Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Tiera - Jääprinsessa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Tiera - Jääprinsessa Empty
ViestiAihe: Tiera - Jääprinsessa   Tiera - Jääprinsessa EmptyKe Tammi 10, 2018 2:52 am

Tiera - Jääprinsessa Tiera11
PERUSTIEDOT

Nimi: Tiera
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on suomea ja tarkoittaa ”tieraa”
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Ei ole.
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole.
Entinen asema: Prinsessa (emonsa lauma)

SUKU

Isä: Susikeli (kuollut)
Äiti: Kuurankukka
Sisarukset: Myräkkä, Hiutale (velipuoli, kuollut), Huurre (velipuoli, kuollut), Kielo (adoptio veli)
Puoliso: Ei ole.
Entiset puolisot: Ei ole.
Jälkeläiset: Ei ole.
Muut sukulaiset: Pyry (äidinisä, kuollut), Lumi (äidinäiti, kuollut), Lumikuuro (eno, kuollut)

ULKONÄKÖ

Rotu: Sekarotuinen (siperian husky ja lapinporokoira)
Säkäkorkeus: 43cm
Paino: 22kg
Turkinväri: Valkoinen, jossa kahden eri sävyisen harmaan kuviointeja.
Silmienväri: Vaalea turkoosit.
Rakenne: Tiera on kevyt rakenteinen ja pienikokoinen. Hänellä ei ole näkyviä lihaksia. Turkki on pitkä ja paksu.

Ominaisuudet:
Taito ***
Voima ****
Karisma **
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys ***
Puruvoima ***
Kivunsietokyky *
Ketteryys ****
Refleksit ***
Tekniikat *
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito ***
Uimataito ***

Aistit
Näkö ***
Kuulo ***
Haju ***

LUONNE

Tiera on todellinen Prinsessa. Hän on herkkä nahkainen ja ei pidä siitä, jos ei saa haluamaansa läpi. Herkkä nahkaisuus tulee ilmi hänen huonosta kivunsietokyvystä. Tiera usein dramatisoi liikaa, joten hän esittää saavansa kipeämpää kuin mitä oikeasti saa. Tieralla on tapana väittää vastaan ja pitää kiinni omasta mielipiteestään. Hänestä hän on aina oikeassa, eikä kukaan muu. Tiera myös kuvittelee olevansa maailman keskipiste. Joskus todellisuus iskee päin Tieran kasvoja, jonka vuoksi naaras yleensä pitää mykkäkoulua.

Tiera heittäytyy yleensä avuttomaksi, varsinkin jos hän näkee hyvännäköisen uroksen. Tiera luo itselleen onnettomuuden, jonka vuoksi hän sitten tarvitsee apua. Todellisuudessa Tiera osaa selviytyä hyvin yksin. Voi siis tulla yllätyksenä naaraan voima, jos hänet haastetaan tappeluun. Tiera on hyvä taistelija.

Tiera ei välitä laumojen sodista. Häntähän vain kiinnostaa oma hyvinvointinsa. Tieralle on tällä hetkellä tärkeintä löytää oma komea Prinssi vierelleen, joka voisi ottaa naaraan kokoaikaiseen suojeluunsa.

SUHTEET

Ei ole tavannut peleissä ketään.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Tiera syntyi pentueen ainoana pentuna hänen emolleen Kuurankukalle ja isälle Susikelille. Tiera ei ollut silti perheen ensimmäinen. Hänellä oli vuoden ikäinen isoveli nimeltä Myräkkä. Tieralla oli käynyt hyvä tuuri. Hänellä oli paljon läheisiä ympärillä. Hänellä oli vanhemmat, isoveljensä ja isovanhemmat. Myös välillä enoaan Tiera sai nähdä. Muutenkaan suku ei ollut mikään normaali. Sukua kutsuttiin lauman kuninkaallisiksi, jotka hallitsivat Suomen tuntureita.

Parin kuukauden ikäisenä Myräkkä haastoi Tieran ensimmäiseen sisarusten väliseen leikkiin. Tiera innostui leikistä ja temmelsi veljensä kanssa. Sisarusten suhde vahvistui ja heistä tuli erottamattomat. Välillä Myräkkä piti taukoa leikkimisestä. Ne ajat Tiera oli emonsa rinnalla ja lepäili.

Tiera - Jääprinsessa Myrykk14

1-2 -vuotiaana
Tiera oli vuoden ikäinen, kun hänen isovanhemmat kuolivat. Kuningasparille pidettiin kunnialliset hautajaiset. Hautajaisten jälkeen Tieran vanhemmat nimitettiin Kuninkaaksi ja Kuningattareksi. Myös Myräkkää ja Tieraa alettiin kutsua Prinssiksi ja Prinsessaksi. Tiera innostui uudesta nimityksestä ja päätti ottaa kaiken ilonirti huomiosta, mitä Prinsessa sai. Tiera ei voinut käsittää, miksi Myräkkä ei pitänyt Prinssi -nimityksestään. Tieran ja Myräkän suhtautuminen uusiin titteleihin viilensi sisarusten suhteita. Tiera silti usein vain kikatteli, kun kuuli Myräkän väittelevän jonkun kanssa Prinssi-nimityksestä.

Prinsessana Tiera sai paljon lahjoja. Hän sai kaiken aina eteensä. Hänen ei tarvinnut, kun vain rentoutua. Monet urokset kiinnostuivat Tierasta, mutta ei Prinsessa heistä kiinnostunut. Tierasta urokset olivat olleet tylsän näköisiä. Hän halusi uroksensa erottuvan joukosta.

Eräänä päivänä Tiera kuuli Korppi-nimisestä naaraskoirasta. Tieraa ei niinkään kiinnostanut Korpin läsnäolo. Hän ei osannut kuvitella kuinka joku yksinäinen naaras voi olla kokonaiselle laumalle niin suuri uhka. Yhtenä päivänä Tiera sai mietteelleen selityksen. Korppi oli käynyt lauman vartijan kimppuun. Susikeli lähti toisen vartijan kanssa tutkimaan tilannetta. Susikelistä ei kuulunut hetkeen, joten Kuurankukka lähetti tiedustelijoita tarkistamaan tilanteen. Tiedustelijat palasivat pian ja toivat Susikelin ruumiin Kuurankukan luo. Tiera ei ollut paikalla, kun hänen isänsä tuotiin. Tiera oli nukkumassa kauneusuniaan, kunnes hänet tultiin herättämään. Tiera raivostui ensin herätyksestä, mutta kun hän kuuli asian koskevan isäänsä, niin Tiera riensi paikalle. Hän oli ollut iloa täynnä luullessaan isänsä palanneen elävänä. Tieran ilo sammui, kun hän näki elottoman isänsä. Tiera purskahti itkuun ja meni halaamaan isänsä ruumista vinkuen. Myräkkä yritti lohduttaa surevaa siskoaan ja emoaan parhaansa mukaan.

Susikelille pidettiin hautajaiset seuraavana päivänä. Hautajaiset olivat kunnialliset. Tiera huomasi, että hautajaisten jälkeen Hankiainen-niminen uroskoira oli kiinnostunut hänen emostaan. Tiera huomasi, että hänen emonsa ei voinut rakastaa uutta urosta. Tiera olisi silti hyväksynyt emolleen uuden suhteen.

Kuurankukan ja Hankiaisen suhteen vuoksi Kuurankukasta tuli tiine. Pian hän synnytti pentueen, johon lukeutui kaksi urospentua. Pennut nimettiin Hiutaleeksi ja Huurteeksi. Tiera hyväksyi velipuolensa, mutta ei halunnut heihin luoda syvempää suhdetta. Tiera oli isänsä kuoleman jälkeen alkanut ajattelemaan, että maailma pyöri hänen ympärillään entistä enemmän.

2-3 -vuotiaana
Tiera täytti kaksi vuotta, kun Myräkkä halusi jutella hänen kanssaan kahden. Tiera sai kuulla veljensä suunnitelmista lähteä lauman alueelta. Tiera antoi veljensä mennä, mutta joutuikin yllättymään veljensä ehdotukseen siitä, että Tiera lähtisi hänen mukaan. Tiera ei halunnut lähteä, jonka vuoksi hän alkoi väittelemään asiasta Myräkän kanssa. Loppujen lopuksi Myräkkä onnistui käännyttämään Tieran mielen. Keskustelun jälkeen Tiera ja Myräkkä menivät emonsa puheille. Kuurankukka hyväksyi pentujensa lähdön. Sisarukset hyvästelivät emonsa ja muun lauman ennen lähtöään.

Tiera kulki Myräkän mukana muutaman päivän, kunnes halusi pysähtyä. Myräkkä pysähtyi ja kääntyi katsomaan Tieraa. Tiera tuijotti pettyneenä ja vihaisena veljeään. Tiera kertoi vihaavansa häntä, jonka jälkeen ilman selityksiä naaras lähti kävelemään muualle. Myräkkä seurasi siskoaan ja yritti käännyttää hänet pysymään Myräkän kanssa. Tiera väitti jälleen vastaan. Tällä kertaa Tiera voitti väittelyn, joten sisarukset erosivat riitautuneina.

Tiera kulki useita päiviä. Hän kulki lähellä ihmisten maita, koska tiesi siellä olevan koiria. Naaras oli aloittanut puolison etsinnän. Hän halusi jo itselleen ihanan ja komean prinssin vierelleen, joka häntä voisi olla aina suojelemassa ja palvelemassa.

3-4 -vuotiaana
Tiera oli kolme vuotias, kun hän yhä edelleen etsi puolisoa. Hän oli elänyt kerjäämällä ruokaa ihmisiltä ja saanut nukkua heidän asunnoissaan. Moni oli yrittänyt saada Tierasta lemmikkiä, mutta naaras oli aina päässyt karkuun. Tiera päätti pitää kiinni villikoiran elämästä kynsin ja hampain.

Eräänä päivänä Tiera eksyi lentokentälle. Tiera ihmetteli suuria lentokoneita ja säikkyi hieman niiden pitämää kovaa meteliä. Pian hän näki yhteen lentokoneeseen lastattavan häkin, jonka sisällä oli tuttu koira. Tiera tunnisti koiran Myräkäksi. Ajattelematta Tiera päätti juosta lentokonetta päin, mutta ruuma jo suljettiin. Tiera päätti puikkelehtia matkustamoon. Tiera havaittiin, joten hänet yritettiin ottaa kiinni. Tiera onnistui piiloutumaan ihmisiltä. Lennon myöhästymisen ehkäisemiseksi ihmiset epäilivät Tieran jo lähteneen koneesta. Tiera pysyi koko lennon samassa paikassa. Hän koki nälkää ja janoa, mutta ei halunnut jäädä kiinni.

Lentokone laskeutui Japaniin. Matkustamon oven auetessa, Tiera syöksyi ulos kovalla vauhdilla. Hän oli unohtanut veljensä, koska halusi huolehtia nyt itsestään. Hän halusi varmistaa, että pääsisi pois ihmisten mailta mahdollisimman pian.

4-5 -vuotiaana
Tiera on kuljeskellut Japanin metsissä yksin. Hän on kuullut laumattomilta villikoirilta laumojen riidoista. Tiera ei ole kovin välittänyt niistä. Hän on jälleen vain jatkanut elämänkumppaninsa etsintää. Tiera on suunnitellut luovansa emonsa lauman uudelleen. Lauman saannin vuoksi Tiera haluaa rinnalleen valkean uroksen.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Tieralle olisi tarkoitus saada puoliso. Puolisoksi hyväksyn vain vaalean uroksen, joka silti jotenkin erottuu muiden koirien joukosta.

- Tieralla olisi tarkoitus saada pentuja.

- Tieralla on tarkoituksena luoda Kuurankukan lauma uudelleen, että naaras pääsisi itse sen Kuningattareksi.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 22.11.2017
Päivitetty: 10.01.2018
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Tiera - Jääprinsessa Empty
ViestiAihe: Vs: Tiera - Jääprinsessa   Tiera - Jääprinsessa EmptyMa Tammi 22, 2018 11:09 am

Kaikki vaikuttaisi olevan ok, eli siis hyväksytty! (:

_________________
Tiera - Jääprinsessa Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Tiera - Jääprinsessa Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Tiera - Jääprinsessa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: