisessa elämän ja kuoleman välisessä tilanteessa, saati todellisuudessa ymmärrä sodan kauheuksia, ainakaan sillä tavoin miten ne henkilökohtaisesti kokeneet sotakoirat ymmärtävät. Päinvastoin, Stuka puhkuu itsevarmuutta ja kokee olevansa valmis kaikkeen Xenan lauman eteen saapuvaan ja vaikka nuorelta urokselta ei rohkeutta puutukaan, se tapaa todella helposti asettua järjen ja itsesuojeluvaistonkin tielle, edeten suoraan sanotuksi uhkarohkeudeksi. Nämä Stukan näkemykset laumastaan ja omista tavoitteistaan vaikuttavat olevan horjumattomia ja urosta saattaisi hyvinkin kutsua itsepäiseksi niistä puhuttaessa.

############################################################

MENNEISYYS

Varhainen elämä

Kuten tapaa monesti olla sotakoirien tapauksissa, Stukan syntymisessä ei ollut mitään kaunista, vaan hän syntyi vain ja ainoastaan sotakoiraksi koulutettavaksi Saksan armeijan palvelukseen. Stuka ei sitä mitenkään saattaisi tietää, mutta oli ainoa elossa syntynyt yksilö pentueestaan. Isäänsä Stuka ei ikinä tavannut ja sai emonsakin seurassa olla vain niin pitkään, kun ihmiset päättivät olevan tarpeeksi tämän ainoan pennun selviämiseen. Joidenkin kuukausien ikäisenä Stuka siirtyi ihmisten huostaan, eikä tulisi enää ikinä näkemään emoaan. Tässä vaiheessa Stuka sai ihmisiltä nimensä, jonka yksi koirista vastaava sotilas keksi huvittuneena sakemannin epätavallisen nuupahtaneista korvista, jotka eivät näyttäneet nousevan pystyyn edes uroksen itsensä varttuessa. Epätavallisuus muistutti kyseistä miestä Saksan sotavuosien pelätystä ja tunnetusta "Stuka" syöksypommittajasta, joka tunnettiin jyrkästi taipuvista siivistään. Syytä itse korvien tapaukseen ei tiedetty, oli se sitten jotain perinnöllistä vai silkka luonnonoikku. Korvista kuitenkin tulisi Stukan elämän pituinen piirre.

Koulutus armeijan alaisuudessa

Stukan käymä sotakoiran koulutus veisti hänen luonnettaan ja näkemyksiään odotetun valtavasti. Kun pentu alkoi varttumaan tässä ympäristössä, alkoivat Stukan mietteet ja kiinnostuksen kohteet pyöriä kokonaan sotilaan elämän ympärillä. Hän oppi ihailemaan ja tavoittelemaan sotilaan asemaa, nähtyään ja tavattuaan kokeneempia sotakoiria, jotka näyttivät pienen Stukan silmissä niin uljailta ja mahtavilta. Hän haluaisi olla juuri kuin he, nämä yhteiskuntaa ja oikeutta puolustavat soturit. Yli kaiken Stuka keskittyi koulutukseensa, aina ajatellen varttuvansa voimakkaaksi ja kunniakkaaksi sotakoiraksi, jota ihailtaisiin kuin hän itsekin ihaili edeltäjiään. Nuorukainen osoittautuikin erittäin kilpailukykyiseksi ja motivoituneeksi kaikissa tilanteissa. Hänestä olisi hyvinkin voinut valmistua erinomainen sotakoira aikanaan, mutta valitettavasti armeijan komennolla oli toisia ajatuksia saksanpaimenkoirien käytöstä tulevaisuudessa.

Suuri pako

Stukan elämän suurin muutos oli nopeasti saapumassa kuin tyhjästä vain. Hän oli niin keskittynyt koulutukseensa, vieläkin haaveillen tulevaisuudestaan valioyksilönä, ettei huomannut tai kenties halunnut huomata ympärillä tapahtuvaa keskustelua belgianpaimenkoirista. Stukalle täysin normaalilta tuntuneena yönä se tapahtui, kun täysi kaaos valtasi hänen ympäristönsä: saksanpaimenkoirat olivat nousseet ihmisiä vastaan, paetakseen lopetusta ihmisten toimesta, jotka olivat aikeissa korvata nykyiset saksanpaimenkoiransa täysin belgianpaimenkoirilla. Vaikka Stuka ei ymmärtänytkään täysin tilannetta, hän luotti lajitovereihinsa, jotka riuhtaisivat nuorukaisen mukaansa ja todennäköisesti pelastivatkin hänet teollaan. Hitaasti paon edetessä Stuka alkoi ymmärtämään ihmisten aikeita, sekä sen, ettei todellisuudessa voisi luottaa keneenkään muuhun, kuin näihin lajitovereihinsa.

Elämä Xenan alaisuudessa

Niin paljon haaveillun tulevaisuuden yhtäkkinen menettäminen oli suuri pala nielaistavaksi Stukalle, joka tunsi nyt olevansa ilman päänmäärää. Hän ei kuitenkaan ollut yksin ja seuraten muiden esimerkkiä, asetti luottamuksensa sokeutuneeseen sotakoira Xenaan. Päivä päivältä pakolaisten joukko tiivistyi enemmän tunnistettavaan muotoon, nimittäin laumaksi ja Stuka itsekin alkoi pääsemään ylitse elämänsä menettämisestä, kun hänellä nyt oli toinen elämä ja tulevaisuus Xenan lauman jäsenenä. Ajan kanssa, Stuka kykeni myös sopeuttamaan ihmisten järkyttävän päätöksen horjuttamia uskomuksiaan nykyiseen olintilaansa: hän yhä ihaili sotilaan koulutuksensa suorittaneita tovereitaan, sekä Xenaa ja tuon lähipiiriä myös. Hän halusi yhä olla aikuinen sotakoira kuin nuo ja puolustaa laumaa ulkopuolisilta vaaroilta. Mutta vaikka kuinka Stuka niin halusi, ei nuorelle sakemannille annettu helpolla mahdollisuuksia: hän oli nuori ja kokematon, eikä edes valmistunut kesken jääneestä koulutuksestaan. Kuitenkin, Stuka otti jokaisen mahdollisuutensa saada jatkokoulutusta ja oppia uusia asioita laumalaisiltaan, sekä näyttää kykynsä pienimmässäkin tehtävässä tai askareessa. Vaikka Stukan tehtävät laumassa koostuivat enimmäkseen harmittomista pikkuhommista, suoritti uros ne tunnollisesti ja parhaansa mukaan.

Christopherin tapaaminen

Lauman matkatessa satamakaupunkiin yrityksissään päästä pois Saksasta, laumaan ilmestyi uusi jäsen. Stuka oli miltei välittömästi tietoinen tästä mystisestä hahmosta ja sai pian selville, että kyseessä oli Xenan värväämä saksanpaimenkoira, Christopher. Alkuun Stuka ei tiennyt mitä ajatella kyseisestä uroksesta, mutta yritti pistää epäluulonsa syrjään, olihan Xena hyväksynyt Christopherin osaksi laumaa. Ajan myötä, tämä Christopher osoittautuikin kokeneeksi ja aikaansaavaksi jäseneksi laumassa, ylittäen ilmeisesti jopa Xenankin odotukset. Tällöin Christopherista tehtiin ryhmänjohtaja, jonka alaisuuteen Stuka päätyi. Henkilökohtainen tutustuminen vanhempaan urokseen kantoi pysyvän positiviisen vaikutuksen Stukan elämään, sillä Christopher tykästyi kokemattomaan nuorukaiseen, nähden jotain erityistä hänessä. Christopher alkoi henkilökohtaisesti kouluttaa Stukaa ja katsoo jatkuvasti hänen peräänsä, suojellen ja ohjaillen nuorempaa urosta kuin omaa veljeään. Stuka myöskin on oppinut luottamaan ja turvautumaan mentoriinsa, kuin veljenä jota hänellä ei ikinä ollut.

Japaniin saapuminen

Lopulta, pitkän matkan jälkeen Xenan lauma saapui Japaniin. Stukalle tämä maa on mystinen ja epävarma, mutta myös mahdollisuuksia täynnä. Uros ei tiedä, mitä tulevaisuus heille tuo, mutta tuntee olevansa täysin valmis siihen kaikkeen, kuten myös innokas viimeinkin todistamaan kykynsä sotilaana muulle laumalle, sekä veljelleen Christopherille.  

############################################################

TAISTELUTEKNIIKAT

Stuka ei osaa taistelutekniikoita, mutta häntä kouluttava ja suojeleva Christopher saattaa hyvinkin opettaa nuorukaiselle tulevaisuudessa jotain.

############################################################

MUUTA

- Stuka kuuluu viimeiseen saksanpaimenkoirien sukupolveen, jota koulutettiin Saksan armeijan palvelukseen. Tämä tekee hänestä yhden Xenan lauman nuorimmista jäsenistä, ellei jopa nuorimman.

- Vaikka koulutuksensa (vaikkakin keskenjääneen) takia Stuka on oppinut arvostamaan ja ihailemaan sotilaan elämää ja asemaa, on maininnan arvoista, että nykyisin nuorukainen ihailee nimenomaan laumansa lajitovereitaan, eikä suinkaan heitä kouluttaneita ihmisiä.

- Stuka ei tiedä Christopherin oikeasta pikkuveljestä Leonardista, saati Christopherin häpeämästä menneisyydestään.

- Stuka syöksypommittajat tunnettiin toisen maailmansodan aikaan tehokkuudestaan, ne olivat aikansa tarkimpia pommikoneita, jotka loistivat erityisesti syöksyssä. Siipien muoto vaikutti suuresti niiden kuuluisaan suorituskykyyn. Stukat myös antoivat alkunsa myytille, että syöksyssä oleva pommikone aiheuttaa sireenimäisen äänen. Tämä johtuu siitä, että Stuka-koneisiin asennettiin tarkoituksella pahaenteisen kuuloinen sireeni psykologisen sodankäynnin vuoksi. Sireeni oli sodan aikaan demoralisoiva merkki vihollisen joukoille.

Syöksypommittaja:
 

Stukan sireeni:
 

Tiedot ©️ Lone Wolf
Kuva ©️ Untamed

Pelaaja:
Lone Wolf

_________________
Stuka - Innokas, mutta kokematon 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Stuka - Innokas, mutta kokematon Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Stuka - Innokas, mutta kokematon Empty
ViestiAihe: Vs: Stuka - Innokas, mutta kokematon   Stuka - Innokas, mutta kokematon EmptyPe Toukokuu 04, 2018 5:51 pm

AIVAN IHANA!!!! Very Happy <3 Tiesin jo että kyseessä olisi kiinnostava nuorukainen, mutta Stuka ylitti omaamani mielikuvan täysin!!! Ja nimen alkuperä on myös tosi kiinnostava, en ollut tietoinen näistä koneista joiden mukaan Stuka on nimetty, vaikka historiasta olenkin kiinnostunut ^^

Hyväksytty ilman muuta sanottavaa :3 Yleensä Miki vielä lukisi nämä seefferien esittelyt läpi, mutta kun hänestä ei ole kuulunut pitkään aikaan niin uskon että voit laittaa tämän suoraan paikalleen. On tämä ainakin niin kattava ja tarkasti kirjoitettu esittely niin en usko että hänelläkään olisi mitään moitittavaa ^^

_________________
Stuka - Innokas, mutta kokematon Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Stuka - Innokas, mutta kokematon Empty
ViestiAihe: Vs: Stuka - Innokas, mutta kokematon   Stuka - Innokas, mutta kokematon EmptyPe Toukokuu 04, 2018 9:21 pm

Okei! Kiva kun kelpaa. xD

_________________
Stuka - Innokas, mutta kokematon 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Stuka - Innokas, mutta kokematon Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Stuka - Innokas, mutta kokematon Empty
ViestiAihe: Vs: Stuka - Innokas, mutta kokematon   Stuka - Innokas, mutta kokematon Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Stuka - Innokas, mutta kokematon
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: