Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Roger - GB:n Isoveli ^^

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Roger - GB:n Isoveli ^^ Empty
ViestiAihe: Roger - GB:n Isoveli ^^   Roger - GB:n Isoveli ^^ EmptyKe Huhti 04, 2018 12:12 pm

✩ ─────────── ϟ Roger ϟ ─────────── ✩

Roger - GB:n Isoveli ^^ Roger19
Motto: Kannattaa aina taistella, oli se sitten mistä syystä tahansa, koska toista mahdollisuutta ei saatakaan tulla jos vain luovuttaa.

Kanjit: ロジャー (Rojā)
Ääntäminen: Roger
Taistelunimi: Troijan hevonen (japaniksi: Toroi-no mokuba)
Sukupuoli: Uros
Ikä: 9v

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Englanti
Liittouma: GB, Ohu
Lauma: -
Asema laumassa: -
Perhe: GB(Veli)
Jälkeläiset: ”Tuntematon” (Max 2)
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Hangutánzó
Ihastus: Ei ole

Lempi-- herkku/asia: Taistelu ( Roger ei suvaitse ”huijaamista” 1 vs 1 taistelussa, mutta sodassa harvemmin onkaan sääntöjä.)

✩ ─────────── *:・ ULKONÄKÖ *:・ ─────────── ✩
Roger - GB:n Isoveli ^^ Rogerk11

Kuvailu: Roger
Laji: Koira
Rotu: Englanninsetteri
Säkäkorkeus: 68cm
Paino: 37kg
Turkinväri: Valkoinen pohjaväri, mustan-ruskeita laikkuja
Silmienvärit: Mustat (tumman sininen)
Tuntomerkkejä: Arvet, Silmät, kaulapanta
Muuta: Arvet silmän kohdassa tuli Rogerin omistajalta, kun Roger uhmasi tuota ja vasemman puolen silmä on huonompi. Roger ei sillä näe hyvin, mutta hahmottaa helposti pimeässä liikkeen sen ansiosta. Kaulapantaa Roger ei ota pois, koska tuo ajattelee sitä muistutuksena menneestään ja sen tarkoitus olisi saada Roger hyväksymään tekonsa.


✩ ─────────── *:・ MENNEISYYS *:・ ─────────── ✩
Ennen syntymää…
Rogerin vanhemmat tapasivat, kun omistaja hankki naaras koiran ja omisti jo uros koiran. Omistaja oli harrastukseltaan metsästäjä ja halusi koiralleen pentuja, koska uskoi pystyvänsä tekemään tuottoa nuorista metsästyskoirista. Emoa koulutettiin hiukan metsästämään, mutta periaatteessa tuota vain tutustettiin urokseen ja toivottiin noiden lisääntyvän.
Kuitenkin emon tullessa raskaaksi oli omistaja jo niin pahoissa rahaongelmissa, että myi raskaana olevan naaraan ja sai siksi maksettua pois ongelmansa. Uros masentui tietysti ja ei enää osallistunut metsästyksiin, mikä sai omistajan turhautumaan. Omistajalla meni kuukausia, ennen kuin tuolla oli tarvittavat rahat emon ostamiseksi. Lopulta kun omistaja lähti etsimään naaraan takaisin, oli lemmikkikauppa ehtinyt myydä naaraan ja tuon kaksi pentua uusille omistajille. Toinen pennuista (GB) sai hyvän omistajan, mutta tuon veli (Roger) joutui päivittäiseen kärsimykseen uuden omistajan luona ja taisteli aina elämästään.

Syntymä
Roger syntyi veljensä kanssa lemmikkikauppaan ja heidät myytiin pois heti kun pennut olivat tarpeeksi vanhoja. GBn energisen luonteen vuoksi, tuo sai hyvän omistajan, mutta Rogerin normaali rauhallinen luonne johdatti tämän luokse taistelukoira kouluttajan. Roger sai nimensä emoltaan ja vaikka uusi omistaja nimesikin tuon Toroi-no mokubaksi, ei Roger hyväksynyt sitä omana nimenään ja käytti itse mieluummin nimeään ”Roger”.

2kk-8kk
Rogerin elämä muuttui helvetiksi heti kun tuon omistaja oli ostanut tämän, mutta pennun täyttäessä vasta 2kk, joutui tuo osallistumaan pieniin taisteluihin. Roger joutui taistella kuin hengestään, vain jotta ihmiset saisivat katsoa ja uhka pelata rahoillaan. Omistaja pieksi Rogeria joka ilta ja aina kun pentu vingahti kivusta. Roger ei ymmärtänyt mitä oli tehnyt väärin ja miksi tätä piestiin, siksi pentu vietti monet yöt häkissään itkien. Moni taistelukoira nauroi ja kiusasi Rogeria tuosta, lopulta muokaten pennusta kylmän ja tunteettoman oloisen.

2v 6kk-4v
Rogeri oli omannut nimensä; Troijan hevonen ja monet kerrat kaatanut isompiakin vihollisia. Roger ei siltikään hyväksy huijaamista ja siksi tämän tavatessa pinserin, uros pisti tuon tajuttomaksi, koska tuolle koiralle oli tehty muutoksia jotka voisi laskea kuin, puukko nyrkkeily tappelussa. Roger ei päästänyt huijareita liikuntakykyisenä areenalta, ellei nuo anellut armoa tai vastaavaa. Omistaja oli huomannut tämän ja antanut Rogerin tehdä niin, koska luotti uroksen lopettavan ajoissa. Roger vai muutaman koiran aivan kuoleman rajoille ja siksi tuota vastaan annettiin tapella vain, jos uskoi koiransa voittavan. Roger ei kuitenkaan aina voittanut, mutta pääsi yleensä pois areenalta, vain muutamalla ruhjeella ja haavalla. Roger puolustikin eniten aina kasvojaan, koska omistajan kouluttaessa, oli tuo kohdistanut iskut päähän tai kaulaan, jotta uros tajuaisi puolustaa näitä kohtia.

Rogerin kuitenkin taistellessa vastaan Hangutánzó tapaista viekasta naarasta, ei uros enää tajunnut häntää tai päätä ne nähdessään. Hangutánzó olisi päihittänyt Rogerin, ellei uros olisi osunut naulankantaan sanoessaan ”Et taida oikeasti tykätä taistelusta…” Hangutánzó aluksi suuttui ja rähisi tuolle, mutta lopulta rauhoittui ja itki, koska tiesi kuolevansa taistelukoirana kuin oma emonsa oli. Hangutánzó oli Rogerin omistajan toinen koira ja hän oli vasta hankkinut naaraan, toivoen tuon oppivan Rogerilta taistelu taitoja. Hangutánzó laitettiinkin siksi samaan häkkiin Rogerin kanssa, mutta kaksikko ei päässyt toistensa lähelle vain ketjujen takia, jotka laitettiin varoiksi aina koirille. Karkaaminen oli siksi lähes mahdotonta ja moni koira oli luovuttanut sen osalta. Hangutánzó oli yksi niistä, mutta Roger ei suostunut luovuttamaan. Uros oli itselleen luvannut pääsevänsä joskus näkemään maailmaa ja taisteli tosissaan vain, jotta ei vahingossakaan lepäisi haavoineen sillä hetkellä, kun uroksella on mahdollisuus karata. Hangutánzó kertoikin monesti tarinoita itsestään ja Rogeri kiinnitti eniten huomiota naaraan kertoessa ”Me taistelu koirat emme koskaan pääse täältä pois, mutta älä luovuta ja tähtää korkealle. Emoni viimeisiä sanoja… Olen ollut täällä jo jumissa lähes 3 vuotta ja menettänyt toivon koskaan vapautumisesta. ” naaras kertoi tuon todella surullisen näköisenä. Roger mietti elämäänsä ja totesi, että on mahdollista, ettei Rogerkaan näe muuta kuin nämä samat veriset seinät ja koirat. ”Lupaan vapauttaa sinut, vaikka se veisi henkeni…” Roger mumisi itsekseen ja tuijotti katossa olevaa reikää. Hangutánzó hymyili, mutta naaras tiesi jo, ettei pääsisi koskaan pois, koska naaraalle oli laitettu jäljitin tuon niskaan. Rogerille ei sitä koskaan laitettu, koska omistaja oletti uroksen rakastavan taistelukoiran elämää ja ei ollut koskaan nähnyt uroksen yrittävän karata, kun taas Hangutánzó oli aina juossut, jos oli saanut mahdollisuuden. Hangutánzó ja Roger tulivat keskenään hyvin toimeen. Siksi Roger kysyi naaraalta ”Jos jäämme jumiin tänne loppuelämäksemme, haluan ainakin elää sen kanssasi… Olisitko puolisoni, jos pyytäisin?” Hangutánzó naurahti ja vaihteeksi ajatteli menehtynyttä puolisoaan, joka oli luonteeltaan lähes samanlainen kuin Roger. Naaras ei kuitenkaan ajatellut tykkäävänsä Rogerista vain uroksen ollessa sama luonteinen ja naaraan tajutessa se ei Hangutánzó kehdannut edes katsoa tuota silmiin. Kuitenkin Rogerin osoittaessa rakkauttaan, naaras tunsi olonsa ahdistuneeksi ja vääräksi, siksi alkoi välttelemään Rogerin kanssa yksin olemista. Roger huomasi tämän käytöksen ja monesti mietti tehneensä väärin.

Roger täytti 4 vuotta, kun omistaja oli tullut puhuen puhelimessa, Rogerin häkille. Uros tuli ovelle, häntäänsä heiluttaen koska oletti pääsevänsä taistelemaan. Roger kuunteli kuitenkin omistajan keskustelua ”… Kyllä, Saatte Troijan hevosen sitä rahaa vastaan. Lähetän lentokoneessa koirani japanin asemalle viikon päästä, joten rahat tulee olla ennen sitä minun tilille lähetettynä…” Roger sai osittain selvää ja ymmärsi, että uros olisi menossa johonkin. Hangutánzó hymyili urokselle, Omistajan häipyessä häkiltä ja naaraan huokaistessa, Roger kääntyi katsomaan. ”Menet japaniin…” Hangutánzó sanoi, katsoen maata surullisena. Roger puri hampaitaan yhteen ja katsoi, nyt masentunutta Hangutánzóa. ”En jättäisi-” Roger sanoi, mutta Hangutánzó keskeytti ”Älä luulekaan. En tule mukaasi, vaikka vain kuolema olisi toinen vaihto ehtoni!” naaras huokaisi ”Roger… En rakasta sinua… Vaan kuollutta puolisoani ja tajuan sen nyt. Sinä muistutit häntä luonteeltasi…” Hangutánzó naurahti, hieman murtuneena, mainitessaan kuolleen puolisonsa. Roger tuijotti naarasta kivisenä ja kylmänä, mutta kääntäessään katseensa, saattoi muutaman kyyneleen huomata. ”Epäilinkin…” Roger mumisi. Kaksikko ei sen jälkeen puhunut moneen päivään ja Rogerin taisteluista tuli enemmän tylsistyneen oloisia, vaikka uros voittikin ne.

Lopulta kun oli Rogerin lähdön aika tuli, kaksikko keskustelivat viimeisen kerran keskenään ja siksi Roger pystyi lähtemään positiivisin mielin. ”…Kuules Roger…” Hangutánzó aloitti yön hämärässä hiljaa. ”Mitä?” Roger kysyi puoliunisena ja nosti katseensa naaraan siluettiin. ”Toivon sinulle vain parasta… Riitamme jälkeen jäljitin missä vanhempasi mahtaisivat olla, mutten saanut kuin selville muilta koirilta, että koska synnyit lemmikkikaupassa, vanhempasi luultavimmin olivat siitos koiria. Toinen mahdollisuus kuitenkin on, että heidät on myös adoptoitu… Toivottavasti olin avuksi…” Hangutánzó sanoi surullisena. Roger oli aiemmin kertonut kuinka haluaisi henkilökohtaisesti löytää vanhempansa ja kiittää noita syntymästään. ”Kiitos Hangu. Satuitko saamaan selville minkä niminen lemmikkikauppa se oli?” Roger kysyi naaraalta hiljaa, jottei muut koirat ärsyyntyisi. ”Kuulin vain Hussa uk nimisen lemmikkikaupan, kun kyselin…” Husse UK -England & Scotland* nimiseen lemmikkikauppaan oli Roger syntynyt ja uros hymyili kuullessaan naaraalta avuliaan vihjeen vanhempiensa löytämiseen. ”Kiitos.” Roger kiitti ja hymyillen uinahti tyytyväisenä.

Aamulla Rogerin omistaja tuli hakemaan uroksen ja laittoi koiran valjaisiin, lähtien sitten Husse, lemmikkikauppaan. Omistaja kävi hakemassa sieltä Rogerin papereita, jotka oli sovitusti jätetty lemmikkikaupan haltuun, vaikka Roger olikin jo adoptoitu. Roger pääsi siis lemmikkikaupan koirilta kyselemään vanhemmistaan ja kuuli, että nuo olivat jo kuolleet. Roger kuitenkin kuuli vanhalta naaraalta veljestään, joka oli myös sattumalta Japanissa ja Roger iloitsi kuulemaansa. Roger matkusti lentokoneessa häkissä ja saapui japaniin muutaman lennon vaihdon jälkeen. Uusi omistaja oli vanha mies, mutta tuon katse oli tuima. ”…Ainakaan hurtta ei ole liian laiha ja lihakset on tarpeeksi kehittyneet, vaikka kuulemani perusteella edellinen kouluttajasi ei ollut yhtä kokenut kuin minä.” tuo mies mumisi ja Roger istuutui häkissään rauhallisesti. Vanha mies avasi häkin ja Roger oli yllättynyt, kun ei tuo laittanut valjaita tai minkään laisia hihnoja tuohon kiinni. Roger uteliaana astui häkistään pihalle ja vanhus lähti kävelemään autolleen vihjaten Rogeria sitten seuraamaan. Roger jäi ihmettelemään ja seisomaan paikalleen, kun vanhus huitoi vihaisesti koiraansa nousemaan autoon, mutta Roger ei halunnut menettää tilaisuuttaan ja lähti juoksuun. ”Typerä piski!!” vanhus huusi Rogerin perään ja nousi autoonsa, lähtien takaa ajoon. Roger ei päässyt pakoon autoa, koska ei äkkipikaisesti osannut arvioida mihin paeta. Uros saatiin siis lopulta kiinni ja laitettiin auton takakonttiin, koiralle tarkoitettuun tilaan. Roger saapui vanhuksen kotiin ja tuota alettiin heti rankaisemaan karkaus yrityksestään. Vanhus oli silti hiukan yllättynyt, että Roger oli yrittänyt karata, sillä kuulemansa mukaan uros oli aina lojaali. Vanhus vain päätteli, että koiralle oli tullut koti-ikävä.

4v-7v
Roger oppii lähes heti, että vanhuksen koulutukset ovat erittäin armottomia ja Roger oli henkihieverissä heti ensimmäisenä viikkona. Rogerista tuli siksi kestävämpi ja kestävämmäksi. Roger alkoi ymmärtämään ajallaan, ettei uusi omistaja tykännyt Rogerista ollenkaan ja siksi tuo pystyi hakkaamaan koiraa silmät värähtämättä. Uros päätti kestää koulutusta, siinä toivossa, että mies muuttaisi mieltään ja alkaisi tykkäämään koirastaan. Roger sai lopulta tarpeeksi ja puri kouluttajaansa, johon vanhus reagoi nopeasti, vetäen taskustaan puukon ja viiltäen melkein Rogerin silmän puhki. Vanhus heitti Rogerin sen jälkeen häkkiin ja jätti uroksen nääntymään nälkään sinne kuin rangaistuksena. Roger kesti tällaista kohtelua tasan 3v kunnes uros sai tarpeekseen ja kivusta huolimatta, järsi metallisen kanaverkon hajalle ja karkasi.

7v 8kk-9v
Roger vajaa 8 vuotisena pääsi vihdoin vapauteen ja oppi kuinka rauhoittava tunne olikaan päättää asioista itse. Roger aloitti pitkän matkansa ja omasta valinnastaan hölkkäsi suurimman ajan matkastaan. Uros piti taukoa usein ja kyseli lemmikeiltä juoruja, sekä muuta tärkeää tietoa. Roger siksi sai selville Kurokagesta ja oppimansa perusteella Uros ei ollut mikään ”ystävällinen hurtta”. Roger myös epäili, että jos olisi paikka mihin GB olisi mennyt, Ohu oli paras mahdollinen vaihtoehto, mutta Roger ei tiedä missä Ohun armeija majailee nykyään ja joutuu siksi päättömästi seikkailemaan ja toivomaan, ettei törmää Kurkoagen hurttiin liian aikaisin. Roger päätteli, että liittyy Ohuun, vaikkei veljensä olisikaan siellä.

KOHOKOHDAT:
 
PELEISSÄ TAPAHTUNEITA:
 

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ INFORMATION ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ✨ About This Character ✨ ────────── ✦
LUONNE:
 

OMINAISUUDET:
 

TAISTELUTEKNIIKAT:
 

SUHTEET:
 


►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ♫♪ Songs/Music used ♪♫ ───────── ✦
Infinity Ink - Infinity (Dubdogz & Bhaskar Remix) (Tunnari)
grandson - Blood // Water (+Piisi)
Charlie Puth - Attention (Puheääni)

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ─────────── ✣ ✢ Navigation ✢ ✣ ──────────── ✦
Rodusta/Lajista: Englanninsetteri / English Setter

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
Tekijä: Miss Okami 】【 Pelaaja: Miss Okami 】【 Valmistunut: 04.04.2018

✘ ─────────── ✘ DISCLAIMER ✘ ─────────── ✘
Hahmon alkuperäinen idea on peräisin Miss Okamin päästä, kun hän mietti orginal hahmoja ja huomasi ettei GB:llä ollut sukua©

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Roger - GB:n Isoveli ^^ Empty
ViestiAihe: Vs: Roger - GB:n Isoveli ^^   Roger - GB:n Isoveli ^^ EmptyPe Huhti 06, 2018 8:49 pm

Hyvältä näyttää kaikki, elikkä hyväksytty! ^^ Odotan innolla GB:n ja Rogerin tapaamista~

_________________
Roger - GB:n Isoveli ^^ Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Roger - GB:n Isoveli ^^ Empty
ViestiAihe: Vs: Roger - GB:n Isoveli ^^   Roger - GB:n Isoveli ^^ EmptyPe Huhti 06, 2018 10:24 pm

Jeii!!
jos haluat, niin voit Rogerin kanssa sitten pelata kun uros pääsee ohuun? Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Roger - GB:n Isoveli ^^ Empty
ViestiAihe: Vs: Roger - GB:n Isoveli ^^   Roger - GB:n Isoveli ^^ EmptyLa Huhti 07, 2018 1:54 am

Joo sopii! ^^ GB on muutenkin juuri nyt Kyushulla niin silläkin menee vähän aikaa kunnes palaisi Ohuun Smile

_________________
Roger - GB:n Isoveli ^^ Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Sponsored content
Roger - GB:n Isoveli ^^ Empty
ViestiAihe: Vs: Roger - GB:n Isoveli ^^   Roger - GB:n Isoveli ^^ Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Roger - GB:n Isoveli ^^
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: