Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Shan - Mestari

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Shan - Mestari  Empty
ViestiAihe: Shan - Mestari    Shan - Mestari  EmptyPe Tammi 19, 2018 6:31 pm

Shan

Shan - Mestari  Rwm5js

Nimi: Shan.
Kutsumanimet: Mestari tai Herra Shan.
Sukupuoli: Uros.
Laji: Koira.
Rotu: Dobermanni.
Ikä: 10 vuotta.
Kotimaa: Kiina.
Liittoutuma: Kurokage ja oma lauma.

Shan - Mestari  6oim3t

Motto: ''Teloittakaamme ne jotka eivät ymmärrä sanaani!''

Suku:

Isä: Tuntematon (Kuollut)
Äiti: Yang (Kuollut)
Puoliso: Tuntematon (Kuollut)
Pojat: Roman ja Norman (Kuolleet)

Ulkonäkö:

Shan on melko tavallisen näköinen ikääntynyt dobermanni, hänellä on pientä ''partakarvaa'' alaleuan alla, uroksella on tummanruskeat silmät ja typistetyt korvat. Shan on erittäin solakkarakenteinen ja lihaksikas, hänen jalkansa ovat ketterät pitkän ninjakoulutuksen seurauksen tuloksena. Shanilla on kaksi lohkeamaa oikeassa korvassa ja pieniä arpia ympäri kehoa.

Luonne:

Shanin luonne on omituinen, hän rakastaa väkivaltaa ja hänen huumorinsa on mustaa, hän yleensä teloittaa itse yhden valitsemansa vihollisen kerrallaan eikä välitä että onko tämä uros, naaras vai pentu, hän yleensä myös pakottaa selvinneiden vihollisten antamaan Shanille jotain heille kuuluvaa parin päivän päästä tapaamisen jälkeen. Uros tykkää myös nöyryyyttää muita ja on älykäs taktikoija. Shanin suhtautuminen Kurokageen on vaihteleva, välillä hän pitää tätä hyvänä liittolaisena ja välillä surkimuksena.

Menneisyys:

Shan syntyi Kiinassa pentutehtaalla, hänen isänsä oli nimeämätön dobermanniuros ja emonsa yksi tehtaan parhaista, kun uros syntyi, hän oli ainoa pentu ja ''tehtaan'' omistajat olivat hyvin pettyneitä, he kiduttivat aluksi Shanin isän kuoliaaksi ja antoi emon vielä hoitaa pentua siihen asti että tämä pärjäisi ja he voisivat myydä hänet ja tappoi sitten emon Yanginkin, eräs rikas kiinalainen pariskunta osti dobermannin ja päätti kouluttaa tästä hurjan lemmikin jolla voisi kehuskella naapureille ja liiketuttaville.

Shanin ollessa vuoden vanha, omistajapariskunta päätti typistää hänen korvansa, se onnistui hyvin ja pian tämän jälkeen he toivat Shaniksi nimetyn uroksen ensimmäistä kertaa näytille, uroksesta oli tullut pelottava ja hän ei pitänyt tuntemattomista vaan murisi heille, lopulta eräänä päivänä 5 kuukautta myöhemmin kun omistajien ystävät tulivat vierailemaan pienen koiransa kanssa, Shan tappoi toisen koiran säälimättömästi.

Omistajat suuttuivat koiralleen niin että jättivät eräällä automatkalla Shanin tienposkeen, pian puhkesi rankkasade ja uros vaistonomaisesti lähti etsimään sateensuojaa, hän löysikin koiralauman jonka johtajana toimi silloin vielä nuori Ching joka otti dobermannin laumansa jäseneksi. Se oli kuitenkin virhe koska Shan haastoi aina riitaa kun joku ei miellyttänyt häntä ja Ching hääti tämän.

Asiasta suuttunut Shan alkoi kerätä omaa laumaa, aluksi hän kohtasi vanhan ninjakoiran joka johti 20 päistä laumaa ja opetti dobermannille salojaan ja tekniikoitaan. Opettelu kesti vuoden ja tämän aikana joukko oli kasvanut ja useampi oli saanut ninjakoulutuksen, mutta Shan teloitti vanhuksen kaikkien silmien edessä ja otti vallan laumassa. Kului jälleen muutama kuukausi ja koiria oli koossa noin 250 ja lauma piiloutui aiheuttaen kuitenkin pitkään ongelmia Chingin laumalle.

Vuosia myöhemmin, Ching sai viimeinkin tietoa Shanin lauman olinpaikasta mutta ei tiennyt heidän lukumääräänsä, hän ei koskaan nähnyt 30 useampaa ja lähetti 39 sotilastaan kukistamaan Shanin joukkoa, siinä ryhmässä oli myös hänen vanhin poikansa ja myöhemmin tämän puoliso Zina, Ovela Shan teki väijytyksen ja hänen joukkonsa tuhosi nopeasti suurimman osan tunkeilijoista ja dobermanni tappoi omakätisesti Zinan.

Myöhemmin Shan päätti lähteä Japaniin kuultuaan sen tapahtumista, Hougenista ja Ohun laumasta. Lauman saavuttua Japaniin, he perustivat reviirinsä lähellä Nagasakin saaristoa, Shan kaappasi kotikoiradobermanni naaraan ja raiskasi tämän, syntyi kaksi pentua jotka nimettiin Romaniksi ja Normaniksi, jo alusta asti uros koulutti pentuja tappelemaan ja tarvittaessa tappamaan antamalla näille pieniä vastustajia ja joskus jopa itsensä jotta he voisivat koulia hampaitaan, tämän seurauksena dobermanni sai useita pieniä arpia kehoonsa ja lohjenneen korvan.

Pennuista kasvoi vahvoja. Eräänä päivänä Shan tapasi Kurokagen sotilaita jotka olivat kuulleet hänestä ja tulleet sopimaan liitosta, Shan suostui ja antoi poikansa heille lahjoituksena sotureiksi, Shan itse kuitenkin pyysi että soturit eivät paljastaisi hänen reviiriään koska heidätkin oltiin tainnutettu jotta he eivät tietäisi että mihin he tulivat mutta näkivät sen nyt tarkemmin.

Taistelutekniikat:


Lóng de yáchǐ: Hyökkääjä juoksee nopeasti vastustajaa kohti, hyppää ilmaa, tekee pyörähtävän battogamaisen liikeen ja lähellä vastustajaa iskee hampaansa täysillä tämän päähän murtaen yleensä kallon.

Tòngkǔ: Hyökkääjä juoksee kohti, vastustajan lähellä hän alkaa repimään nahkaa irti ja esimerkiksi varpaita aiheuttaen tälle suurta tuskaa, hyökkäystä ei käytetä tappamiseen.

Näiden lisäksi hän käyttää välillä vain erittäin teräviä hampaitaan.


Muuta:

Hahmo perustuu vanhaan hahmooni Sǐwángiin ja The Walking Dead sarjan viholliseen Neganiin (Neganiin tosin vain luonteeltaan.)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Shan - Mestari
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: